- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
peugeotmate
őstag
válasz
mondomén #90577 üzenetére
Ne is mondd... 1 hónapos refurb i5Cémet ha a bal felső résznél (a keretet) megnyomom, akkor reccsen egyet a készülék. Plusz van egy kis hézag is azon a részen a hátlap és az előlap üvege között. Gondolom nem sikerült a ragasztás (?) túl frankóra. Természetesen nem mindig reprodukálható a jelenség, némi időbe beletelik, míg visszaáll a "kényes pozícióba". Vagy van, hogy huzamosabb ideig nem is csinálja. Bosszantó apróság...
(Amúgy ha megküldöm hajszárítóval azt a részt, nem lehet hogy megoldaná?
Bár még nézem a robbantott készüléket ifixiten, hogy mi a fene lehet ez pontosan. )
-
Pano
addikt
válasz
mondomén #89462 üzenetére
Köszönöm!
Egy olyan kérdés (mivel 20 percnél tovább nem használtam még iOS-t
), hogy tegyük fel 2 évig kap, utána nem. Ilyen alap alkalmazások mennyire ragaszkodhatnak az újabb verziójú op rendszerhez, mint pl: facebook, facebook messenger, instagram?
Nem tudom, hogy az iOS fejlesztők mennyire háklisak ilyesmire, vagy nem lehet előre megmondani?
Hosszútávon biztos jobb mint egy droid (meg amúgy is), mert még évek múltán használható maradna a telefon. -
megema
őstag
válasz
mondomén #89176 üzenetére
Pont én kérdeztem, és Ragnar95 kolléga erősítette meg, hogy a 4. csere során lehet kérni egy bontatlan készüléket vagy a vételár visszatérítését. Az iCentre szerviz szerint viszont már nincs életben ez a szabályozás, de amúgy is az Apple-höz kéne fordulnom emiatt, mivel az Online Store-ban lett véve.
Érdekes az iCentre szerviz. Írtam nekik egy e-mailt miután leadtam a készüléket, hogy mégis mi a helyzet szerintük a garancia újraindításával. Pár napig nem kaptam választ, így telefonon is rákérdeztem. Azt mondták, hogy nem indul újra készülékcsere esetén (mivel az Apple magasról tesz a hazai jogszabályokra - nem szó szerint így mondták, de a lényeg ez volt), viszont az eredeti készülék vásárlásától számított 2(!) éven belül tudják garanciálisan javítani vagy cserélni. Pár nappal később kaptam választ az e-mailre is, miszerint újraindul az 1(!) év garancia, de ez az Apple honlapján nem látszik. Arra még nem jött válasz, hogy most mégis melyik a helyes álláspont...
(#89175) B-L-A-C-K: Úgy látszik, de ez már kicsit sok nekem. Korábban a 4s-t is háromszor cserélte a T, mire normálisat kaptam.
Amúgy ilyen félkörös alakzatokat én sem tapasztaltam. Illetve az egyik 4s-nél jelentkezett hasonló, csak az sokkal látványosabb volt, nem ilyen halvány.
-
válasz
mondomén #88088 üzenetére
a mobiltelefonok miatt nem, azoknak jó/elég a 20 MHz is, illetve ha zsúfolt adott sáv, akkor jobb is a 20 MHz egy csatornája, mint a 40 MHz esetén a kettő.
nem sok a három, csak te ne azokat használd, amiket más.
win alatt megnézheted wifi képes munkaállomással az inssider - a 3 még ingyenes - alkalmazással - de van mac, mobil...stb megfelelője is -, hogy ki melyiket használja, és az alapján nézz magadnak egy szabad értéket, az az igazi, ha a szomszédos értékek sem foglaltak.kchris78; amelyik országban 2 év a jótállás, azt csak ott tudod érvényesíteni, máshol nem.
magyarországon egy év a kötelező jótállás - már amire kötelező egyáltalán. -
-
-
válasz
mondomén #87794 üzenetére
Nem vagytok egyedül..
Az a vicc, hogy még i6-tal is előfordul. -
Scoobyka
addikt
válasz
mondomén #87174 üzenetére
latom,de ezek tobnyire nappal talalhato lilas kepet eredmenyeztek es egyszer etszer pontot,de ezert fura,hogy este is van ilyen pont,mert akkor nincs akkor szembe feny sem. :/ Valami app nincs ra mi kijavitja ezeket a foltokat?
Valamint i6-nal is szerintettek ilyen maradt? Mert i4-nel nem volt meg ez a gond.
-
Kovács321
csendes tag
-
Ragnar95
félisten
válasz
mondomén #84847 üzenetére
Felmenni azért nem fog, az i5 ára se ment fel, sőt idővel ahogy eddig is mindig, szépen lekúszott annak ellenére, hogy megszűnt a forgalmazása. Persze voltak páran, akik ezt meglovagolva csillagászati áron próbáltak megválni az i5-jüktől, de nem jött össze a tervük végül
-
lupus_l
aktív tag
válasz
mondomén #83303 üzenetére
Igazad van, az iPhone automatikusan tisztítja ezeket a fájlokat, ha nincs elég tárhely a készüléken.
Meg is találtam.
Illetve egy leírás, hogy mi az egyéb rész a fájlok között. -
bododani
senior tag
-
belinho
senior tag
válasz
mondomén #80160 üzenetére
Lesz még egy attack az biztos, mert mondani fogjuk, hogy ha nem előttünk bontja ki, hogy egy refurb készüléket akartok adni, amit az Apple store-ban jóval kedvezményesebb áron meglehet venni, de mi nem ilyenért fizettünk, szóval akkor legalább kompenzáljanak.
Öcsém már ott tart, hogy inkább megtartja ezt a kotyogóst!sajby!
Direkt azért lett a boltból véve, hogy ha valami baj van, akkor ne kelljen küldözgetni, mert ott helyben cserélik, főleg ha gyárilag hibás ez a szar.
De mondom az itteni üzletben sem tudták, meg leírva sincs ez sehol, ha tudjuk, akkor biztosan Neten rendeljük. -
belinho
senior tag
válasz
mondomén #80152 üzenetére
Hogyne verne az ideg, öcsém el van kenődve mint az állat.
Pont azt nem értem, hogy egy ilyen nagy cég, mint az Apple,dollármilliárdos haszonnal a háta mögött, aki rengeteget fordít reklámokra, meg egyéb izékre, ha garanciaidőn belül meghibásodik a termékük, akkor nem is ajánlják fel, hogy megjavítják hanem állapottól függetlenül szinte "újat" adnak. Nem ez a kép jött le róluk!
Tehát aki gallyra vágja a cuccot az jól jár, mi meg akik rendes bolti garral zsír új terméket vettünk szabályosan le vagyunk szarva.Ha legalább fóliás cucc volt, akkor elvárnám, hogy olyat is adnak vissza, ha már eredetileg is gyári hibás volt, szóval nem is mi okoztuk a hibát, még véletlenül sem.
Szegény Steve Jobs papát az egész világ sajnálta, pedig gondolom tudott erről az egészről, talán ha hallotta volna a történetet ide repült volna magángépen egy új telóval meg pár Apple termékkel.
-
-
csyo
senior tag
válasz
mondomén #67854 üzenetére
azt irja, hogy amint beteszem a simkartyamat, az arra a halozatra lesz fuggo.
tessék itt a hirdetés. kulon ki is emelik itt
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest