- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
törölt tag
-
Integra
titán
válasz
[lAyCsI] #47162 üzenetére
és az rr még egy kategóriával kisebb mint az r6, ennyit tesz pár év különbség, egy generáció váltás. az új r6 is tuti ez a parányi méret már, bár azon még nem ültem. persu motorján spicceltem mindkét oldalt, az enyémnél meg hajlitott térddel talpon támasztok. meglepett engem is, hogy mekkora a különbség. viszont persu motorján iszonyú finom és érzékeny a gázkezelés az enyémhez képest, nagyon furcsa volt, rángattam is. de a hangja az r6-nak, ahhh, az a villanymotor zúzás, az nagyon ott van
-
Djuree
félisten
válasz
[lAyCsI] #47027 üzenetére
jaja, jófej csóka
kemény volt ez a 2. nap, ez már elég pálya oktatás volt (sajna a ringre nem tudtunk felmenni), "gyors" tempóval kanyarok, segglecsúsztatós oldalrakiülős figurával, persze én nem erőltettem a végletekig, csinálja az akinek van egy ramaty pályamotorja amit nem baj ha összeszúz. azért így is sokat javultam, motoroztam egy kicsit mikor hazajöttem, alkalmaztam a tanultakat, gyorsabban, kisebb íveken kanyarodtam, és mindezt magabiztosabban.
a tandemes gixxer fasza volt, nem ültem még sportgépen, fura volt nagyon, nem az én méretemhez szabták, azért ezt teljesen le mertem dönteni, mert ugye nem lehet vele eldőlni, kiültem királyul, az elején nagyon hülyén éreztem magam, de aztán kezdett tetszeni, kéne még vagy 2-3 tanfolyam és talán sajáttal is menne...persze sajáttal sajnos sosem fogok így menni, ha lesz helyem meg pénzem rá, akkor veszek egy pályagépet...
összességében jó volt a tanfolyam, nem teljesen erre számítottam, én csak utcai dolgokat akartam tanulni, de végülis ezek utcára is átvihetők, meg az első nap lassú utcai dolgok voltak inkább. 45k...hát, nem is tudom, hogy megérte-e...ha már egy eséstől megment akkor már bőven...és önbizalmat talán adott a tavalyi csúszásom után, és ez nagyon fontos...
asszem majd beiktatok egy euroringet, ezt a gumit kinyírom, új lesz úgyis, persze csak óvatosan és jó lenne időt mérni, kíváncsi vagyok hány perccel megyek lassabban mint a csúcsidő -
zsoltee10
addikt
válasz
[lAyCsI] #35832 üzenetére
csak előre. 36k-ból megvan. hátra csak a komplett rugóstagot lehet megvenni gáztartályos meg minden. de valami 100k körül van. annyit nem ér. én az elejével nem vagyok kibékülve, főleg két személy alatt.
runner_125: ennek robbanásszerű hangja volt már minden munkaütemnél.
kiégett belőle a csillapító anyag, ezért nem mélyen öblösen durrogott, hanem harsányan.
-
válasz
[lAyCsI] #34020 üzenetére
hát én is csak azt láttam hogy szabványok... mindegy akkor cserélek ...4 l elég ugye? ajánlotok valami konkrét típust vagy szinte mindegy csak megfeleljen az előírásoknak?
Most hívott amúgy a bank hogy megvan a forgalmim átírása már csak a faszira várok hogy felhívjon hogy oda adja a motort... remélem nem szívat meg a holnap nappal....
-
Gaboman
nagyúr
válasz
[lAyCsI] #33747 üzenetére
Persze hogy nem,a bandita sosem egy igazán sportos motor látszatát keltette hanem egy tökéletes túramotorét.
Ezzel az új spoilerezéssel pont ezt próbálták megváltoztatni,sportosabb külsőt kölcsönöztek neki,nekem sem jön be túlzottan,nem mondom hogy csúnya de valahogy az N és S verzió sokkal szebb a szemem világának.
Az áll igazán jól ennek a motornak. -
-
Integra
titán
válasz
[lAyCsI] #33067 üzenetére
ha az acélbölcsővázas karbis ezresre gondolsz, ami gabónak is van, akkor egyetértek.
ha az új aluhídvázasra, akkor nem teljesen. sportosnak kevés, ideges, túrásnak meg semennyire sem jó, mert nem használható rendesen azokban a tartományokban amiben túrázik az emberk. ereje az van persze, csak ez kevés.
sokkal kiegyensúlyozottabb, all rounderebb a régi fézer szvsz. -
Ferdzsoo
addikt
válasz
[lAyCsI] #32828 üzenetére
Amit múltkor is megnéztünk:
Kormány akadálymentessége, gumi szemrevételezése, első teló folyik e olaj, repedt e;
Féktárcsa, fébetétek kopásmértéke (féktárcsa vállmárete), lánckerék hegyessége, hátsó lengőkar lötyög e; gáz érzékenysége, megtartja e a fordulatot, motorba zörög e valami.
Mi van még? Mit érdemes nézni? -
TayRol
nagyúr
-
válasz
[lAyCsI] #32738 üzenetére
szerintem az sv sporotos túrás ,de lehet hogy csak én látom így ... neki tetszik az elje meg hátul a két kipufogó az nagyon állat nem is értem hogy mostanában miért a minél kisebb kipufogó a király
Bandit az jó lenne de nem tetszik az eleje csak az bajom vele amúgy semmi más...ER6 Fz6 annyira nem ismerem őket er6 azért nem jó mert nincs terelője elől azért jó lenne ha 200 nál nem dobálna a szél .Ez az enduroba nagyon zavart 180 nál le estem a motorról kb
amúgy gondolkodtam a 600 as gyorsaságin is csak hát amire használnám az sv-t ajánlották.. r6 osok jól néznek ki
-
ALI_G
veterán
válasz
[lAyCsI] #32299 üzenetére
oké, köszi a tanácsot, hogy próbáljam fel, de nem fog menni. Csak pesten van raktáron és egy 8k-s kesztyűért nem fogok felmenni.
Átlagos méretű kezem van, remélem jó lesz. Ma még próbálok párat, ha jó a 11-es más márkából is, akkor az arlen-ből is jónak kéne legyen. Ha nem, akkor szívok és eladom, mondjuk nyáron 2k-val többért
Aktív témák
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest