- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
mondomén
őstag
válasz
tothtomi123 #92383 üzenetére
Ingyen cserelik.
'havidíjas elő-, számlafizetőként, Domino szerződés esetén előfizetőként vagy rögzített felhasználóként, díjmentesen kérheted a SIM kártya cseréjét, üzleteinkben.'
-
mondomén
őstag
-
mondomén
őstag
válasz
radi8tor #91031 üzenetére
Semmit. Most már működik annyira, hogy visszadobják. Nincs rendszer abban, hogy mikor jó és mikor nem. Mondjuk ráfrissítek kettőt valamelyik oldalra az pikk pakk megy, harmadszorra meg tetű lassú. Feloldom és nem vált mobilnetről wifire, beállításokban ki kell választanom. Ilyeneket csinál összevissza, ma például estefelé. Ezzel nincs kedvem szervizes kört nyomni...
@kali
Lerázásra gondolsz vagy, hogy kéne itthonra másik modem? -
mondomén
őstag
válasz
radi8tor #91023 üzenetére
2,4. Nem tud többet ez a modem...
@_Csaba_
Nem. Fu még 8.0 alatt annyi mindent végig próbáltam és sehogy sem javult. Aztán láttam fórumokon, hogy sokan szívnak vele, mindenki próbált mindent, de nem sok sikerrel. Nekem még szerencsém volt, vissza tudtam rakni a 7-est, azzal minden fasza volt. Aztán most láttam a change list-et és bátorkodtam felrakni. Sokat javult, de úgy érzem még nem olyan mint volt. Van akinek megjavult, van akinek egyáltalán nem. Ők várhatnak megint kitudja mennyit, közben darálhatják a mobilnetet.[link]
-
mondomén
őstag
Előbb elkezdtem hsz-t írni arról, hogy még mindig szenved a wifi 8.1 alatt is, erre teljesen beállt a telefon. Fasza! Szóval még mindig hajlamos nagyon belassulni a net wifi-ről, nem olyan mértékben mint 8.0 alatt, de még csinálja. Sőt, ma kétszer dobta a jelet, egyszer még jelszót is kért amit nem fogadott el. Apple fórumon sokan írják, hogy nem javult a hiba, annak ellenére, hogy release note szerint javították. Tulajdonképp vannak akik 2 hónapja nem tudnak wifin netezni!
-
mondomén
őstag
válasz
Ringloszilva #89231 üzenetére
Még jó, én nem írtam hülyeséget. 4s topikot már széttoltad a tájékozottságodnak köszönhetően, ezért írtam. Nálam nem szokás, de nyugodtan ha attól jobb.
@jozsi252
Almarium-pro. -
mondomén
őstag
válasz
Ringloszilva #89226 üzenetére
Nem tudom, nem is erdekel. Jolvan ha erted, de mi lenne ha egyszer utana neznel mielott irsz? Annyi hulyeseget megsporolnal.
-
mondomén
őstag
válasz
Ringloszilva #89221 üzenetére
4s-hez nem lightning kabel van.
-
mondomén
őstag
válasz
Kicsirics77 #89218 üzenetére
Icloud meg a tobbi.
-
mondomén
őstag
válasz
viperabácsi #88948 üzenetére
Telefonon nyomjal visszaallitast, akkor nem frissit.
-
mondomén
őstag
Ah, oké. Próbálgatom őket akkor. Még egy kérdés. Alapból 20MHz-en van, érdemes átállítani 40-re? Olvasom, hogy ha sok hálózat van a közelben, akkor zavarhatják egymást. Enyémen kívül még hármat lát a telefon. Ez már sok?
Kösz nektek!
@legiaap
Tudom nem mindenkinél jött elő, de van apple fórumon is piszok sok panasz emiatt... -
mondomén
őstag
Fasz kivan ezzel az ios 8-cal. Gondoltam majd ez az update javitja a wifi dolgot is. Aha, 5 percenket dobja el a jelet.
-
mondomén
őstag
-
mondomén
őstag
Érdemes lenne, de fingom sincs hozzá. Már kérdeztem párszor, egyszer sem reagált senki sem. Annyi biztos, hogy 4s-nek semmi baja nem volt a wifi-vel. EPC3925, tegnap nyomtam rajta egy hard resetet és ennyi.
Egyébként amit feljebb bemásoltam azt próbálja ki akinek baja van. Mintha pattogósabb lenne az oldalak betöltése, nem olyan lomha. Majd kiderül dobálja e.
-
mondomén
őstag
válasz
szabogabor10 #87796 üzenetére
Épp akkor szerkesztettem bele a linket mikor te írtál.
Igen, sokan szívnak vele úgy látszik. Picit megnyugodtam, hogy nem a telefonnak van baja, mert egy ilyet reprodukálni a szervizben... Ellenben nyalja ki az apple, így kiadni valamit.
Talán ez, próbáljátok ki.
Same situation on my 5s. Whilst poking around I went to Privacy / Location Services / System Services & disabled WiFi Networking. That was about 3 hours ago & I've not seen that stupid spinning wheel yet. This would be the the longest I've gone without resetting Network Settings since updating.
-
mondomén
őstag
válasz
LaptopSystem #87783 üzenetére
Na végre valaki. Ugyan ezt csinálja nekem is. Sokszor belassul, majd teljesen eldobja a jelet. Semmi sem segített amit itt felsoroltak. Aztán újra húztam a modemet, de még mindig csinálja. Először azt hittem a telefonnal van baj, mert nem használtam rajta hetest, de ha másnál is ez van... [link]
-
mondomén
őstag
válasz
viperabácsi #87609 üzenetére
hát te kérdezted, hogy google drive...
-
mondomén
őstag
válasz
viperabácsi #87004 üzenetére
gőzöm sincs, nem foglalkozom az egyéb méretével.
-
mondomén
őstag
válasz
viperabácsi #87001 üzenetére
Az meg egyaltalan nem sok, szoval felesleges torolgetni. Majd ha 2-3 giga lesz, akkor... Amit most torolnel belole, az masnapra megint ott lenne.
-
mondomén
őstag
válasz
Darth_Revan #86945 üzenetére
-
mondomén
őstag
Amelyik wifin a 4s gond nélkül elvolt, azon az 5s-nek is működni kéne rendesen, nem?Úgy értem alapvetően nem kellene állítgatnom semmit a modemen?
-
mondomén
őstag
Tegnap en is ott vettem. Mondtak istyle-ban, hogy kintrol hoztak es igy nem indul ujra. Viszont amit apr-ben, apple store-ban veszel arra ujraindul. Nezz be az 5s topikba, ott epp errol beszeltunk. Ha igaza van kalinak, akkor mm-bol szarmazo telora is vonatkoznia kene az ujraindulasnak, de a gyakorlatban ez ugy latszik nem olyan egyszeru...
-
mondomén
őstag
válasz
DataTraveler #84825 üzenetére
dfu mód és vissza megy.
-
mondomén
őstag
-
mondomén
őstag
válasz
holapito #83283 üzenetére
telefonon a beallitasok-icloud menun belul legorgetsz teljesen es ott lesz egy find my iphone kapcsolo, azt kell kikapcsolni ha aktiv (kerni fogja az icloud jelszavad).
ezutan igen, mehet itunes visszaallitas backup nelkul.
nem mondom, hogy teljesen ertelek. ha van icloud fiokod, akkor azzal lepj be miutan visszaallitotta. ha nincs, akkor csinalj.
-
mondomén
őstag
válasz
holapito #83279 üzenetére
olyat nem szabad venni amit úgy árulnak! icloudon belül van egy olyan, hogy find my iphone. ha ez be van kapcsolva, akkor visszaállítás után (restore) csak az icloud fiók jelszavával lehet aktiválni a telefont (magyarul nem tudsz vele mit csinálni alaplap cserén kívül). aki így árulja az nem tudja ezt a jelszót. restore, backup visszaállítása nélkül, ez mindent töröl. igen, több eszközön is be tudsz jelentkezni ugyan azzal az icloud fiókkal.
-
mondomén
őstag
válasz
viperabácsi #82443 üzenetére
kerd meg, hogy ne tartsa lenyomva. mast nem.
-
mondomén
őstag
válasz
vadászcsiga #81637 üzenetére
tenyleg kattog
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- Milyen széket vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Tomato firmware
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SkyShowtime
- Milyen TV-t vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Keresünk dokkolókat
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest