Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Yettel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Aktív témák
-
-
válasz
stargazer
üzenetére
Eccerű a válasz.
Két okból.1: anyagi okok. Sokkal drágább a fogaskerekes megoldás, mint beledobni egy vezérműláncot. Fogast ki kell számolni, valamire bele kell ültetni azt is, csapágy, meg minden lószar, lánchoz meg csak egy feszítő kell.
Hiába no. Kell a pénz ASHIMO-ba, meg az új hibrid hajtásba. Csak nem értem, miért az autókat csesztetik, amikor egy konténerszállító Japán-USA távra annyi naftát eszik, hogy 100 kocsi 100szor mehetne körbe a Földön. Sebaj...2: 2002től vannak a vtec-es vfr-ek, az pedig valamiért nem tudták fogaskerékkel megcsinálni.
Hacsak nem lesz rugótörés a fogaskerékben, akkor előbb kopik el a főtengely, mint a fogaskerék
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
fujj nagypálya
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
nemaszontad hogy nemkellanyitottcső?
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
én még egy havertól se hallottam, hogy eldőlt volna oldalsztenderről a motorja. Elhiszem, hogy megesik (hogy a százlábú is elesik, höhöhö), de hogy az eladó motorok felére ezt mondják

-
ALI_G
veterán
nem tudom már kinek mondtam, hogy haver eladja majd a CB 750-ét, de megkérdeztem rendesen. Tavasszal akarja, ha kitalálta mire lesz pénze, meg addig még gyűjt ezerrel egy masinára. Újat akar.
A moci _talán_ 89-es évjárat, szerintem korához képest jó, karban volt tartva. Amióta nála van, azaz 1 éve, azóta megkapott minden jót. 500k-ért akarja majd árulni.
Ha valakit érdekel, szóljon majd rám. Nem mondom, hogy olcsó, de szerintem fain kis masina. Volt vele nyáron Horvátban, gond nélkül abszolválta, volt vele még egy nagy túrán, körbekarikázták Magyarországot, az is gond nélkül kibírta, szóval még elmegy sokáig
ennyit jelent, ha vigyáznak rá
-
Topiccsendőr
addikt
na elhoztam a kis édest a szervizből, és végre utánaállították a CO-t és végre úgy tol alul hogy csak na. Nem az igazi, de visszarakom a gyári légszűrőt, meg kinéztem egy bontott Termignoni R 46-os dobot, azt valahog ymegszerzem és tökéletes lesz megint a gép.
továbbra is üzenem a barkácsmestereknek, hogy törjön le keze annak aki injektoros motorhoz nyúl.
Még mindig csak a szart takarítom az előző tulaj után. -
stargazer
senior tag
2003-as 2004-es horneteket néztem és annyira de annyira szépek hogy az már szinte hihetetlen. nekem jobban tetszenek mint az új. és elég elfogadható áron vannak. sztem jövőre lehet hogy valami ilyesmit megpróbálok összehozni (és reménykedek hogy nem kell sokat ráköltsek meg nem b*szták szét az arcát).
-
ALI_G
veterán
válasz
Stalker-2572
üzenetére
hol lesz, mikor lesz? ha ráérek sztem kinézek.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
operator10
üzenetére
99 R6 nak akadozik a váltója, de nem nevezném váltóhibának. Meg bírja az.
-
[lAyCsI]
addikt
jó vétel lenne az tuti
-
[lAyCsI]
addikt
Ki is szerett volna SV-t venni?, mert nem találtam meg,
viszont egyik haver építkezés miatt eladja a sajátját,
szal ha valakit érdekel szóljon, tudom ajánlani, mert
nagyon gondos gazdája volt:
SV 650 -
válasz
üzenetére
Nekem az üdülőnkben van, garázsban.
Télre meg betolom az ebédlőbe, temperáló fűtésbe. Cirka 8 fokon van a motor tartva
Akksi ki, töltőre, benzin karbiból leenged, tank feltölt csurig, motor felbakol, gumiból nyomás leenged. Aztán lehet karbantartani. Csatlakozások kontaktsprével átfúj, lehet bogarat vadászni, pucolni, hibajavítani. -
törölt tag
-
válasz
Flashback
üzenetére
Hornet sem rossz, és szép is.
CBR-Fből nem lesz több, az F4i az eléggé pedig jól sikerült. Vezérműlánc-feszítőt leszámítva...750-es vfr is fain jószág, de a 800as szebb (szerintem), teljesen új blokk, új váz, lengőkar.
Szigorúan nem szabad 2002 utánit venni. Nem mintha rosszak lennének, de... láncvezérlés egy vfr-ben... olyan, mint a sör alkohol nélkül... vagy mint a guminő... pont a lényegét ölték meg
-
qpakcovboy
őstag
Gyerekek.....
Haverom rámbízta Kawasaki GPX750R motorját mára, kicsit elvittem cirkálni, most értem haza. Mit is mondjak remegő térdekkel száltam le róla, iszonyatosankurvajól megy. Simán meghazuttolja a korát. 220-ig húztam neki, szerintem bírta volna, de én már nem nagyon.
És szerencsére ma este nem volt hideg. -
válasz
Stalker-2572
üzenetére
messze van már ilyenkor szeged... nem akarok megint ráfagyni a motorra :S
-
Stalker-2572
veterán
Szegeden jön valaki Supermoto OB-ra?

-
Létezik kényelmes sportmotor? Vagy akkor már sport-túra?
-
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
No hát én nem tudom. Nekem ezt mondta egy illetékes. Ezért elhiszem.
Amúgy még jamaháéknál hallottam, hogy az r6 gyújtáshibás szeret lenni, az r1 meg váltóhibás (léptetővilla). Ennek sem tudom van-e alapja. Amúgy egyszer láttam egy 1000RR-t az havonta kinyírta a belerakott akksikat, és foggalmuk nem volt miért
Azóta is csinálja :S Meg egyben tudom, hogy tönkrement a váltó. De többről nem tudok. -
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Hát, ahogy a szervízestől hallom... Tapolcán meg nem nagyon szerelnek Hondát, csak ha törik
Ez a szűk környezeti tapasztalat.
Világméretben mi, azt nem tudom. -
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
oszt 6 topiccal vissza amit írtunk...már én se találnám meg.
Bár múltkor megkerestem, volt vagy 10 perc
Egyszer kellene leírni rendesen, aztán szólnánk modinak, hogy tegye be 1. hsz-be. -
-
stargazer
senior tag
tényleg a suzuki motorok alkatrészárai és szervízköltségei a legkedvezőbbek a japán mezőnyben?
-
ALI_G
veterán
Tavaly óta nem csináltuk meg a téli konzerválásos első hsz-es írást.
nem gyűlytjük össze mit érdemes tenni tél előtt mocival?
lyók a lyék?
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
qpakcovboy
üzenetére
LOL
én már egy ideje thermóbéléssel nyomulok...
lehet ha megállok kicsit melegem lesz, de ha lemegy a nap, akkor tuti hogy nem
-
Levi123
senior tag
válasz
qpakcovboy
üzenetére
Ja készülsz a hidegre?
Gondolom a hátizsákba raktad bele zoknikat, meg a melegítőt...

-
[lAyCsI]
addikt
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
zsoltee10
üzenetére
Én is elébb a kendőt kötöttem fel a nyakamba,
következő megállásnál egy cérnakesztyűt húztam a normál alá,
amikor a lábamnak is elkezdett hűvöse lenni akko má nem tudtam
mit tenni, mert plussz zoknit nem vittem magammal
Ez a Fátyol vízesés viszont para... mi a franc történt, elfogyott a víz

-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
szintén,
honvédségi berkekben
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
azt nem mondom hogy megérdemelte, de akkor majd aputól biztos kap egy újat

-
válasz
zsoltee10
üzenetére
Múltkor jöttem haza pestről. Előtte Visegrádozni (is) voltunk. Hát, amint lement a Nap, azt hittem beszarok. Hátratoltam a lábam, ráhasaltam a tankra, a karommal védtem a combom a szél ellen, meg a nyakam is behúztam.
Hozzáteszem: dupla nadrág, 2atléta, 2poló, pulcsi, felső, meg kabát. Fejemen meg maszk. még 30nál is így összegübbedve mentem.
Ráadásul amekkora barom vagyok, persze, hogy ilyenkor jut eszembe országot látni. Elmentem 1-esen, le Tatabánya fele, amerre sose jártam, szerpentineken, falukban, sose hallottam róluk. Ki volt táblázva Tatabánya 27km-re, amikor 40be fordult az óra, kezdtem parázni, hol a faxban vagyok. Aztán beértem városba, elkeveredtem. Benzinkút sehol. Mondom, itt éjszakázok. Kút meglett, találkoztam két motorossal. "Menj arra, majd arra, majd cső, majd vége, jobbra, de vigyázz, mert új út, murva, meg szarvasok" Mire leértem Fehérvárra, begörcsölt a derekam xD Onnantól koppgázon a 8ason hazáig. Útközben verseny egy bmw-vel, amit bírt a blokk, azt kifacsartam belőle. 6ban, 14ezret is kivitte így hidegben. (5ezernél 75, 10ezernél 150, innen lehet számolni, 400as létére) Mire végigértem a 8ason, teljesen megváltozott a motor hangja. Kikormolódott a rencer =)Rohadt hideg van este, de akkor eszik keveset a vas

-
zsoltee10
addikt
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
Én voltam. Lenyomtam lájtosan 700km-t tegnap.

Nem hüvös volt már hazafele 9 óra környékén, hanem kurv@ hideg.
Egyébként a Mátrán, Egeren keresztül menve a Szalajka völgy volt az uticél.Tudtátok, hogy a Szalajka-völgyben kiszáradt a Fátyol vízesés???
Mi sem, úgyhogy aki nem látta eddig, és azért jött, az megszívta. -
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
MHSZ-nél 3600ért minden kategóriát egyszerre

-
Tyűűű ezek az R6-os R1-es gépek pfff nagyon jól néznek ki

-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
nahát, hogy te micsoda egy kárörvendő alak vagy, legalább valami újgazdag ficsúr volt?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Levi123
senior tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
vagy rájött hogy a hyosung nem neki való..
-
Jeje! Kezemben az új jogsi
A régit bevonták
Csúny bugyirózsaszín, az előző jobb volt, de ez ahhoz képest meg tele van
Még a C-t, és az E-t akarom lerakni. Na meg kell egy nagy moci
Most ami tetszetős: VFR, CBR, CBF és az FZR...
Ha nem jön össze a pénzem akkor meg veszek egy MZ-t
-
feca81
aktív tag
ez se normalis
eppencsakhogy hazavitte a szalonbol,es eladja...
http://www.hasznaltmotor.hu/hasznaltmotor_vpage.jsp?id=78721 -
Topiccsendőr
addikt
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
gondolom jó buli volt...
amúgy nem tudom milyen megfontolásból, de szinte bármerre mentem valami iszonyat bogárinvázió volt, 3x csak azért állat meg kútnál hogy letakarítsam a plexit, mert alig lehetett már kilátni rajta... az utolsó szakasz hatafelé igazi kihívás volt, mert nem volt kút sem
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- 10+ db - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- ELADÓ FÓLIÁZOTT HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- 27% - MSI MPG A1000G PCIE5 / ATX 3.0 1000W 80 PLUS Gold Tápegység!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Úgyis hibajavítózom a motort a tetves sóderszállítók miatt...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Én voltam az 1. generáció aki nem ment katonának, pedig orvosi vizsgálaton is voltam meg minden. Szerettem volna legalább az alapképzést megkapni
Most ami tetszetős: VFR, CBR, CBF és az FZR...