Hirdetés
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Flashback
üzenetére
lAyCsI-nak nagy a szaja, mert o elvezetgetne egy ketkereku caterpillar-t is

sztem nem er annyit h ne elvezd a motorozast, hanem folyton izgulj, kapaszkodj es neha ne azert menjen fel az adrenalinod, mert "ezdejovolt!" hanem azert mert "baaaaazzz...megusztam". talan tura-sport-bol esetleg, de sportgepbol en nem javaslom elsonek az ezrest. (nem, a zx-12-t, hayabusha-t sem
) -
SzalaiG
addikt
Egy év alatt?

-
ALI_G
veterán
Aki még nem hallotta volna, bár már 1000x mondtam:
Holnap, szombaton motoros találkozó és street fighter show lesz Mezőberényben, mely teljesen ingyenes! A bátszi motor és a Motoros baráti kör Mezőberény jóvoltából ingyenes, lesz este koncert, nap közben kiállítás, tesztelési lehetőség stb.stb.stb.
reggel 9:30-tól lesznek edzések, délben pedig kezdődik a show.Ha valaki jön innen a fúrumról, vendégem egy sörre!

-
stargazer
senior tag
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
full szivatás legalábbis nálam ez teljes mértékben kimeríti a fogalmát.
bevitt minket egy olyan utcába ahol soha nem jártunk előtte (utólag kiderült hogy pedig vizsgaútvonal). ez már alapbol para volt. útfelújítás volt az utcában. további para. az utca végén a kereszteződéshez közeledve nem találta a motor a fokozatot. miközben ezzel szarakodtam, nem vettem észre hogy ahol eddig minden további nélkül be lehetett kanyarodni balra, ott most már nem lehet. volt kint állítólag több behajtani tilos tábla is.
nem vettem észre. ez van. remélem legközelebb sikerül.
-
stargazer
senior tag
megvágtak...

-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Flashback
üzenetére
A használtpiac be van állva teljesen az 1000 köbcentis motorok éveket állnak, annyira nem tudják eladni, a 600-asokat nagyon nyomtott áron csak. Meg van dögölve az egész, mert vagy nincs pénzük az embereknek, vagy 100 000 ért vesznek újat hitelre. Mindenesetre nem lehet úgy eladni motort, mint két évvel ezelőtt.
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Integra
üzenetére
jövőre én is tervezem egy új bukó beszerzését, mert a régit már elég régóta nyüstölöm,
ill egy sisakom volt még csak a kezdetek óta,
és eléggé beleszerelmesedtem egy AGV-be...
ARABESQUE BLACK-SILVER-GUNMETALvalakinek volt már AGV-je?
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Flashback
üzenetére
simsonon uúgy meg tucc halni ha 50-el mész akkor is...
ja és még 1 jótanács:
ha esetleg megvan már most rá a keret, inkább vedd meg most a szezon végén,
10 ezreket spórolhacc vele, mintha a tavasszal vennéd meg, ráadásul akkor kissebb lesz a választék is mivel akkor elvisznek mindent aminek 2 kereke van és gurul
-
tildy
nagyúr
Nem 5600, hanem 500-600. (Ezt ő mondta, de szerintem van az 1000 is...)
Egyébként nagyon sokat jelent a ringezés ahogy én látom , legalábbis meglátszik azon, hogyan veszi a kanyarokat pl. szerpentinen .
A hátul üléshez: eleinte én is koccoltam párom bukóját, de meg lehet tanulni, hogy tartsa az ember a fejét, hogy ez ne legyen gyakori. Bár mostanában már nem ültem fenn, nehéz vagyok

-
törölt tag
válasz
Levi123
üzenetére
drukkolok neked.
sajnos magameva tettem azt a kegyetlenul egyszeru es logikus gondolatmenetet, hogy:
- aki hasznalt motort vesz, azok nagy resze nem az a nagypenzu ember
- ok altalaban a szervizeken is sporolnakna ezert felek en mar az itthoni hasznalt motoroktol. raadasul ha megnezed az itthoni helyzetet, a legtobb motor (akar '89-esek is) 32200-32700km-rel van hirdetve. magyarul soha a budos eletben nem tudod meg, hogy az 60e, 90e vagy igaz. marpedig egy sportmotornal nagyon-nagyon nem mindegy h mennyit is futott. persze egy bmw vagy egy 800-as vfr eseten 30e ide vagy oda nem szamit

mas:
ezt a s.ggf.jet! -
Ez biztos alkalmi vétel volt
[link] -
ALI_G
veterán
5600 ringen?! wow. Sebaj, felköltözök pestre jövőre ha meglesz a diplomám (
), és viszem fel a hondát!!!
nagyon mennék már ringre, a motoros nyílt hétvége nagyon bejött a kalocsai reptéren.ha 5ösöd lesz, természetesen csak akkor.
egyébként én is megérzem, ha mögöttem ül valaki, hogy kicsit több gázt kell húzzak a sima előzéshez, meg többet kell visszaváltani, de aki hátul ül, az nem tudja megérezni.
Apropó, mondtam már, hogy ültem hátul a hondámon?! Fater vitt egy körre a városban, mondom nehogy húzni merd! (fater 120 kiló + én 70) 4-5000ig tekerte el és úgy is majd besz*rtam rajta. Eszméletlen hogy hogy gyorsul
mármint ha hátul ül az ember nagyon más élmény. Ráadásul én már megszoktam, h néha lestukkolnak hátulról egy bukóval, de én folyamatosan lestukkoltam fater bukóját
én nem tudom Dini hogy tudja megcsinálni, hogy max 1x 2x stukkol, meg hogy hogy tud kapaszkodni ha megcsutkázom
én lessnék... -
tildy
nagyúr
kb 9000. Ebből ~5-600 km ringen.
Nem annyira kevés, de egy ezres varadero, na az már valami. (Noemg leaglább 20 lóerővel több is. Mivel 205 a maxa, így tényleg nem húz 200 felett igazán, de nem is kell, úgyse ahsználjuk úgy)
Szóval ha én is felhuppanok hátra, akkor -bár szerintme simán előztünk - párom szerint jól jött volna pár lóerő plusz.
Na jó megígérem, de csak ha 5 találatosom lesz
-
ALI_G
veterán
válasz
Flashback
üzenetére
én 3x is feltúntem a topicban mielőtt vásároltam volna
meg is jegyeztek maguknak, de hasznos tanácsokat adtak az tuti. Nekem csak 1 éve van nagymocim, szóval én még mindig firss vagyok. És 125ös mz-ről ültem át, pontosan azon okok miatt ami miatt te 1000est vennél, hogy keveset bukjon az ember, ne nője ki hamar...stb. pont így volt velem is, meg hát hogy oclsó legyen. magyarok vagyunk
nem szégyen.
csak hozzátenném, hogy én 400-500-as helyett gondolkodtam a 600-asban mint alternatíva, hogy egy jó darabig elég lesz az ereje, de tudtam, hogy az elején vigyázni kell a gázzal, és még mai napig vigyázok vele, mert eszeveszetten kezd el dolgozni a 4 henger ha megrántja az ember a gázt. Szerencsére még magától pont nem áll egykerékre, csak egyesben emelkedik el 10000 környékén. Szóval én ezt húztam meg határnak és utólag is azt mondom, h jól döntöttem. Nem gyenge, nem növöm ki hamar, sokáig lesz benne még tartalék, erősebb gép meg már életveszély. Japánban nem hiába nem forgalmaznak 600-asnál nagyobb gépet (vagy 100 LE-nél nagyobbat?).én honnan ismerlek?
re: talán 500ért vette, nem tudom mennyiért akarja majd eladni, de tuti, hogy legkésőbb tavasszal, ha meg lesz a +lóvéja, akkor hamarabb.
-
ALI_G
veterán
válasz
Flashback
üzenetére
hát megnézegettem a használtakat, de egy kivételével mint több volt mint 900, az az egy meg törött volt elől. hát nem tudom akkor mit kéne, én nem ismerem annyira a használtakat, csak a yamaha 600 fazerről, suzuki GS 500ról meg a honda hornet 600 (2003-2006 os évjárat és a 2007-eset is), szóval ezekről tudnék véleményt mondani, mert ezeken ültem.
meg simson S51, MZ ETZ 125, MZ 250 TS, Honda hornet 250
de ezek nem egy kategórák az előzőkkel
apropó, haveromnak lesz egy eladó 750-es CB hondája. 1988-as talán, de relatíve jó állapotban van, normálisan karban tartotta, meg adta neki amit igényelt, az is 100 paci. Majd talán most fogja eladósorba rakni, mert váltani akar vissza chopperre. Az olyan 5-600k talán. Az ilyenen egyébként már minimálisat lehet bukni egy szezon alatt.
Levi123: én is szeretem a VTR-t, csuda jó hangja van!!!
de inkább duci monster (kár hogy gyengék). -
ALI_G
veterán
válasz
Flashback
üzenetére
Hát akkor elég neked a 600-as.
Ajánlanám neked a Honda CBF 600-at. Azok elég "olcsók", ABS szerintem egy jó kezdőknek, sok kínos helyzetből menthet meg, főleg a túlreagálósaktól.
Szerintem 1000-es felejtős. Néha az ember nem tudja megállni. Egy olyan erős motornál meg =halál. Az ész azt mondja ne húzd, a kezed meg mégis csak húzza, és húzza, és 200 és 250 és oszlop
Nekem egy egy éves 600-as honda hornetem van. Az is elég állat ha húzza neki az ember. Sajnos. Ha nem tartom be a bejáratás szabályait, akkor szeirntem már alulról szagolnám az ibolyát.
Én csak azt tudom tanácsolni, hogy olvasgasd el amiket itt írnak a többiek neked, és az alapján alkoss egy véleményt (azért mégiscsak te dönts, ne mi
). -
Integra
titán
válasz
Levi123
üzenetére
na ez komoly!!!!
totálbájk cikk -
Levi123
senior tag
szerintem buktak vele és azért. De ha a váz nem sérült akkor tuti.. Nekem nagyon bejönnek az ilyen street-es motorok..
Pénzem ugysem lesz annyi, hogy megvegyek egy új motort (nincs rá 2-3 mFt-om) ugyhogy ha következő motort kivánok beszerezni, beszélek német ismerősömmel és hozunk be egy motort amit átépítek. Papírok meg elintézhetők..
Már kiskoromban is faterommal beletettük a simsonba a 125-ös etz blokkot. -
ALI_G
veterán
menj ma'!
már bocs
de akkor barátod tud valamit, vagy...najó, igaz az egész nyarat rajta töltötte, meg nem tudom hányszor voltatok vele pályán, kisebb túrákon. Hány km is van most benne? 7-8000? Azért az egy fél szezon alatt jó. De akkor se értem,h ogy mi kevés benne. Nem húz 200 felett igazán? ejj, nem is kell annyival menni utcán 
én még tuti elbírok 2-3 évet a kicsikémen (apropó, 1 egész év alatt nem találtam neki vmi cuki női nevet
). Főleg azért is várom már meg, mert addigra lesz saját fizum (reménykedem
) amiből kitudom fizetni egy 1000-es vagy 900-as V2-es vadállatot (ducati 998 a szerelmem egyik csücske
).Ha nyersz a lottón, ígérd meg, hogy egy revuu sisakot veszel nekem. köszi!

-
tildy
nagyúr
válasz
üzenetére
Ha 600asat akar venni az ember, akkor valóban. Bár mondjuk 788ért már van vadiúj naked 650as hyo Vagyis szokott lenni msot mintha ki lennének fogyva belőle .Párom próbálgat is rábeszélni... De én maradok a 250esnél.
Ali_G: fél év alatt rá lehet unni. Páromnak is "néha" kevés már a 650es. Ő is ezresekkel szemezget már. De egyelőre érkezik a túrakormányhoz a motyó, szóval egy darabig nuku csere. Kivéve ha nyerek a lottón, mert akkor biza csillagrombolunk

-
Sajnos én is láttam már motors balesetet, ezért is tartok az 1000-től még, de mint írtam lehet hogy gyorsan meg lehet vele barátkozni. Nekem meghalt már ismerősöm motoron de ő felelőtlen volt, nem a motor kezelése miatt járt úgy.
Amúgy olcsó motorra fogsz nagyon sok pénz költeni, és keveset motorozni.
Ezt sajnos nagyon jól ismerem már
Ezért tájékozódom még most. A VFR-ek egyébként nagyon szimpatikus gépek csak most beleszerelmesedtem a gyorsaságikba, de ez tavaszig még változhat, igazából a pénz lesz majd a döntő. Az idomsérült motor az nem gond mivel hobbi szinten üvegszállal foglalkozom és kisebb elemeket jól tudom itthon fújni. (Van itthon egy jó 6-10 baros nagy kompresszor meg egy profi szórópisztoly)400-ast azt nem szeretnék venni mert van itt a környéken egy srác aki már tavaly óta árulja a Banditját és csak szenved vele, valahogy ezek nem cserélnek olyan gyorsan gazdát

Ha van még valami moci típus (600ccm-től) ami ennyi pénzért jó vétel lehet csak bátran írjátok!
-
Levi123
senior tag
Én még egy darabig maradok az én kis VFR-400-asom mellett..
Tökéletesen megfelel igényeimnek, nyomatékos és viszonylag keveset fogyaszt.
Így, hogy kicsit másabb mint a többi vfr jobban megnézik az utakon
-
Bevallom őszintén semmi komolyabb nagy motorom nem volt még, így teljesen a motoros képességaimet sem ismerem, csak 100km/h alatt. Egy 500-as CBvel töltöttem a fél nyaramat. (Ez a motorsulié volt, így nem tudtam kipróbálni 90nál többel) Egyébként teljesen mindegy milyen gépet vennék az első hónapba úgysem tépném a száját, mert láttam mire képes egy 600/1000-es motor ha alacsonyról húzol neki egy nagyobb gázt, vagy kerékre áll vagy a segge csúszik. Mint írtam az ezrestől én is tartok még, ugyan lehet hogy hamar megbarátkoznék vele, de bukni sem akarok. 8.-án csak átveszem a jogsit, bár lehet elkérem a szomszéd 1000-s gépét hogy mutassa már meg hogy is megy ez ekkora gépen
Neked milyen géped van? -
ALI_G
veterán
egy 600-ast mikor lehet hamar megunni? Ha 1000-esről ül át az ember?

-
válasz
Flashback
üzenetére
Balesetmentes közlekedést a nagymotorhoz. Kelleni fog. Csak egyszer fogsz picit nagyobb gázt húzni. Márpedig fogsz. Főleg 1000esen. Akkor meg főleg, ha kismotorról ülsz át. Jó esélyed van a korai fekete szertartáshoz.
Jóbaráti körben 2 éve egy körre cserélt gazdát egy K5-ös ezres. Aki kapta, elég nagy motoros tapasztalattal bír, de ő is meglepődött, amikor városban pár száz méter után 268-at mutatott az óra, és nem vette észre, hogy ennyivel megy...Btw, ennyi pénzért jó vétel lehet 750-es vagy 800as vfr-t vennék. Vagy valami idomsérült 600ast (cbr-f3-4), és akkor még talán marad pénzed az azonnali karbantartásra (olaj, lánc-lánckerék, víz, stb.)
Amúgy olcsó motorra fogsz nagyon sok pénz költeni, és keveset motorozni.
Én a helyedben vennék egy jó állapotú 400-500ast, és még ruhára is maradna pénzed. Meg benzinre. Meg kötelezőre. Meg átírásra...
-
ALI_G
veterán
válasz
Flashback
üzenetére
Szia!
Milyen motorod volt/van eddig? Ez szerintem elsődlegesebb, mint hogy keveset bukj ha váltani kell, minthogy vki megrántja a gázt egy olyan motoron amihez még nincs meg a kellő tapasztalata (nem rád célzok).Egyébként szerintem egy 600 RR és egy 1000-es RR között "csak" LE különbség van. Ha kis gépről ülsz át egy nagyobbra, akkor szerintem a 600-as elégségesen nagy lesz. 2 szezont az is kibír alattad.
Nekem egy 600-as hondám van, túra-sport, pontosabban naked bike, közel 100 LE és nem érzek késztetést, hogy bármi erősebb mocira ráüljek, sőt egyenesen elriaszt a gondolat hogy hogy gyorsul egy 130 LE-s gép, vagy még egy annál is erősebb.8-ára pedig sok sikert!
-
Levi123
senior tag
-
stargazer
senior tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
igen ez a két hátránya van a dolognak, hogy nem állítható a tükör, tehát hogy sportmotoroknál nagyjábol értelmetlen, meg ha ketten utaznak akkor is. engem egyik veszély se fenyeget, hiszen sportmotor az amit a legkevésbbé szeretnék, és a páromat tuti hogy soha nem fogom tudni felimádkozni mögém.
mindenképp elmondom majd milyen, én is kegyetlenül kiváncsi vagyok, de remélem frankó lesz!
holnap szorítsatok! szétparázom az agyam!

-
sowi
őstag
válasz
Stalker-2572
üzenetére
pfff, azt most nem tudom, hol lehetne megnezni, de sztem amerikai cuccra mindenfelekeppen kell fizetni vamot, hiszen nem EU tagok

en ezt az oldalt szoktam nezegetni, neha nagyon jo kis cuccokba lehet belefutni
-
Október 8.-ára kész lesz az új, mostmár A kategóriával bövülő jogsim.

Vettem egy üvegszállas kompzitból készült bukót, meg egy kényelmes (hipora anyagú) túrakesztyűt. Esőben már teszteltem is
Szóval nagy dilemma előtt állok, kérlek segítsetek ti mint tapasztalt csapattársak 
A helyzet az az hogy következő szezon elején szeretném megvenni ééletem első KOMOLY motorját és a 600-as és az 1000 között vacilálok. Leginkább CBR, de mindenre vevő vagyok ami jó
Kategória: Sport-Túra, Sport. Beszéltem egy pár tapasztaltabb 1000-es kollégával ők azt javasolták hogy rögtön vegyek ezrest mert a hatszázassal az volt a bajuk hogy nincs olyan úttartása, hamar megunható, és miután meguntam csak bukni fogok kategória váltáskor. Ugyan az 1000-től még kicsit tartok, bár nemvagyok az a hűde.nagyon.mindíg.száguldozós típus amikor lehet akkor is csak észel megyek autóval is. Remélem 2 keréken is megmarad ez a jó szokásom
Bár az ezres tulajok megynugtattak hogy súlyra a kettő kb ugyanaz az ezres 9 kilóval nehezebb (900rr, 600f4 -1999), az ezrest nem kell annyira pörgetni ugyanazért a teljesítményért, városban jobban érzi magát (gondolom éppen ezért), meg sok jó dolgot hoztak még fel.
Szóval ti mit gondoltok? Mit érdemes venni max 700-800K-ért? Jöhet bármilyen motortípus, évjárat, észérvek, ellenérvek.
Megmondom őszintén meg szeretném úszni a lehető legolcsóbban mert egyetemre járok és nekem a pénzért tényleg meg kell szenvednem a suli mellett, de mind a kettő egy árban van itthon, ezér a külföldi import kecsegtetőnek tűnik. -
[lAyCsI]
addikt
http://totalbike.hu/magazin/hirek/?main:2007.09.27.&328597
újab részletek az új zx-10-ről -
stargazer
senior tag
köszi!
hát érdekes az egyes emberek szemlélete: sokan csak azért idegenkednek valamitől mert új és mert más mint a megszokott. beszéltem egy-két pécsi bolttal, volt aki azt mondta van a motoron két visszapillantó tükör, az sokkal jobb... hát ha az sokkal jobb lenne akkor valszeg senki nem gondolkodott volna el azon hogy egy ilyen sisakot összehozzon. különben a hivatalos oldalon azt mutatják hogy sokkal nagyobb teret belátni vele mint a két kis tükörrel. aztán persze hogy mi az igazság az más kérdés, de nagyon valószínűnek tartom hogy ténylegesen sokkal jobb látási viszonyokat eredményezhet ennek a sisakba épített tükörnek a használata a klasszikus tükrökkel szemben. de ha hazudnak is a gyártók akkor is legalább egy próbát megérne, addig semmiképp nem mondanám hogy értelmetlen. nahh mindegy. holnapra is szar időt igérnek, de azért remélem esni nem fog. nem baj ha borult minden meg szürke csak ne essen hogy ne nehezítse a dolgunkat még tovább. bakker elég szarul ment a vezetés mostanában
remélem azért holnap menni fog... -
Levi123
senior tag
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
Van bizony itt van bővebben a visszapillantós sisak
Huh de jo ez az új linekelés
-
stargazer
senior tag
holnap vizsgázok! szorítsatok!
megrendeltem a visszapillantós bukósisakot! jövő hét elején megérkezik! nagyon kiváncsi vagyok! remélem tényleg olyan állat lesz mint amilyennek tűnik a cikk alapján!
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
az abaj ezzel a dologgal hogy sokak nem engedhetik meg maguknak az eggyel drágább kategóriát, és mivel kurvára szeretnének motorozni inkább beleugranak egy BP-s motorba,
lesz-ami-lesz alapon -
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
jaja, nemcsúnya, de sztem én is mást választanék
sztem rámennék egy B-királyra... -
-
SzalaiG
addikt
válasz
Stalker-2572
üzenetére
De az állam biztos elkér mégannyit, csakhogy ne érje meg behozni...

-
sowi
őstag
válasz
Stalker-2572
üzenetére
igen, mar mi is gondoltunk ra, az a baj, hogy mire behozod dragabban jossz ki mintha megvetted volna itthon, sajna ez van, nemetektol erdemes behozni vagy az olaszoktol, de inkabb az elobbi hely
-
Stalker-2572
veterán
Valakinek van tapasztalata USA-ban vett motor behozatásával? Iszonyat mennyivel alacsonyabbak kint a használt motorok árai. Kb fele

Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Új APPLE AIRPODS PRO 3 GEN bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB kék 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 M5 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- AKCIÓ! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- 279 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hány hónap alatt tettél bele ennyit? (Mi idén április óta) Az ugye pont 6 hónap

Ez nekem ma messze lenne

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
), és viszem fel a hondát!!!