- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Itt vannak az első hivatalos képek a Nubia Z70 Ultráról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kenny123
addikt
válasz kenny123 #7092 üzenetére
Ja khmm, igen.
Kérdeztem a szervízest, hogy akkor +1 év garancia, igaz? Mondta, hogy erre még igen de a tárgyalások már folynak, és "nem sokára" valószínűleg már garanciális csere/javítás után már csak három hónapot ad a T-mobile. Szóval, aki hezitál a szervizelésen, szerintem vigye be mindenképp, kitudja mikor változik.yo
-
vadászcsiga
félisten
válasz Totheground #7084 üzenetére
Most elvesztettem a fonalat betaval kapcsolatban, 3 hétnél többet még nem késett. Tisztára mint a menzesz
Eddig iTunesen keresztul ment fel, most kibekkeltem vele ennyi időt, szenvedve a PH mobilnezetével, végre tudnám OTA frissíteni erre nem jön időben. Hallatlan. -
zotyesz66
őstag
Sziasztok!
Miért van az, hogy az iTunes minden szinkronizálásnál authorize-t kér? Authorizálás után azt mondja: this computer already authorized. A történet az, hogy alaplapot cseréltem a nejem gépében, de nem lett újratelepítve, minden jól működik, csak az iTunes hülyült így meg. Már deauthorizáltam az összes gépet, leszedtem, újraraktam az iTunest, de csak nem szűnt meg a probléma.
A keresőben találtam már egy hasonló kérdést, de senki nem felelt rá. -
chrisxx
csendes tag
Hát gyerekek, ezúttal elmaradt a menetrend szerinti béta érkezés...
-
bobooo
addikt
-
Totheground
addikt
Na, mi van már. A b4 hány óra körül jött ki?
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Mr X
veterán
-
M@te
senior tag
miért van az töltöm a telefonom van amikor eléggé felmelegszik van amikor pedig teljesen normál hőmérsékletű marad. (egyik esetben sem használom közben)
így van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
-
-Ben-
veterán
Ehhez még annyit hozzátennék, hogy nem tudom mi lett ezzel az i4 -gyel, de „igen sz@r”. Előbb teljesen véletlenül kicsit nekicsaptam a kezem a telefon tetejének, és „csörömpöl” a hátlap... pontosabban az üveg. Szerintem elválhatott a hátlapon az üveg... tapasztalt már valaki ehhez hasonlót?
-
barlanglako
csendes tag
válasz vadászcsiga #7063 üzenetére
köszönöm
-
vadászcsiga
félisten
válasz barlanglako #7061 üzenetére
Ez nem hard reset, ez csak egy kényszerített leállítás mivel az akksi nem kivehető. Helyesen: power+home addig nyomni míg ki nem kapcsol. Utána a normál modon újra bekapcsolhato.
-
bobooo
addikt
válasz barlanglako #7061 üzenetére
no, dugd fel gépre a telefont itunes-t nyisd meg, menj bele a telefonodba a bal oldalon lévő sáv segítségével, és telefon visszatöltése
-
barlanglako
csendes tag
válasz Tibee86 #7058 üzenetére
Kösz hogy segitesz,mivel nagyon új vagyok a témában és kezdö akkor csinálhatom a leirtak alapján:
iPhone 4 hard reset: Egyidejűleg nyomja meg és tartsa nyomva a Bekapcsolás/Kikapcsolás Alvás/Ébresztés gombot, valamint a Főgombot legalább tíz másodpercig, míg az Apple embléma meg nem jelenik. -
Tibee86
nagyúr
válasz barlanglako #7054 üzenetére
Talán egy restore segíthetne, ha az se, akkor szerintem vidd vissza. Az a "nem sok net" mennyit takar kb.?
-
sunahunter
senior tag
-
barlanglako
csendes tag
A teló 3 hónapos,nincs rajta JB
-
barlanglako
csendes tag
Segítségeteket szeretném kérni.
Mintha gyorsabban merülne le a készülékem az iPhone 4S, – a helymeghatározó szolgáltatás, illetve az időzóna automatikus állítása is kivan löve,néha egy kis net,zene hallgatás nincs is róla,ma is miután 100% föltölltve nem sok net útán 18% esett,azért gondolom megolldaná a gondomat a reset.
Resetröl ezt a leirást kaptam a gugliban.
Gyári beállítás visszaállítása:lenyomva a Home és a Power gombot egyszerre. Miután a telefon kikapcsol nem engedem el őket, csak akkor amikor a telefon újraindul.Kelle még vallamit csinálni?
Vagy nem jó az eljárás.
Válaszotokat elöre is köszönöm. -
-Ben-
veterán
válasz vadászcsiga #7052 üzenetére
Igen, azt használom, amit kaptam hozzá.
-
-Ben-
veterán
Az mennyire normális, hogy töltőre dugva fagy a telefon? A görgetés akad, lapozni is elég gyatra módon tudok csak és összességében jóval lassabb minden. (i4, iOS 6 beta4). i4S -en nincs ilyen problémám, szintén iOS 6.
ui.: nem tudom mennyire lényeges, de mostanában megfigyeltem, hogy olyan forró a töltő, hogy megfogni sem tudom rendesen.... múltkor majdnem elejtettem.
-
baro130
tag
És ha majd kijön a végleges verzió, akkor rálehet majd frissíteni beta verziójú rendszerre? Vagy előtte 5.1.1-re vissza kell majd állítani és úgy? Mert ha gond nélkül menne minden, akkor én is, mint mezei user kipróbálnám most ezt a beta 4-et.
BoboDJ: Oké, köszi, akkor megpróbálkozom vele
[ Szerkesztve ]
-
szabopali
aktív tag
válasz jozsi252 #7000 üzenetére
Na megvan!
Persze eredeti! méretek és db szám, (sajnos csak egybe lehet megvenni 15 db-ot.)
3db S, 3 db M, 3 db L, 3db XL 3 db XXL ! darabja 2490Ft 180 grammos! White! Tehát összesen: 37350Ft!!!! Én sajnos nem tudom 1enként szétküldeni (nem a költségek, hanem az időm nem engedi)! Ha gondoljátok, h valaki elbíbelődik vele, akkor segítek, de többet nem tudok tenni.
Sajnos mindig az van, h a kicsik megmaradnak, ezért is kényes az ügy! De ezt írtam is.[ Szerkesztve ]
szabopali
-
-
BossBoss
őstag
Ezeket a beta-kat már mezei userek is feltehetik?
-
-
Topikgazda
Erről a "verzióról" szól a legtöbb pletyka egy ideje: [link]
Aztán vagy ilyen lesz, vagy nem, nekem pl. az jut mindig eszembe erről,hogy még a 4S előtti hónapokban milliószám mutogattak tokokat az állítólagos új iPhoneról, amiből következtettek új dizájnra, meg mindenre, aztán végül jött egy 4S ugye
-
Def26
félisten
Sziasztok.
Vannak már képek valahol az új iphone -ról?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
-
Tibee86
nagyúr
válasz kenny123 #7028 üzenetére
Az szerintem annyira nem sok. És ez állandó jelleggel, vagy csak néha-néha? Van, hogy nekem is merül annyit, de van, amikor csak 2-3%-ot. De én ezt betudom annak, hogy elég gyatra véleményem szerint a %-os jelző. Általában ha 70% fölött teszem le, akkor csak 2-3%, ha 50% alatt, akkor akár 5-10% is. Volt, hogy 36%-ról merült 24-re egy éjszaka alatt.
Wifit nekem nem sikerült soha "eldobatni" vele, csak a térerőt. -
kenny123
addikt
Volt egy utam T-mobile felé, gondoltam akkor már beugrok megérdeklődni, mivan az iPhone-al. Kicserélték, szerdán vagy pénteken érkezik.
yo
-
szmayer1
senior tag
válasz korpicschess #7024 üzenetére
Valóban, úgy működik, akkor már csak meg kell tanulni pár smiley jelet és mehet. Sajnos visszafelé sem jó, androidról iphonra, nekem nem rajzolja ki a smileyt, amit androidról kapok, csak úgy szimplán odarakja. Na mindegy...
iPhone12, MBA2016, MBP2015, i7-13700K, Gigabyte Z790, RTX 4070Ti, 64GB DDR5 RAM stb, Sony A7iii, Tamron17-28 f2.8, 70-180 f2.8 Sony 85 f1,8 stb.
-
szmayer1
senior tag
válasz Kicsirics77 #7019 üzenetére
Mert én még nem láttam nem színes kijelzős ipadet, iphonet stb...
iPhone12, MBA2016, MBP2015, i7-13700K, Gigabyte Z790, RTX 4070Ti, 64GB DDR5 RAM stb, Sony A7iii, Tamron17-28 f2.8, 70-180 f2.8 Sony 85 f1,8 stb.
-
Kicsirics77
veterán
válasz szmayer1 #7018 üzenetére
mi az érdekes ebben?
a színes kijelző?
lehet van valakinek monokróm,de szerintem a buta amcsinak lett csinálva mert ott még a mikróra is ráírják,hogy macskát nem lehet benne szárítani[ Szerkesztve ]
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
szmayer1
senior tag
válasz Kicsirics77 #7014 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Kicsirics77
veterán
válasz vadászcsiga #7016 üzenetére
nem mondtam csak érdekelt hogy tényleg így van-e
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
vadászcsiga
félisten
válasz Kicsirics77 #7014 üzenetére
Nem hisztek nekem?
-
szmayer1
senior tag
Letöltöttem agy alkalmazást a neve smiley azért mer a kislányomnak mikor sms-t küldök, akkor még bizony szoktam neki egy-egy smileyt odabiggyeszteni. Viszont valamiért nem müködik, mert nálam szépen elküldi, viszont Ő csak kockákat kap helyette (android). Van valami alkalmazás ami neki is megjeleníti az elküldött smileykat? Gondolom ez csak iphonnal kompatibilis
-
Topikgazda
válasz Johnny27 #7008 üzenetére
Nem hiszem, hogy ezért bárki is pénzt kérne
Ha simán be van kapcsolva a telefon, és iTunesra dugod, tudnod kell restoreolni, a legújabb 5.1.1 szotverre, minden gond nélkül. Nyilván, ha nem tudod, mi ez a hosts file-os dolog, akkor hozzá sem nyúltál, szóval tárgytalan.
-
-
Johnny27
csendes tag
Valaki tudd segiteni DFU modba azt irja ki a telom visszatöltéskor h error 21
-
MontyCrew
senior tag
2db 12es csomagra is összejön
-
senior tag
Engem is érdekelne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, S-Pen, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- iPhone 14 128GB Fekete Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 85%/
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest