Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Def26
félisten
Sziasztok!
Lehet rossz helyen kopogtatok, de mostanában nagyon idegesít (régebben nem) az apple árpolitikája. Mondhatom, hogy szinte mindig iphonjaim voltak. Most elgondolkodtam, hogy androidra váltok (s23), de k. -ra félek, hogy szívni fogok vele. Itthon minden apple, nekem iphone 12,tablet (gyerek ipad), meg asszony is iphone. dropot szoktuk használni. Munka szinten teljesen mindegy mi van. Meg tudtok valamivel győzni, hogy maradjak itthon?
-
Def26
félisten
válasz
MasterMark #243981 üzenetére
Akkor ez ilyen. Eddig nem vettem észre.
szerk. Ok, meglesek egyet hasonló körülmények között. Köszi a tippet
-
Def26
félisten
válasz
MasterMark #243977 üzenetére
passz. Másnak nincs ilyen problémája?
-
Def26
félisten
Sziasztok!
iphone 12 minim van és ma vettem èszre, hogy a kijelző villog. Ezt csak enyhén sötét helyiségben kis fényerővel csinálja de baromi zavaró. Van erre garancia? Telekomos.
-
Def26
félisten
válasz
Ron Swanson #235945 üzenetére
nekem i12 minim van és azt vettem észre, hogy néha érdekesen működik a touch screen. küldjem vissza?
-
Def26
félisten
Apple music előfizetésnél (családi csoport tagja vagyok, nem én vagyok az előfizető) van 1-2 olyan zene amire azt írja, hogy az én régiómban nem használhatom. Régió váltás nélkül van rá mód, hogy ezeket meghallgassam?
-
Def26
félisten
Értem, köszönöm a válaszokat.
-
Def26
félisten
Sziasztok!
Pár napja tettem fel a kérdést, hogy céges iphone -on lehet e saját apple id -m használni, akkor azt a választ kaptam, hogy attól függ milyen beállításokkal kapom a telefont. Nos megkaptam és az informatikus össze vissza beszél, így artra gondoltam megkérdem itt, hogy be tudok e jelentkezni illetve ez kb. mekkora kavart csinál a rendszerben, vagy csinál e egyáltalán.
Nos bejelentkeztek a telefonra egy "munkahely exchange" id -val, beállították amit kell, (feltelepítettek két appot, mindkettő munkához kell) majd kijelentkeztek. Jelenleg a beállítások/jelszavak és fiókok -on belül a Fiókok menüben van egy "munkahely exchange" elnevezés ami alatt ez van "Mail, Kontaktok, Naptárak,Emlékeztetők, Jegyzetek". Gondolom ez azt jelenti, hogy ebbe az exchange -ba menti a fenti dolgokat.
Jelenleg nincs apple id -val bejelentkezve a telefonra, és ezt amúgy kéri is a menüben itt ott, hogy adjam meg. Informatika szerint simán megadhatom, de ők attól tartanak, hogy összekavarom a saját dolgaim a céges dolgokkal (telefonszámok, email stb.)
Régebben használtam céges iphone -ot, de ott csak odadobták vatta újan, hogy nesze, azt oldjam meg. Itt meg ugye van ez az exchange dolog és ezért picit tartok tőle.
Ti mit gondoltok, ha bejelentkezek tudom külön kezelni a magán és céges dolgokat?
-
Def26
félisten
Jól van, köszi srácok. Nehogy ez miatt össze ugorjatok.
A lényeget megtudtam és attól függően, hogy fogom kapni a telefont majd döntök.
Köszönöm a válaszokat.
-
Def26
félisten
Sziasztok!
Régebben iphone -om volt, anno az x megjelenésekor váltottam androidra. Most a céges telefonokat cserélik iphone -ra és arra gondoltam használnám a régebbi saját icloud -os fiókommal is illetve az ahhoz tartozó összes magán dologgal együtt (fényképek, telefon számok stb.). Nem tudom még milyen formában kapjuk az iphone, de gondolom előre be lesz jelentkezve a céges email -el, és talán megkapjuk hozzá a kódokat.
Kérdés, hogy ha ebben a formában kapom meg, akkor hozzá tudom adni utólag a saját icloud -os fiókomat és hozzá tudok férni a pl. a fényképekhez?
-
Def26
félisten
Sziasztok
Ha váltok androidra és be van kapcsolva a kétlépcsős azonosítás (telefonszám marad) akkor ha belépek pl. pc -n az icloudba és kéri az azonosítást hova fogom kapni azt, ha már nincs iphone -om? Eddig ugye az iphone -ra jött.
-
Def26
félisten
válasz
szabogabor10 #198914 üzenetére
Nekem azzal van a bajom, hogy ezt kell itt is nézni. Nem érdekel a viszonya Trumpal, meg Obamával sem. A termékek és szolgáltatások tetszenek, a többiről meg van a véleményem, de nem erőltetem másokra.
-
Def26
félisten
válasz
szabogabor10 #198912 üzenetére
nekem ez pont nem tetszett. Nem gondolom, hogy meg kell ezzel osztaniuk a közönséget.
-
Def26
félisten
Üdv. pár napja észrevettem, hogy baromira merül a telefonom (iphone 6s). Az akkumulátor részben a Telefont jelöli meg legnagyobb fogyasztóként. Ennyit nem telefonálok mostanában, sőt napi szinten nincs meg a 20 perc sem. Nem tudjátok mi lehet annak az oka, hogy a "Telefon" ennyit zabál az akksiból?
A képen most 74% -on van az akksi, kb. 15p perce vetem le a töltőről kb. 90% -ról.
-
Def26
félisten
Üdv.
Carplay miatt át kéne állítanom a régiót (iphone) olyan országra ahol támogatott ez. Kérdés, hogy szerintetek van annak bármi hátránya, hohy mondjuk Ausztriát állítom be?
-
Def26
félisten
levagytoktiszarva.
Én megörültem neki, na.
-
Def26
félisten
Újból rendelhető az iphone x a telekomtól, aki lemaradt volna...
-
Def26
félisten
Köszi, akkor ezt kihagyom.
-
Def26
félisten
Tudok mondani olyan alkalmazást amivel telefonhívást tudok rögzíteni?
-
Def26
félisten
Egy pár itunes filmben megjelent a 4k hdr felirat. Alatta nem sokkal ahol írja melyik felbontás mekkora méret, na ott miért nincs a 4k? Pl. Wonder women.
-
Def26
félisten
van már hír arról mikor lesz az új iphone bemutató?
-
Def26
félisten
ebben lehet valami bukkanó? Mitogábor hirdeti. [link] Telekom meg tud valahogy szivatni, ha basznak fizetni a részleteket (ha esetleg arra lett véve).
-
Def26
félisten
Szerintetek van annak valami esélye, hogy az új megjelenő iphone 7s/8 egyben számítógép legyen? Egy dokkolóba dugva (ami monitorra van kötve) tudom használni?
-
Def26
félisten
Sziasztok
Iphone 6s plus néha nem jelzi ki a hívást. Sms sem jön, de amikor bemegyek az előzményekbe akkor ott vannak a nem fogadott hívások. Átnéztem a beállítások de nem találtam semmit ami szűrne bármit is. Valakinek ötlet esetleg?
-
Def26
félisten
Iphone 6s -nél lehet valahogy line in használni a jack csatlakozót rögzítésre vagy hangszóróként?
-
Def26
félisten
Iphone 5s töltőjével tölthetem az iphone 6s -t? Milyen utángyártott töltőt szabad venni?
-
Def26
félisten
Telekomnál most elég jó áron lehet iphone 6s -t kapni. Én általában asszonynak szoktam venni iphoneokat (ritkábban magamnak is), most megint elgondolkodtam azon, hogy magamnak veszek egyet.
Anyósnak egy move m előfizetése van, valami nokia szarral, amin lejárt a hűség. Új telót nem akar, nekem meg felajánlotta vegyek valamit. Néztem, hogy egy összegben most a 16gb iphone 6s 139990 lenne Telekomnál move m csomagban (i5 16gb meg 119990). Szerintetek lesz ennél olcsóbban is? -
Def26
félisten
Most került ki apple.com/hu -ra is.
iPhone 7 255.990,- Ausztria- 239k
iPhone 7 Plus 299.990,- Ausztria - 283k -
Def26
félisten
Hát elég hamar jön Magyarországra is. Asszem most kimarad München.
-
Def26
félisten
handrásék, hol streamelnek most?
-
Def26
félisten
Adott egy saját iphone 6s plus amin magán telefonszámok vannak + email (gmail) stb.
Hozzá lehet adni céges gmail fiókat úgy, hogy külön lássam a céges telefonszámokat? Illetve nem keveredik össze a saját emailemmel?
-
Def26
félisten
Kipróbáltam. Kb. 7-8 másodpercig nyomtam. Telefon újraindult de továbbra sem megy a net safari alól.
-
Def26
félisten
Sziasztok
Pár napja, ha mobil hálózatról akarok netezni ezt az üzenetet kapom iphone 6s -en (9 3.1).
"A safari nem képes az oldal megnyitására, mert az iphone nem kapcsolódik az internetre."Email és facebook megy.
-
Def26
félisten
Következő körről van már hír? Ausztriai megjelenés érdekelne.
-
Def26
félisten
Üdv. Megy valaki 19. -én Ausztriába iphone 6 -ért?
-
Def26
félisten
Srácok, ma az asszony kezébe vett egy 4.7" -os telefont és azt mondta kurva nagy, neki nem kell ilyen telefon. Szerintetek biztoak ezek az "információk" a közelgő méretekeről? 4.7" és 5.5"? Nem lehet, hogy ez is csak valami elterelés? Belegondoltam hágy picsa van aki nem akar nagyobb telefont és egyszerűen nem tudom elhinni, hogy igazak lennének ezek a hírek.
Szerintetek menniyre biztosak ezek a forások?
-
Def26
félisten
Anno az 5s rajtjánál csak apple store -ban lehetett megvenni a telefont vagy megjelenés napján volt készlete a nagyobb üzleteknek is? Gondolok itt pl mediamarkt vagy saturn.
Azért kérdem, mert ahogy nézem az apple store -os ár a legmagasabb és kb. 20k -val olcsóbb a telefon pl. a saturnban. Csak gyári független teló érdekel. (ausztriában nézelődök)
-
Def26
félisten
Köszi.
-
Def26
félisten
Üdv.
Ha Németországban veszek iphone 5s/6 független telefont mondjuk egy saturn/mediamarktban akkor azt ugye teljes mértékben tudom itthon Magyar menüvel Magyar szolgáltatóval használni, igaz? Emellett a garancia is teljes értékű lesz?
-
Def26
félisten
Üdv.
T-mobile -os navigon gps szoftverre lehet valahol eu térképeket venni? Honlap csak a teljes eu pakkot dobja fel, nekem meg csak 1-2 ország kéne.
-
Def26
félisten
Szerintetek mennyit ér egy t-mobile -os megjelenés napján vett iphone 5 fehér 16gb, makulátlan állapot. Doboza, kelékei megvannak. Részletre vett, de időközben ki lett fizetve minden hátralék (erről papír is van). Garanciából még 1 év hátra van kb.
-
Def26
félisten
Mikor lehet itthon megvenni apple store -ból? (iphone 5s)
-
Def26
félisten
Az egyik összehasonlító oldalon nem láttam az iphone 5c -nél a multitouch -t. Létezik ez?
-
Def26
félisten
Akkor meg mi a reteknek van odaírva?
Na mindegy.
-
Def26
félisten
Mit jelent az, ha valaki "letiltás elleni védelmet" ad? Mit tudok ezzel csinálni, ha letiltják a telefont, mert nem fizeti a részlete?
-
Def26
félisten
Üdv. Nem tudjátok jön idén ősszel is valami frissítés (telefonban)?
-
Def26
félisten
Sziasztok!
Igazából lusta vagyok végignézni az angol-magyar szótárakat, rengeteg ilyen van fent. Arra gondoltam hátha tudna valaki mondani olyat ami szótár és nyelvtan egyben? nem gond ha fizetni kell érte.
-
Def26
félisten
válasz
madgie #19471 üzenetére
Hát én nem tudom. egyenlőre annyira el van szállva a telefontól, hogy szerinte ebben hiba nincs. Szerintem sem.
Más:
Múltkor egy samsung galaxy s3 hírnél meg mertem jegyezni, hogy ne vicceljetek már, hol van egy galaxy s3 az iphone 5 -től. Erre kaptam olyanokat, hogy ehajj. Ezt most csak azért írtam, mert ennyi idő elteltével megint kaptam egy privátot ezzel kapcsolatban. -
Def26
félisten
Sziasztok!
Van már egy iphone 5 a családban. Úgy volt, hogy iphone 4 -et veszek, de több pénz is összejött és úgy döntöttem veszek magamnak is egy iphone 5 -öt.
Nézegettem az apróban, és olyan kérdésem, lenne, ha szolgáltató függőt vennék (használtan), akkor mire kell figyelni vásárlásnál? Mit jelent az, ha valaki úgy hirdet mint "letiltás mentes" telefon. -
Def26
félisten
válasz
icecave #11130 üzenetére
Asszony egy ilyet nézet ki magának. Mondtam neki, hogy ennyi pénzért nem hiszem, hogy jó minőséget kap. Szerinted egy hasonló tok mennyibe kerülhet amire azt mondod, hogy jó minőségű. Milyen márkát ajánlasz amiben körül tudok nézni?
Mappa:
Abszolúte kezdő vagyok ezen a téren, de ha azt mondod ez jó akkor körbe nézek miket gyártanak. -
Def26
félisten
Na, újabb nap telt el. vannak már jó minőségű iphone 5 tokok itthon?
-
Def26
félisten
válasz
szekfizsolt #10880 üzenetére
Pff. Ez nálunk is előfordult már, de többnyire a fülhallgatót szeretik.
egy galaxy s2 és az iphone 3gs fülese esett áldozatul.
-
Def26
félisten
És akkor mit javasoltok, mit vegyen rá az ember? Pár hétig elég neki valami textil tartó?
-
Def26
félisten
Tudtok mondani olyan helyet ahol a hétvégén lehet venni valami nagyon jó minőségű (neadjisten apple) iphone 5 tokot? xms, istyle, stb -ben szerintetek lesz már hétvégén?
-
Def26
félisten
Ha egy 3gs -ről vált valaki 5 -re milyen módon lehet azt megcsinálni, hogy a fényképeken kívül minden más átkerüljön a telefonra. 3gs -en is ios6 van. ilyenkor kell a felhőbe menteni és a másik telefonon meg betölteni? Hogy van ez?
-
Def26
félisten
Voltam bent t-mobile -ban. Mondták, hogy 2 perc alatt kicserélik a sim kártyát. Persze azt elfelejtettem megkérdezni, hogy ez mennyibe kerül.
Nem tudja valaki?
-
Def26
félisten
Szerintetek létezik olyan, hogy nano sim adapter? most azon gondolkodom, hogy bemegyek a T -be és rendelek a jelenlegi sim kártya helyett egy nano sim -et. Addig amíg nem jön meg az iPhone 5 használná az asszony a jelenlegi telefonjában a nano sim -et egy adapterrel, ha létezik ilyesmi.
-
Def26
félisten
Ide is beírom, hogy most hívott a T-mobile adategyeztetés miatt. Jövő héten csütörtökön a futárnál lesz a telefon amit pénteken kézhez kapok. (Budaörsön vagyok)
Szerintem hívogatják a többi előrendelőt is.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest