- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
válasz
anderledani #280228 üzenetére
Megoldódni látszik a probléma, csak megint beleszaladtam abba hogy nem olyan helyre vittem ahol 100%ig értenek hozzá. Megfelelő eszköz kell hozzá és megoldható, neveket nem írok, 2. helyen mondták megoldható csak a spec. kütyüre kell frissítés hogy kezelje a legújabb szoftvert, ami egybevág azzal amit pl ifixit írt. Utólag okosnak lenni nekem is késő.
Amúgy ha leejtem és pofára esik, az attól tartok nem garanciaprobléma, egyéb biztosítás nem volt már rá. Ha a további garanciára gondolsz, lehet, de sokkal többe került volna tudtommal ha oda viszem szerintem ahol hivatalosan csinálják.
-
whitezo88
nagyúr
Sziasztok, először is BUÉK!
Másodszor is fontos problémám akadt, de megoldható:
Törés miatt kijelzőcserém volt, 13 Pro. Gyárira persze, jó drágán, minden fasza, de most realizálódott, hogy valami nem stimm és igen, a True Tone eltűnt. A net írja is, hogy ilyenkor a kalibráció elveszése miatt az is elmegy, és vissza kell hozni szoftverrel (talán eszközzel is?)
Szóval, mielőtt visszamennék, azért megkérdem, hol, ki tudja ezt megcsinálni? -
whitezo88
nagyúr
Sziasztok i13 prom sajnos leesett és valahogy a parkettán csuszva lett rajta pár elég hosszú karc ami rendkívül idegesitően látszik fényben. Nyilvánvalóan 135 ezret nem akarok kifizetni a kijelzőcserére, nincs erre valami megoldás ami elfedi a karcot? Annyi ilyesmit lehet mással látni.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
tothjozsi96 #238417 üzenetére
Töltést nézted? Nekem olyat csinál hogy hiába volt tokban ami töltött, 0-ra merül néha...
-
whitezo88
nagyúr
-
whitezo88
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #229416 üzenetére
sok éve mindenki APR-ként hívja mióta van iStyle, XMS meg a többi, 10ből 9 ember tudja mi az, aki legalább picit is otthon van Apple cuccokban. Te vagy a tizedik ebből. Senki se viszonteladózik. Szóval akár tovább is lehet lépni.
ON: már meg lehet az ÁPÉER-ekben tapogatni a 12-eseket?
-
whitezo88
nagyúr
Ez a mágneses kártyatartó irtó gagyi így. Semmi értelme, olyan könnyen lejön. [link]
Jobs biztos nem engedte volna így piacra dobni. Ja és a piros nem is piros. -
-
whitezo88
nagyúr
Mondjuk úgy is könnyű kibocsátáscsökkenéssel lobbizni ha ugye nincs benne a dobozban semmi de a kiegésztíző megint dobozban jön. Nekem is kell venni mert nincs olyan ami kell.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
FIREBLADE78 #228052 üzenetére
ezt úgy mondod, mintha nem lenne évek óta a felső modell 500k felett. Vagy még mindig itt tartunk, hogy telefonért ennyi? a telefon képesség kb a tudásának és használatának pár %-át adja kb...
(#228055)
detto, most is ez lesz, úgyis elég nagy Mag1 csomagom van több termékkel. 0 ftért kihozom, kamatmentes részlet, mostanit meg eladom. XS, 120-130e-ért szerintem elmegy. 2 éve a 2 éves 7-est 100ért vitték el.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
tothjozsi96 #228032 üzenetére
pedig én azt hallottam többször, hogy már sehol sincs függő (mert pár éve tilos?)
-
whitezo88
nagyúr
válasz
tothjozsi96 #228019 üzenetére
Biztos vesz mert iphoneal is szokott videozni. Es ott van a raw meg a jobb videominoseg.
11 pro vs 12 kamera osszehasonlitasra leszek kivancsi.
-
whitezo88
nagyúr
-
whitezo88
nagyúr
válasz
FollowTheORI #227977 üzenetére
nem nehéz kisebb dobozt adni meg nyerni a környezetkíméléssel ha nem adnak hozzá például töltőt.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
marlboromen #227967 üzenetére
a szürkeimport továbbra is virágozni fog ennél a terméknél is.
előző hónapban vettem Airpods Pro-t, itthoni kisker ára 99,9k, kéz alól megkapod 63-65k-ban ugyanúgy 0 km-rel.. és ez csak egy példa. -
whitezo88
nagyúr
XS mennyi is volt induló árban 2 éve?
-
whitezo88
nagyúr
Mini 300, 12 360. Pro 440. Max 480 (alap tárhelyekkel)
A bőr kártyatartó 24 ezer ft -
whitezo88
nagyúr
legalább nem drágult. Nem tudom kell-e a Pro ha csak pár, főleg videós meg profibb képszerkesztési tudása több.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Bilux #225062 üzenetére
néha nem tudom követni az Apple variálását a termékpalettán, akkor most van sima meg Air? Pro nincs? Iphonenál is évente változtatnak ezen. Jobs az egyszerűségben és következetességben hitt. (lásd: gépnél asztali és hordozható, sima és profi felhasználásra. Így volt sok évig)
-
whitezo88
nagyúr
na, nincs iphone bejelentés?
-
whitezo88
nagyúr
azért az se semmi hogy megveszed, és a Fitness+ért még havi 10 euró
most kapcsolódtam be. Gondolom csak a Watch volt még csak. -
whitezo88
nagyúr
sziasztok. ez a powerbank (vésztöltő?!) jó ár érték arányú, vagy van jobb? [link]
XS-hez kellene. Főleg autózás-gps miatt. 20 ezres is van és nem 2x áron, azon is gondolkozom. Csak így nem tudom mennyire nehéz vagy tégla. -
whitezo88
nagyúr
sziasztok, következő a probléma, hiba vagy valami elállítás? i7 Plus, és a szimpla home gombra nem reagál csak duplára. Feloldani lehet, de aztán a home screenre nem lehet kimenni egy kattal, csak duplával felhozni a taskokat, és alul a képernyőre tappolva megy ki... tapasztaltatok hasonlót?
-
whitezo88
nagyúr
Jaa en valamiert azt hittem ez kulon terminal valamiert... akkor jo.
-
whitezo88
nagyúr
Milyen helyeken van Bpen lehetoseg Apple Payel fizetni? Hozzaadtam ma es hogy ne keressem feleslegesen.
-
whitezo88
nagyúr
Az alábbi "felhólyagosodás" normális egy gyári 20 ezres bőrtoknál? Oké jobban tapad így de na... [link] háta nem ilyen csak oldalt.
-
whitezo88
nagyúr
Hi! Tudom a BT headsetet (nem apple) fuleskent hasznalni, tehat pl youtubera? Ahogy most megneztem a sima hangszoron jott a hang.
-
whitezo88
nagyúr
Mit lehet tenni akkor, ha nem tudom párosítani a BT készüléket? i7, legújabb ios. Az az érdekes hogy feldobja hogy fogadjam el a kérelmet, de aztán visszadobja és folyamatosan feljön egy ablak hogy Unsuccesful a nevével együtt, de már a készüléken el is felejtettem vele a mobilt. Kinyom megint és megint amíg be van kapcsolva a BT. Restart se segít. Egy mobil mpos terminálról van szó egyébként.
-
whitezo88
nagyúr
hi! egy ideje nem csináltam ilyet és akadályba botlottam itunesban. adott egy 8 másodperces hang amit be szeretnék állítani jelzőhangnak. De hiába húzom át itunesba, nem jelenik meg. m4r kell nem? mp3ba megjelenik csak az nem jó ugye.
mod: most meg sikerült, pedig semmit se csináltam másképp, érdekes...
-
whitezo88
nagyúr
Masnal is akadozik az app frissites ma? Se wifirol se 4g nem akarja, megakad es hibat ir, sikertelen letoltes.
-
whitezo88
nagyúr
Hi! Hogy tudom resetelni a BT beállításokat i7-en legújabb ioson? Összepárosítottam múltkor egy mpos termilánnal, ment rendesen, utána meg nem tudott csatlakozni. Folyton azt írja ki hogy csatlakozás sikertelen, de úgy hogy BT képernyőn folyamatosan dobálja fel az ablakot. Meg se mutatja a My Devices/Other devices alatt a cuccot, de dobálja fel hogy sikertelen másodpercenként... Mikor a szerkezetről párosítani akarom, látja a telefont, utána feljön hogy okézzam le a telefonon. Ekkor feljön az ablak de továbbra is sikertelen... reseteltem a network settingset, amit egy tech oldal ajánlott, de reboot után is ugyanaz (és nem felejtette el a BT-ket sem). Jelentem, elfelejtettem mind2 eszközön a párosítást, de semmi.
-
whitezo88
nagyúr
Hi, következő a gond: egyik napról a másikra nem megy a YT videolejátszás egy i7 Pluson. Se 4G se wifi (Unknown error occured). Böngészőben nézve megy elkezd tölteni a videó, bele is lehet tekerni, de nem játssza le, csak állókép van. Mi lehet a baj?
Frissítés: kikap-bekap megoldotta... neten csak hülyeségeket írtak...
-
whitezo88
nagyúr
Urak! iphone7-re fasza védőfólia kéne, ha lehet olyat ami hátul is véd. Jet Black. Ki mit ajánl hozzá?
-
whitezo88
nagyúr
350 dollár, kell hozzá telefon, min 5-ös. forintban lesz 100 ropi, azaz több.
-
whitezo88
nagyúr
gyors PH szavazás: [link]
-
whitezo88
nagyúr
válasz
SpongyaBob #85361 üzenetére
legalább még lesz 4S-re
-
whitezo88
nagyúr
történt már valakivel olyan hogy befagyott a rendszer? lőttem egy képet, majd meg akartam nézni. na, se kép se hang. sleepelni se lehet.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
nederlanden #60393 üzenetére
itunes-ból közvetlenül.
-
whitezo88
nagyúr
aki nem kért volna értesítőt: érkezett webshopra arany és fekete i5s. 1-2 napot írnak, Alleeben nem tudom van-e.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Totheground #58860 üzenetére
ott van az Árkádos, DPs vagy Mamutos iStyle, ott van kirakva.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
RockHaRD #58710 üzenetére
Nem volt ott senki csak kesobb ment oda joval. De legalabb a citiseknek csinaltam jutalekot hitelkartya igenyles miatt a csaj is jo bor volt elkertem volna a szamat ha nem lennek "hazas"
bar nem hiszem h beaktivalom meg meglatom. Ugyse hasznalnam igy meg nekem semmie se kerul.
-
whitezo88
nagyúr
Bo fel orat alltam sorban alleeban, nincs szifon es 2 hetig nem lesz legalabb azt mondtak...
-
whitezo88
nagyúr
válasz
vadászcsiga #58665 üzenetére
akkor pl autót se érdemes újat venni, a 15 évesekben is van klíma, kényelmes ülés, erős motor, hely, masszív váz, akár nagynavi is, meg ami kell.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
RockHaRD #58610 üzenetére
holnap szerintem benézek akkor. csak még el kell döntenem hogy eleve fekete vagy arany (pezsgő...) kell. előbbi váltás lenne a fehér után, utóbbinál viszont szépen látszik a gyűrű, valahogy jobb az összhatása és a színe sem rossz.
töltő téma: nekem jó egy éve már elég instabil 20% alatt. főleg 3g alatt van, hogy 18-20% is megvan, majd 1%-ra esik, illetve egyszerre 10%-ot. vagy csak simán 10%-ról kapcsol ki...
-
whitezo88
nagyúr
miért lehet az, hogy az iCloud nem minden képet vesz "át"? A photok közt ott van a kép, de photo streamen nem, akkor se, ha az másik tíz mellett lőttem el ugyanakkor. Nem első eset...
-
whitezo88
nagyúr
voltam ma Árkádban ahol ki van téve az összes iPhone. Személyes hands on tapasztalatok:
-Űrszürke: nem rossz, és ugye már nem a fekete kopós kerete van. a gyűrű fekete, lehet keretszínű jobb lett volna, nem tudom. de lehet hogy nem
-Arany (ami inkább szerintem bronz, vagy sárgaréz) egészen jól mennek a színek egymáshoz, szolid, mégis "classy". Efelé húz a szívem, kellemes csalódás.
-Ezüst: túl egyszínű, fakó. picit jellegtelen. a fémkeret világosabb mint a 4S-e (melléraktam)a hátsó fémlap is jó tapintású, nem tűnt nagyon karcolodónak, nem tudom ugyanaz-e mint i5-nél, éshogy az mennyire volt hajlamos...
5C: nagyon szép, jó tapintású, minőségi a hátlap. Hátránya, hogy nagyon csúnyán gyűjti a zsírt és az ujjlenyomatokat.
ja és valamiért brutál módon csíkos volt mindegyik kamerájának a képe. de lehet csak a fényhatások/lámpák miatt.
-
whitezo88
nagyúr
jól tudom, hogy az Árkádban van kitéve mindhárom 5S?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AliExpress tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- Milyen széket vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Tomato firmware
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SkyShowtime
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest