Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Fotók, videók mobillal
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Hát max akkor megkapom a páromét
Majd még meglátom. -
Van valakinek itt GSF 250 vagy 400-as banditja?
-
tildy
nagyúr
válasz
poffsoft
üzenetére
Ősszel kezdem a tanfolyamot, ha lesz rá cash.

Párom ugyanis nem hajlandó mostanában vinni, mert szerinte túlterheljük a motort (380 max súlya lehet: ő 100 én 85 , motor meg 200 meg még 15lityi benzin... Hát ).
Szóval válaszút elé lettem állítva: vagy lefogyok (folyamatban van), vagy csinálok jogsit és veszek motort (efelé is hajlok)...
250eset akarok, és msotmár biztosan pirosat: [link] -
jasszer
őstag
Meglett a rutinom, jöhet végre a kukásmellény.

-
tildy
nagyúr
2007. január 1-től az adó mértéke a gépjármű
- gyártási évében és az azt követő 3 naptári évben 300 Ft/kilowatt,
- gyártási évet követő 4-7. naptári évben 260 Ft/kilowatt,
- gyártási évet követő 8-11. naptári évben 200 Ft/kilowatt,
- gyártási évet követő 12-15. naptári évben 160 Ft/kilowatt,
- gyártási évet követő 16. naptári évben és az azt követő naptári években 120 Ft/kilowatt.
Forrás
otalcar -
ALI_G
veterán
hol lehet elővételben a brnoi gp futamra jegyet venni? nem találok.
-
-
ALI_G
veterán
ugye milyen iszonyat drága az a darab vas? tudnám miért.
27900 Ft? én annyit nem biztos, h ki akarok adni, bár 50 lityós. Louisos haverral majd megérdeklődöm már mennyibe fájna barátiba.
egy dobozt akarok, meg egy tanktáskát, de ajánlom, h 50 alatt legyen (tartó konzol szir-szar vassal együtt). -
ALI_G
veterán
jön valaki majd szelidre?
-
ALI_G
veterán
2007-08-23-ától immár 4. alkalommal újra feldübörögnek a ''vasparipák'' a Szelidi-tó mellett. A Pirates Family MC ezen a hosszúra nyújtott hétvégén tartja a Nemzetközi motorostalálkozóját, melyen rengeteg színes program várja a motorosokat és az érdeklődőket! Csütörtökön este a Kárpátia és a helyi Black Rose nyitja meg a 4 napos bulit. Pénteken a Lord mellett fellép a Rocktár és a CSIT zenekar. Szombaton Magyarock, Clippers Rockabilly zenekar, Tom White és barátai és a Rückwarts perdíti táncra a nagyérdeműt. Éjfélkor a színpadon fergeteges erotic-show mellett tűzzsonglőrök teszik színesebbé az éjszakát. Napközben íjászat, veteránmotor bemutató, építettmotorok parádéja és trial-show és egyéb programok várják az idelátogatókat. Összegezve garantált a jókedv a kifogyhatatlan söröskorsóknak köszönhetően, illetve az önfeledt szórakozás. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők, sátrakat felkapni és indulás!
Faházbérlési lehetőség:06303177232
Infó: 06203406541, 06209926325, és a 06308113465 telefonszámokon és a piratesfamilymc@gmail.com e-mail címen. Egyéb részletek a www.piratesfamilymc.hu honlapon.
Ez volt a reklám helye.
-
törölt tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
bar mar nem vagyok joban a redbaron-nal, ott is az volt a tapasztalat h a hondakkal volt a legkevesebb gond. havernak egy vfr-je van es mar volt vele angliaban es spanyolorszagban is, szoval azert hasznalgatja, de hibaja meg nem volt. a '95-os cb400-am viszont rengeteg hibat tudott produkalni, persze azt ki tudja mibol raktak ossze
masik haver cb600f-je megintcsak hibatlanul tenykedik. szoval altalanossagban en is ugy gondolom h a hondak megbizhatobbak kicsivel a tobbi japonal. mondom ezt ugy h yamaham van. es a kovetkezo sem hondanak tunik 
-
tildy
nagyúr
Talán emlékeztek, hogy a benzincsapot gariban cserélték ezres szervízen, mert ment icicipicit spriccelt a benya mellette . Valószínűleg az új sem votl teljesen tökéletes, mert mostanában mikor mentünk, 120 felett elment az ereje a korábbihoz képest , kicsit köhögött a gép. Először azt hitték szar benya, de nem az volt . Gariba cserélték a benzincsapot. Eddig kb ennyi gond volt 5000 km alatt kb, és remélem nem lesz több . Kapott egyébként a paripa doboztartó konzolt és dobozt is, 49 litereset. Jól néz ki és hasznos is.
[Szerkesztve] -
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Eddig 2/2 beköpte a szelepet, átszakadt a dugattyú, és megállt a blokk. Egy 400-asról, és egy 750-esről beszélek. Statisztikailag pedig a Hondákkal van a legkevesebb zűr. Ezt pedig saját tapasztalatom is megerősíti

Érdekes, hogy felhoztad, mert én eddig blokkhibás Hondáról csak egyről tudok, és elég sokat ismerek, holott a két (ja nem, három bocsi) kawából kettő megdöglött.
Persze, lehet, hogy a sors különös, és kegyetlen fintora ez velem szemben, de a tapasztalataim ezek.
Márpedig ha X km alatt szétdől egy japán (rendesen szervízelve) akkor egy kevésbé jobb blokk X/3 km alatt szét fog dőlni. Ezért mondom a kedves hölgynek, hogy fontolja meg. -
feca81
aktív tag
van egy vekony knyv hozza,ha azt bevagod,akkor tuti atmesz.nem nehez,2 nap alatt kiolvastam,ugy,h mellette meg 8 orat dolgoztam,es aludtam is boven.magyarul kb 8 ora alatt kiolvashato.va na neten jopar hely, ahol lehet teszteket kitolteni,unasig csinaljad,es a kerdesek ismetolodni fognak a vizsgan.igy mar fejbol nyomod a valaszt. amugy ne msokban mas.szabalyok ugyanazok, csak nehany dolog mas.pl parkolas, behajtani tilos tablak, elozes. nem veszes.
kezdo motor mar joparszor ki votl targyalva itt. abban szinte mindenki egyetert,h eloszor kisebb motorral kell kezdeni,majd ha megszokod a feelinget,mehet a nagyobb. kisebb motornak szemelyszerint 125-ost v 250-est ajanlok, de ebben mar vannak elteresek.van aki egybol 400-ast, devan aki meg csak 50-est ajanl. (50-es speed motor is kulonbozik a simsontol
) ha el vagyeresztve penzzel,akkor javaslom szepen a rangletrat vegigjarni. 125-400-600ccm v 250-600ccm. ez persze speedre,turara vonatkozik. cross, supermotohoz, chopperhez nem ertek...
a te helyedben, (mint ahogy en is csinaltam hasonlo okok miatt) vettem kb 200-ert egy rendszamos jo allapotu 125-ost, majd miutan mar ugy ereztem,h nem esek el a pirosnal,mert meg kell allni,lecsereltem 250-esre. itt e nle fogok ragadni anyagi megfontolasbol, mert 30E Ft-tal olcsobb a biztositasa, es jopar ezerrel a teljesitmenyadoja,mint a kovetkezo lepcsofoknak. kicsi penz,kicsi motor
-
Gaboman
nagyúr
Skacok augusztus 12-én amatőr Rally-cross verseny lesz a Súri pályán,minden érdeklődőt és versenyzőt szeretettel várnak a rendezők!
Nevezés:3500Ft, ebéddel.
Nézőként: Felnőtteknek 300Ft,gyerekeknek ingyenes.
A verseny kezdése: 10:00
Infó és nevezés 0630/235-3363 telefonszámon,Sókorka Miklósnál.
Gyertek minnél többen legyünk,igaz én csak nézőkénz megyek,de akkor is ott leszek! -
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Ja, és ha ügyesen tudsz vásárolni, akkor lealkudsz annyit, amennyibe az általad említett alap dolgok (olaj-gyertya-gumi-lánc) kerülnek
Ha meg nem enged, akkor van másik motor is
Nem tudom milyen motort vettél, hogy ennyire negatívak a tapasztalataid, bár az kétségtelen, hogy kawát én sem vennék használtan...
No, de mindegy is, befogom a pofám, mindenki azt vesz amit akar
-
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Hát nem tudom... Nekem a 13éves 400-asommal 3 év alatt egy baj volt. Meghalt a gyári fesszabályzó. Meg egyszer a szar benzin miatt elkoszolódtak a fúvókák. Ennyi. Beletekertem 2x.000 km-t, és annyi a titka az egésznek, hogy olajcsere, meg tavasszal átfúj mindent kontaktsprével.
Elárulok egy titkot. Hülye az, aki itthon vásárol alkatrészt a motorjához. Példaként a fenti fesszabira mondtak nekem itthon 56ezret, ebay-ről megrendeltem a jobb fajtát 15ezerért postával. Szerinted?
Amúgy meg ha a japán gépet ennyire szét tudják emberek barmolni, akkor egy kevésbé jobb anyagokból összerakott vasat mennyire?
Használtmotor vásárlás mindig egy lutri marad. Vagy nyersz, vagy buksz. Véleményem szerint pedig egy japánnal kevesebb a rizikó... Bár olaj nélkül mindegyik meghal hamar, de amúgy többet bírnak.
Ez csak a szerény véleményem. Meg az ír postás tapasztalata, akinek két évvel ezelőtt volt a VFR-jében 770.000 (!) mérföld (!!), és még mindig vidáman megy vele. -
szilchi
őstag
Szép jó estét.Szerintetek egy ''kicsit''
megégett fesszabályzóval lehet még valamit kezdeni??A helyi motorszerelő szerint kábelcsere elég.Szerintetek?
[link] -
bbazsy
őstag
21 éves kor az maradt, az tuti.
köszi, megnyugtattál
elkezdtem már nézni a sulikat, bár még van erős fél évem a kresszig(tényleg az mennyivel másabb mint a B?)..
kezdeni milyen motorral érdemes?(bp, meg hetente-kéthetente hazajárok 250kmre, és egyetem melletti melóból sok kessem nincs...)
[Szerkesztve] -
Topiccsendőr
addikt
Izlések és pofonok-
Az én szerény véleményem szerint V2 ből meg csak RSV Factoryt.
A régi jó japán dögökkel (legyen mondjuk 6 éves) meg az a baj, hogy megveszed aztán elkezded a pénzt szórni rájuk. Lánc, lánckerék, gumi, olaj, szűrő, talán gyertyák is, alap egy használt gép átvételénél, ami ugyebár egy százas. Ha mákja van az embernek nem kezd el alatta csúszni a kuplung. Aztán meg hopp a kuplungkapcsoló beadta az unalmast, hipp a féklámpakapcsoló berohadt, hopp a hatéves akkut ki kell cserélni, upsz a fékbetétek elkoptak, hoppá, az előző tulaj nem nagyon foglalkozott a fékbetétekkel és keresztbefordulnak a munkahengerben a dugattyúk, így alig fog a fék, nahát munkahengert csak nem veszek újat csillió forintért... Nahát a karmantyú is szarrá ment... Sorolhatnám, mit tapasztaltam a saját bőrömön egy hétéves döggel. Annyi mindent ütöttek vágtak azokon a motorokon, hogy több a baj vele, mint a Hyosunggal.
[Szerkesztve] -
Isten látja lelkem, hogy nem akarok kötekedni Veled, de ha már veszel egy túramotort, miért nem veszel egy VFR-t, vagy CBR-F-et? Mégiscsak egy Honda lenne alattad, és nem Hyoshung. Szerintem. De közel ennyiért már vehetsz 929RR-t is, vagy 600F-et. Annyi választék van, annyi jó motor, most olcsóé', mert mindenki szabadulna meg tőle... Láttam 954-et, 900-ért.......
szvsz V2-ből csak VTR SP2.
-
Pocee
senior tag
Sze!
Haveromnak a leömlők függőleges részénél hajlott be a cső a Horneten,neki egy olyan csávó csinálta meg akik gallytörő rácsokat meg küszöböket gyárt,kivágták a problémás részt és betettek egy rozsdamentes részt majd egybepolírozták és észre sem lehetett venni.Ha zavar akkor sztem ez a legkézenfekvőbb megoldás.Üdv -
ALI_G
veterán
Most töltöm fel a képeket, nem adják vissza azt amit szemmel látni.
felraktam az index búráról a képet ami utoljára tört el, mind a 3 így tört el és már kicserélték őket garanciálisan.
leömlők:
[link] ; [link] ; [link] ; [link] ; [link]
[link] ; [link] ; [link]
index:
[link] ; [link] ; [link] ; [link]
[link] ; [link]
mod: na most mi a baj? miért nem csinál belőle linket?
mod2: megvan, a http lemaradt!
[Szerkesztve] -
ALI_G
veterán
idióta vagyok vagy idióta?!
Tegnap elmentem Szegedre mocival, néztem új albit, aztán kiugrottam haverhoz, csak elnéztem a bejárót és olyan qva egyformák voltak az épületek és más helyen kerestem a lakását. Csakhogy ott meg teljes rekonstrukció van és sehol se lehetett az épületek mögé menni mert vagy fel van dúrva vagy egyirányú mindenütt, így úgy döntöttem, hogy ott ahol a gyalogosok mennek át az épület alatt egy 3 lépcső nem lesz gáz, mivel van beton rámpa vagy nemtom minek nevezzem amin a biciklisek meg a babakocsisok felmennek.
Meg is néztem, hogy ez nekem nem lesz gáz, errefel nem felakadtam egy kicsit és 2 leömlő behorpadt, egyet meg végig karcolt a beton
az egyik egy kisujjnyira horpadt be, egy meg kissé. Ki nem lyukadt, hangja olyan mint régen teljesítmény nem csökkent de akkor hogy lehetek ilyen barom?! utólag tudom hogy túl meredek volt az emelkedő és azért akadt fent.
lövök képet róla mindjárt, mondjatok véleményt!!!
[Szerkesztve] -
feca81
aktív tag
eddig ugy volt,h 21-tol korlatlantra mehettel. allitolag januarban ezt a korhatart felemeltek,de megerositest meg nem kaptam. mondjuk engem nem iserintett,mert mar 26 vagyok

az, hogy kezdo vagy nem jelent semmit.anno 17 evesen,mikor letettem a jogsit B-re, meg most is, megkerdeztek,h vezettem-e mar.ha azt mondod igen,ugy kezelnek,es nem mutogatjak meg,h melyik a fekpedal,v melyik a gazkar.ha azt mondod nem,akkor kapsz egy kisebb motrot,amin gyakorlod az egyensulyerzeket (altalaban ezek a 250-es MZk),majd azutan johetnek a nagyobbak,amivel tenylegesen vizsgazni fogsz. legalabb is ez a helyes egy normalis autosiskolanal.
a robogo,simson arra jo,h nem dolsz el mozgas kozben a nagymotorral,tudod a legalapabb dolgokat,de messze nem azt jelenti,h egy 600-as is igy viselkedik. arra sztem ne alapozz. en simo utan 125-osre ultem, nagyon meglepett, hiddel egy 600-as meg nagyobb meglepetest tud okozni
ha ram hallgatsz,elkezded keresni az autosiskolakat,megkerdezed eloszor is a korhatart, majd, h ok mit nyujtanak,milyen gepparkjuk van. ugyis vegig fogsz menni paron,az arak miatt,nem kerul semmibe,ha felteszel + 3 kerdest. sztem kezdonek allitsd be magad,abbol tuti nem lesz baj. elviekben akinek nincs jogsija,mindenki kezdo!!! (mert ugye jogsi nelkul nem vezethet,csak maganteruleten) szoval ne szegyelld, el kel lvalaho lkezdeni,es inkabb a rutinpalyan borulj,mint a vizsgan,v kamion elott... -
Pocee
senior tag
válasz
üzenetére
Hát azt mondta a doki ha nem lesz jó megrokkanhat az újjam olyan szempontból,hogy nem tudok majd vele erősen fogni mert mindig ki fog ugrani
De persze ez nem történhet meg 
Nos erre az olajtémára:nekem egyszer volt valvoline durablend a motoromba és csak is azért mert rokonomék forgalmazzák és ingyen kaptam 4 litert,de hogy ez mekkora egy nulla(SZERINTEM),én Hornetbe használtam és koorv@ gyorsan felhígult,azt hittem csapágyas a motor,olyan hangok jöttek belőle.
Azóta csak és kizárólag Castrol R4,ebben még nem csalódtam,ez még 6000 kmeres olajcsere után is jól néz ki
Eddig Castrol R4 volt a neve de idén megváltozott Castrol Power 1 Racing 4T-re,de még van készleten mindenhol R4.
Nálam még a Motul,Motorex,Elf olajak jöhetnek szóba a Castrol után,például krosszba csak Motorexet vagyok hajlandó tenni és azzal sincs semmi gond.
Repsolról sok negatív tapasztalatot hallottam én soha nem próbáltam de a haveri körben jópáran kipróbálták de nem jött be nekik.
[link]
én innen szoktam rendelni,korrektek gyorsak,remélem nem gáz hogy beraktam,csomó minden nagyon jó áron van.
Ezek lettek volna az én véleményeim.Ne legyen vita ha véletlen valaki mást tapasztalt. -
bbazsy
őstag
hali!
erősen érdeklődő HSZ lesz
szóval régi vágyam a motorozás, de különböző családi okokból ez nem nagyon volt lehetséges(nagyon csúnya baleset..).
most viszont már kezdem saját életem élni, gondolkodok a jogsin. 20 vagyok, autóra van jogsim(->kismotorra is)
kérdés, h meg lehet-e csinálni 21 évesen a korlátlan elég gyér motorozási alapokkal(robogó, simson keveset, meg esetleg ha számít, akkor komolyabban montizok). mik vannak a vizsgákon, mit kell tudni? hogy állnak az ilyen emberekhez? (ki van hangsúlyozva ott, ahol néztem, h gyakorlat nem szükséges, vajon így is kezelnek?)
(nem azért szeretnék korlátlanra menni, h erős motoron ülhessek, hanem pusztán anyagi és időbeli megfontolásból nem szeretnék vizsgázni 2x, és kitudja mi lesz még a jövőben, jó, ha megvan minden.)
vélemény?
köszi -
törölt tag
Pocee: gyogyulj. rosszkor estel, azt szezon vegen kell
mit mondtak, teljesen rendbejon az ujjad?
olajcsere elott allok, most mar jo lenne kitalalni vmi jofajta olajat az ezres negyutemube! eddig valvoline durablend 4t 10w40 volt benne szinte mindig, ajanljatok jobbat, de tapasztalat alapjan pliz. es pontos tipust h ne kelljen a boltosra biznom
koszi,
&rew -
Pocee
senior tag
Sziasztok!Nagyon rég jártam már erre.Röviden annyi hogy 3 hete krosszozás közben estem egy szerencsétlent
és leszakadt a hüvelykujj izületem most feltűzték
és várom a 6 hét leteltét,hogy kezdjek rehabolni
,lehet idén már nem is tudok motorra ülni
.persuader nem tudom emlékszel e hogy régen írkáltunk hogy mi lehet a kxem baja hogy nem megy középen?nos így 4 hónap után meglett a baj forrása 
A power röpsúllyában lévő golyók kipontozták a csillagalakot amiben szétcsúsznak és ezért kisfordulatnál nem bírtak kilépni ezekből a pontokból és nem nyitott ki a power időben,most viszont tökéletes a masina és iszonyat disznó módon megy,kapott azóta már egy Pro Circuit kipufrencert és egy tassinari membránt
,nem mondhatnám hogy belefér a 98 dB-es limitbe 
Vigyázzatok magatokra!Sziasztok! -
sowi
őstag
válasz
Stalker-2572
üzenetére
itthon eleg valoszinutlen a bontokban, en felhivtam szinte az osszeset, de sehol nem volt, crf450en van asszem ilyen karbi meg
-
Den
veterán
válasz
Stalker-2572
üzenetére
ja oké
sztem amik nekem vannak azok kisebbek és vlzeg eccerűbb tipusok mint ami neked kell 
-
sowi
őstag
válasz
Stalker-2572
üzenetére
ebay, olyan 40-50 rugora keszulj legalabb, en is akartam anno, de mire meglett volna eladtam, pedig sokat dob az s es sm verzion
-
tildy
nagyúr
Állatjó hirdetés
[link]
Ráadásula gép is szép
-
Den
veterán
válasz
Stalker-2572
üzenetére
nekem van új, nem észvesztő áron. egy tipus 2 vagy 3 méretben. mihez kell? az xr-hez?
-
Stalker-2572
veterán
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Szár nélküli tükröt is keresek

-
Stalker-2572
veterán
Tud valaki bontót / olcsó boltot, ahol lehet kapni (használt) Keihin karburátorokat?
-
Na jó, de ha azt mondom, hogy Japánban 2.1millió ft-nak megfelelő yen-ért megkapod az 1kRR-t, komolyabb futóművel akkor? Itthon elkérnek érte 3.2-t... Nooooormáááális?
Egy szaros dobért elkérnek itthon egy-kétszázezret, nem egy komplett titán-rendszerért

Annak, meg aki az olajat locsolta szét, bontóbaltával csapkodnám le a karját... az istenbarmának
[Szerkesztve] -
net84
őstag
nem kell bemutatni
ilyenem volt! és néha besegítek a helyi kereskedésnek... ismerem ezeket...és azért mondtam, hogy a 30 kevés, hogy jóval többet kellene fojtással is mennie.
stargazer - nem feltétlenül... én pl. a használttal estem pofára, de nagyon.
Tény, hogy egy ''márkás'' motor valsz. megbízhatóbb, mint egy ''noname'', igaz nem sorolnám most már a Kymco-t a ''noname'' kategóriába...
[Szerkesztve] -
Integra
titán
![[kép] [kép]](http://index.hu/cikkepek/totalbike/magazin/hirek/honda/2007//.gdata/gp_mugencbr600rr.jpg)
A Mugennek szoros kapcsolata van a Honda gyárral, mivel a japán tuningcég régóta részt vesz a gyár versenyautóinak és utcai sportjárműveinek felkészítésében. A Mugen nemcsak autókhoz, hanem motorkerékpárokhoz is gyárt alkatrészeket néhány éve. Most a legújabb CBR600RR supersport gépet vették kezelésbe. Elsőként az agyonfojtott kipufogórendszert szedték le a motorról, és helyébe egy saját fejlesztésű, rozsdamentes acélcsőből álló leömlőt és titán versenydobot raktak. Ez jó néhány kiló megtakarítását és pár lóerő többletteljesítményt eredményezett. A rendszer ára Japánban alig 150 ezer forint. A villaszárak csúszó részét speciális titánötvözettel vonták be, amelynek kisebb az ellenállása, és a Mugen logót is integrálták a bevonatba. A fékrendszert egy fémhálós fékvezetékkel javították fel, melynek csatlakozó pontjai piros, Mugen logós védőbevonatot viselnek. A kipufogódobon található hővédőpajzs szénszálas anyagból készül, de meglepetésre fehér színben. Mindenki számára elérhető extrát jelent a titánszínű bevonatot kapott első szélvédő. Az utolsó simításként a CBR600RR fekete-vörös Mugen fényezést kapott, és a kerekekre is vörös díszcsíkok kerültek fehér Mugen logókkal ékesítve. A motor egyben nem, de alkatrészenként megvásárolható a Mugen japán weboldaláról
150rugó.. agyam eldobom, itthon bele se merek gondolni mennyi lenne...
-
-
net84
őstag
30
- nekem fojtva ment 50-et, utánna 70 volt a vége alattam, igaz 1x sikerült 80 fölé tornásznom egy kamion mögött, de utánna meg majdnem rákenődtem a platóra...
Tüzi - hát nem tudom... egy-kettőt vittem beüzemeléskor próbakörre, hááát néha még gurulni sem nagyon szeretett volna. Igaz izlések és pofonok, de nekem a súlyelosztása sem tetszett.
stargazer kolléga belinkelte a cikket, ami az van leírva, amit én is mondtam...a Rieju miatt esett vissza a Kymco forgalma, ez nagyrészt annak köszönhető, hogy az emberek nagy része árérzékeny, de annyira nem, hogy a gazdaságos boltok valamelyikében vegyen motort...vagy az is drágább mint pl. a Paseo
Nincs turpisság/furcsaság a Kymco-nál, csak nem nagyon hozott ki az ''olcsó'' kategóriába új motort...
[Szerkesztve] -
rebel56
tag
-
stargazer
senior tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
neked mit jelent ha azt mondom turpisság van a kymco-kkal? nekem csak annyit hogy valszeg nem éri meg az árát.
-
stargazer
senior tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
most nemtom mi a gondod...
tehát ez hülyeség szted -
ALI_G
veterán
tegnap volt fater, minden indexet kicseréltek.

-
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
nem az hogy nem teccik csak na,,,

Csak ne lenne olyan porszivó cső alakja
Hát nemtudom. Ahogy nézem a zxr-t olcsobban megtudnám venni mint a gs-t vagy a banditot, viszont hosszutávon többe lenne akkor elmondásod szerint, és hát ugye nem is mai darab és mint olvasom nehéz hozzá cuccokat szerezni, míg a másik 2 mocihoz még van alkatrész utánpótlás.
A zxr-nek van valami tipushibája? (mint pl sok banditnál az hogy takony idöben sokszor leáll ha nem huzod neki a gázt, meg a teloi gyengék) -
stargazer
senior tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Aktív témák
Hirdetés
- MSI Pulse 15 B13VFK i7 / RTX 4060 140W / QHD 165Hz 16GB DDR5 1 TB SSD
- 27% - AOC C24G2AE Monitor! / 1920x1080 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Honor 200 pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Majd még meglátom.

akkor? hátra?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

otalcar

Valószínűleg a majdani gépemre ez alapján már tudunk otthon csináltatni/heggesztetni.
De persze ez nem történhet meg
.persuader nem tudom emlékszel e hogy régen írkáltunk hogy mi lehet a kxem baja hogy nem megy középen?nos így 4 hónap után meglett a baj forrása