Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
DroneZ^
üzenetére
most ősszel fog megérkezni a szalonokba, sztem biztos lesz majd tesztvezetés is valahol...
haver szaksajtónál tevékenykedik, és ősszel kapnak majd egyet 50 ezres tesztre asszem,
úgyhogy majd ezirányból remélem hogy rátehetem a seggem
ja és a Hayabusa átdolgozott blokkja prüncög benne, szal kissebb motor után lehet kicsit ütős próba lenne, de nem hiszem hogy kezelhetetlen lesz... sztem alul bazi nyomatékos, felül meg vadállatos![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
400-as CBR-t nemigen fogsz tudni kipróbálni, mivel belpiacos, szal sokat kéne fizetned a tengerentúli repjegyért... de mondjuk ha nézegecc eladó darabokat, valamelyik gazdi csak megengedi hogy kipróbáld... -
[lAyCsI]
addikt
-
DroneZ^
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
ezért kell venni simson endurot
mint azt jol mondotta elöbb 1 kolléga, és ha van idö lehet csinositgatni:![[kép] [kép]](http://arecki13.republika.pl/ogloszenia/2.jpg)
alkatrész mindig lesz... -
Topiccsendőr
addikt
válasz
DroneZ^
üzenetére
Ebből a szemszögből ebben az országban 100 000 forint alatti alkatrészt nem lehet kapni semmihez, mert azon nem keresnek annyit a boltok.
Idomokat, vagy indexeket próbálj venni bármihez, mindenhol utángyártottakat raknak fel a polcra a többi rendelős történet.
[Szerkesztve] -
DroneZ^
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
1 motor nem csak blokkból áll

-
DroneZ^
őstag
RM az lesz a baj h 50-es az bölcsisnek valo, 80 a legkisebb nagyobb testü

nemdrz, -RMX... szoval abbol van 50-es sajna nemtom h mennyire strapa.. de sok megmaradt belőlük
majdnem minden régebbi 80-as... 82-es honda cr 80 ?
[Szerkesztve] -
DroneZ^
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
csak az a kár hogy ilyen yamahához volt szerencsém

2km-re van házunktol 1 pálya ahol régen sokat krosszoztak... sok krossz mocit megvizsgáltam már. Az igaz hogy apriliahoz nem lesz annyi alkatrész... de nekem akkoris szimpatikusabb
Honda MTX-et is lehet venni, vagy régi RM/DRZ-it is csak pénz kérdése.
[Szerkesztve] -
raver
aktív tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
A régi Derbik tuti hogy Minarellivel vannak szerelve. Még talán a nem olyan régiek is. Az újakról csak anyit tudok amit a Derbis eladó mondott. Állítása szerint már Yamaha van bennük ( vagy az gyártja a blokkokat ).
Még az is lehet, hogy a Yamaha is Minarelli
Lehet hogy szellemi gyengeségemet mutatja de ezt nem értem
tildy: Ti házilag állítottatok, vagy a szervíz?
[Szerkesztve] -
-
tildy
nagyúr
Állíttattunk a karbin, azóta harapósabb lett a gép.
-
raver
aktív tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Mondtam én hogy minarelli

-
Topiccsendőr
addikt
válasz
DroneZ^
üzenetére
Ilyen megállapításokat tényleg leszűrtök három agyonvágott motorfénykép alapján? Melyik orrnehéz, melyiknek keményebb a telója? Ilyen szofisztikált párbeszédeket, nem inkább sületlenségeket ne tárgyaljunk már ki, úgy, hogy nem láttuk, vizsgáltuk meg egyiket sem. Azonkívül ha a Senda-ra azt írták, hogy hetvenes henger, akkor az agyonvágja a főtengelyt elég hamar, meg a csapágyakat. Ráadásul Minarelli blokkos, akárcsak az RX. Kérdés, hogy milyen évjárat. A MRevüben meg legalább tíz évvel fiatalabb Sendát teszteltek. Egyetlen egy dolgot lehet megállapítani fotóról: ezeknek nem volt gazdájuk.
-
DroneZ^
őstag
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
az igen, már van is? hol lehet kipróbálni? megyek én is
ha hivatalos hely, akkor sztem jogsi nélkül csak elhajtanának
max ismerös b king-jévell tok majd menni, mien motor van abban amugy??? nem mint a GSR600ban? Mert olyasmi az egész motor is amugy...
leginkabb egy 400as Honda CBR-t szeretnék kipróbálni de elég nehézkes találni...
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
Integra
üzenetére
szerencsere nekem helybol duplam van (amerikai verzio rulez) csak a vizsgan vitatkoztak kicsit (es visszahivtak, h jojjek ha mar nem egnek folyamatosan az indexeim
mondtam ugyan h egy pill es szethuztam a csatikat, de mar nem erdekelte oket...)
Emberek! ajanljatok nekem villamos szakembert motorhoz pliz! sz@raxik a gyujtasom, azert nem megy a pici es azert kormol. bp kornyeke es kiprobalt ember lenne az igazi. -
raver
aktív tag
válasz
Makaveli
üzenetére
De azt, hogy esetleg 60km/h-val mész könnyebben elviseli a közeg, mint ha jogsi nélkűl tekeregsz egy nagyobb ccm-es motorral.
Halkan megjegyzem, hogy eből sem szoktak problémák lenni.
De azért mégis jobb úgy motorozni, hogy nem azt kell figyelned mikor és hol villantanak rád. -
fzr1000
tag
válasz
Integra
üzenetére
ez a motorimport ügyintézés helyfüggő is, szerintem Budapesten macerásabb... csak hogy legyen pozitív tapasztalat is: nekem sikerült egy nap alatt letudni a papírok összeszedését, igaz, a vámhivatalba nem kellett mennem, de szerintem még az is belefért volna, sok múlik a jó szervezésen... az egész 9 nap alatt volt meg, mert közben volt karácsony is, az effektív ügyintézés kb. 3-4 óra volt összesen... szóval nem kell ''megijedni'' a magánimporttól, ha valaki arra adná a fejét...
-
válasz
Makaveli
üzenetére
A Kresz 1. fuggelekebol:
''Segédmotoros kerékpár: olyan két-, három- vagy négykerekű jármű, amelyet 50 cm3-t meg nem haladó lökettérfogatú belső égésű motor vagy legfeljebb 4 kW teljesítményű egyéb motor hajt, tervezési végsebessége a 45 km/óránál nem nagyobb és saját tömege legfeljebb 350 kg.''
Azt hiszem, ez eleg egyertelmuen megvalaszolja a kerdest.
(Egyebkent a 45 km/h-n a Simson Star is megbukik
)
[Szerkesztve] -
Makaveli
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Igen 84 ccm és azt nem lehet kismotorjogosítvánnyal vezetni?
A Rieju is 84ccm-is és azt is lehet vezetni 50-es jogsival, de nem tudom

[Szerkesztve] -
Makaveli
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Miért nem vezethetem?
Mind a kettő 50-es
[Szerkesztve] -
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
höhöhö
én lehet ma is megyek, megint bükkbe! Gyere bátran egy gurigára. -
raver
aktív tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Arról nem tudtam hogy nem vezetheti
.
Amúgy ez a DT tényleg elég régi. De egy újabb kiadás, ami már elöl tárcsás jó választás lehet.
Én tuti nem veszek többet kis ccm-is régi olasz v spanyol motorokat. Hónapokat kell várni az alkatrészekre. -
DroneZ^
őstag
válasz
Makaveli
üzenetére
aprilia jobb... a fék miatt is és szerintem ujabb konstrukcio... meg sztem a telója is erösebb... talán hoszabb picit a yamaha rugóútja, ezé az aprilia kicsit orrnehéznek tűnhet levegőben.. derbi sem rossz, üveghangon 24 ora utan, pályán sértetlen blokkja maradt 1ik motorrevüs tesztben...
[Szerkesztve] -
Makaveli
senior tag
Ezek közül szerintetek melyikkel újítsak be nekem a Yamaha tetszik utána meg az Aprilia!
Yamaha DT 80:![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/070829/DT_20Erik-f04021435_4_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
Aprilia RX 70/50:![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/070829/FETIO-f07151801_5_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
Derbi Senda:![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/070829/track69-f08161809_1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
-
DroneZ^
őstag
hogy tetszenek?
![[kép] [kép]](http://users.skynet.be/hayabusa/images/bking2.jpg)
![[kép] [kép]](http://www.diseno-art.com/images/honda_concept_1.jpg)
![[kép] [kép]](http://www.cmsnl.com/news/img/honda-dn-01.jpg)
![[kép] [kép]](http://img.china.alibaba.com/news/upload/5000441/news/2006/6/13/63_1150182294612.jpg)
[Szerkesztve] -
Integra
titán
válasz
SzalaiG
üzenetére
ahh, mit pöcsölnek, radiális abs-es féket bele, nehogy már ne tudják megcsinálni.....
konkurenciának meg csak a kawa z1000 lehet az, az fz1 yamaka az egy vicc, azt a motort elkúrták, nem kicsit, nagyon..
gondolkodok a hájtek brit vetélytársakon íráson is, de semmi se jut eszembe.. -
Integra
titán
motorimport abszurdisztánba....
[link] -
SzalaiG
addikt
Közeleg a Honda Hornet 1000: [link]

-
SzalaiG
addikt
Ez már nem gyerekjáték: MV Agusta 312R: [link]

-
Stalker-2572
veterán
DRZ-t elvittem ma vizsgáztatni:
Forglami: 10,5k
Eredetiségvizsga: 15,5k -
DroneZ^
őstag
válasz
Chieftec
üzenetére
apcinak van suzuki van-van ja, nagyon pöpec, kis ékszer.... és megengedi h menjek vele ha kedvem tarsa...
azon goldolkodom CG vs VAN-VAN... cgnek sportosabb a geo.ja = jobban lehet vele dölni... VANVAN irdatlanul birja a pörgetést 6 sebességes... és enduronak titulálja a suzuki, gondolkodom-gondolkodom melyikkel menjek holnap ki megint Dobogókőre 
[Szerkesztve] -
Chieftec
őstag
válasz
DroneZ^
üzenetére
125 os NSR em van gyarilag hulye nemetek ugy lefolytottak, hogy a 22kw bol lett 8. Most kiszedegettem belole amit tudtam, kapott gyari lanckereket, visszakotottem a powert. De meg folytott a kipufogo, karbiban is kisebb fuvokak vannak, elektronika is folytott benn. Ezeket mind ki akarom cserelni gyarira. Mikor megvettem olyan 110 et ment, most 140 et hza a tobbi cuccot is megcsinalom rajt akkor olyan 160-170 lesz a vege kb..
Persze lehet turazni ugyanolyan kat. mocikkal. Csak mondjuk 600 asokhoz kepest nem lehet ezekkel ugy haladni. Lehet nekik 150 a kellemes tempo aztan ugy annyira nem jo, de ha oket nem zavarja vagy nem is akarnak gyorsan menni akkor persze ok. -
DroneZ^
őstag
válasz
Chieftec
üzenetére
mien mocid van pontosan? enyém sajna üvegezik már 105 fele de viszont annyival nyomatékosabb (-nak érzem) 110 felett és környékén a szél 1 ilyen erős
gépnél nagyon betesz
amugy ezekkel a motorokkal (125ccm 4ütem, kiforrott, jominöség) siman lehet turazni... hülyeség hogy 600ccm alatt fel se ülj motorra.. én 50-es 4ütemü honda dax motoros egyedi gépezettel lementem visegrádra
bár kitartó voltam 
-
DroneZ^
őstag
válasz
Chieftec
üzenetére
kihuzom neki fülre... de ha nézem ugy szabad fordulat 75%án szoktam, hegyre nagyon meredeken 3-asban felmegy... ami 50-70 közé tehető, a nagyon meredek az olyan nemtom mihez viszonyitani, olyan meredek mint parkolóházakban, kocsifeljáró... kicsi emelkedön 5ösben felmegy... egyenes uton ha nem versenyezni akarsz, ahol 3-asban kellene menni, eltekeri 5-ösben 105-ig de nem ilyen simson style gyorsulással hanem türhetően... utanna lehet üvegezni 110-ig
mindegy, amien pici a henger olyan jo! lehet vele menni rendesen! nálam birta 3-as 4-esben dobogókőn és onnan az esztergomfelé fezető út emelkedőit...
ha ti gixxerekkel v yamaha r-ekkel jöttök akkor persze nem veletek fogok turázni, de amig 90-el mentek bármikor veletek megyek... sok turás csak néha-néha megy gyorsan autopályán, biztonsag erdekeben, majd 2 év mulva nekem is lesz valami erősebb vasam
ui: sztem jobban birja a hegyet mint a cbr125
[Szerkesztve] -
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Milyen 125össel?
Amivel GPben nyomja? -
DroneZ^
őstag
na lehet hogy ti csak álmodtok a motorozásrol
, meg ''mikor megyünk?''. Tegnap elött és ma is voltam a kis 125-ös Hondámmal Dobogókőn, Esztergomban, Visegrádon, Szentendrén. Fantasztikus volt, főleg a Dobogokőről valo lefele kacskaringózás, volt ám dőlés ezerrel...!!!! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
-
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Nem tom, mit tud a DRZ...
De sose az LE a lényeg, hanem a NM
Azért, mondjuk egy 35NM-es blokknál 5-7NM eléggé érezhető mán... -
válasz
Integra
üzenetére
Jaja... ezeken jókat lehet röhögni
Raksz rá egy sportdobot, máris 5LE, pedig még mindig a gyári papírszűrő van benne =)
Igen okos emberek, igen sokáig, igen bonyolult módon, igen komoly számítógépeken fejlesztik a kipufogó rendszert.
Üdülőnkbe jár ''pár'' ember, van köztük egy, aki a egy Dakarra, Micukat felkészítő műhelyben dolgozik. Ért ehhez-ahhoz... Szal, ő mondta, hogy ilyen rezonancia-szám, meg olyan rezonancia-szám, ilyen keveréknél, olyan keveréknél, elégett anyag, nem elégett anyag, keveredik, más rezgés-számmal teljesen más kipuffrendszert követel. Példának felhozta a Ladát, amelyikhez ha hozzátoldasz a leömlőjéhez +10 centi csövet, akkor érezhetően erősebb lesz a motor, mert kapásból jobban áramlik a kipufogott gáz, és nem folytja le a motort annyira...
Komolyabb (észrevehetőbb) teljesítmény növekedést csak elég sok pénzel lehet elérni.
könnyített szeleprugók, könnyített (titán) szelepek, más szögű/ívű vezérműtengely, komplett leömlő+dob... előtte más injektor, más szívótorok, stb... mindezt a még jobb áramlás-dinamika miatt.
Meg persze dugattyúk, hajtókarok, főtengely, lendkerék, meg felszabályzás, stb.
Magyaránszólva egy komplett új blokk na.
Utána jön egy Öhlins első teló, egy komolyabb hátsó gátló, meg kormányteló, meg karbonidomzat.
Na, ekkor elmondhatod, van egy jó (messze nem a legjobb) motorod
Szerintem, valahol itt kezdődik a jó motor
[link]
[Szerkesztve] -
Topiccsendőr
addikt
Akkor a jövő hét végét írja be a naptárába mindenki!!!
Ki jön még? Rajtam kívűl? Ne legyetek papírkutyák! -
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
namikor?
megnézném már az új vasad...
ha minden igaz most 7végén nem leszek, de monggyuk jövő hétvégén sztem simán... értekezzünk!
jöhetnének többen mások is ám -
[lAyCsI]
addikt
válasz
jogprof
üzenetére
akkor pl nézegesd az Akrapovic meg Yoshimura vagy Leo Vince kidörrentők megnövekedett teljesítmény adatait... igaz egy sima dob általában 3-5 LE +-t ad a teljesítményre, ha ennél töbet szeretnél kell egy ful rendszer, ha még többet nem árt egy DynoKit/Power Commander ha még többet
vehecc sport vezérmű tengelyt, hajtókart, dugattyút, szelepeketanyámvalagát, határ a csillagos ég -
Senkinek nem éri meg ezzel foglalkozni.
Tükörtartó egyszerű fém konzolra mondtak nekem 55ezer forintot, én meg válaszoltam, hogy anyád...
De...
Tapolcai Honda szervízben a szervizes ért a belpiacosokhoz.
Pesten a Takobertet mindenki dícsérte, akit eddig kérdeztem.
alkatrész ellátásnak meg ott az ebay.co.uk... Igaz, eddig (fesz.szabályzót leszámítva) semmi nem kellett hozzá...
Ehhez a körbemotorozáshoz még annyit hozzáfűznék, hogy amikor megvettem a 400ast, találkoztam két ezer-rr-el Füreden. Egy pirossal, meg egy repsollal. Pirosat megettem Nosztori szerpentinen, a másik meg engem evett. Szóval, ennyit erről.
btw, még most is azt mondom, hogy inkább japán belpiacos 4T Hondát vennék megint, mint 2T-t. Persze, kinek a pap, kinek a bab
-
törölt tag
válasz
Integra
üzenetére
hehe, szegeny oreg karbis vasam ha ezeket olvasna

haladni kene a korral, de amikor a Paromnak megemlitettem h milyen nehez vmi jo alternativat talalni (ket szemellyel is kenyelmes, megis gyors, nagy), teljesen megrokonyodott
szoval itt meg egy darabig nem lesz csere. kopogaserzekelo... karatekutya 
-
jogprof
csendes tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
hát igen
minden akkor az igazi ha összhangba mennek!
eggyetértek! -
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
lehetséges
nekem mondjuk logikusnak tűnik hogy követnie kéne a dolgokat, hiszen mondjuk kopgás szenzor is van, az is azért hogy ideális legyen a program, vagyis a rendszer állít mindenképpen. de ezt a példát, most mondjuk autó motorból vettem, nem tudom, hogy ezeknél a bájk mociknál így van e. -
Topiccsendőr
addikt
válasz
jogprof
üzenetére
Mint már alább említettem, ezek a dolgok csak arra jók, hogy kikerüld a környezetvédelmet. De ezek csak úgy működnek, ha össze vannak hangolva. Pl nekem most van egy bizonyos fordulat, ahol rángat, ha nagyon kis gázt húzok, mert agyonvágta a direkszűrő az egészet. Mondom, hogy az injektor i smellé kellene állítani. Ugyanez van a Dynojettel is, a gyártók nem direkt szarul csinálják meg a motorokat. Rengeteget segít az átfúvókázás, de a sportdob, meg direktszűrő az majdhogynem optikai tuning számba megy.
-
jogprof
csendes tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
mire gondolsz h nemnyom semmi??
a vascsőő az ténleg csak a szomszédok idegesítésére lett kitalálva! -
Topiccsendőr
addikt
-
jogprof
csendes tag
mert még így a 50/125ccm-eseken van értelme megreszelni a karbit v valami de már pl a 125mz azis 140 és 28éves most szerintem azt ha egy kicsit beleturkál az bőven elég az én meglátásaim szerint(vagy pl egy yamaha XT600)
-
jogprof
csendes tag
a 600ason meg ezeken nincs értelme tuningolni én ezzel tisztába vagyok!

meg szerintem bőven elég egy 600gép már az olyan h 07/ninja 1700ccm azt hol használod ki 300 nemtommennyi a vége olyan 340-350 nemtom mert ezekkel nemis foglalkozok mert szerintem ezeket így közúton nemis nagyon tudod kihasználni)nemis a rendőrök végett hanem a sok autósok ugye meg ilyenek meg 300nál azér kell rendesen kapaszkkodni)(inkább akkor már egy golf2 vr6 biturbóó)
talán azzal még megse halok 
Aktív témák
Hirdetés
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Projektor topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- LG UltraGear 45GX90SA-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámitOK
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ASUS ZenDrive U9M optikai meghajtó DVD RW Ezüst
- MacBook (Retina, 12-inch, Early 2015) A1534 256GB/8GB memória (3hónap Garancia)
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
mint azt jol mondotta elöbb 1 kolléga, és ha van idö lehet csinositgatni:

max ismerös b king-jévell tok majd menni, mien motor van abban amugy??? nem mint a GSR600ban? Mert olyasmi az egész motor is amugy...