Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- Yettel topik
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
Aktív témák
-
SzalaiG
addikt
válasz
operator10
üzenetére
Mi volt a naplóban???
-
operator10
senior tag
Naplót láttátok?
A Bödös k@ögje még bocsánatot sem kér
-
tildy
nagyúr
Tanú van kb 20 motoros. Kátyú lett fényképezve de nem az ami kicsípte, mert mikor már észbekaptunk, adidgra eljöttünk onnét, de biztos ami biztos csináltunk képet egy közeli kátyúról . Jah és vidéken ez sem elég, rendőrt kell hívni, és alá kell írniuk valami papírt is. Ezóval nem játszottuk meg, már így is sokat vártunk arra, hogy jöjjenek értünk.
Felni ránézésre nem kapott, de ez ki fog derülni..
-
tildy
nagyúr
A beöltözéssel még csak nem is volt gond, tényleg hideg volt egyébként.
Hazafelé viszont már utánfutón tette meg az utat a kicsike
Hogy mi történt?
Végül nem Miskolc lett az úticél, hanem nógrád megyén át Eger.
Bánk felé ment a csapat (15-18 motor!!! ) , meg is álltunka tónál kávézni, teázni. Bánk és Romhány között azonban telibekaptunk egy kátyút. Mivel sokan voltunk, és közel hozzánk is voltak, sajnos kikerülni nem tudtuk (egyébként is jobbra mellette szintén kátyús volt) , kockáztattunk, belemegyünk és megúszuk, vagy utassal együtt(velem) manőver, és még így is lehet oldalba kapjuk a kátyút, akkor meg repülünk. . Szóval telibekaptuk, de nem álltunk le rögtön, csak úgy 100 méter múlva, amikor már láttuk, hogy ezt nem úsztuk meg száraz bőrrel.
Defektsrpay nem segített felni mellett jött ki keményen (Gondoltuk fasza, felniztetni is kell.) Szerencsére úgy néz ki, hogy "csak" kicsípte a gumit , mintegy 1-1.5 cm-en, de a defektspray épp csak annyira volt elég, hogy én egy másik motorra átülve, párom beguruljon Romhányba. Trailert kellett hívni, úgyhogy most biztos midnenki aki látta , hogy trailerezzük, mondhatja, hogy úúú de szar a hyo, merthogy trailerrel kellett elvinni
Szóval nem jött össze a mai nap
-
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Ugye?
Pedig a stunt motorok sokkal keményebben kapnak, mintha utcán használnák. Stuntban nem láttam még dukattit (se). Honda, meg Suzu megy, elvétve van yamaha, meg kawa. Nem nagyon láttam mást még. 8) -
Stalker-2572
veterán
Hehe nagyon jó volt a szegedi supermoto ob, sajnálhatja, aki nem jötte el
Pálya mondjuk kissé érdekesen volt kialakítva a rakparton, képzelhetitek mit lehet belőle kihozni...
Volt Mókus is stuntolni, nagyon király volt
Pár szerelővel/versenyzővel beszélgetve tovább erősödött bennem a "csak japán motort" szemlélet
Versenyen is volt egy KTM, aminek behalt a váltója és végignyomta a gyerek vele 1-esben
mondták is, hogy kuka... 
-
Levi123
senior tag
Tegnap megnéztem meddig birja a fagyálló a hideget...
-24 fok remélem az elég lesz a fagyhalál ellen
-
-
-
válasz
Levi123
üzenetére
Persze. 15ezre fél évre a kötelezőm, meg amit a fél évnyi teljesítményadón megspórolok, abból bőven kijön a kivonás (1800huf) költsége. Szóval tiszta nyereség. Télen meg úgysem használom, karbantartani is van mit rajta, márciusban még hideg van, hideg az aszfalt is, autósok is figyelmetlenek, (bocs, de) hulljon más, ne én, meg még s sózóanyag (kavics, fűrészpor, mittudomén) kinnt van a burkolaton, stb... Majd áprilisban ráérek ráülni
Vagy 1800ért akármikor visszarakják forgalomba.
Az meg nem buli, amikor 10km után nem érzem az ujjaim, olyan hideg van. Reuma is suxx, meg fékezésnél elég sok időveszteség a befagyott kéz miatti lassúság. -
tildy
nagyúr
Ali_g: mi ma bepróbálunk egy túrát Miskolcra

-
válasz
Flashback
üzenetére
Ezzel az a baj, hogy már nagyon pályára van csinálva a gép. Ez egyrészt jó, mert agyonvernek mindenkit WSBK-ban, meg télleg jó, meg örüljünk neki, de nekem meg már nem tetszik. Sőt, ez a néköd bájk dizájn (szerintem) kifejezetten ronda. Egy sportmotor legyen leburkolva, elejétől a hátuljáig, tetőtől talpig, pár bevágással. Szerintem a legszebb 600rr a második generációs lett. Amelyiken elsőként van usd teló. Olyat keresek töröttet, nem tud valaki?

tildy: faja a gép így szemből, igaz nem sokat látni belőle
de akkor minden vámos marhaság megoldódott ugye? -
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Nálam is hasonló a helyzet. Ugyan pesten tettem le a nAgy jogsit de ha lehet motorral kerülni fogom... Autóval persze az kikerülhetetlen. Ahogy valaki említette a jogosítvány mellé PÁV-ot kellen kötelezővé tenni...
-
Levi123
senior tag
válasz
Stalker-2572
üzenetére
No de egy lakatlan szigeten meg honnan szereznél benzint ha elfogy?

Egyébként igazad van, én amikor szüleimhez lemegyek (Tisza-Tó környéke) akkor ellopom jóapám terepjáróját és nyomatom a földutakon

Mod: Egyébként meg az olyan természetvédőkről meg ne is beszéljünk akik úgy védik meg a fákat a kivágástól, hogy belevernek egy csomó nagy szeget...

-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Stalker-2572
üzenetére
ez volt az

-
eddie17
addikt
válasz
operator10
üzenetére
Örülnek is. Le is rajzolta, hogyan történt, és teljesen egyértelmű, hogy itt az autós volt a hibás.
Részvétem
#Levi123: Igen sajnos egyre rosszabb a helyzet. -
operator10
senior tag
válasz
eddie17
üzenetére
Jobbulást nekik
És örüljünk hogy "szerencsésen" megúszták
Nekem Februárban ment el az egyik legjobb cimborám, éjjel nagy vassal, máig tisztázatlan körülmények között, az 53-as főuton. tényleg vigyázzon magára mindenki. Ha lehet mostanában mégjobban, hideg van , stb..... -
Levi123
senior tag
válasz
operator10
üzenetére
Amikor vettem a noteookomat, bementem az üzletbe ahonnan vettem..
Barátnőm velem volt, én persze előtte utánanéztem (meg nagyjából ismerem a notikat) a gépnek. Odamegyek kérdem az eladót, milyen stb stb.. Még azt sem tudtam mit jelent a wxga és az xga közötti különbség (de még úgy se, hogy 4:3 vagy 16:9).. Halvány lila gőze se volt a laptopokról, de azért eladó..
Hasonló példának hozhatom az egyik autószalonban lévő eladót aki még azt se tudta az adott modellnél, hogy a TDi mit jelent.. Pfff ilyenekkel vagyunk körülvéve mi lelkes "fogyasztók"..
Bocs az OFF-ért
-
eddie17
addikt
Megtörtént amitől mindig tartottam. Két közeli jóbarátom balesetet szenvedett...
Beleszaladtak oldalról egy kocsiba, két külön motorral. Az autós valahogy hirtelen megfordult, vagy befordult, minden előjel nélkül. Kb 70km/h mentek neki.
Szerencsére nem lett nagy bajuk pár zúzódás, de az egyiket bevitték a mentők, de már otthon van. A TüZéR 125, és a ZixXeR 400 meg harcképtelen lett.
Vigyázzatok magatokra. -
operator10
senior tag
válasz
Levi123
üzenetére
egyébként sokszor gondolkodtam már azon, hogy mennyi helyen, mennyi ember dolgozik olyan állásban, hogy már bocs, de tök hülye hozzá! ismerek, szakmáját tekintve asztalos, olyan embert aki úgy árul mocikat, hogy csak annyit tud róluk amt a prospektusban az éppen adott modelről elolvas
-
Levi123
senior tag
válasz
operator10
üzenetére
Ismerős a szitu.. Bár én nem motort vettem hasonló helyzetben mint Te

-
operator10
senior tag
Anno jó pár éve, melóbol munkásruhában mentem el, ebédidőben motort nézni. mit mondjak, le sem szartak. kérdeztem az árát, stb, ami ilyenkor lenni szokott. már én éreztem magam kellemetlenül hogy talán zavarok. Mindegy, fogyott az idő, vissza kellett mennem melózni. másnap szabadság, irány a szalon. ugyan az az eladó, csak éppen teljesen más hozzá álás. megjegyzem a motorokhoz annyit értett mint ló a hátúszáshoz. Mindegy, megvetem a motort kp-ra. kiscsákó meg probált még rámsózni sisakot, kesztyűt stb.. Akkor már nem bírtam tovább, s megkérdeztem hogy "Öreg, nem ismersz meg," Mire ő, talpig vörösödve hogy nem
Sajnos ez a hozzá álás nem csak a "motorkereskedésekre jellemző2 tisztelet a kivételnek
-
Visszamentem a rutinpályámra, Hoffer Albert utca beszélgetni kicsit az volt oktatómmal, és ő azt mondta hogy tavaly nov 1.-ig motoroztak!
-
TayRol
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
Igen, ez lesz a megoldás. De ahogy tildy mondta, ott sem nagyon örültek ennek, de legalább már tudom, s a többi boltban előre meg fogom kérdezni.
Bár azért az eladósrác arcát megnéztem volna, ha megmondom neki, hogy csak egy motort szerettünk volna venni...Kris91: melyik suliba jársz? Párom is most van, de már október végén vége lesz az oktatásnak?
-
Kris91
csendes tag
Nagy örömmel jelentem, hogy sikerült a rutinvizsgám (Biztos örültök...)
. Úgyhogy már csak pár óra forgalmi+vizsga és megvan a jogsim.... Muszály lesz még az októberi hónapba beleférnie, mert novembertől nincs motorozás... 
-
tildy
nagyúr
Ma mi is kérdezés nélkül pattantunk fel a cbf-re, gondolom bnem vette az eladó jó néven, mert mikor megkérdeztük utána hogy a DL-re felülhetünk-e bár azt mondta igen, kicsit mintha húzta volna a száját.
Oké mi cs.sztük el, hogy kérdés nélkül felültünk az egyikre, node .. No mindegy. Nem tudom mi járhatott a fejében, mi nem akartuk megbántani , hogy felültünka motorra, és remélem nem tűntünk túl bunkónak. De azért kicsit rossz szájíz volt, mert nekem ez jött le az arckifejezéséből.
Nem is akartam ide beírni, mert aztána végén még mi leszünk a rossz vevők, de ha már leírtad, muszáj volt nekem is elmondanom

Tüzi: Itt a plexi amit rendeltünk . tudod, amit rosszul vámoltak.
-
TayRol
nagyúr
Szevasztok!
Egy kis intermezzo miatt írok, mert voltunk ma párommal a soroksari Yamaha Word-ben motort nézni, s mivel neki most lesz A-s jogsija, nézegettünk neki motort. Mindeféle paripa ki volt állítva, s szépen egyenként elmagyaráztam neki, melyik milyen stílus (bár neki alapból az új YBR250-es tettszett), s üljön is fel rá.
Vagy 3 motort alaposan kiveséztünk ( s természetesen fel is pattant rájuk), mikor az egyiknél odakiáltott a bolt másik végéből az eladó, hogy arra már végképp nem kellene felülni, s a többit sem kérdeztem meg.
Lehet én vagyok illetlen, s bunkó, de ha motort szeretnék venni, akkor már fel sem ülhetek rá? Kifele mondta párom, hogy kérhettük volna a panaszkönyvet, mert a srác sem köszönni nem bírt, sem azt, hogy miben segíthetek, pedig rajtunk kívül más nem volt a boltban.Sorry a hosszú postért, csak kiakadtam rajta, pedig tényleg komolyan elgondolkoztunk volna valamelyiken, ha van egy jó ajánlat. De a Yamahaval - mint márka - nincs gondom. Még.

Üdv.,
TayRol -
tildy
nagyúr
válasz
üzenetére
Így van. Egyetértek veled
Mivel pároméval azért nagyjából egyezik az ízlésünk (a jelenlegi járgányt nézve) , így valószínűleg tényleg az lesz, hogy az övét veszem meg. De fekete oldalidomot akkor is rakatok rá!!
CBF-1000tól most valahogy nem volt az a , hú szedjen valaki fel a padlóról érzés. PEdigpl. az er-6f láttán annak idején volt ilyen
-
törölt tag
persze, lattam.
csak nem gondoltam h te addig masik mocival gurulsz, meg van ez es meg megvan parod motorja is. foleg ugy h o meg mas stilusu mocira vagyik.az meg h leirtak nagy a 650-es kezdonek, egy dolog.
nalatok bejott, ez egyaltalan nem mindenhol van igy. tovabba chopper/tura/sport/enduro/4t/2t eseten sztem az altalanosan jol hasznalhato kezdomotor mas-mas kobcentinel van. siman mondanam akar a 600-as chopper-t h rendben (irtam h 600-as csupasz pl sztem is mehet), viszont nem mondanam h zx636r is idealis kezdomotor. -
tildy
nagyúr
No. Elmentünk, megnéztük. Élőben, szemből , több oldalról megnézve nem jön be annyira mégse az ezres cbf. Tehát az tuti kiesett a pixisből.
Viszont volt DL-650, az tetszetős gép és nem is drága. ha az lenne, akkor az lenne páromé, én meg venném meg az ő mostani 650esét. De szerintem egyelőre felejtős , azért 1.69 M se kevés pénz.
-
ALI_G
veterán
na mi van? motoroztok?

-
tildy
nagyúr
válasz
üzenetére
Remélem feltűnt neked ez a hozzászólásom .
Én is nagynak tartom, de van a családban olyan akinek nem lenne nagy addig, míg én megérek rá.
Jahm páromnak is mondták, sok lesz az a hatötvenes, vegyen gs500t inkább (Muhhaha ), meg hogy nem látják a szemében az elhivatottságot a motorozás iránt. Nos nem lett sok, és a fél év/9000 km szerintem magáért beszél .
MA megnézzük, meg a DL650t is. Az nagyon bejön páromnak. Visyont nekem nem mindegy hogy 800E-t adok ki motorért, vagy a dupláját, szal szerintem az első lesz. Ha hamar kinövöm, akkor is. -
törölt tag
en soxor megneztem, ahogy jottem at a petofi-hidon.
nem art azert megkerdezni h tenyleg ennyi-e v csak nem irtak ra vmi jarulekos koltseget.sok lesz az ezres elsonek

tildy, amig nem gurigazol, nem tiszteled a motor tomeget es az erejet. anelkul pedig nem szabad raulni egyik mocira sem ~150ccm felett.
amig egy 400-as nem fogja meg a hatso kereket ha elvaltasz, az ezres siman.
amig egy 400-as nem szalad ki alolad, ha katyuban zokkenve kicsit nagyobb gazt huzol, az ezres siman
amig egy 400-ason sokkal nehezebb akkora gazt huzni h kezelhetetlenul viselkedjen, az ezresen konnyu.
utalnam azt mondani egy ev mulva, amikor kisebbre csereled h "latod? mi mondtuk"
egy csupasz haccazasra meg azt mondom, hogy esetleg, de ezres...
nem akarom elrontani a jatekodat, de kerlek, legalabb probalj ki egyet mielott megveszed ezt.
nagggyon jo ara van, nagyon szep, nagyon motor. minden szempontbol okos dontes birtokolni. de hajtani...munkaba jaras: en is a szornyecskemmel jartam rendszeresen es szerettem nagyon.
-
tildy
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Azért vannak kivételek. Párom motorral jár melóba.
-
-
zsoltee10
addikt
Na, megkérdeztem Kaposváron az ismerös hondást, és ki vannak akadva, hogy mennyire olcsón adják, de van ötlete, hogy hogyan lehet. Elöször is valószínü, hogy 2006-os modell, mivel az utolsó csavarig egyforma, mivel a típus 2006-ban jelent meg. A 2006-os ára 2,2M listaáron. Aztán van egy olyan akció, hogy adnak hozzá navigációt, meg hátsó topcase-t.
Na most, mivel a topcase színrefújt, gyári tartozék, és ráadásul 2 sisakos, elég nagy, így kb. 100e listaáron a konzollal együtt. Aztán a navi egy Garmin Zümo 500, vagy 550, aminek az ára a boltokban 150-200 között szóródik.
2,2M-0,3m=1,9M + szalonmotor, amire szoktak engedni 100e-t mindenhol.
Na most ugye ez jelen esetben azért jó, mert ha nem vagyunk sznobok, és nem vagyunk eleresztve anyagilag, akkor a gyári topcase helyett jó egy egyszerübb is konzollal együtt 50-ért, a navi pedig lehet bármilyen gps-es pda, vízálló tokkal, kb. 60-70-ért, letöltött IGO szoftverrel.
Viszont ha valakinek jók a fent említett kiegészítök, akkor a Hosuba ajánlata már nem is olyan nagy csoda.
Ha tényleg 2007-es, és az olcsóbb navit adják, akkor 2 milla, és 200k-t engedtek, hogy valaki vigye már el a szalonból. Gondolom, ha már tavasz óta ott áll, akkor nem szeretnék még a következö tavaszt is megvárni.
Ennyi a történet. -
válasz
stargazer
üzenetére
Tömören:
Gondolj el egy csoppert. Az első teleszkópját, hogy áll. Na, annak nagy az utánfutása.
Egy sportmotort képzelj most el. Az első teleszkópját. Na, annak meg kicsi.
Amúgy a teleszkóp meghosszabítása az úttestig, és az első tengely függőleges tengelyének a meghosszabítása az úttestig. A kettőnek a távolsága mm-ben.
[link] Na. Itt ha a telót meghosszabítod az útig, és a tengelytávolság első tengelyre vonatkozó vonalának a távolságát leméred, az az utánfutás. Amit a villaszög határoz meg. Ergó, ha emeled a motor hátulját, akkor ugye csökken a villaszög, jobban terelhető lesz a motor, viszont arányosan könnyebben fog beszitálni az eleje, ezért kell kormányteló.
Tömören ennyi. remélem most nem kevertem össze
mod: ezért nem láthatsz sose kormány lengéscsillapítót csopperen

-
stargazer
senior tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
hát, nem lennék olyan biztos benne hogy gördülékenyebben mennek a dolgok csak azért mert itthoni biztosítónál van az embernek a fia biztosítva, sőt. el tudom képzelni hogy még egy külföldi biztosítóval akár jobban is járhat. nem biztos, de lehet.
-
Stalker-2572
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Ez nem is egy hétvégi motorozgatásra kitalált gépezet.

-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Stalker-2572
üzenetére
hát nem tudom , hogy vannak-e ilyen hippi motorosok, de az emberek 90 százaléka bérből és fizetésből él, és valszeg hétközben nem nagyon motorozik. Ezek nem reális indokok, hogy úgyis külföldön van vele az ember stb.
A biztosítással meg mindig csak a baj van. -
Stalker-2572
veterán
válasz
stargazer
üzenetére
Egy ilyen motorral úgyis mindig külföldön vagy, miért pont a biztosítással lenne gond
Utánfutás a villaszögtől függ, mintál kisebb utóbbi, annál nagyobb előbbi. Nagyobb villaszög = jobb egyenesfutás, roszabb fordulékonység, kisebb vsz. vica versa.
Aki érthetőbben el tudja magyarázni nyugodtan javítson ki. -
stargazer
senior tag
válasz
Stalker-2572
üzenetére
ez odab*sz! nagyon király lehet ez a gép!
télleg mi van akkor ha valaki németbe fizeti a biztosítást? kérdés hogy olcsóbb vagy drágább mint nálunk, és mi van ha ütközöl. elvileg tökmindegy hol ér baleset, akkor is működnie kell a biztosításodnak. lehet nem is hülyeség ez a külföldi forgalomban tartás.
utánfutás? senki?
az R 1200 R is nagyon állat, az lett idén az alpenmaster! megverte a 2x-es nyertes V-Strom 650-et! nem lehet sz*r!
-
Stalker-2572
veterán
BMW 1200 GS Adventure teszt
És ebből a magas trónból olyan szürreális élmény döntögetni, ami önkéntelenül is elcsukló szamárbőgésre emlékeztető röhögést váltott ki belőlem egy-egy kacskaringósabb szakaszon.

persuader: abban igazat adok, hogy akinek van már pénze egy ilyen kategóriás motorra az meg tudja valószínűleg venni újonnan is

-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Stalker-2572
üzenetére
ahha, a biztosító, meg a többi hülyeség? az is kétévente menne? Meg ha valamelyik barom kijön eléd, akkor mit csinálsz a papírjaiddal?
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Stalker-2572
üzenetére
nemtom,
újságírós tesztmotor volt -
Stalker-2572
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
3,6M-ért lehet itthon ilyet kapni. Lehet választani, hogy megér-e neked 1M HUF-ot kétévente egy túra Németországba.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Stalker-2572
üzenetére
annyi nincs, de nem is 2007-es null kilóméteres motorral kellene összehasonlítanod egy 2006-os használtat, add hozzá a regadót, meg keress ugyanilyen kategóriájú használtat, nem hinném hogy sokkal jobban jönnél ki.
-
Stalker-2572
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Regadó nincs 2,6 milla.
Ja és külföldi papírokkal is lehet használni, csak ki kell menni műszakiztatni... -
Topiccsendőr
addikt
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Most ezt nem értem.. Egy Gebraucht Motorrad-ot egy vadonatújjal összehasonlítani, regadó nélkül...
Még jó, hogy olcsóbb -
[lAyCsI]
addikt
válasz
Stalker-2572
üzenetére
mentem ilyennel, meglepően jól fordult
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Stalker-2572
üzenetére
én csak a long way-t láttam,
meg a dakaros cuccból egy részt -
Stalker-2572
veterán
Újabb példa miért NE itthon vegyünk motort

-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Stalker-2572
üzenetére
sztem simán előfordulhatott volna más típussal is,
ott azért elég durván szélsőséges körülményeknek vannak kitéve a mocik,
és sztem az egy full széria motor volt... -
[lAyCsI]
addikt
válasz
qpakcovboy
üzenetére
sztem félszint legyen,
bár nemtom mit ír a gépkönyv -
stargazer
senior tag
mi az az utánfutás egész pontosan?
nekem nem annyira tetszik ez a cbf 1000...
ja és azért még így is iszonyatosan drága -
Stalker-2572
veterán
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Kérdés azoknak aki látták a Long Way Roundot vagy a Race to Dakart:
Mi a véleményetek arról, hogy két Adventure-nek is eltört a váza és az X5-nek kétszer is kitört a kereke? Szerintetek ez megengedhető egy ekkora úton vagy a BMW nem gyárt elég jó anyagból?
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i5-10400H,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- Apple iPhone 13 512GB eladó! 100%, Szép megkímélt állapot, 12 hónap garancia
- Cayin ha 3a csöves fejhallgató erősítő
- Apple iPad Pro 12.9 6th. gen. 2022 M2 Wifi, 85% akku, patika, 12 hó gar
- Apple iPad Pro 11 3rd gen. 2021, M1 128GB, Wifi + Cell, 99% akku, patika, 12 hónap gar.
- 27% - NZXT Kraken 240 vízhűtés!
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4475
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

mondták is, hogy kuka...

És örüljünk hogy "szerencsésen" megúszták 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)