- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
szabopali #91574 üzenetére
Nálam van egy bontatlan 210-be, de már foglalózták, jól jártál volna vele...:/
Amúgy innen apróról is nyugodtan vehetsz megbízható személytől, elég sokan hirdetnek...
Kh@oSz: Nekem is 3mm-es volt eddig csak, most berendeltem egy 2mm-est, most kell megjönnie a napokban, kíváncsi leszek milyen...
-
szekfizsolt
senior tag
válasz
szabopali #69125 üzenetére
Van egy iRinger nevű program, amivel bármilyen mp3 zenéből egyszerűen tudsz csengőhangot készíteni Iphone-ra. Egy gombnyomással átalakítja és beteszi Itunes-ba. Utána szinkronizálsz és már be is állíthatod csengőhangnak. Leírni bonyolultabb volt, mint megcsinálni. Próbáld ki!
-
TheMarci
addikt
válasz
szabopali #69092 üzenetére
"Windows XP: \Documents and Settings\(username)\Application Data\Apple Computer\MobileSync\Backup\
To quickly access the Application Data folder, click Start, and choose Run. Type %appdata% and click OK.
Windows Vista, Windows 7, and Windows 8: \Users\(username)\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync\Backup\
To quickly access the AppData folder, click Start. In the search bar, type %appdata% and press Return."
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
szabopali #68977 üzenetére
Ha nem akartok szolgáltatónál kártyát cserélni ti is megvághatjátok, itt egy jó leírás...
-
kchris78
veterán
válasz
szabopali #22763 üzenetére
áttértem, különben nem ide írnék. lényeg hogy egyik naviprogramnál sincs egyértelmű vélemény mindegyiknél van egy pár ember aki nagyon lehúzza (meg dícséri).. régen amikor még nem volt se droid se iphone csak win ppc akkor az igo-nak azért volt respectje hogy abban jól bennevan kishazánk...
-
manchester85
veterán
válasz
szabopali #17312 üzenetére
Szerintem a nagyon karcos alatt az okot értette, nem az indokot, hisz azt is írta, hogy vagy azért, mert közel volt a gari lejárta. Nyilván nincs olyan garanciális hiba, hogy közel van a gari lejárta.
Egyébként a válasz igen, sokan cseréltetik azért, hogy kapjanak egy új telefont, viszont ehhez kell egy nyomós indokot találni. Vagy egy garanciális hibát, vagy egy hibának tűnő jelenséget. Sokan szimplán arra hivatkoznak, hogy rossz az akksi, és néha be is jön.
-
válasz
szabopali #13902 üzenetére
Az,hogy milyen csatlakozót modellezek oda, az már részletkérdés, persze, pontosan méretezni más tészta már, mivel ez "szemre" készült, nem vektor, hanem polygon alapon. Arányaiban jó a modell,de nincsenek pontos méretek.
A másik meg,hogy kell találni embert, aki ezt legyártja és számlaképes, aki terjeszti és számlaképes, stb. különben úgy megszívat az Apeh, vagy akárki,hogy "öröm" lesz nézni... Mindenesetre, ezzel ne offoljuk szét a szakmai topikot, inkább az OFF topikban beszéljük meg. Részemről, mindegy ki gyártja le, ha valaki egy fix összegért (vagy a az eladott példányszámok utáni fix %-ért) megveszi tőlem magát a konceptet, kiszámlázni ki tudom neki, és onnantól kezdve már nem az én felelősségem, ki-milyen adót hogy csal el rajtaSőt, még pár verzió kavarog az agyamban, de mivel ezekért (legalábbis jelen pillanatban) senki nem fizet, így akkor csinálom meg őket lassan, mikor arra időm van a fizetős állásom mellett.
-
Kommy
veterán
válasz
szabopali #8201 üzenetére
settings / general/ accessibility / Hearing Mono audio és arra huzud el a merre a karod.
Amúgy nem bassusozni kell hanem egyértelműen kérdezni. MIvel az emberek 90%-a azt hiszi, hogy két handszóró van a telefonon és jön ide, hogy az egyik miért nem szól.
(#8203) StLui: Olvasd el az előző mondatomat (ebben a hsz-ban).
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Keresünk dokkolókat
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest