- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bigrob #222676 üzenetére
biztos, hogy dán eredetű verdát akarsz?
csak mert ott eleve drága a használt piac (nem véletlenül) így egy onnan hozott autó ha itthon jó áron van, akkor nagy turpisságot szaglokez a cég egyébként már feljött egy dán eredetű CX5-tel is valahol korábban a fórumon, sokáig az volt a legolcsóbb benzines, kb egy éve, és valaki elment megnézni. nem vette meg....
-
rbalint88
addikt
válasz
bigrob #222660 üzenetére
Ha csak ezekbol lehet valasztani, akkor Auris 1.2t, de ergonomia szempontjabol maradnek a VAG vonalon.
5-6 literes fogyasztashoz Bp-n viszont vagy hibrid kell vagy nagyon kulvarosban maszkalniVagy marad a bevasarlokocsi kategoria (Swift 1.2!!!)
Tudom, hogy nehez a labam es kb csak csucsidoben kozlekedem, de nekem Margit hid-Budaors vonalon csak nagyritkan van 8liter alatt a fogyi az 1.5t mild hybrid Hyundai-jal, de a Splash is bekapta ugyanezt, a Prius2 tudott alattam 7 liter kornyeket.
Es hazafele durvabb a helyzet, nagyobb a dugo, ott a Hyundai rendre 9-10 kozott eszik, ha 9 alatt van, akkor jo volt a forgalom.
Szoval az se mindegy, hogy belvarosi harc vagy a tizensok es huszon- keruletekben akarod hasznalni az autot -
bigrob
őstag
válasz
bigrob #222646 üzenetére
Még mindig keresem az igazit, sajnos carvertical jelentés ide vagy oda, ennek az autónak az eleje fújva volt, illetve a csomagtérnél is össze van verve, bosszantó apróságok... Pedig ez az 1.2 tsi motor nagyon tetszik. Figyelem a felkerülő Rapidokat.
Szóval továbbra is keresek 3-4 misi környékén budapesti városi autót. Mit ajánlanátok?
Jó lenne ha 5-6 literből eljárna, de ne ne legyen bevásárló kocsi méretű...
Peugeot 308/citroen cactus 1.2 puretech?
Kia Ceed/Hyundai i30 1.0 t-gdi?
K astra 1.0 T?
Auris 1.2t vagy 1.33?Esetleg valami más?
-
bigrob
őstag
válasz
bigrob #222614 üzenetére
Ma végre ki tudtam próbálni a kiszemelt 1.0 tsi rapidot, nem rossz, de nagyon durván vissza kell mindent pakolni, sarkon forduló 2-est kb el kell felejteni.
Viszont igazatok volt, a bajusz kapcsolón tényleg ott a menü léptetés csak sügér voltam...A 90 lovas 1.2 tsi sokkal jobban élhető volt számomra, illetve a telepen kemény 50 matyit engedtek volna, pedig 1 hónap múlva lejár a műszaki is.
Szerdán (elméletileg) folyt. köv egy 1.2 tsi rapiddal, ami remélem az utolsó lesz! -
-
dong86
csendes tag
válasz
bigrob #222601 üzenetére
szia, azzal számolj, hogy a VAG manuális klíma hatásfoka csapnivaló, én scala-ban próbáltam ugyanezzel a motorral de már a közepesen meleg tavaszi idővel sem bírt ha egyedül ültem benne akkor sem. nem tudom egy nyári közel 40 fokkal mit kezd, a tesztek is említik szóval valszeg nem egyedi gondról volt szó és a carplay ha ott van a menüben attól még nem biztos hogy aktív de az legkevesebb sacc/kb 15 ezerből megoldja egy román srác online.
-
válasz
bigrob #222601 üzenetére
ha egyébként rendben van a kocsi, és tudsz együtt élni a hiányosságaival, akkor why not? én biztos nem vennék autót manuális klímával meg olyan kormánnyal, mint ami nagypapám moszkvicsában volt. ez egy 18-as verda, ezek hogy nem fértek bele? anno a 2008-as kia ceedem tudta ezeket. nagyon fura setup
-
kenguru99
senior tag
válasz
bigrob #222601 üzenetére
"JSZP-n nem feltétlenül értem miért volt 5 tulajdonosa, de nem láttam rajta semmi sérülést és a motortér is csont száraz volt."
Azt nézd, hogy mennyi eredetvizsga volt (jelen esetben egy). Bank, lízingcég, kereskedő esetén nem kell, de ezek igazából nem is valós autóhasználó tulajdonosok. Viszont a JSZP-be bejegyzik őket. . -
bigrob
őstag
válasz
bigrob #222585 üzenetére
Ma eljutottam megnézni az első delikvenst: [link] 1.0 TSI - PYE195 rendszám.
Próbakör nem fért bele, mert a telepen a srác egyedül volt és rengeteg nézelődő volt rajtam kívül is, hétfőn pótolni fogom.
1 szett felni téli gumival szerelve, ülésfütés, carplay aktiválva (legalábbis ha a menüben látom akkor az aktív ugye?), levehető vonóhorog, egyedüli hibája hogy a jobb 1 kapaszkodó egy picit lóg, nem húzza fel a rugó teljesen. HAHU-n el van írva, 110 lovas verzió, 6 sebességes váltóval.
JSZP-n nem feltétlenül értem miért volt 5 tulajdonosa, de nem láttam rajta semmi sérülést és a motortér is csont száraz volt.Szerintetek?
-
426os
őstag
-
footy
addikt
válasz
bigrob #221228 üzenetére
Abban a kisebb bodeban nagyobb a hely mint a fabiaban. A Fabia szvsz az egyik legtularazottabb auto abban a kategoriaban. Az ules az osszes generacioban borzaszto, buta a futomuve es a Hondahoz kepest kb. mintha ossze lenne hajigalva.
Probalj ki egy Jazz-et mielott megveszed a Fabiat. Ha nem jon le a kulonbseg, akkor vedd a Fabiat, de ne keprol vegyel autot. (Vagy mert a szerelo csak a VW-hez ert) -
TrollBalint
addikt
válasz
bigrob #216019 üzenetére
elhoztuk a kocsit és úgy néz ki, hogy jó. Menet közben simán zárta. Meg is lepődtem, mikor megálltam, kiugrottam és nem tudtam kinyítni sem a csomagtartót, sem a hátsó ajtókat
Mondom, akkor rányitok kulccsal... de hát a motort nem állítottam le, így az pont nem volt nálam
Szóval egyelőre jónak tűnik, azért még figyelem, meg tesztelem -
tboldi
nagyúr
válasz
bigrob #215966 üzenetére
Őőő… Bármi, ami részecskeszűrő nélküli?
Olaszoknál több is előfordul (Panda, Punto, Musa, stb.), de ugyanazt az 1.3 Multijetet szerelték Opelekbe, Suzukikba is pl.
Alfa MiTóból is van a korai példányok közül olyan, ami még DPF mentes, 90 pacis, de nem a legjobb váltóval párosították (GM M20 - Grande Punto ugyanez). Az Ypsilonnak legalább stabil váltója van (C510).Franciákat passzolom (1.4 HDI talán?), németeknél meg az 1.4 PDTDI és az 1.9 SDI jut eszembe, de mind2 már öreg technika.
-
kisza25
félisten
válasz
bigrob #214913 üzenetére
1.0 ecoboost mennyire jó?
Mindig van fent pár darab olyan hirdetés, ahol az szerepel, hogy a motor garanciába cserélve, így igazából csak 30 ezer km van benne nem 150
Egy gyors keresés már hozott is találatot -
tboldi
nagyúr
válasz
bigrob #214297 üzenetére
Nem. A másik autós topikban pont most írtam, hogy kényelmesen elvagyok, nem is kell totál hátrahúznom az ülést, meg a műszerfal el van tolva jobbra. A lábaimmal kis túlzással táncolhatok a pedálokon, a fejem fölött van még 3-4 ujjnyi hely (194 cm vagyok), mögém nyilván már nem ül senki.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
bigrob #212672 üzenetére
A J Astra biztos, hogy többet zabálna, mert kb 2 mázsával nehezebb a fókánál. Én MQB platformos 1.4TSI-re, vagy Toyota 1.2T-re vagy ugye az ilyenkor alapnak számító 1.8HSD-re szavazok. Ezek közül mindegyik 5l körüli értéket tud kihozni magából az általad vázolt ingázásnál. Persze csak akkor, ha “könnyű” a lábad.
-
-
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
bigrob #135190 üzenetére
Akkor ami kútfőből megy... PD-től nem kell annyira félni, legalábbis maga a PD elem elég tartós azért ha nem M62-esből leszívott gázolajjal járt vagy használt sütőolajjal. Inkább a tandempumpa ami hajlamosabb megmakkani meg a vezérműtengely is hajlamos elkopni. Kábelkorbács ami még jellemzőbb hiba.
A sérülést/hámosodást látni kellene, lehet egy polírozással meg lehet oldani. Ha nem akkor a mocitetőt kb 25k-ból lefújják a tetőre is számolhatsz még egyszer ennyivel kb.
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
bigrob #135190 üzenetére
Szeret rohadni, erre ügyelj, amúgy nem rossz motor. Nehéz vele mellé fogni, ha rendesen van cserélve az olaj.
A rövid utaktól sem lesz baja, ha lerövidíted az olajcserét 8-10 000km-re. Turbó is elég tartós darab rajta, ha meghajtod utána érdemes hagyni alapjáraton visszahűlni. -
bigrob
őstag
válasz
bigrob #135190 üzenetére
Bocsi nem akartam ilyen miniháborút indítani a benzinesek és dízelesek közt
Az egyszerre 17-18 km-hez, 15. kerületből a szemétégetőtől járnék be a nagyvárad térhez, úgyhogy az elején kivágódnék a szentmihályira és a 14. kerületből folytatnám, szóval nem annyira belváros
Végülis a Cordobáról viszont semmi infót nem kaptam, úgyhogy ha valaki meg tudná osztani a tapasztalatait szívesen fogadom -
8th
addikt
válasz
bigrob #135190 üzenetére
"Úgy tudom dízelt csak olyan vegyen aki minimum egyszerre 20-at megy" Ez a marhaságot el kellene felejteni egyszer és mindenkorra.
Inkább próbáljam megszeretni a benzineseket? TDI hideg motorral városban bekap nagyon max. 6.5-et a benzines hasonló körülmények között minimum 2literrel többet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi belépő szinten
- EAFC 25
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest