- Kezünkben a Honor Magic V5
- iPhone topik
- Mobil flották
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
feca81
aktív tag
válasz
Daniel Alves #30435 üzenetére
en ezt ne mertem,az ngkplugs.com-on sem ,es az ngk.com-on sem talalom az en motorom.en vagyok ilyen vak,v a motorom gyertya nelkul is megy?
(FZR600 '90)na az ngk.de-n megtalaltam. cr9eix. akkor nekem se jo,pedig mar rakeszultem
amugy mi lehet a kulonbseg?
-
feca81
aktív tag
válasz
Prof01 #30427 üzenetére
igen,erre gondoltam.aszittem csak piros-fekete letezik. de a tenyen nem valtoztat,akkor is gyonyoru!
mas: ma nem indult be a galambvadasz.hsiztizett.miutan lemerult az akksi,es a turelmem,visszaguritottam a garazsba megrohadni. lehet nem tett jot neki a 3 het szunet.majd du, v holnap ellenorzes.remelem scak az a baja,h kiszaradt a karbi...
szalai a gyertyak lehet engem is erdekelnenek.tudtommal ugyanez valo az FZRembe is.
-
feca81
aktív tag
válasz
Topiccsendőr #30151 üzenetére
nem akarok hulyenek tunni,de a hondanak volt rs-e? az nem aprilia?
-
feca81
aktív tag
válasz
[Vazz] #29740 üzenetére
hat az enymehez nem hiszem,h talalok
ez egy HP ipaq 6315.mar 3 eve nalam van,jelenleg ebresztoora funkciot lat el,de mult heten GPS volt
ehhez az egvilagon semmi sincs
az FZr en meg nincs egy szabad centi se a kormanyon
elso gondolatom ez volt,h veszek univerzalisat,de hiaba.akarhogy pakolgattam a cumokat,nem volt hely. ezert marad a tapadokorong,v ez a givi fele megoldas.
-
feca81
aktív tag
válasz
[Vazz] #29725 üzenetére
ez a megoldas is erdekelne. GPS van,koton van,szivartolto aljzat beszerelve,sak a konzol hianyzik,de en meg 2,5-ert nem lattam,csak 10-en folul.
en most azt talaltam ki,h egy tappancsos autos tartot rakok fel a fordulatszamjelzore,es kesz. tesztelve meg nincs,meg csak a tervfazisban van,feltem a GPSt, h szetrazom es/vagy leesik.
-
feca81
aktív tag
válasz
TayRol #29714 üzenetére
tehat ha jol ertem akkor 12-be benne van egy tepozaras tarto,amit a kormanyra lehet feltenni,es egy GPS vevoegyseg,amire csak es kizarolag a szoftvert kell feltolteni?magyarul azon az egysegen mar a windows mobile tokomtudjahanyasverzio is rajtavan?
mert akkor ez egy hatalmas talalmany,es meg en is megvennem,pedig mar kesz a sajat navim kb 5000-bol -
feca81
aktív tag
na persze,ennek is megvan a veszelye,de lenyegesen kisebb,mint a fixen felhajtottnak.amugy elektromuszeresz a srac,es nagyon patentul megcsinalta.nem lehet eszrevenni.abszolute ne mlatszik,h van ott vmi szerkezet,sak mar akkor,mikor felhajtotta a tablat
a kapcsolo meg okosan el van dugva a kormanyon.
persze ne mazt mondom,h mostantol mindkei ilyet,hanem csak azt,h ha mar mindenaron rendszamtabla felhajtason gondolkodik az illeto,akor igy csinalja. -
feca81
aktív tag
válasz
Topiccsendőr #29586 üzenetére
bmw a 2. vilaghaboruban...
-
feca81
aktív tag
válasz
Nippon #29444 üzenetére
Hello!
nagoynnagyon felejtos ez a rendszamfelhajtosdi! kemenyen buntetnek erte.es hidd el,van olyan helyzet,amikor ne mtudsz megallni! nekem epp csak meg volt torve kozepen(nem durvan,nem felhajtva),es szoltak erte!
inkabb csinald azt,amit az egyik haverom.elektromos rendazmtablafelhajto.egy gombnyomas,es fent van -
feca81
aktív tag
válasz
Topiccsendőr #29306 üzenetére
probalkoztam mar bemerni,h mennyit csal az ora,de nem sikerult. vannak az utszele nezek a e-tablak,h xxkm/h-val mesz, lassits. engem ne mmer be sose.pedig mentem mar 40-nel,50-nel,100-zal mellett,semmi.ez a vacak csak a 4kerekueket meri. szoval nem tudom mi a real erteke a 230-nak.gondolom olyan 210 lehet.
-
feca81
aktív tag
válasz
Topiccsendőr #29302 üzenetére
az en oreg 90-es vasam 230-at lep.egy vadi uj 600-as se lepi le a 270-et???akkor sose cserelem le
(na nem mintha ez lenne az oka
)
-
feca81
aktív tag
válasz
gabranek #29046 üzenetére
konkretan midnegyiknek igaza van.mind lehet. razkodas,fesszab,zarlat,barmi.tegy bele ledes izzot,ezzel kiszurod a razkodast.ha azt kilovi,tuti vmi elektromos gond lesz.a azrlatot viszonylag konnyu kiszurni egy szakadasmerovel.csak idoigenyes. a fesszab meg jaro motornal ha tobb voltot ad le,mint ami meg van szabva (asszem 13.-14 kozott van) akkor az a ludas. a megfelelo teljesitmenyu izzokat hasznalod?wattszam egyezik az eloirtakkal?
-
feca81
aktív tag
ti menyniert vettetek a konzolt?mert nekem tobb 10e remlik. akokr ez hogy ilyen olcso?
-
feca81
aktív tag
válasz
Kasza08 #28954 üzenetére
en egyszer toltam hosszabb tavon a 250-est.kb 200meteren.nekem az is eleg volt.epp aznap vettem meg,es tartalekra volt allitva.en meg az oromtol,h uj motorom van,nem vettem eszre.meg jo,h ilyen kozel vannak a benzinkutak egymashoz. viszont nalam minden 3. autos/motoros megallt,h kell-e segiteni.igaz nappal volt.
a helyedben lehet beboritottam volna az arokba,oszt ott rohadjon meg,maj' ho'nap -
feca81
aktív tag
válasz
bajnokpityu #28939 üzenetére
sajna nem.mert az en kib.szott labam 46-os. a srac korbetelefonalta az osszes RMC boltot az orszagban,de seho9l nem volt mar.a legnagyobb kb 43-as volt.ne memlexem mar pontosan.a lenyeg,h joval kisebb.ezert dontottem a masik mellett.eddig nem bantam meg
-
feca81
aktív tag
-
feca81
aktív tag
válasz
#25954560 #28902 üzenetére
volt ilyenem. fel ev utan vegigrepedt a labfejemnel. hozza kel ltenni,h magas a labfejem,de akkor is.a bor eleg rideg.apolhatod,akkor is rovid idon belul kirepedezik.amostani is fel eves,de meg csak gyurodes se latszi krajta,nemhogy repedes
j ,es feleannyi volt.mindossze 12.000Ft!!! cserebe kenyelmes,jol szeloz,koptatos,es meg protektoros is!!! vmi olasz v mi.most akrnak betorni a magyar piacra
-
feca81
aktív tag
válasz
SzalaiG #28879 üzenetére
vegigneztem ujra,es ujra es ujra.nem lattam hol hibazott a rendor. kiment,feltartani a forgalmat.a sarga autos idoben eszrevehette volna.mit csinalt az az idiota?
a legszornyubb az az egeszben,h mikor felmerte a helyzetet a rendor,lenyegeben pont az auto ele ugrott "el". kizart,h tulelte.siman megalhatott volna,a mogotte levo vilagos szinu auto meg is tudott allni.a feketek mar nem.
egyszeruen nem ertem... -
feca81
aktív tag
gyerekek,ritkan akadok ki,de tegnap nagyon. eletemben eloszor szalltam le a motorrol, es intettem rendre a kedves autost.
tortent a reggeli csucsban,h oriasi dugo.szeged fel van bontva,mindenki ideges,ossze-vissza mennek.koruton szepen andalgok.kenyelmesen nyugodtan.latom,h a mellekutrol be akar jonni egy autos.lehet,h mar fel oraja ott all szerencsetlen.nem szokasuk a szegedieknek beengedni a masikat.gondoltam jofej leszek,intettem,h menjen be.mentem kb 30-cal,lelassitottam 0-ra. erre a mogottem levo ladas nagy gazzal kikerul, es 5 centire !!!!!! a labamtol elmegy es bevag elem.kishijan megcsokolva akit be akartam engedni.
na itt eldurrant az agyam.nagygaz, beeloztem.piros a lampa. hatrafordultam, es megkerdeztem nagy karlenditessel,h ez mi volt? erre a sofor mellett levo no beint!!!!
na ok,labtamasz le,leszall,odamegy. ficko mar izzad.kellemes hanglejtessel megkerdeztem,h mit mutogat a kedves felesege,es miert tette ezt? ("mi a faszt csinalsz bazdmeg?meg akarsz olni????") erre mar a ficko elenzest kert.gondolom felmerte,h itt o volt a hibas nem kene pattogni.a no ekkor nem eppen finoman elkuldott anyamba. ekkor mar orditottam,h megis mit kepzel,nem latja,h be akartam engedni azt a szerencsetlent?stb stb stb a szokasos ideg. kb 10 percig orditoztam vele,a ficko vegig csendben helyeselt es bocsanatot kert.arra hivatkozott,h ideges volt es sietett. a no kb az 5. perc utan kussolt el. a gyerekek meg hatul ultek.
most kerdem en,mi lett volna,ha elut?megol? leszarom.a gyerekeit hogy neveli fel ezutan?gyilkos az apjuk! ennyit errol.
cserebe ezutan az osszes autost beengedtem,es az osszes gyalogost atengedtem,ahol csak tudtam.o meg vegig ott volt mogottem,de nem mert/tudott mit tenni.siessel bazdmeg. -
-
feca81
aktív tag
válasz
Kasza08 #28425 üzenetére
csak ha o a tulajdonosa,akkor buntettek volna meg.mert magyarorszagon azt buntetik,akie a motor, v auto. magyarul ha senki nem vezeti a motor,v autot,hanem az onmagatol a csodaval hataros modon sofor nelkul tullepi a sebesseget,akkor a tulajdonos kapja a csekket.hogy is mondjak ezt,objektiv felelosseg
-
feca81
aktív tag
no,abadszalok elmaradt,haver lemondta.igyegesz hetvegentudtam a geppel foglalkozni.
most mar van rajta szivargyujto tolto,tudok GPSt tolteni menet kozben,v akar TVt nezni, esetleg hutotaskaban sort huteni,ha megerkezem valahova.igazabol a GPSnek kell
ellenoriztem minden kis nyavalyat rajta,ugy tunik abbahagyta az olajzabalast.nem akarom elkiabalni,de mar regota nem kellett utanatolteni,es a szint latszik az ablakban.lehet egy szelephezagallitas megoldotta a problemat?ketlem.
jut eszembe,tegnap megleptem vegre a 230-at.ezzel uj rekordot allitottam fel -
feca81
aktív tag
-
feca81
aktív tag
válasz
TayRol #27478 üzenetére
hat eddig ugy tunik jol jartam vele. termeszetesen autobol se jo a tomeg cucc,egy hyundai accentet vettem
minden elektronikus okorseg van benne,meg manualis klima is.es kapaszkodjatok meg,mindossze 440.000Ft-ert. mar lassan benne van 2000km,amit en tettem bele,es meg nem volt gond vele. leborulok a koreaiak elott
ha a hyosung is ilyen jo,akkor batran ajanlom barkinek
-
feca81
aktív tag
válasz
feca81 #27458 üzenetére
szoooval ott tartottam,h atvizsgalas. a ficko azt mondta,popec allapotban van a gep.ahhoz kepest,h 79.000km van benne,patent.minden hengerben 10 baron felul merte a kompressziot. a karbihoz joforman hozza se kellett nyulnia.azt mondta meg jo par ezret elmegy ez a gep.viszont.buktak vele egy mocskos nagyot. ezt mondta is anno az elado.csak azt felejtette ki,h ki volt szakadva a blokk belole
egyszoval a kis 600-as jo allapotu,nem kell felnem,ezzel nem csinaltam rossz uzletet.
ja a kis 250-eset masfel honapja eladtamkemeny 250-et kaptam erte. a votl szerelomtol visszakaptam a 100-ast,amivel logott.igymar alig buktam rajta 400.000-et
mikor lesz kozos gurulas?
-
feca81
aktív tag
allok elebe
most kicsit lazabb a melo,vegre egy ev utan,es volt idom felnezni
sztem szinen itthon leszek.jovo heten megyek nyaralni anyosomekkalamugy sikeresen emgboritottam a gepet.marha voltam,elismerem
allo helyzetben elboritottam.kavicsos, puha talaj,es ahogy lefekeztem,kanyarodtam volna.mar alltam,mikor nem volt mit tenni.szerencsere nem tortent se neki,se nekem baja.
jut eszembe,elvittem egy ujabb szerelohoz a gepet.ez mar nem vert at
8000Ft-ert karbiszinkron,szelephezag allitas, kompressziomeres,altalanos atvizsgalas
majd meg folytatom,melo van. -
feca81
aktív tag
válasz
bajnokpityu #27368 üzenetére
mikor?
na a lenyegre en is ide tudok erni
-
feca81
aktív tag
válasz
jasszer #16838 üzenetére
szegeden ugy vettem eszre,egyre jobban figyelnek a motorosokra.komolyan,alig alkarnak leszoritani,elore engednek,mutatjak,h rantsam oda,had halljak a hangjat.es ne mkisgyerekek,hanem pl multkor egy buszsofor.
alltam a pirosnal,elorefurakodtam.mogottem a buszos krutol.leszartam.de csak kurtol.hatrafordultam mi baja.erre latom a jellegzetes csuklomozdualtot.rarantottam neki,es megkoszonte -
feca81
aktív tag
válasz
Topiccsendőr #16753 üzenetére
nem veletlenul
egy srac megvette,es mikor at akarta iratni a nevere,nem volt meg az AF-es motorszam. igy nem tudta atirni.kerdezte az eladot,de o nem tudta hol van.a marhak elhagytakszoval volt vki,aki bedolt a motornak,es megvette,csak hat enm lehet legalizalni. innentol kezdve csak bontasra.
-
feca81
aktív tag
válasz
bajnokpityu #16529 üzenetére
ma ramentem a jegre.kis gazadasra kifordult alolam picit.szamitottam ra,igy ne mvolt gond.az egesz kanyarodosav le volt fagyv.kiraly volt,alig birtam bekanyarodni
-
feca81
aktív tag
válasz
TayRol #16520 üzenetére
penteken szarra aztam.a borkabatom,az alattt levo vizhatlan kabatom,es az ingem is atazott. a scizmambol fejrte forditva csorgott a viz.kesztyut kifacsartam,bo egy deci kijott a kettobol.szted?
es ezt ma teteztem.-3 fokban motoroztam.szarra fagytam.az ujjam meg most is faj,ugy elfagyott.mar beszreztem egy teli sikesztyut.ezt nem lehet birni.valoszinu hetvegen le fogom tenni a motort,felek,h vmi baja lesz ekokra hidegben -
feca81
aktív tag
válasz
szasza.223 #16460 üzenetére
jol hangzik.es a teli hasznalatra alkalmas?ugy ertem tartja a hot?mert en csak ezert vennem meg,h telen tudjak benne motorozni.nyarra ott a borjako.
-
feca81
aktív tag
válasz
[lAyCsI] #16402 üzenetére
valahol olvastam,h corduraban nem lehet 300-zal repeszteni.ez meglepett engem.ha en veszek kabatot,hosszu tavra tervezem,es itt az alfoldon azert va nszel bosegesen.nem karom,h egy ido utan ronggya szakadjon.300-zal tuti nem mennek,de 200 elofordulhat.lezart uton,ellenorzott korulmenyek kozott persze
-
feca81
aktív tag
gyerekek!
igaz az,h a cordura kabat nem birja a 300km/h-t? modnjuk ez engem ne merint,de a 220igen. most akartam venn iegyet,de ez nekem fontos szempont. -
feca81
aktív tag
válasz
szasza.223 #16381 üzenetére
basszus.sajnalattal hallom
-
feca81
aktív tag
had ne szalljak be a versengesbe a kis 250-es FZR 12 litos fogyasztasaval
-
feca81
aktív tag
válasz
Topiccsendőr #16207 üzenetére
en azt az NR-t hasznalnam
mod: amugy nekem a 748-as nem azert kellene,mert ritka,meg kola-traubi esete. egyszeruen a kinezete miatt.gyonyoru.
-
feca81
aktív tag
hidd el,be fognak vizsgalni,es nem annyi motort,hanem jova ltobbet. csak simsonbol tobb van,es akkor meg hol vannak a robogok
hivatalosan azert vezetik be,h viszaszoritsak a lopasok szmat.mert ellopod a mocit,nincs az az isten,h azt megtalaljak.ha tudod a motoszamot,es avazszamot,akkor azt bejelented,felkerul egy listara.es ha veletlenul megallitja az embert egy rendor.aki meg is nezi ezeket a szamokat,es leellenorzi,na akkor tudjak megfogni a lopott motort. ennek az eselye kicsit,mert a rendorok nem allitanak meg segedmotorosokat,csak nagy ritkan.akkor is szemelyi,jogsi,biztositas,es mehetsz. ennyi.
ha va nrendszam,akkor regisztralva van a motorod.onnantol kezdve, mint az autot,nehezebb tisztara mosni. ezt a dolgot tamogatom is,csak attol felek mocskos sokba fog kerulni egy rendszamoztatas.lehet tobbe,mint a motor erteke...
az 50/125-rol meg nem tudom mit mondjak,mindket oldalon alltam.anno en is vezettem ilyen motort par evig.sosem voltam biztonsagban,mindig paraztam.en ugy erzem jo otlet volt,h kiszoritottam a jogsira,meg egy hivatalos motorra az osszeget. -
feca81
aktív tag
válasz
Sanyix #16156 üzenetére
sztem nem hulyeseg.ne arra gondlj,h csak te,es a te korodbeliek vezetnek. gondolj az idos mamikara,aki felul a babettara,robogora.v a kis siheder aki epphogy megszerezte a jogsit,es midnen vagya a szaguldas.mondjuk a 40 gy kicsit talan tulzas,de 50 fole en se vinne ma vegsebesseget.sajnos nem vagyunk egyformak. minekunk keves,de ha arra kerul a sor,jo az a seb korlatozas
-
feca81
aktív tag
válasz
Topiccsendőr #16146 üzenetére
mar meg is valaszoltak a kerdesunket
-
feca81
aktív tag
mellesleg ne mtudom mi van velem,de egyszeruen megorulok. naponta megyek legalabb 10km-t a motorral.egy heten 2x minimum 50-et.egy heten kb 150-200km-t beleverek,de nem eleg. folyamatos hianyerzetem van. es egyre nehezebben birok magammal. teljesen fuggo lettem.hal isten telen is fogok ennyit menni,nem hiszem,h kibirnam mashogy a telet.ugy varom mar a nyarat,mint kis pocsos koromba na karacsonyt
ti hogy birjatok?
-
feca81
aktív tag
válasz
bajnokpityu #16103 üzenetére
es mi a garancia,h ezeknek az uj biztositoknak a tulaja nem nyulja le a zsetont?
en ugy vagyok vele,h ne engem lincseljenek meg,ha a biztositom nem fizet.akkor inkabb evi +5000,de nyugodtan alszok.
Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- Titan Quest II
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS routerek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest