Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Des1gnR #200112 üzenetére
Szalonban dolgozó ismerősömtől én is ezt hallom Peugeot ügyileg. Benzinest és elektromost ne... Dízel ok.
Nagy kár mert a 3008 belseje nagyon tetszik, és ők még használják a hagyományos aisin 8-as automatát ami nálam szintén plusz pont.Ha lehajolnának és ők is elkezdenék használni az ingyenes toyota hibrid licenszeket elég gyorsan lehet hogy 3008/5008 tulaj lennék... Fordban ez nagyon szimpatikus (csak minden Kuga tesztben azt olvasom hogy kényelmetlenek az első ülések + kisebb csomagtér azonos áron mint a toyota rav4, pedig könnyen lehet hogy hangszigetelésben és hifiben jobbak, de a kényelmetlen ülés az nem elfogadható).
-
válasz
Des1gnR #200119 üzenetére
Több százas nagyságrendben van a céges flottában PSA termék, mind dízel.
A platósoknál / furgonoknál tényleg sokszor van szopás, szinte mindig az AdBlue rendszer miatt, de a személyautókkal az ég világon semmi gond nincs. A management kocsijaival kapcsolatban (A6, A4, Superb, Passat) több problémát hallottam, mint a nagyságrendileg több sima autóról együttvéve. -
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Des1gnR #200112 üzenetére
Szerintem 1-2 márkakertől kérjél be ajánlatot. Ha sürgős, akkor érdemes a készletes autókra rákérdezni, ha nem annyira, akkor én konfigurálnék olyat, amilyen nekem kellene. Kia-Hyundai esetén nagy szórás nem szokott lenni az árak terén az olvasottak alapján, országban lévő kereskedések mindegyike kb. ugyanakkora kedvezményt szokott adni, ha jól tudom.
-
válasz
Des1gnR #200101 üzenetére
ez mondjuk szerintem felszereltségtől függően 6-8 misi lehet. ennyiért nagyon gyász vag-ok vannak már csak, így ezt a vonalat elengedném és rámennék egy k astrára (bár pont ma mutatták be az újat, ennek nem tudom hol lesz az ára). esetleg jobban elszeret kia ceed/hyundai i30.
-
m3tr0
őstag
válasz
Des1gnR #83408 üzenetére
Nekem ugyanez az évjárat van, 3 ajtóval, csak 1.5 motoros.
Ami nekem feltűnt,hogy faceliftes hátsólámpa van benne.
Továbbá lehet csak nekem furcsa,hogy klíma, magasság állítós fényszóró és elektromosan állítható tükör van de elektromos ablak nincs.Amúgy legalább egyszínű,nem úgy mint az enyém.
Hátsó sárvédő íveket meg kell rángatni, hátsó nagy szilent szokott mindegyikbe fos lenni,ezt csak úgy írom.
Meg esetleg a szélvédőket,ablakokat lehet megnézni cserélték-e már...mondjuk ha a hátsót igen, akkor lehet hátulról törve volt. De ez csak ilyen messziről bele vau-vau. -
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Des1gnR #44783 üzenetére
Ha jó fókát fogsz ki, kiszalad veled a világból, olyan híre van, mint az F astrának csak "jobb" (fejlettebb, kényelmesebb, erősebb)
Szervizköltséget nem tudom neked megmondani, hogy a többihez képest sok vagy kevés, de van tételes listám, hogy nekem kapásból mit csináltak rajta, amikor vétel után bevittem, tételesen alkatrészenkénti árakkal, alkatrészkóddal, mindennel flottul.
Ez volt 130k, de én mindent kicseréltettem rajta, egyszer kelljen jönni alapon, (motorolaj (5W30), olajszűrő, levegőszűrő, pollenszűrő, bezinszűrő, szervóolaj, fékolaj fagyálló), gyertyák, vezérléscsere komplett szettben + vezérműkerék, klímafeltöltés, klímatisztítás. Javítás volt egy főtengelycsavar (1k) és két tömlőgyűrű (1k). 115 anyag 25 munka. Ebből a vezérlés kb. 60k+munka a vezérműkerékkel együtt.
De hogy ez sok vagy kevés...
-
Xero
nagyúr
-
-
tresh
veterán
válasz
Des1gnR #44736 üzenetére
mondjuk 4-5 fő ezekbe a kocsikba már necces inkább 4 max az még kényelmes talán
Stiftet én azért választanám mert 1 misiért igen jó állapotúakat ki lehet fogni jó felszereltséggel és sok gond nincs velük.. Viszont a clio se rossz választás bár azért 1 misiért tuti nem azt vennék
szerk: mondjuk lehet jobban jársz ha 800k körül lesel valami kicsit idősebb gépet és a maradékból leszervizeled pl egy 1.6 fókát én tuti ha most kéne venni azt vennék
Új hozzászólás Aktív témák
- 0 km! ÚJ! Ninebot MAX G2 elektromos roller 32 km/h
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest