Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
ALI_G
veterán
valamelyikőtök ért a PDA-khoz?
-
sowi
őstag
![[kép] [kép]](http://w1.bikepics.com/pics/2004%5C12%5C11%5Cbikepics-256905-full.jpg)
eszembe jutott az a popec norton amire csorgattam a nyalam vmelyik nap....na hat o lenne az, igazi klasszikus, csak egyszer ratehetnem a seggem....le se szallnek rola tobbet
[Szerkesztve] -
DroneZ^
őstag
125-ös hondán lesz 1 kis minöségi átalakítás, a képhez hasonló kipufogó fog felkerülni rá, lábtartó csere és még sok más változtatás, ha minden összejön:
![[kép] [kép]](http://www.tuningmix.com/albums/userpics/la_moto_de_ivan.jpg)
nem ilyen dob mert nem tetszik, inkább ehez hasonlo rövidke dob kerül majd rá:![[kép] [kép]](http://www.novars.it/terzimotor/images/Mastino-2002/BT1100-5.gif)
lehet hogy inkább a 2. képhez hasonloan felfele íveljük a végét ugy szebb.. csak akkor a lábtartót kell kicsit feljebb és elörébb rakni de megoldható... sok idöbe fog ez kerülni
[Szerkesztve] -
Topiccsendőr
addikt
Mit kapott az? Uramisten... Meg lehet hegeszteni, de jó drága lesz. Vannak nagyon jó munkásemberek, ZX 10 -nek a vázát úgy csinálta meg, hogy nem lehet észerevenni, hogy nem gyári... Meg ilyen legendák terjednek az itthoni szakemberekről.
Ha megtudom a számát küldöm privbe. -
ALI_G
veterán
válasz
Stalker-2572
üzenetére
vazze, nem vetted észre, h eltört? Vegyél újat, tuningold, hogy 360 fokban forduljon legalább
Csak egyszer kell ráköltened és egy új, jobb karod lesz 
jobbulást! -
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Javulast.
-
jasszer
őstag
válasz
valentinho
üzenetére
A Szent András törésvonal...

-
DroneZ^
őstag
Sehol sem találok 50mm-es bemenetű sportlégszűrőt, csak 60-ast... valahogy megoldható hogy leszűkítsem a szárát valahogy légmentesen???
-
Integra
titán
válasz
valentinho
üzenetére
te mit gondolsz mi ez?

-
sowi
őstag
válasz
valentinho
üzenetére
kanyargos ut, egyszer regen mar lattam valami supermotos forumban is
-
Integra
titán
![[kép] [kép]](http://fogonazos.googlepages.com/stelvio.jpg)
-
DroneZ^
őstag
Hi all! A lentihez hasonló, akármilyen, olcsóbb, kisebb, 600ccm alatti motorokhoz való dob kellene...
![[kép] [kép]](http://www.jokersracing.com/images/products/DVX%20QRS%20Exhaust.jpg)
Aki tud 1 boltot ahol ehez hasonló több olcsó dob van, írjon! Pest. Csepel / Csepel sziget környékén..
Aki tud pár motorbontót, írjon, kellene 1 gyári Honda CG-hez való könyök vagy teljes kipurogó, használt, akármilyen! (átépítésre)
Sajna bolt ügyben nem vagyok olyan tájékozott ezért kéne egy kis segítség! Válaszaitokat előre is ksözönöm!
-
Stalker-2572
veterán
válasz
Stalker-2572
üzenetére
''csuklótörés - begipszelve

-
ALI_G
veterán
mekkora lol ez a 125-ös kat
faubel kiütötte az előtte haladó Corsit, Talma meg 3. nevető volt.
[Szerkesztve] -
Tök jó, ilyen hidegben (12-14fok este) milyen jól megy a motor, és milyen keveset eszik
Tegnap mentem egy magányos Balaton körülit, néhol meghúzva (180+), néhol szépen tötymörgőssen 3-4ben, 4-5ezren. Elmentem 228 km-t, de még van vagy 6 liter a tankban, ami kb 3.5-4literes fogyasztást jelez 
Mindezt gyári dobbal, mert a lukas kidurrantó jelenleg karbantartás alatt
Néha tegyétek fel a gyári (villanymotor) dobot, érdekes mennyivel más lesz a motor viselkedése.
Ja, és ne felejtsétek, hamarosan kezdődik a GP
-
DNS_65
senior tag
Hello.
Haver ütközött egy gyalogossal pár napja, és a motor olyan szerencsétlenül esett,
hogy közvetlenül a tank alatt mindkét oldalon a gyári varratnál szétnyílt a váz (kb 2 cm each
side)
A motor egy Suzuki SV650S.
Ilyet még nem láttam
A kérdésem a köv. lehet ezt valamilyen formában javítani, vagy kuka müvek az egész gép?
Illetve ha lehet javitani, hol foglalkoznak ilyesmivel és főleg mennyire lesz használható a gép
utána.
Persu pls mondj véleményt. -
Stalker-2572
veterán
Hu ez az enduro gumi nagyon nem jött be a homokos cross pályán, ezzel max agyagosra megyek. Volt nyalás is...
-
SzalaiG
addikt
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Ez elég gáz!

Honda Forever!!!
-
SzalaiG
addikt
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Másnál is jelentkezett a probléma: [link]

-
SzalaiG
addikt
A moci ismerősé. Jövőre Banditra cseréli.
Starker - Nem vagy Te egy kicsit DE? -
SzalaiG
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
10850km
4szer ázott meg.
Garázsban tartva - gondos gazdinál.
Magam sem értem mitől lehet ilyen, de láttam, h ez van.
Egyenlőre a Suzukinak jobban megy az igásló gyártás. -
SzalaiG
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Csak nyáron, de azért ez elég gáz egy 2005ös mocitól...
-
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Egy kis off belefér =)
btw, japán belpiacos biturbós 2.5 micu... nyamm
és nincs pénzem rá fenntartani ááááááá

-
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Nagyon jó kis autó az... bár most inkább [link] ez kellene

Tudom, hogy a tratyit üzemórában mérik, mivel mezőgazdasági végzettségem (is) van
-
jasszer
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Lehet h van hozzá ajándék gyümölcscentrifuga is...

-
Topiccsendőr
addikt
Monnyuk a 300ZX az egy sportautó. Nem ilyen Swift kategória, aminek ha nem raksz olajat a váltójába, elmegy 30 000 -et ( autószerelő felejtette ki) Jó kis gép, főleg a 2seater. Egy ideig fájt rá a fogam, de agyon van mindegyik törve általában. Meg amúgy sincs pénzem fenntartani

-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
nem hát. A közút nem versenypálya. Meg ha mindig kihasználnám a 100 lovat már rég nem élnék.
most a fiúkkal megbeszéltük, hogy menjünk motoros oktatásra.Biztos ragadni fog ránk. -
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Szerinted 5000 alatt nem kopik el az olaj? Gondolj bele.. utána meg még ugyanannyit elmész vízzel a blokkban. Hát én nem tom no, de én betartom a magam kis szabályát, hogy 4500anként csere

Ha lesz autóm (nem lesz) ott max 10ezer.
Bár most hallottam valami amierikai olajról, azt teszik a John Deere-be, meg a Hummerekbe, és 60ezer km.ig megőrzi a kenési tulajdonságait.
-
válasz
rebel56
üzenetére
Azért, hogy mihamarabb vegyél újat.
Vagy legalább alkatrészt, mert nem az autóeladásban van a biznisz, hanem az alaktrészben, meg a szervízben...
Szerinted az normális, hogy egy európai autónál 30ezer az intervallum, van benne 4-5 liter olaj? Nissan 300zxben meg van 3.5 liter, és 5000 az intervallum. Talán a japánok tudnak valamit nem?
De ez van szinte az összes japánnál... Max 10ezer. Autóban... -
Topiccsendőr
addikt
Az olajfogyasztás azért nagyban függ a használattól is. Amikor nem mentem pályára, csak közúton flangáltam, meg Dobogókőre, nem is kellett töltögetni az olajat, de amikor 15 500-ig nyomod a szemét, akkor bármilyen motor megeszi az olajat. Valószínű ALI G vel nem gyilkoljátok, ami nem is baj. Egyébként a csak pályahasználatra szánt motoroknál 3000-ként cserélnek olajat, nekem meg 10 000 km, vagy évente van beírva a szervizkönyvembe

Egy évben nem megyek 10 000-et. -
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Nem lennék meglepve pár dolgon.
1, Audinál is 1liter/1000km a normálisnak mondott olajfogyasztás. Pedig az pörög 3-5ezret... Fura, hogy a 13éves szarnak/kispöcs-nek titulált Hondám nem eszik meg fél decit se 4000 km alatt. Szóval itt is simán elképzelhető szerintem, hogy 1deci/100km normális

2, az is idióta, aki 10ezrenként visz motort olajcserére... Régen szarrá kopott az olaj, mire elérsz 10ezerig ^^
Szűrős motornál: 4500-5000 az olajcsere intervallum, nemszűrősnél 4000-4500. Ha pörgeted-tiltatod-gyilkolod, akkor meg -500km mindegyiknél. Ezen nem érdemes spórolni szvsz... -
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
hornet szervíz könyve is ír vmi minimálisat, sacc ugyanennyit, de a hondások azt mondták még nem evett egy hondájuk se olajat. Az egyém se evett egy decit se, az elvileg már meglátszik a nívó pálcán, nem? Az enyém 2001 km-nél is max-ot jelzett és 5999-nél is max-ot jelzett, hideg motor vízszintbe állítva (ugye így kell nézni?).
-
rebel56
tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
''Zulassiger Ölverbrauch 0.1 Liter/100 km'' a szerelési kézikönyv szerint. De szerintem is egyezzünk meg abban hogy lehagytak egy nullát..
-
DroneZ^
őstag
naszóval ma egész nap motoroztam
most értem haza, vác mögött voltam, katalinpusztan keresztül mentem és onnan Nográd és onnan Diósjenő... ott nagyon jó hegyi utak vannak... tökéletes minöségű, és tele van S kanyarral meg van 2-3 U kanyar is nagyon tetszett... és csak én voltam egyedül... patakok folynak az ut mellett tiszta erdős rész.. legjobb hely ahol eddig voltam!
Na nemszervezünk 125-ös túrát? Vagy kevesen vagyunk a kategoriaban? -
rebel56
tag
Hosszabb távon se rossz, nekem 370 volt a max. egy nap (azért nem több mert eü. okokból sajnos elmaradt az idei motoros nyaralás..) de még ment volna ha lett volna nálam pénz benzinre
a fogyasztási adatot amit írtál sokallom kicsit, két személlyel csomaggal se szokott 4.5 lenni, igaz ésszel jártam vele. de többször maradt 4 alatt. a csúcs az 5.35 liter volt, amikor motoros oktatáson egész nap kettesben totyogtunk a repülőtéren + országúti 130 vegyesben
[lAyCsI]: ne mondj már ilyet, attól függ mik az igényeid. nekem pl. testre szabták ezzel a fogyasztással. bezzeg ez a 650-es bmw 5.5 litert benyel kíméletes használatnál (max 100 km/h max. 4.000 rpm)
asszem időszerű lesz egy szervíz neki. még a manualt olvasva döbbentem le, 0.1 liter /100 km olajfogyasztás elfogadható? az a következő szervízig (10.000 km) 10 liter olaj
nem írtak el valamit?
[Szerkesztve] -
sowi
őstag
tudtok vmi jo cafe racer alapot?
-
Probiker
aktív tag
Gyertek motorosok
: [link]
''A Rendezvény segédmototos kerékpárral, robogóval és qvaddal nem látogatható!!!''
Itt nem lesznek kis pöcsök simsonal
[Szerkesztve] -
Ismerősömnek van egy gs500-asa is, nagyon dícséri. Amikor már csak 1.5-es kompresszió volt benne, akkor ugyan megállt 4000-es fordulat alatt, meg be kellett tolni szivatóval, de egy teljes hengerfejezés+szelepezés után megint tök jól muzsikál neki. Akkor nem lehet rossz motor...
-
ALI_G
veterán
ja igen. Kipróbáltam a GS500-at meg a 250-es hornetet egy kis körre. GS500 szerintem elég jó, kis szelid motor. Sajnos fel volt már pakolva, így far nehéz volt, ezért kanyarban nem éreztem az elejét, meg könnyen fordult a kormány. Erő nem sok van benne, papíron mennyi is? 40-45? Persze azért kezdetnek elég. Ülés, kormány, pozíció szerintem kényelmes túrára, bár ezt 5 percből nem mondom meg, csak sejtem.
hornet 250, az 98-as, 50 pacit érezni 11-nél, stabil gép, nagyon olyan mint az enyém, de a hangja az nagyon sikít. Kívülről jobbnak hangzik.
Egyébként fogyasztásilag én volt, h 5 L alatt voltam, a 250-es szintén, a GS500 pedig 4,5 L. -
ALI_G
veterán
üdv néktek! Visszajöttem a bükkből. 1000 km-t megint megtettünk
Sajnos haver a 250-es hornettel esett egy kicsit. Figyelmetlen volt, aztán hirtelen fékezett. Nem lett semmi baja a srácnak, 20-30-nál történt, a motornak egy apró baja lett, a mérőóra krómozása sérült. A bukógomba megfogott mindent. -
raver
aktív tag
ki is vettem. Mert először azt hittem az csak sima relé. Bár a hűtőbordák gyanúsak voltak. Mind1 legalább most mindenhol új izzó van.
A feszszab. része jól működik. nem melegszik hamar, és hosszú idő után sem forró. Meg az első + fátsó izzókat tökéletesen meghajtja.
[Szerkesztve] -
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
''Gyanúm szerint ez egy feszsabájzó ( amikor nem volt benne kicsapta az öszes izzót )''
Ebből következtettem, hogy kivette a rendszerből a fesszabit
Feszszabi halálnál két dolog lehet. Vagy teljesen elmegy a töltés, vagy kiéget mindent.
Egyszerűen meg lehet állapítani, indítás után rárakod a kezed, ha pár másodpercen belűl forró, akkor meghalt...
Azt nem tudtam, hogy nincs benne akksi
lol 
-
Topiccsendőr
addikt
Hát már virtuálisan is elmebetegek az emberek

Ezt nem hiszem el:
[link] -
raver
aktív tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére

Ha nincs kedvetek akkor nem muszály ám. ( a végén még anyi sört fizethetek, hogy kiisztok a vagyonból
)
Holnap v holnapután úgyis jön egy (állítólag) nagyon hozzáértő emberke. Majd megvizsgálja hogy, hogy is van ez. Bár én már tudom mi a hiba. De biztos ami biztos.
Hamegmár úgyis bennevagyok ezekben az elektotechnikai dolgokban, télen megcsinálom a ledes zárófényt.
Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- World of Tanks - MMO
- Lexus, Toyota topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- BestBuy topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- További aktív témák...
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 A3000 4GB /1,5 Millió/
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Rockrider Race 940 S
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
és nem akarok befürödni.

![[kép] [kép]](http://www.moto-station.com/ttesimages/motodivers/Norton_CafeRacer_st1mz.jpg)

nem láttam még rozsdás belpiacost ^^
és nincs pénzem rá fenntartani ááááááá
nem írtak el valamit?