- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TheMarci
addikt
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
kenny123 #110150 üzenetére
Fejükhöz vágnám a készüléket,nekem így biztosan nem kéne.
Amúgy sem láttam eddig sem értelmét cserélni az 5s-t i6-ra kijelzőméretét levonva,így meg főleg nem váltanék semmi pénzért!
Lehetséges mire kijön a i6s,addigra javítva lesz,ott már jöhet a váltás.
Szerk.: Nem is tetszik annyira a lekerekített design és a kiálló kamera,de hát ilyen lett,ezt kell szeretni,ízlések és pofonok.
-
galaxys80
veterán
válasz
kenny123 #110150 üzenetére
Én nem nagyon tudom elképzelni, hogy ezért cserélnék a telefont.
Egyébként most a cégnél találtam valami gagyi Philips fülest. Rádugtam és itt is az a helyzet, mint a Sennheiser-nél.
Mikor bedugom 3-4 másodpercig halk és ütemes kattogó, pattogó hangot ad, majd elmúlik. Érdekes, hogy mitől lehet.
Mindenesetre ez engem egyáltalán nem zavar.
Viszont, ha nálam is recsegne zenehallgatás közben akkor biztos kiakadnék én is. -
galaxys80
veterán
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
kenny123 #110131 üzenetére
Ilyen nincs,hogy csak a gyárival működik rendesen. 3,5 jack egy szabvány és minden fülessel tökéletesen kell működnie!
Rengeteg zenész felhasználó használja az Apple termékeket (köztük én is),rengeteg minőségi fej/fülhallgató az Apple termékekkel a leg kompatibilisebb. Gondolok pl. a Beats fülesekre,amik csak iPhone készülékekkel szól a legszebben és a legminőségibben,bármilyen más Androidos fos készülékbe bedugom,mint ha vlmi kínai fülest hallgatnék alap háttérzúgással.
Apple termékek minőségi hangkártyával vannak ellátva,ezért sem csak a gyári Earpods-ra tervezték,az csak egy ideiglenes megoldás,vagy egy átlag felhasználónak bőven belefér (nekem pl. nem,max. kipróbáltam és visszatettem a dobozába.)
Nagyon valószínű,hogy ha több i6-on hasonló probléma van,adott időszaki széria hiba,ki kell cserélniük de nagyon gyorsan!
-
Gsx-rr
veterán
válasz
kenny123 #110131 üzenetére
Nalam hasonlo a helyzet. I5 hoz kaptam egy olyan fulest ami mono tehat csak 1 fulhallgato van. Mivel mindig levagtam az egyik oldalat a headseteknek.Tokeletes munkahoz es beszelgeteshez.
I6-al mar ugyanezek a gondok voltak nekem is.
Igy vaghattam le a gyari egyikoldalat megint! -
-
nederlanden
senior tag
válasz
kenny123 #82605 üzenetére
az enyém 10 hónapos,de iszonyat mit kap.
most nyáron sokszor napi 2-szer töltöm,de van hogy 2-3óránként rakom töltőre,hogy 30-40% alá ne essen,,folyamatos 3g,wifi,,helymeghatározás,napi 3-4-5h beszéd ,eső,izzadság,por,rázkódás stb.szóval kapja rendesen,és eddig soha semmi baja nem volt,még csak nem is fagyott,akku olyan mint új korában.viszont pár hete beragadnak a hangerő gombok ha nem használom egy darabig,de nem érdekes mert 2-3 nyomásra tökéletesen "kiugranak".egyik sem volt ilyen stabíl megbízható i3-tól.ennyi -
heidrich
senior tag
válasz
kenny123 #82605 üzenetére
nem tudom mit számít mi volt rjta (jó gondolom a JB miatt kérdezed) de májusban vettem egy függetlent (5S) egy magánszemélytől bontatlanul azon 7.0.4 volt, majd utána gariztatnom kellett és június elején kaptam az Almáriumtól egy "új" refurbot, azon is 7.0.4 volt.
amúgy ki az a 2 szervíz aki kér számlát a gariztatáshoz? csak mert nekem volt egy iPhone 5-öm idén amit gariztattam többször is úgy az Almáriumnál, hogy nem volt hozzá számlám mivel alapból úgy vettem hogy gariban cserélt telefon volt már az is. Azóta vettem egy 5S-t szintén magánszemélytől, bontatlanul de számlám nincsen és azt is gariztattam már az Almáriumban gond nélkül, elküldtem nekik póstán csak magát a telót mindenféle papír nélkül és 1 hétre rá küldék vissza a refurbot.
-
kenny123
addikt
válasz
kenny123 #74610 üzenetére
Sziasztok!
Napokban szedem össze magam, meg a papírokat, aztán írok a helyi békéltető testületnek, majd kiderül. Talán még nem késő.
Viszont, addig van itt valami más. Mókus megette a gyári lightning kábelt, de még az ios6os korból maradt itt egy ebayes lightning. Valami mókolással nem tudnám összehozni 7.1-el?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
kenny123 #74566 üzenetére
Igen mint már többször is írtam, nem lehet észrevenni hogy utánagyártott kijelző van a telefonban, azért is mondjuk mindig hogy fagyalllo kollégánál nyugodtan lehet cseréltetni. Viszont a te esetedben sajnos nem is arról van szó hogy milyen a kijelző, hanem hogy így ugrott a gari.
(#74570) madgie: +1
(#74571) ittakary: Egyből intézkedtek utána mi?
-
válasz
kenny123 #74566 üzenetére
Visszakaptad a telefont? Ha igen, akkor észrevetted esetleg, hogy más a kijelző rajta? Nagyonesetleg: észrevetted, hogy nincs meg pár régebbi karc / jelegzetesség az előlapon? Azaz valami nyom arra, hogy nem azzal a kijelzővel kaptad vissza, amivel leadtad?
cserélt iPhone-ok szinte mind refurbok. Nagyon az elején, mondjuk 1-2 hónapig az indulás után kap az ember vadonat új telefonokat, szerintem.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
kenny123 #74557 üzenetére
Hát ez elég cumi...
Én úgy tudom ezeket külsős szervizek csinálják/cserélik (legalábbis a vodánál, ha jól tudom), és gondolom ott egy kedves alkalmazott úgy gondolta majd neked valami sz@rt beletesz hogy legyen egy kis mellékes jövedelme ezáltal. Ebben az esetben kicsit tanácstalan lennék valójában mit is csinálnak. Hiszen már régebben elhoztad a legariztatott telefonod, azaz nem nagyon tudod bizonyítani hogy márpedig te valójában nem cseréltél ki semmit.
Tényleg nem tudom ebben az esetben mit csinálj, ha bemész vergődni úgyse lesz jobb...
-
válasz
kenny123 #74558 üzenetére
Akkor ilyenkor lehet asztaltcsapkodni, hogy ezt mégis hogy az anyjuk valagába gondolják...
Tudniillik ugyanis, hogy az előlap és a kijelző egy és ugyanaz! Össze vannak ragasztva olyan módon, hogy szinte csak hozzá értők tudják azt szétválasztani és külön cserélni. Gondolom erről szó nincs
Szóval igenis kérd ki magadnak, hogy az a telefon nemhogy utángyártott alkatrésszel gányolva nem lett, de még csak csavarhúzót se látott életében...
Amúgy: elképesztő, hogy mennyire meg lehet szívni ha kifogsz egy ilyen hisztisk. T-s szervizest! Olyan meséket tudnak kitalálni, hogy ne kelljen dolgozniuk, hogy ledöbben az ember!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen NAS-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Samsung galaxy S22
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen 12 Hónap Garancia 0 perces készülék
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest