Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Directors #196145 üzenetére
Behozod->eredetvizsga+biztosításkötés+időpont kérés NHK-nál (ha műszaki csak honosításra, ha nincs akkor szigorított műszakira)-> helyi VÁM ahol befizetheted kártyával a kirótt regadót-> visszamész NKH-hoz ahol az adott időben megcsinálják a honosítást/műszakit és kap az autó egy forgalmit-> kormányablak ahol a vagyonszerzési illetéket befizeted.
Nekem ez 10 nap volt legutóbb kis hátszéllel. -
tboldi
nagyúr
válasz
Directors #195136 üzenetére
Nálunk két elemcserélt autó is van.
A WagonR-nek egy biciklis tekert neki, a motorháztető behorpadt, meg a lökhárítő alja törött el, apum ragaszkodott a cascós javításhoz, és cseréltek mindent. A zárhídnak, nyúlványoknak semmi bajuk nem lett.
Illetve a mostani már a 3. szélvédője, sok a kavics.
A Jazz-zel meg én tolattam neki figyelmetlenségből egy villanyoszlopnak, a csomiajtó lett kuka, és a lökhárító itt is megrepedt. A hátfal is benyomódott ugyan, de csak cirka 2 mm-rel, mert az “új”, bontott ajtó tökéletesen és finoman csukódik, záródik, csak a csomagtartó világítása nem akar elaludni (az ajtóban lévő zárszerkezetben van a kapcsoló, áthidaltam egy saját billenőkapcsolóval).A fő dolgok nem sérültek egyik esetben sem, nem lettek kevésbé biztonságosak, meg a futómű geometriája sem mászott el, szóval nem gáz a helyzet.
Amint hazaértem, linkelek képeket, telefonról most nem vesződnék vele.
-
Anaren91
senior tag
válasz
Directors #195020 üzenetére
Ami elromolhat el is fog romlani. Ha ennyire tartasz a karbantartási költségtől vegyél olyat amin minél kevesebb dolog tud elromlani. Csábító a turbó de egy 1.4-es motorra szerintem fölösleges, és csak kinyírja... Vegyél inkább egy sima 1.6 opelt ahhoz olcsó az alkatrész
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest