Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Aktív témák
-
ALI_G
veterán
válasz
Stalker-2572
üzenetére
új bandiról jót hallottam egy tesztben, de a CB1300-ról nem olvastam, de én is a CB-t venném

-
Integra
titán
válasz
Stalker-2572
üzenetére
cb1300, egyértelmű
-
Stalker-2572
veterán
Ti melyiket vennétek és miért: Bandit 1250 vs CB1300 ?

-
ALI_G
veterán
válasz
SzalaiG
üzenetére
ez honda? nem is tudtam. Akkor tudat alatt honda cuccot veszek

Ha vki Mezőberényben jár, akkor látja most a berény napokat (4 napos) és van motor kiállítás!!! már láttam, lövök egyet majd és felrakom, h ne maradjatok leeee
(integra, ne fürjé leee'
)
Egyébként nem nagy szám, mert ugyanazok vannak kint mint Szegeden amikor lőttem azt a cicis festett képet, ha még emlékeztek. uh az jó cicca volt
integra: grat az öregnek!
Egyébként rendelj a louisból szerintem, bár min. 1 hét mire megjön. sry
[Szerkesztve] -
SzalaiG
addikt
Ma mindenki szurkoljon Talmának!!!

-
Integra
titán
srácok
van valakinek ismerőse az uvex-nél?
kéne nekem egy uvex boss air tech sityakhoz új plexi, de ha lehet nem 15 rugóért
apumnak venném a szülinapjára, ami most lesz 20-án.
egyáltalán hol kapni uvex felszerelést? -
ALI_G
veterán
ezt fogom most megvenni 13k-ért: [link]
meg mellé egy doboz hátulra, azt még nem tudom milyen lesz. Csütörtökökre kell, megyek Szelidre!!!
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
jah,
kéne egy olyan motor amin van flight üzemmód sűrűben való városi közlekedés végett -
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
az jó. Nekem ált akkor vannak ilyen idegbetegek, ha kocsival megyek.
múltkor Orosházán kanyarban rámelőz egy barom de gyök2-vel megy gyorsabban mint én és jönnek szemből. Persze mondom rohadj el, a felezőtől nem megyek beljebb, ha megcsináltad edd is meg alapon. Hát rám rántotta a kormányt miközben a szembejövőnek már látszott az arckifejezése. 5cm ha volt a motorháztetőm és a segge közt, félre rántottam, mert neki ment volna.
Dudáltam villogtam anyáztam, kinyúltam az ablakon, ő meg csak kirakta a kezét, és két utcával később lefordult. Akkor még1et dudáltam.
sok a kötsög, meg rossz a biztonság
-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
ne fürgyéé le

-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
na, én pont az ilyenek miatt nem forszírozom a városban való közlekedést a motorral

inkább autó+dugó, zene berak, chill üzemmód ON
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
üzenetére
Ehh, tartozom egy vallomással.
Amikor ez a nagy meleg volt, 40 fok körüli, akkor hoztam el az R6-ot. Felvettem a teknőst, semmi mást, mert hőgutával elég nehéz figyelni, meg motorozni, mondom magamban lassan megyek, nagyon lassan, meg annyira figyelek, az 5 km alatt csak nem lesz baj.
Mentem is szépen a többiek ritmusában. Hátam mögött Suzuki Swift sportcsővel napersze egyből az jött le, hogy valami rokienyúl van előtte, nagyon a seggembe jött, hogy ő már menne, (vérszemet kapott, hogy 100 alatt megy egy 600-as, vagy nemtudom)előttem egy furcsamozgású öreg tragacs. Késmárk út, gondolom magamban, nem fogok itt előzni, a kamionok itt jönnek mennek, és mivel senki nem engedi ki őket, ki szoktak fordulni idegből. Ahogy ezt gondoltam az előttem kóválygó balfasz kirakta az indexet balra, majd a másodperc tört része alatt húzta is a kormányt. Ha előztem volna, akkor helló. A hátam mögött is felgyorsultak az események, a Suzukis már belekezdett az én előzésemben, mellettem volt, amikor látta, hogy ő sem fog nagyon elférni, mi mást csinálhatott, mint satuszott, még jó hogy nem b*szott el két autó szendvicsben.
Szóval gyerekek, ez ami itt van.
Komolyan belehajszolják az embert, hogy menjen, mert letolják az útról. -
tildy
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
Na ja. Kedvesnek mondjuk már a teknőspáncél is meleg, ezért most azon gondolkodik, hogy gerincproti + hosszúujjú ing, amibe varrat ''protektorzsebeket'', és belerakja a kabát protektorait.
A teknőspáncél meg jön szét a varrásnál... Egyébként városi közlekedésre lenne. Nekem amúgy nem vált be a teknőspáncél, elöl nagyon nem áll úgy ahogy kéne(emiatt fel is csúszik az alja, mivel hát ''kitartás'' van ), szóval ez csak férfiakra jó azthiszem
Direkt női páncélt meg még nem láttam

[Szerkesztve] -
Integra
titán
válasz
SzalaiG
üzenetére
állok tegnap a pirosban, mellém gurul egy cbf1000, egy pár ül rajta, mondom mini honda meet

erre átszólok, hogy figyu már, szép bringa, de legalább egy teknőspáncélt felvehetnétek..
bukón kívül rövidnadrág, rövidujjú, félcipő..
azt már halkan jegyzem meg hogy a csávó megrántotta a vállát, hogy mit tehet, a nője meg csöndben trónolt
[Szerkesztve] -
SzalaiG
addikt
Megelőzött egy R1 jobbról, majdnem belémjőve erre megy előttem 100mert és leesik a papucsa.
Sportgépen papucsban!

Egyre több a hülye...
-
Integra
titán
A Radical New Frame with a V4 or V5
Motorcycle News again got the scoop on a new patent from Honda, this time for a radical new two piece frame housing a V4 or V5 engine. MCN seems to think this patent is for a VFR1000, which could be the next Interceptor, or it could be a new Honda homologation special sportbike. The venerable RC30 was also known as the VFR750R after all. Could this patent be the precursor to a VFR1000R?
Honda Submits Patent for Innovative New 2-Piece Frame (MCN) [link]
This new frame would serve to reduce the overall weight of the bike by cutting out a significant amount of metal that would comprise a conventional frame and using the engine as a stressed member. The patent filing also claims that the invention will help save production costs, presumably by reducing the amount of raw material and welds used to construct the frame.
The fact that there is a drawing in the filing with a V5 engine could mean one of two things. The most obvious one is that Honda is not sure what engine they will be putting in this bike. The second possibility is that there may be two different bikes that will feature the innovative new frame, one using a V4 and the other utilizing a V5. The latter possibility might be a way for Honda to amortize the costs of building such a unique frame across two models instead of one.
How does this all relate to the previous RC61 rumors? It definitely increases the likelihood that the rumored RC61 is either a V4 or V5-engined bike. It doesn't totally negate the chance that there is a 1200 cc v-twin superbike waiting in the wings but it does make it a bit less likely.
If any of our European TOV readers can get a copy of the print version of next week's edition of MCN please fill in any details revealed therein.
If anybody would like to have a look at the patent, visit http://www.uspto.gov and do a search on patent applications for this patent number: 20070175682. We'd post the direct link here but we're not sure if the USPTO would care for the additional traffic. -
törölt tag
válasz
Zolee_70
üzenetére
attol fugg h a plexi hangos-e vagy a bukod lett az, mert megvaltozott a legaramlas korulotte. nehez gondolom 160-nal hallgatozni
esetleg a plexi dobja vmi masra is a szelet es az zajong.
szerepe lehet annak a resnek, tobb motoron is hagynak (gyarilag) meredek plexiknel a fejidom es a plexi kozott rest. egy probat meger, nem? -
ALI_G
veterán
Szelidre jön vki 23-án?
-
Zolee_70
senior tag
Sziasztok Motorosok!
Kérdésem lenne hozzátok. A helyzet a következő: 15 év után újrakezdtem motorozni, és vettem egy Honda CBF600N mocit. Munkába járásra használom, meg néha egy kis funmotorozás. Nagyon élvezem, viszon autópályán eléggé zavart a szél (tudom, tudom, minek vettem naked bike-ot...., de ha ez tetszik...mit csináljak...) Szóval vettem rá egy GIVI túraplexit, kiválóan illeszkedik a gépre, nem vette el a naked stilust, és a szélvédelem is ok (előtte 130-140-nél már nagyon kellett kapaszkodni, most a 160-180 is belefér). Viszont (és itt jön a lényeg), mióta feltettem a szélvédőt, iszonyat szélzajban motorozok, füldugó nélkül elviselhetetlen.
A kérdésem a következő: több motoros fotón úgy láttam, hogy a szélvédő és a lámpatest találkozásánál hagynak kb. 1 cm (vagy valamivel kevesebb) rést. Én e rés nélkül is fel tudtam szerelni stabilan. Szerintetek van valamilyen aerodinamikai szerepe a résnek? Csökkenti esetleg a zajt, ha így rakom fel?
Köszi a válaszokat!
üdv
[Szerkesztve] -
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
klassz...
ja, azt nem is meséltem:
asszem kedden, rongyolok lefelé az Árpád-hídról, kanyarodnék a Pacsirtamező felé,
pirosat kapok, jobbról pont begurol mellém a yard, kinéz a zsernyák, asszongya a lámpa után álljak félre, mondom ok, kéri a papírokat, de előtte rákérdez a műszakira, mondom sztem jó még, hát természetesen lejárt májusban... kiszúrta a matricáról azannya7szencségit!
végül ugye kilyukadtunk a sarkallatos ponthoz, mire mondta hogy akkor amennyit gondolok
ugye 2-en voltak, mondtam jó egy 5-ös? asszongya megen amennyit gondolok...
na mivel csak 10 ezres volt nálam, meg pár ezres, mondom magamnak az azér kicsit sok lenne, úgyhogy 2 és fél ropit becsúsztattam a személyibe, szépen beült a kocsiba, elrakta, személyi vissza és elköszönt
szal egész olcsón megúsztam a dolgot... anno a XJ-vel uezen sztori végett sajna nem sikerült megalkudni, azonnal letépte a forgalmi tetejét... na szal még szerencse hogy vannak ilyen tisztességes zsernyákok is
-
Integra
titán
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
ezért lehet hogy kivárás lesz mert a 6ik tényleg elkéne rajta
ok, nem vészes, de fogyasztás szempontjából azért nem vóna rossz..
meg valszeg még lenne pár újítás rajta.
de jövőre tuti nem lesz generációs váltás
a sportgépeken kívül elég hosszúak az életciklusok
bár a cb már jó rég ilyen, úgyhogy lehet hogy 2 éven belül cserélik -
törölt tag
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
azert a regi bomosok elegge a megbizhatosagukrol es a tartossagukrol voltak hiresek
persze-persze: ezek nem azok a bmw-k. uj technologia, uj elvarasok, uj gyartastechnologia. ahogy a bmw (auto)tulajok szerint is hanyatlott sokat 2000 ota a bombik minosege, nem kizart h a mocik is megteszik ugyanezt. pedig en birnam ertekelni, ha a kovetkezo motorom lehetne egy k1200s es elgurulgatnank 150e km-t minden gond nelkul
a regi k75 es k100 rendormotorok tartossagarol legendak keringtek. -
[lAyCsI]
addikt
mert annyira azért nem teccik

de ha mindenképp Bömöst kéne választanom a mai kínálatból, akkor azért egyértelműen ez lenne...
de sztem túl drága, nem tudom mennyire megbízható, és ennyi...
szal ebből a keretből tuti inkább valami fasza jappán skecó lenne,
...a fennmaradó összegből meg elmennék egy jó hosszú túrára vele
-
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
ezek szerint neked nem lett komolyabb bajod, szerencsére...
astra vagy szutyuki volt?
-
válasz
Integra
üzenetére
Ismerősöm eladta a Pözsó boxerét. Igaz csak külföldre szállításhoz lett használva, de már volt benne 450k km. 2.5év alatt. bemegy pözsó szalonba, szokásos kétheti olajcserére. Mondja, hogy ''eladnám''. szervizes: ''mennyi legyen benne?'' ''98ezer''. ''5ezer pénz''
Na így vegyél magyarországon autót.
Mindenesetre szerintem jobb állapotban volt a blokkja, mint egy sokat indítózott 50ezer km-esnek...
Ezt csak úgy mondom, hogy ez valszeg motorra is igaz xD
ui.: visszatekerésről jutott az eszembe, bocs az offért
[Szerkesztve] -
F1DO
senior tag
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
Egyébként most nem vágom, hogy miután jól megdícséred a K1,2R-t miért jelented ki, hogy nem vennél ilyet.. ?
Szerintem - egy két korábban jócskán izlésficamosra sikerült bringa után - a mai Bömös kétkerekűek is kezdenek jól kinézni végre.. (Legalább közelítenek négykerekű társaikhoz tetszési indexben) -
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
visszatekerik neked gyári beállításokra ha betolod egy szervízbe
legalábbis tudtommal ez megoldható -
Integra
titán
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
érthető

állítólag a fekete cb1300s még ép és bent van a hh-nál tesztgépnek, a piros fehéret már valami gyökér újságíró rapityára törte...
próbáljuk intézni hogy egy hétvégére elhozhassuk, de a hh kemény dió sajnos, mintha a fogukat húznák ha szeretnél valamit. pedig lehet hogy kapnának rá egy rendelést, de ők persze azt szeretik ha megrendeled vakon. igazi customer first gondolkodás...
pl bemész szalonba, azt mondod hogy vennél egy legendet, de mennél egy tesztkört, nincsen tesztautójuk az országban belőle. kifizetheted és akkor vezetheted.. na ez itten mo-n a honda.. -
Topiccsendőr
addikt
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
Üdv, a Hondás topicban!

(vicc vót csak)
Az R6 kapott egyet jobbról és elfeküdt balra. Gazdasági totálkár. 1 500 000 lenne a javítás
. Ér vagy 1 200 000-at az egész motor. Nagyjából ez lett vele
Meg lecseréltem egy 05-ösre. Hát egy picit mérgesebb a 00-ásnál, de az előző tulaj eltekergette a hátsó rugóstagot, most szopok az előfeszítéssel, meg a csillapítással, mert pumpál. Egyébként meg teljesen jó, ezen végre van fék is 
-
[lAyCsI]
addikt
Hát klasszikus értelembe vett supermotózásra valszeg alkalmatlan lesz a súlya miatt,
de lehet hogy lesz olyan őrült aki keresztbe tudja rakni kanyarban
sztem inkább egy SM küllemű csupasz túragép lesz belőle...
Most 7végén volt alkalmam kiprószálni egy BMW K1200R-t, hát elég meggyőző menetteljesítménnyel rendelkezik az már tuti, futóműve is rendben van, bár csak normál fokozatban mentem vele, féke brutál, szal szimpi volt, de nem vennék ilyet, főleg nem ennyiért
-
Makaveli
senior tag
80 ccm és 120 a vége. Föl lett furatva. Kezdő motorom az egy 70-es Szimó volt az alattam kivitte a 80-85-öt, szal ezzel mentem már 110-et is, használtan vettem, sztem kezdésnek nem olyan szar kis supermoto
!![[kép] [kép]](http://www.einszweidrei.de/zzroller/riejusmx502002.jpg)
[Szerkesztve] -
F1DO
senior tag
A Totalbike-on olvastam, hogy az Aprilia egy 1200-as Supermoto-t akar kihozni utcára..
Könyörgöm! Hol lehet ezt kimotorozni? Egyáltalán képes rá valaki? Avagy a 'supermoto' mint motorozási stílus 'elkenéséről' van szó és reklámfogás miatt sütik rá erre a bringára hogy eladhatóbb legyen? Mert megnézném azért azt a valakit aki egy ilyen bringával keresztbe elforgatva a hátsókereket jön ki egy kanyarból. Mi értelme van ennek...
Na mindegy. [link]
Egyébként a V2-esek - melyek szubjektív véleményem szerint a leginkább motorkerékpárba való blokkok - nagyon hiányoznak a japán gyártók szegényes sebességi kategóriás kínálataiból. Üdvözítő lenne ha a Honda újra elővenné a régen is sikeres V2-es típusát és alkotna valamit már.
Megérett rá az idő..
[Szerkesztve] -
DroneZ^
őstag
elmegyünk motorozni... nekem még csak M jogsim van
havernak A1. Ő megy a 125-össel én az övével. 125-öshöz kell elsösegély+izzókészlet. El lehet azt játszani hogy minden az én robogómban legyen ha együtt megyünk? mert nincs hova pakolni.. a robogóba meg gond nélkül befér minden. Megbüntetnek érte? -
Btw, nem azt mondom, hogy találják fel a kereket, de ami egyszer tartósabb, és sokkal jobb, azt nem értem miért gyilkolják meg gagyival. Lásd VFR. Istennyugosztaljaszerencsétlent. No sebaj, amíg élek, remélek... legfeljebb pofáraesem... nabumm

-
Integra
titán
azért ezt nem mondanám, a kis rr nagyon elkente a száját a konkurenciának. (megint)
de nem ölnek akkor pénzt a médiába mint a többi gyártó, ez látszik is a megítélésén a márkának.
meg azért a kis rr bizakodásra ad okot hogy az új blade is legalább ilyen brutális lesz
és most érzem azt hogy mintha újra lépnének
a kereket azért újra mégsem tudod feltalálni, érted..
meg kiegyenlítődnek a dolgok a márkák között is valamennyire, amennyire a jogvédelmek, patentok engedik.
de pont most olvastam hogy lehet hogy újra v2-es superbike-ot épít a honda, a wsbk miatt, mert a dukáti ugye kicsikarta magának az 1200cc-s szabályt. na majd lesz akkor sp3 aztán jól elkenik remélhetőleg a digókat a saját fegyverükkel harmadszorra is
-
válasz
Integra
üzenetére
Biztos kurva nehezükre esne kiadni egy V4-es sportmotort. Biztos megerőltetné őket, ha nem gagyiznák el a CBR-t is. Én már nem látom azt a fejlesztői készséget a Hondában, mint annó, amikor megismerkedtünk az NR-el meg az RVF-el. Szerintem ráültek a babérjaikra, aztán ilyen mókusvakításokkal próbálkoznak. Egyedüli ami ebben tetszik, az a 954-hez hasonló elsőlámpa. amúgymeg...

-
Integra
titán
2008 CBR1000RR
The all-new 2008 CBR1000RR (known as the Fireblade everywhere in the world but the United States) will be unveiled in just a few weeks on September 7th. Don't expect Honda to reveal key specifications like horsepower and weight until much closer to the on sale date because, as always, there are still several key competitors that Honda must be wary of. Kawasaki's all-new ZX-10R as well as a new supersport 1000 cc inline four from BMW will be breaking cover this fall. KTM will also be unveiling their 1150 cc V-twin powered RC8 at the EICMA show in Milan. Industry buzz points to all of the aforementioned motorcycles joining the World Superbike championship in 2009.
The 2008 CBR1000RR is most certainly going to have another inline 4 cylinder engine, as evidenced by a patent filed for the Moto GP-style exhaust discovered by MCN.
Exhaust Patent Filed by Honda for the 1000RR
The move to the Moto GP-style exhaust reveals a few things about the forthcoming 1000RR. For one, a shorter exhaust will save weight over the undertail exhaust previous employed on the 1000RR. It will also serve to centralize the weight of the motorcycle, which follows the mass centralization paradigm that Honda has been using for the last several years.
One could also surmise (or hope) that the 1000RR will look significantly different than it's little brother, the 600RR. If there is any criticism that could be levied against the styling of the previous 600RR and 1000RR it would be that the two motorcycles looked all but identical to the casual eye.
[link]
[Szerkesztve] -
válasz
DroneZ^
üzenetére
Gyári dobot ne cseszd szét, mert az kel műszakira...
Csináltatni kell hozzá, 20-40ért már egész jókat lehet kapni, egyedi motorhoz is. ( pl: vLado )
Próbáld meg akkor az egyel nagyobb lánckereket előre. (én azt hittem, hogy hatsebes
) Viszont akkor még kisebb nyomaték lesz benne, és lassabban fog gyorsulni. (képzavar) mindegy 
-
DroneZ^
őstag
most egyenlőre beruháznék 1 sportlégszűrőre és hozzá való fuvókára, majd kell hozzá 1 cső is. Megnézem pontosan mien karbim van, hátha lehet hozzá kapni valami rendes szűrőt...
Hát: Kei Hin Japan karburator, 1etlen főfuvokával... ennyit sikerült kihalászni
[Szerkesztve] -
DroneZ^
őstag
de nekem 5ösben kipörög a gép
(5 sebességes)
Légszűrőről még annyit hogy a vége az ülés alatt 1 zárt tokban végződik. Láttam más naked mociknál, közvetlen valahol a karburátor mögött van berakva a sport légszűrő, ha berakom ennyire közelre, nem baj?
Mondták már hogy nem mind1 milyen szűrőt rakok fel, nem véletlenül van több típus csak a 125ös 4ütemű mocikhoz...
A kipufogót elég nehéz lesz megcsinálni ha ugyan van egyáltalán benne folytás... hogy lehet ezt kideriteni?
[Szerkesztve] -
no 180 fokos fordulatot vettem

jelen állapotok szerint vagy a pár hsz-al fentebb linkelt 250-es vagy egy 400-as 96' vc-s bandit lesz a kiszemelt, és nem tavasszal hanem ha minden jól megy akkor az elkövetkező 1-2 hétben. -
válasz
DroneZ^
üzenetére
Próbálj meg egyel kisebb kereket rakni előre. CBRnél bevált, így használhatóbb lett a hatodik sebesség.
Sportszűrőt csinálj otthon. Kivágod a papírbetétet, veszel egy autósportszűrőt, kivágod amekkora/amilyen kell, benzinálló ragaccsal beragasztod, befújod légszűrő olajjal, és voila, 5-6ezerből van egy 10-15ezres sportszűrőd. Csináltass rá nyitott dobot is, az is segít. Szart ne, mert megéghetnek a szelepek...
Meg a fúvókák ugye, de az drága móka. -
DroneZ^
őstag
válasz
ferkoboy
üzenetére
ezeket én is tudtam, ugy kb mindent, inkább valami csepel környéki bolt kellene találni ahol nagyobb fuvókát kapok! a benzintűt már eleve 1-el lejjebb vagy feljebb toltam, nem is tudom, a lényeg hogy többet kap, hamarabb felpörög. Benzin-levegő arányt hogyan állítsam be nagyon jól? Mire figyeljek?
Kipufogóra én is gondoltam csak nemtudom mit kezdjek vele... Nem találtam konkrétan erre a tipusra kipufogót interneten. Viszont tunningolt CG-t láttam, kivolt szépen égve a kipufogója, enyémen sértetlen, 1árnyalattal sem változott meg a tiszta króm szín...
Gondoltam rá hogy leszedem az egészet és ha jobban megy ott van a kutya elásva, de nemtudom mit tenne a forro levegő az elsö sárvédőmmel ezért nem léptem meg!
Érdekesség: 4.sebességben ugy közép/ 2/3-ad fordulattartományon sípolás/köszörülés hangot hallani, nagyon magas hangon, nem mindig észrevenni... mitől lehet?
-
ferkoboy
senior tag
válasz
DroneZ^
üzenetére
Akkor nem szóltam.

Amugy sportlégszüröt lehet másik modellhez valót rá tudsz rakni.
Karbiban fúvókákon lehet még változtatni(több benzint kapon), ehhez állitassz után karbin levegöt, hogy a benzin-levegö arány jó legyen.
Elsö/hátsó fogaskerék cseréjével is lehet módositani kicsit. (jobban huzzon, vagy magasabb legyen a vége-ezáltal az utazósebessége is) - 2ő együtt nem megy.
Vagy gyorsulásra lesz jobb, vagy utazósebesség nö, cserébe dinamikájábol veszit.
Hautazó nö - Elölre egyel kisebb fogaskerék és/vagy hátra kisebb egyel a gyárinál.
Kipuff-al lehet még kis telj. elöcsalogatni, ált. ez sokat szokott fogni. -
DroneZ^
őstag
Mit lehet kihozni 1 Honda CG ből? 125ccm 4 ütem, viszonylag keveset fogyaszt, 1-1,5 liter 100-on! Szóval kicsit fogyaszthat többet csak menjen is picit jobban! Mivel lehet kicsit segíteni a gyorsuláson? Picit nyomatékosabbra tudnánk varázsolni, kicserélném a fogaskereket, és picivel jobb lenne végsebességben is! Aki ért ilyen téren a mocikhoz, tud pár lehetőséget írjon! hallottam sportlégszűrőről, csak amit néztem nem fért bele, aki tud segítsen! Előre is köszönöm!

-
ALI_G
veterán
[link]
talma hír. igaz régebbi. -
törölt tag
akarmelyik forumon/teszten nezem, csak annyi, hogy az eleje tulsagosan puha, lehetne kicsivel kemenyebb h ne hintazzon. komolyabb gondot hirtelen nem talaltam. az viszont kifejezetten elojonne nalatok, ha ketten mentek, igy talan meg le is koppanna neha. kene bele erosebb rugo v vastagabb olaj, az talan segitene.
-
ALI_G
veterán
hé hé hé!!! én csak azt írtam, amire a kolléga gondolhatott. ne harapjátok már le a fejem érte

Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Gitáros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- E-book olvasók
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Fűnyíró topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- Új Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR i7-13700H 14mag 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
- Sok Extra! Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha hoznak is, nem egy hét lesz az tutti...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)

bár nem értem. Téged nem beszéltünk le a banditról?