Hirdetés
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- One mobilszolgáltatások
- Mire jó a mild hibrid?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
antocskin
tag
Köszönöm, visszaállítom, ha újra csinálja.
Egyébként az igaz hogy időnként célszerű visszaállítást csinálni? Gyorsít az a rendszeren vagy mi a szerepe ha teljesen visszaállítom mentésből az eredeti állapotára?
Az esetleg befolyásolja a dolgot hogy sok alkalmazás (109) van rajta? -
Peetey91
senior tag
Úgy emlékszem, hogy én se találtam. Telefonon érdeklődtem ott mondtak árat. (Azt hiszem 10-11k volt a takarítás, tehát nem sokkal olcsóbb, mint egy Apple partnernél. Cserébe aznap megcsinálták, ez nálam akkor szempont volt, iStylenál bent kellett volna hagynom a gépet.)
-
Peetey91
senior tag
Nekem az AppSolute szervíz bevált, iPhonet és Mac-et is vittem már oda. (Igaz utóbbit csak takarítás-pasztázásra) Tény, hogy nem olcsók, viszont szerintem minőségi munkát végeznek. Érdeklődd meg telefonon, hogy mennyi lenne a csere, vagy lehet a többieknek van más bolttal is tapasztalata.
-
jozefgucci1
addikt
-
univerzita
addikt
Néztem iTunes-on nekem is több biztonsági mentést mutatott idáig,de most már csak a utolsót. Én frissíteném 9.0.2 - re mert aszt írja hogy az javítani fogja a iCloud szinkronizálást. Nekem is mostanában nem ment fel minden kép.De én képekre még a Flickr -t használom, ott megvan a összes kép.
-
ellenőrizd a beállításokat, főként azokat, amik korábban nem voltak adottak, mert összességében nem rosszabb az akkumulátoros üzemidő ios 8 alatt, mint volt az ios 7-nél.
vannak funkciók, ahol kicsivel többet kér, de máshol meg kevesebbet, azért írtam, hogy összességében.
amennyiben használsz külsős alkalmazásokat, úgy azokkal lehet probléma adott szempontból is, de majd csak ráfaragnak idővel (majdnem) mindent az új ios verzióra. -
-
Noxy
veterán
Milyen logikai megfontolásból kérdezed ezt it?
Szerinted itt hány embernek lehet ilyen, és a Style boltnak?
Cím, e-mail, telefon, üzenetküldési lehetőség mellékelve. -
legiaap
félisten
Vízálló tok ezek jó minőségűek. Csak ajánlani tudom. Személy szerint nem használtam, de van ismerősöm aki igen és meg volt vele elégedve.
-
szekfizsolt
senior tag
Eddig semmi sem omlott össze szerencsére, fent is hagyom egyelőre, lehet, hogy beta 4-ig nem piszkálom, csak használom...
Ne haragudj, de "lutri" módszerrel reg-eltem a bankkártyámmal egy itt ajánlott oldalon a dev. acc.-ért, természetesen pénzért... ...nem szívesen csinálom most még egyszer, de biztosan tudnak segíteni a fórum társak, hol lehet megvásárolni...Ingyen nincs sehol sem sajnos...
-
Ragnar95
félisten
iMessage teljesen független az iCloudtól, kontaktokat meg máshonnan is le tudod szinkronizálni, pl Gmail, Outlook.
Viszont ezt csak teszt jelleggel kéne kipróbálni, mivel azt mondod, éjszaka merül használat nélkül nagyon sokat a teló, gondolom éjszaka úgysem akarsz telefonálni, iMessage-ezni.
Az a gond, hogy nem tudom, milyen információ a hibás az iCloudban, ami a gyors merülést okozza, így azt sem tudom megmondani, hogy mi az, amit átrakhatsz biztonságosan az újba... -
Ragnar95
félisten
Próbáld ki,h nyomsz egy restore-t és nem lépsz be iCloudba, illetve nem is telepítesz semmit és csak a gyári appokkal is ugyanannyira merül-e, ha igen, akkor hardveres a gond, ha nem, akkor vagy az iCloud fiókoddal van a gond vagy valamelyik appal. Esetleg még azt próbáld ki, repülő módban is annyit merül-e a teló.
-
insight
aktív tag
ez már az elején kiderül: ha bekapcsoláskor be tudja írni a saját apple ID-ját és be tud jelentkezni, no para.
viszont iPad minit vettem úgy, hogy a srác nyomott egy mindent törlős, gyári beállításos kombót, erre bekapcsoltam az iPadet, és miután üdvözölt és kiválasztottam a nyelvet, az ő apple id-jéhez kérte a jelszót... Persze jelszó nélkül semmit se csinálhattam volna vele, ezért neki kellett belépni és úgy deaktiválni (kijelentkezni) a készülékről.
Azóta tudom, hogy legközelebb kijelentkezek, mielőtt törlök mindent és eladom a készüléket.
-
Ragnar95
félisten
Csak a 3G-s iPadekben van GPS, így WiFi nélkül csak azok tudják bemérni a helyzetedet. A pontosság természetesen elég sok mindentől függ, de az elsődleges szempont, h a műholddal mennyire stabil/jó a kapcsolat, ezt befolyásolhatja sok dolog.
Bár az iPadem nem 3G-s, így arról nem tudok nyilatkozni, de iPhone alapján 1-2m-es pontosságot simán el lehet vele érni. -
Ragnar95
félisten
Nekem is panaszkodik egyik ismerősöm,h több embernek nem tud iMessage-et küldeni iOS7 óta a telefonszámára, csak a mail címükre, miközben be van náluk állítva a telefonszám is és mástól tudnak fogadni. De nálam pl tökéletes az iMessage, nem értem, mi lehet a gond vele többeknél, pedig valami van, mert nem az első ilyet olvasom...
-
Gorbesz
tag
meg rovid ideig free a Runtastic PRO, szerintem ez a legjobb activity tracker jelenleg a piacon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Háztartási gépek
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Path of Exile 2
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro Max 64Gb 100% Akkumulátor Újszerű állapot
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Huawei Y6 2019 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FHD - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win 11 - 3év garancia - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest