Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
qpakcovboy
üzenetére
esetleg tudok ócsóé törött SV-t, ami helyre van hozva..

-
válasz
qpakcovboy
üzenetére
Hallod...
www.hasznaltauto.hu rámész motorra, beírod, hogy VFR, és keresel egyet 2002-ig. Utána ne, mert onnantól láncos, nem fogaskerekes. 800-900ért már vannak, 800asok, és szarráalázzák az SV-t... és gyönyörű V4es hangjuk van egy nyitott dobbal... mellette meg sikít a blokk

arról nem beszélve, hogy eg szép VFR-t sokkal könnyebb lesz eladni, mint egy (bocs) "nevenincs" tucatSV-t... VFR az fogalom, SV az meg melléknév...
-
qpakcovboy
őstag
A patkény amelyik sávot váltott és elsodort nem ismerte el, azt állította, hogy én jobbról akartam kielőzni, szóval nem tudom mi lesz az ügy kiemenetele. Annyi biztos, hogy amióta megbvanez a motor csak szívok vele, nagyrészt a kora miatt, meg mert sok olyan gazdija lehetett akik nem igazán törődtek vele.
Így jött az 5 let, hogy betolok 200-at és elhozok részletre egy sv-t aztán fizetek rá havi 20-at (ha dohányoznék enyit simán elvernék rá) Találtam olyat 1 milkóért amiben van 5800 Km, szóval nem igazán kell rá költeni. a Nincsből nem is nagyon tudnék ezt azt cserélni rajta, max a legfontosabbakat.
Hondára talán majd később visszatérek, ha megtehetem, hogy vegyek magamnak egy 600F-et, de az még másfél milkó felett van. Addig meg marad a V2-es sv.
-
sowi
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
jessz.....nekemisssss

-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
tyű, szép!
biztos nincs szar hangja a dupla pukkrapovicsnak
-
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
hát én nem tudom... Még ha augusta lenne, akkor oké, de...
[link]
ez nekem szimpatikusabb ^^ -
-
válasz
qpakcovboy
üzenetére
Miért kellene neked sokat rákölteni? Ezt sose értettem. Oda kell tolni biztosító elé, és addig verni a fejüket vasrúddal, amig ki nem fizetnek rendesen.
Bele KELL számoltatni mindent, ami károd keletkezett.Motor, ruha, csizma, kesztyű, bukó, kórházi költségek, egyszóval mindent, ami a baleset miatt keletkezett. Teljesen kifizetni nem fognak, de ha TK-ra veszik a motort, akkor nyert ügy, mert ha ügyi vagy, akkor a motorról el lehet adni az alkatrészeket
SV-ről nem mondok semmit, szerintem abban az árkategóriában vannak jobb motorok. CBF, CBR-F, VFR (2000-2002esek szerintem ezerszer jobbak, mint egy SV, olcsóbbak is, és még marad pénzed a kötelező azonnal cserékre (szűrők, olaj, lánc, ezazamaz..) stb...
-
Topiccsendőr
addikt
Bocs srácok, de eeezezezzz ... eezzz
kell nekem.
[link] -
[lAyCsI]
addikt
válasz
qpakcovboy
üzenetére
van hozzá aggatnivaló bőséggel, csak győzd lével...
a sztenderes dolgot passzolom, de nekem úgy rémlik hogy csak oldal van... -
tildy
nagyúr
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
Az lehet, de te se 1 számmal ksiebb ruhát veszel fel
Ha érted mire gondolok. Nem tudom te mennyi vagy, a kedvesem 185cm/105kg. Tényleg nevetségesen néz ki mikor kisméretű "nagymotorra" ül fel. Elveszik alatta a motor 
Más: MEGSZŰNT a motoros autópályamatrica szept 30tól! Kísérleti jelleggel ment, és mióta téli árakra álltak, azóta nincs!
-
qpakcovboy
őstag
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
qpakcovboy
üzenetére
nem annyira túrás, de nem is az a vészesen csutka
én azért hosszabb távra jobban örülnék egy kellemesen egyenes túrakormánynak az tuti.
sztem nem lehet gond 2 személlyel sem vele a 180...
kiegészítőket tuti lehet hozzá venni, sztem x-bike, biker world forgalmazhat bőséggel cuccokat -
[lAyCsI]
addikt
válasz
qpakcovboy
üzenetére
mér nem veszel egy újabb CBR-t?
nem jött be annyira? -
qpakcovboy
őstag
válasz
SzalaiG
üzenetére
kb 190 magas és 100 kiló vagyok az asszony meg 160 cm és egy ötvenes. 250 Km--re lakik tőlem, néha itt, néha ott töltjük a hétvégét, egy ekkora útra már kényelmetlen? Kettőnknek lehet jobb lenne egy ezres? Neked volt ilyen motorod? végsebességre két személyel megy neki a 180?
Szeretnék majd rádobni egy oldalidomot meg a tankra bőr borítást, itthon ilyeneket be lehet szerezni? Ha igen akkor hol és kb milyen áron?
-
SzalaiG
addikt
válasz
qpakcovboy
üzenetére
Suzuki SV650S? Fogyasztács 5L-8L-ig. Kicsit puposízálós, de nagyon jól megy és szép hangja van.
-
qpakcovboy
őstag
Tudnátok segíteni?
Múlt héten pénteken elütött egy autó, szerencsére olcsón megusztam a motr kevésbé (88-as CBR 600 F1) Elég sokat kellene ráköltesek, meg szerelgetni megint naphosszakat. Úgy gondoltam inkább veszek egy újat.
Megbízható viszonylag olcsón fenntartható motort szeretnék, Egy Szuzuki 650S melett döntöttem találtam egyet ami elég szimpatikus 2003-as 5800 Km van benne a tulaj ezért is adja el, mert nem használja. Holnap mennék megnézni, 20%-tól elhozható.Ami érdekelne, hogy menniy kb a fogyasztása esetleg van e valakinek ilyen motorja. Dolgozni is ezzel járnék, városba mennyire jó használni? reggeli és esti csúcsban?....
Lécci segítsetek, esetleg valami irodalmat is szívesen vennék ha linkelnétek.
-
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
are wa, are wa

-
[lAyCsI]
addikt
válasz
stargazer
üzenetére
tú máccs broda,
milla alatt már 2005-ös CBF-et kapsz... -
[lAyCsI]
addikt
válasz
stargazer
üzenetére
tökéletes, klasszikus formák... és árak
bár nem akarom megsaccolni az anyagi helyzeted.azért egy robi után én nem javallanám az 1.2-es vasat,
és sztem a többiek sem fogják.
Ne értsd félre nem azt mondom hogy nem boldogulnál el vele,
de kicsit nagy ugrás lenne a bő 220 kiló, 110 LE, és a 3.2M-ás áráról már ne is ejtsünk szót...
azért nem árt némi fokozatosság, és pl. egy CBF majd fele annyiba kerül, meg talán a szived sem sajogna annyira ha neaggy elfrakkolsz vele, mert az elején fokozottan fenáll az esély -
stargazer
senior tag
aztamocskos! hát ezek nem szarral gurigáznak! tudjátok mennyibe fáj egy ilyen R 1200 R ujonnan? 3.250.000! hát ilyenem nem mostanában lesz.
viszont:
-
tildy
nagyúr
válasz
stargazer
üzenetére
túraenduro-k nem túl böszmék a mindennapi használatra? városi szlalomozásra?
Nem azok. Jól manőverezhetőek (ahogy én látom).
PErsze azért ajánlott a 180 cm feletti magasság, és megfelelő fizikum
A 650es vstrom azt mondják jó .te most komolyan ugy veszel motort, hogy hogy nezel ki rajta? en ugy neztem ki a drz-n mint majom a koszorukovon, de kinemszarjale
én nem szarom le. nem szeretek feleslegesen hülyét csinálni magambol. ha egyszer választhatok olyat is amin nem nézek ki hülyén, akkor miért ne?
Jogos amit írsz. Magas ember pl,. hülyén néz ki kissámli motoron. -
stargazer
senior tag
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
BMW R 1200 R: tökéletes, klasszikus formák, mégis modern, letisztult. és nem sokkal erősebb mint egy fz6n mndjuk. szóval nem gondolom hogy ha bevállalhatnék egy 600-ast akkor ne vállalhatnék be egy ilyet is akár. 2145mm hosszú ami nem tudom hogy jónak számít-e nekem, de mindjárt összehasonlítom egy CBF-600-zal.
CBF-600: itt meg tengelytáv van megadva 1480 mm
BMW R 1200 R: radstand 1.495 mmnem is sokkal több...
-
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Én is... Nekem sem fizettek (eleget) szal kaphák be

あなた の ビークー は どんな です か。
-
stargazer
senior tag
gondolkoztal mar a GPZ-n? v ZZR
ezek régebbi tipusok? mert nem is nagyon hallottam róluk, meg úgy általában a kawák valahogy kiesnek a látószögemből. nemtudom miért.
Turaendurok, V-Strom pl?
túraenduro-k nem túl böszmék a mindennapi használatra? városi szlalomozásra? hosszú útra tuti hogy frankók nem azért. a V-strom volt az alpenmasters győztes asszem két egymás utáni évben is mostanáig ugyhogy az tuti hogy jó kis motor, bár kicsit zavar az első kereke túl nagy és virsli. kicsit talán sporttúrásabb fiatalosabb dögösebb kéne ami nem olyan kompakt. szóval legyen nagy, de ne túl nagy. ha van egyáltalán ilyen.
Vegyél egy afrikatwint Az megölhetetlen, és kurvajómotor. Főleg városba.
biztos úgy ven de nem mai gyerek azt látom. kicsit talán frissebb konstrukció?
Vagy egy olyan állat nagy KTM 990 Adventure-t... esetleg a BMW-k felé is nézelődhetnél, a kocsijukhoz hasonlóan motorban is szeret a cég 'nagyot' alkotni...
De van egy olyan gyanúm, hogy Iaycsi az 1200-es Banditot, avagy valamely 1,4-es óriást ajánlaná (GSX 1,4, Honda CB 1,3 stb). Elvégre ő maga sem egy pöttöm méret..
De akkor még ottvannak a nagy darab túra, idomos gépek, pl Yamaha FJR 1300, Honda CB 1100 XX, stb.igen a bmw-k. lehet hogy arra felé fogom megtalálni álmaim motorját. az 1.2-es bandit meg ezek méretre is nagyobbak? nem csak a blokk? mmm idomos nem annyira. amennyire lehet kevés idom legyen rajta.
mekkora volt az előző motorod?
nem volt még motorom csak egy runnerem van.
te most komolyan ugy veszel motort, hogy hogy nezel ki rajta? en ugy neztem ki a drz-n mint majom a koszorukovon, de kinemszarjale
én nem szarom le. nem szeretek feleslegesen hülyét csinálni magambol. ha egyszer választhatok olyat is amin nem nézek ki hülyén, akkor miért ne?
sportmotorok nem annyira jönnének számításba mert nem fűlik a fogam a testtartáshoz.
-
Topiccsendőr
addikt
Beszéltem egy ügyintézővel, akinek az a dolga, hogy intézze az ügyet. Ez a drága édes nő azt mondja, hogy inkább beszéljek a kárfelmérővel, mert ő jobban tudja, hogy áll az ügyem. A kárfelmérő azt mondja, hogy töltsem ki még ezt a négyoldalast, meg itt írjam alá, mert ilyenkor sajnos ezt kell tenni. Majd átnyújtom neki a jogerős rendőrségi határozatot, ahol elmarasztalták azt a jóembert, aki macisajt ellenére a kötelező haladási irányt semmibe véve kijött elém (egyáltalán nem egyértelmű, rendőrség kell ehhez is). Erre azt nyögi ki, hogy meg kell nézniük még az autót, mert ez a szabály. Hát ha meg akarják nézni, nézzék, de akkor kötbért fizetnek...
-
stargazer
senior tag
egy máv-os nő nekijött egyszer a kocsimnak a kocsijával, én is paráztam de semmi gáz nem volt simán fizettek.
én az allianzra csak azért haragszok mert amikor ez az eset történt és kérdésessé vált hogy fizet-e a máv, akkor megtudtam hogy elvileg lehetne olyat is az allianznál hogy ők kifizetik nekem a káromat, és majd utána behajtják a máv-on. erre végül nem volt szükség, de csak azért nem működött volna a dolog, mert abban a nem szerény biztosítási összegben amit fizettem nekik havonta, nem volt benne egy 300 ft-os külön tétel, aminek a külön megfizetése ezt lehetővé tette volna... vicc basszus. szépen át is nyergeltem én is az óccsó biztosítókhoz.
bár apám is volt allianznál és tök hamar minden különösebb kérdés nélkül fizettek egy esetben. meg nagybátyám is náluk van és amikor a városi busz az 5-ös bmw-t megpuszilta hátulrol, ugyanígy volt.
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
nyugi, easy! Tudom, hogy mind ilyen. Csak ilyeneket hallani, hogy basznak fizetni, azt a kurva jogszabályt meg mostmár ideje lenne bevezetni, hogy ne egy évig üljenek minden ügyön. A kamatos kamat, ahogy említed, én úgy széjjelbasznám mindent. Kihívtad már az ügyvezető igazgatót? Én azzal szoktam kezdeni, ha az alkalmazott nem ad kielégítő választ. Akkor már nem mosolyog vissza, de lesz@rom. Invitelnél kétszer kihívtam Szegeden, meg a Lidl-ben is 1x, mert más volt az ár amit lehúzott a picsa, meg mint ami ki volt rakva a polcra (2000 HUFffal volt több amit fizettetni akartak egy qva akciós mérlegért amit ajándékba vettem...), na és ot tis eldurrant az agyam
megérte.Alinaznál voltam én is. Kár, h senki se fizet, mi meg fizetjük a kötelezőt...stb.
ui.: fogyasztóvédelemmel is lehet ám fenyegetőzni. Nekem direkt benne is van a telómban a Csongrád megyei és a Békés megyei számuk.
-
ALI_G
veterán
egy dologra senki se gondol, bár mindenki tudja.
ha az én motoromnak mennek neki mikor a parkolóban van, akkor nem az én biztosítóm fizet, hanem aki belém jött, annak a biztosítója. Szóval máknak kell lennie, hogy jó biztosítónál legyen az illető.
én ezért is vagyok a MÁV-nál, mert ha én nekimegyek autónak akkor majd ő szív (én meg amúgy is szívok, mert összetörtem, de kopp-kopp-kopp, sose lesz ilyen!!!). És a MÁV volt a legolcsóbb decemberben. Aminél voltam az felemelte egy tizessel, mondom takarodjatok már... -
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
honnét tudsz rizsül?
-
[lAyCsI]
addikt
a KTM-ekért sosem voltam oda, de ez valami beszarás jól néz ki
-
Topiccsendőr
addikt
De mostmár minden hónapban valami nagyon szellemeset fogok írni japánul, hogy ne unatkozzatok, aztán fel van adva a lecke

-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
nevetséges ami itt folyik,
ha arra kerül a sor hogy véletlenül nekik kellene fizetni, mindent kitalálnak hogy húzzák az időt, meg hogy egyáltalán ne kelljen semmit csengetniük... szégyen
amúgy már akartam kérdezni, hogy mit jelent ez a vietkong nyelvezet az aláírásodban?

-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
ha már biztosítóhoz kell menni rég rossz...

-
F1DO
senior tag
válasz
stargazer
üzenetére
VAgy egy olyan állat nagy KTM 990 Adventure-t... esetleg a BMW-k felé is nézelődhetnél, a kocsijukhoz hasonlóan motorban is szeret a cég 'nagyot' alkotni...

De van egy olyan gyanúm, hogy Iaycsi az 1200-es Banditot, avagy valamely 1,4-es óriást ajánlaná (GSX 1,4, Honda CB 1,3 stb). Elvégre ő maga sem egy pöttöm méret..

De akkor még ottvannak a nagy darab túra, idomos gépek, pl Yamaha FJR 1300, Honda CB 1100 XX, stb.
Szóval azért nem kell kétségbe esned ha 'nagy'motort akarsz..
-
stargazer
senior tag
most viccen kívül
ti milyen tipusú motort ajánlanátok? 185 centi magas vagyok, nem akarok úgy kinézni rajta mint majom a köszörűkövön, szeretném ha arányosan hozzám méretezett lenne, és szeretnék majd évente kb. egyszer hosszabb külföldi útra is elmenni (pl. horvátország) autópályán, de legtöbb esetben városban és városok közti ingázásra használnám. az se lenne baj ha nem kéne mindig minden cuccomat magamra aggatnom, hanem lehetne tárolni is ezt-azt benne.
a klasszikus naked-eken (mint pl. CBF-500 vagy 600) sztem hülyén nézek ki, mert túl kompaktak.
cruiser-ek méretre okésabbak lennének, csak álítólag autópályára elég soványak, 110-nél nem igazán szeretnek jobban menni (mennek nem az csak nem szeretik annyira).
nagy állat túramotort? csak azért hogy évente egyszer hosszabb útra megyek?
SM talán elég magas üléspozíció (bár lefényképeztettem magam az FMX-en és azt is kicsinek találtam alám), városban jó lenne de fél óránál tovább kegyetlenül kényelmetlen.
5let? lehet hogy olyan motort szeretném amilyen igazábol nincs is? biztos hülye igényeim vannak.
-
feca81
aktív tag
az oninditot 5000Ft-bol megcsinaltak,mar alttam is,szoval tuti kesz

a fesszabalyzo egy 250-esbanditrol kerul at
a komprsszio is allitolag kesz.sot! mivel tegnap vmi oknal kifolyolag megint nem kaptam meg a motorom,ma 10 korul allitolag megkapom.allitolag mar reg kesz,csak valahogy nem tudja ideadni. ilyen mar volt ugy masfel honapja,akkor meg a henger se volt rajta
lehet most mar rakerult a henger!! akkor mar csak 5 honap es valoba nkesz lesz!
-
net84
őstag
válasz
Stalker-2572
üzenetére
nemhiszem...rendszám nincs rajt... link? őőő megkeresem...
-
feca81
aktív tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
komplett uj hengerfejet kapott,persze hasznaltat, mert nem lehetett kapni hozza szelepeket. 3 szivoszelep elegett.darabja dragabb volt,mint a komplett hengerfej a 16 szeleppel.kapott uj perselyt.
a szerelom allitasa szerint,meg mashol is ovlastam,h ezeknel nem a gyuru,meg a dugo kopik,hanem a persely(vasbetetes, v mi).igy ha azokat kicsereljuk novelheto a kompresszio. allitolag (en mar semmi sem hiszek el) kisebb perselyt kapott,es a dugot ,gyurut hozza esztergaltak,v mi. ne kerdezd hogy csinaltak,en megtettem,es jott aszakszoveggel,en meg ahhoz nem ertek. a lenyeg,kevesebb ccm.nagyobb kompresszio. most itt ccmen 0-1 kozott kell erteni.
ez a motor gondoskodast akkor kapott,mikor hozzamkerult.elotte le volt amortizalva.senki egy szalmaszalat nem tett keresztbe ,h apolja,neadj isten javitsa. en meg mar rakoltottem lassan 200E Ft-ot. tudom tudom,egyszerubb lett volna kicserelni a blokkot, eladni alkatresznek stb, de akkor mar,mikor ezek kiderultek,mar tul voltunk a felen,es nekem oriasi veszteseg lett volna. szoval ami tonkremehetett rajta,az mar tonkrement.
3000km-t mentem vele tavaly oktober ota, ezalatt 3x volt gyertya cserelve, most lesz 3.jara olaj, kapott uj olajszurot,levegoszurot,szelepbeallitasokat 2x, karbiszinkront 2x, meg most a nagy felujitas.
csak h legyen mihez viszonyitanotok: tonkrement az onindito. megneztuk mi baja lehet. a szenkefe ugyebar egy "szendarab" es egy rezkabel forrasztasa. na az a rezkabel el volt szakadva, es egy olyan nagy ongumo volt ott,h csak lestem.merevve valt ettol a kabel,es eltort.azt a reszt mi kivagtuk,es intelligens modon megforrasztottuk, mert surgosen kellett. most meg kicsereltek azta szenkefet+ megperselyeztek a tengelyet,rendberaktak a tekercset,es a tobbi. -
net84
őstag
segíjjetek nekem léccci
Adott egy KTM 125 sx/exc. Miért jelölik így a hirdetésekben? Nem két külön típus az SX és az EXC is?
Ha jól sejtem ez üzemórás motor. Műszerfal nulla?, index nulla? (ezt még csak-csak megoldom, ha nincs), Féklámpa? Első-hátsó lámpicsku van rajt. Leharcolva nincs, sőt egészen újszerű.
2002-es évjárat, az eladó szerint nem ment sokat, versenyen nem használták. Mi a max, amit egy ilyen mociért lehet adni (feltételezve, hogy nemcsak esztétikai, hanem motorikus állapotban is rendben van)?Még valami: a blokkba bele van ütve, hogy hány ccm?

Előre is köszi...
-
-
tildy
nagyúr
Nem tudom mennyire van kötre, de 80 lazán elmegy ruhára is, szóval oké bukjuk, de nem olyan vészes.
Ismerősnek -igaz sokára- de fizetett a totálkáros motorra a biztosító. Aztán meg a még meg is vásárolt bizonyos elemeket a biztosítótól a volt motorjából. pl. a blokkot, aminek nem lett baja

Egyébként most hoztak valami törvényt, hogy 3 hónapjuk lezs a biztosítóknak rendezni a kárt

-
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
belpiacost meg ne szidd... ha nem vigyáznak rá, az is tönkremegy, csak többe kerül... álltalában nehezebben megy tönkre. legalábbis nekem ez a tapasztalatom vele.
új motorkat viszik szervízbe, az enyém a három évben csak szelepállítás miatt volt ott... -
Hát, nem a biztosító

A tapasztalat.
Első: Motorom parkolóban, puffanás, autó rajta. (1hónapos 125ös cbr). Kipuff nyekk, kormányvég nyekk, idom nyekk, tükör nyekk, és nagy anyázások után adtak 49zer forintot.
Második: Klubtag motorja (bejáratós repsol 1000rr) parkolóban, bemegy vásárolni, jön ki, motor sehol. Biztosító nagynehezen (ügyvéddel fenyegetőzés után) kifizette a motor értékének a felét (cascó)
Harmadik: Cascó a kocsinkon, ház elől elviszik, és nem adtak semmit, mert nem bizonyítható, hogy ellopták.
Azt pedig jobb, ha előre tudod, hogy soha a büdös életben nem fogják kifizetni a motor értékét, mert levonnak ilyen amortizációs díjjat, meg olyan leépülési járulékot, meg a tököm tudja. Szal ha esetleg bekövetkezik az, amit senkinek nem kívánok, akkor jóesetben már "csak" a fennmaradó hitel 20-40%át kell kifizetni (úgy, hogy motor sehol)
Ha pedig megsérül a motor, akár önhibából, akkor is ott az önrész cascónál, ami mondjuk, ha 100ezer, és 80ezer a kár, akkor cumi. Szóval ez van.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- Macrodroid
- iPhone topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Új/Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M4 /24GB/1TB - Ezüst - MAGYAR - 15 Ciklus - 2,5 év garancia
- PCIe 5.0/4.0/3.0 Riser kábelek 90-os hajlított csatlakozóval (220mm/300mm)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ha így lenne azt választanék. Egyébként ezekhez van közép konzol? Vagy csak oldalsztender van rárakva?