Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
BossBoss
őstag
RCS üzenetek mennek már bétán? Próbálta valaki?
-
BossBoss
őstag
válasz
Lalikiraly #291481 üzenetére
Helyedben már megvárnám, ha nem SOS. Ha nem tetszik az új, még egy ideig biztos kapható lesz a 14.
-
BossBoss
őstag
válasz
mattheus #291415 üzenetére
Azt hittem ez csak nálam volt valami hiba. Venu 2, nap közben fel szokott tűnni, hogy nem rezeg a kezemen. Mindig manuálisan kellett BT ki/be kapcsolni telón és akkor működött. Elég idegesítő volt naponta ezzel szórakozni. Hozzáteszem ez a hiba az utóbbi hetekben jött. Előtte nem tapasztaltam.
-
BossBoss
őstag
válasz
koxkids #291296 üzenetére
Garmin Venu 2-t használtam most 2 hónapig AW helyett. Edzéseket át tudja adni tevékenységeknek. Gyűrűknél, ha jól láttam csak a piros ment. Emeleteket jobban számolta. Értesítések is rendben voltak. Nekem valahogy mégis hiányzott az AW, rugalmasabb fizetés,Apple Pay, plusz homkekit integrációk, később homekey. Zene is hiányzott, Garminnál csak Spotify van. Pl. meglepően jól barátkozott az Airpods-al .
Aztán végül mégis előszedtem a fiókból AW-t.
Viszont, ami nagyon tetszett az akár 5-6 napos üzemidő és kerek forma. -
BossBoss
őstag
1 éve vásárolt 12 mini nálunk is 86%, ugyan akkor vett 12 Pro meg 100%.
Ki érti ezt…?
-
BossBoss
őstag
válasz
CharlieDrop #252554 üzenetére
Fogalmam nincs, én is csak megszokásból néztem rá. Meglepődve láttam, hogy nincs szolgáltatói zár már. De céges beszerzés. Majd rákérdezek kapcsolattartónál, hogy mi újság ezzel. Bár telenor topikba lehet előbb megtudod.
-
BossBoss
őstag
válasz
anderledani #252531 üzenetére
Nekem eleve függetlenül adta idén a Telenor a 13 mini-t. Tavalyi Pro még záras volt.
-
-
BossBoss
őstag
válasz
szabonagyur #252251 üzenetére
Amiben többet tud azt nem használom. Havi 3 képet készítek. Van M1 Macbook Pro, Aipad Air, Apple Tv tartalom fogyasztásra. Egész nap irodába ülök gép előtt. Tulajdonképpen a telefonom telefonálássra használom.
Nem érzem visszalépésnek.
-
BossBoss
őstag
-
BossBoss
őstag
Pitaka tok elérhető a hivatalos boltból, BF akcióba 39,99 dollar.
MagEZ Case for iPhone 12 mini/12/12 Pro/12 Pro Max – PITAKA-Europe (ipitaka.com)
Remélem hamar megjön!
-
BossBoss
őstag
Megjött a 12 Pro. XS után nem sok difit érzek. Pitaka tok még nem kapható, maradt a gyári szilikon. Kijelző valóban "sárgásabb" tru tone és nightshift kikapcsolásával is mint XS. Munkatársamnak minit rendeltük. Zseniális cucc!
-
-
BossBoss
őstag
válasz
marlboromen #207791 üzenetére
Nekem i8 Telenor, továbbra is hibátlan. A fentebb írt problémákat nem tapasztaltam.
-
BossBoss
őstag
-
BossBoss
őstag
Nálam hibátlan. Felhelyezéskor sem volt buborék. Érzékenység is jó. Amúgy pont BLACK kollégától vettem. Nálam ajánlott kategória. Igaz iphone 8-al és gyári bőr tokkal.
-
BossBoss
őstag
Vezeték nélküli töltő működik úgy, hogy a telefon és a tok között van egy fém lap a mágneses autóstartóhoz?
-
BossBoss
őstag
Sziasztok!
Segítséget kérnék. Váltanék sima i6-ról. Vagy sima 8-ra vagy 7S Plus-ra. A 8-as kamerája jobb lehet, vagy ebben még jobb a sima 7 Plus? A méret jelen állás szerint nem fontos. Talán a jobb kamera dönt. Illetve az A11-es proci sokkal erősebb lett? Aki esetleg használta mindkettőt, attól szívesen várnék véleményt. Köszönöm!
-
BossBoss
őstag
Eddig úgy tudtam az iphone 7-ben digitális képstabilizátor van. A Plus-ba van optikai. Az apple honlapján összehasonlításban viszont a sima 7-re is optikait ír. Most én emlékszem rosszul vagy ők írták el? Esetleg változtattak volna rajt?
Megköszönném ha valaki felhomályosítana! Köszi!
-
BossBoss
őstag
Srácok! Adott egy 5s. A készüléken kijelzőt cserélt egy ismerős. Visszarakta a szalagkbeleket bekapcsolta, működött,(jelkód, felold, majd kikapcs). Aztán rádugta a home gombot lehajt visszacsavar. Majd bekpcsnál már csak alma logó. Oke. Itune-s, DFU mód. Restore. De kilép 9-es hibával, ismeretlen hiba. Mit tudtok tanácsolni? Mi lehet a probléma? Köszönjük!
-
BossBoss
őstag
Üdv! Érdeklődnék, hogy mennyi idő alatt függetleníti a telekom(Apple) egy készüléket? Van valakinek tapasztalata ezzel?! Már tegnap kifizettem.
-
BossBoss
őstag
Van egy poblemam: iphone 6 otthon folyamatosan ledobalja a wifi-t. Manualisan kell csatlakoznom de neha meg ugysem megy vissza. Mas eszkozok(gab, xbox, tv, noti) stabilan allnak. Csak a telo. Csereltem routert, ugyan ez. Allitottam szabad csatornara , ugyan ez. Es a csavar a tortenetbe, hogy barhol mashol az ismert wifiken stabilan marad. Na ez mi lehet? Kezd nagyon bosszantani. :/
-
BossBoss
őstag
Az akkumulátornál a használati idő az egyben a kijelző idő is?
-
BossBoss
őstag
Ha APR-hez viszem a T-s telót kell barmilyen papirt vinnem(szamla,gar.jegy)?!
-
BossBoss
őstag
Melyik APR-hez erdemes menni? Rugalmasság szempontjából...
T-be azt mondták garanciális a problémám, de inkább magam vinném be mint többet várjak.
-
BossBoss
őstag
Tuti? Mert van biztositasom is ra, csak gariban megusznam az onreszt. Azert nem mindegy.
-
BossBoss
őstag
Egy kis segitseget kernek. Ha az i6-om bal sarkanal a kijelzo kicsit kiemelkedik az garis tema? Mukodik a telo csak kicsit zavar. Valaki talalkozott hasonlo problemaval?!
-
BossBoss
őstag
Üdv Urak! 1,5 év nexus utan újra itt. I6
. Minden zsenialis. Egy apró hibára lettem figyelmes. Ha jön egy bejövő hívás és én kinyomom, aztán próbálom azonnal vissza hívni, de a tarcsázóba nem tudok belépni... Mintha lefagyna a teló. Ilyenkor újra le kell zárnom és feloldani. Másnál is ilyen vagy csak nálam?! Esetleg a touch id miatt lehet? Mert ugye alapból zart a teló amikor hívnak. :S
-
BossBoss
őstag
Eltűnt a megvasarolt csengőhangom. A megvasaroltak kozt sincs és a telefonról is eltűnt. Mi a teendő? Vegyem meg újra? :S
-
BossBoss
őstag
Üdv! 1,5 nexus 4 után újra itt. Iphone 6. Zseniális.Anno a méret miatt adtam el az i5-t. 4,7" a tökéletes számomra. A kérdésem annyi lenne, hogy mit gondoltok erről az ultra vékony tokokròl? Nem bántja a telót? Gondolok itt a tok és a teló közti porosodàs és karcolásokra. 2 hete van meg, tok nélkül hasznàlom csak így magában nem szivesen teszem le asztalra. Ezért gondolkodok valami nem feltűnő tokon. Valakinek tapasztalata? Esetleg a gyári bőr hátlap? Igaz egy vagyon...
-
BossBoss
őstag
Üdv Urak! Rég jartam erre. Talán az új iphone-al visszatérek, ha nagyobb lesz. Na de amiért jöttem: iOS-en működik a képernyő tükrözés tv felé? Sony, LG, Samu...
-
BossBoss
őstag
válasz
Hammon Serra #72973 üzenetére
Sajnos erre itt nem fogsz választ kapni. A warez tiltott téma. Látogass el egy másik oldalra, ahol ez nem gond.
-
BossBoss
őstag
válasz
joey04 #72317 üzenetére
Egy év után újra használtam egy iphone 4S-t. Immáron iOS7-el. 1 hónapig volt nálam. Egy nexus 4-et tettem le. Kiváncsi voltam az új iOS-re. Őszintén megmondom, hogy nagyon rossz élmény volt. Direkt megvártam a 7.1-et, hátha jobb lesz. Laggos, lassú!
Alig vártam, hogy visszakapjam a nexust. Fényévekkel gyorsabb... Nem vagyok elfogult, előtte 4 évig csak iphone-t használtam(3G-i5-ig). Lehet 5S-en nagyon tuti de 4S katasztrófa. Ahogy többen írtátok. Oda az élmény... Nagyon várom az új modellt! Szeretnék visszatérni. De jelenleg a droidot stock formában jobbnak tartom. Pedig 27 ezernyi alkalmazásom vár iOS-en. Nem csak ipaden szeretném használni...
-
BossBoss
őstag
Üdv Urak!
Tudom nem teljesen ide való, de ez pörgősebb topik. Tudnátok ajánlani egy olyan alkalmazást amivel kapacityv tollal tudok jegyzetelni ipad-en? Ár nem számít, lényeg, hogy jól működjön!
Előre is Köszönöm! -
BossBoss
őstag
Nem ide! Sorry!
-
BossBoss
őstag
Böngésző témához:
Sokáig használtam én is safarit(évekig). Közben persze próbálgattam a konkurenciát is de valami mindig hiányzott belőlük így mindig visszatértem a safari-hoz. Aztán sokáig még csak nem is próbálgattam. Pár hete itt olvasvam újra a mercury-ról, és magam is kipróbáltam újra, több, jónak mondható böngészőt( Chrome, Mercury). Azt kell mondjam, hogy most, a sok frissítés után bizony elérték a safarit, sőt néhol jobbak is. Mercury a egész képernyős lapozásával, az app-on belüli fényerőszabályzással, a saját letöltési hellyel, a képernyő lock-al, a dropbox intgrációval, a multitouch gesztusokkal simán veri a safarit. A crome is nagyon jó már,főleg a szinkronizációja a notim böngészőjével. Szóval egy ideje kukáztam a safarit. Sajnos a fagyás dolog nálam is párszor jelentkezett.
Voltak vele gondok.
Szóval aki még nem próbálta ki a Mercury-t és a Chrome-t, annak bátran merem ajánlani. -
BossBoss
őstag
Most, hogy aktivaltam az LTE-t, rohanosan zuhanni kezdett az akksi. Pedig nem netezek tobbet. Azt gondoltam hogy tobbet eszik, de ennyivel?!
-
BossBoss
őstag
Sikerült! Köszi!
-
BossBoss
őstag
válasz
szmayer1 #32163 üzenetére
Most valtottam vissza ikon csomagra. A carrier frissitesnel nemre nyomtam, amikor 6.1re frissitettem. Most viszont mar hasznalnam az LTE-t. Hogy tudom előcsalni, hogy felajanlja a frissitest? Network reset megvolt de semmi. Nincs kedvem egy teljes restore-hoz. 5let?!
-
BossBoss
őstag
Sleep gombot nyomd meg 2x.
Napoleon2323:
Rövid leszek. Ha teheted ne vasarolj már 3G-t. Lassan semmi app nem megy rajta, tetű lassú stb... Felejtős!
-
-
BossBoss
őstag
Srácok! Winterboard hogy viselkedik?! Érdemes feltenni?
-
BossBoss
őstag
Másnál is előfordul, hogy a ertesítési központban hiába kapcsolgatom a az adaforgalmat ki-be, meg sem mozdul. Így használhatatlan. Tulajdonképpen ez az egy gomb lenne a legfontosabb.
-
BossBoss
őstag
A datacounter es a callcountet3 is nagyon rosszul számol. Másnál helyzet?!
-
BossBoss
őstag
Kontaktok visszaállítható iCloud-ból. Sms-ek sajnos csak teljes backup-ból.
-
BossBoss
őstag
Fent a Callcounter3 es a datacounter.
Remelem hamarosan optimalizalják i5-re.
-
BossBoss
őstag
Sikerült nekem is a JB. Egyenlőre csak Sbsettings van fent. Auxo is nagyon szimpatikus. Múltkor kérdeztem de nem kaptam érdemi választ. Bekapacsolhatom a icoud backupot? Okoz ez bármiféle bonyodalmat, ha később friss rendszerre akarom visszatölteni?
-
BossBoss
őstag
Még nem tettem fel. Lehet csak nekem nem egyértelmű. Az icloud mentést kapcsoljam ki JB után. Vagy csak a gyári cuccokat ment? Röviden? Okoz ez valami gondod a banckup-ban ha JB fent van
-
BossBoss
őstag
Box linkről egyből jött.
Hát több mint egy éve én sem csináltam ilyet. De kí
váncsi vagyok.
-
BossBoss
őstag
i5 tulajok. Ha a kijelző közepét az érintésnél egy kicsit erősebben megnyomjátok akkor nektek is nyikorog, nyöszörög a kijelző? Baromi idegesítő! Főleg este ha csend van, vagy néha beszélgetés közben. Hangsúlyozom, hogy nem izomból nyomom!!
-
BossBoss
őstag
válasz
szekfizsolt #26685 üzenetére
Ha minden igaz ma kell jönnie a GM verziónak.
-
BossBoss
őstag
válasz
manchester85 #26642 üzenetére
Igazad van. Szerintem is hagyjuk a témát. Az elmúlt pár évben kb minden negyed évben lovagolunk ezen pár napot.
De szinte menetrendszerűen. Valóban erőssen függ a felhasználástól. Annyiban megegyezhetünk mindenkivel, hogy szar az akksi. Kár ezen rugózni. Mindenki hordjon magával tötltőt, külső akksit. Ha nem tetszik akkor meg vagyen egy egyszerű telefont, monochrom kijelzővel. Az tuti bírja egy hétig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest