- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
Legújabb frissítés óta 2x is újraindult a telefon. Egyedi eset, vagy másnál is előfordult? 15 PM
-
vadászcsiga
félisten
iOS 18-on ha a Fotók appban nincs törölt elemek, akkor hol keressem? Fajlokban sem találom.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Big_Boss #320467 üzenetére
Nincs faceID, egyszerűen csak mivel más ötletem nem volt, hosszan nyomtam a felélesztett kijelzőt, de csak többszöri próbálkozásra jutottam el a pin kódik, majd a háttérkép törlése funkcióig. Ha mellé nyomtam, kezdhettem elölről a procedúrát.
A telefon egy 15 pro max, és kitudja hányadik mentes van már rajta 3GS óta amit az újabb és újabb iPhone-okra teszek fel neki.
Persze az évek alatt volt már tiszta telepítés, de tény hogy voltak a háttérképek között olyanok is amit 2 vagy 3-al ezelőtti telefonján használt, sőt ugyanaz a kép 2x is rajta volt. A 200-as limittel most találkozott először.Zsolt,72 kolléga kicsit túl gondolja, és ismerős módon védi is a mundért, anno én is így tettem
De attól még józan paraszti ésszel úgy gondolom hogy lehetne mondjuk egyszerre törölni az összes hatterképet, sőt ha törlöm a képet a fotókból, ne legyen elérhető a háttérkép sem.
Egyenként törölni 200 képet azért finoman szólva is nonszensz. Kicsit a hőskort idézte nekem. -
vadászcsiga
félisten
válasz
Zsolt,72 #320380 üzenetére
Most jutottam oda hogy kipróbáljam amit írtál a háttérképek eltávolítására.
Huhh hát ez elég kőkorszaki. Ha pinkod is van, akkor csak harmadik-negyedik próbálkozásra sikerül. Ez az egyik. A másik meg az hogy egyáltalán miért tárolja a régi háttérképeket ha azokat csere után törli a user? Őrület.Nekem halistennek nem iOS van, asszony hozta oda hogy oldjam meg. Ő sosem jött volna rá.
-
vadászcsiga
félisten
Nem tudok új hatterképet berakni. Mi ez a korlát háttérképekre, és hol lehet törölni? Fotókban már nincsenek meg a régi kepek.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #314571 üzenetére
Közben kiderült hogy csak egy bizonyos embernél nincs meg mindkét opció a törlésre, az összes többinél visszavonható 🤷
Atneztem a beállításokat de nem találtam erre vonatkozólag semmit. Rejtélyes. -
vadászcsiga
félisten
iOS 17.5. Ennyi lehetőség van a visszavonás alatt. Ma frissítettem a Messengert.
-
vadászcsiga
félisten
Ma szembesültem feleségem iPhone-ján hogy a Facebook messengerben nem lehet mindkét félnél törölni a tévesen elküldött üzenetet. Csak az az opció van hogy visszavonás saját készüléken aminek semmi értelme. Ez valami apple feature vagy van rá megoldás?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
telefonmágus #240475 üzenetére
Köszi
-
vadászcsiga
félisten
Az iPhone 11-et érintő csereprogram hogy megy? Le kell adni hozzá a telefont és javítják? Meddig tart ez kb?
-
vadászcsiga
félisten
4S-re rámegy a 4.1?
Fakk. Köszi.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
ger15xxhcker #126055 üzenetére
Dehogynem tudsz. Asztali gépen iTunes-ban letöltöd a legfrissebb Skype-ot, majd telefonon purchase-ben rábökve felajánl egy régebbi verziót.
Aztán lehet hogy maga az app már nem muködik 5-ön, de ezzel a módszerrel ki lehet bekkelni jó sokáig. Volt egy ipad 2-m, azon még akkor is a 6.1-et nyúztam amikor már javában 8 volt. -
vadászcsiga
félisten
Érdemes még i6-ot venni? Uj funkciókból mi mukodik mi nem?
-
vadászcsiga
félisten
Jol gondolom hogy 9-ben az oldalról behúzható sávot api szinten kapjak meg a fejlesztők? Ugy értem hogy bővülni fog a kinálat vagy csak minden egyes frissítéssel esetleg?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
PsycHo88 #116013 üzenetére
Pl letoltod ezt: Adobe reader
-
vadászcsiga
félisten
válasz
kertsa #113215 üzenetére
Nyomj egy icloud backupot meg egy manuálisat pc-n mert az ördög nem alszik, aztán gyári gyári adatok visszaállítása telefonon.
Két probléma lehet, az egyik: ha már letöltődött a legfrissebb szoft lehet hogy az fogja feltenni és akkor cumi, a másik meg az hogy ha voltak érdekes dolgok 712 alatt akkor az backuppal együtt visszakerülhet újra -
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #111939 üzenetére
Sógorom újra belevág egy használt iphone-ba, engem hívott segitsegul. Elég az ha kilépünk find my iphone-bol, es csinálunk rajta egy gyári visszaállítást vagy van még valami?
-
vadászcsiga
félisten
Sogoromat átverték egy iphone-nal, sajnos nem kérdezett mielőtt vásárolt volna. A szokásos hiba, apple ID-t ker factory reset utan. Elado természetesen már nem elérhető, ID nem ismert. DFU-ból való restore utan is kérni fogja? Nincs valami megoldás hogy jól jöjjön ki az üzletből tehat működőképessé varázsolni a telót?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
rayoliviero #108656 üzenetére
R3sdsnake-ekre ne adj, ő akkor sem vallaná be ha már fel eve nem működne. Neki a vita a fontos.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #108596 üzenetére
Senki nem használja a wi-free-t?
-
vadászcsiga
félisten
Van ugye ez az ingyenes UPC wi-free, iPhone 4S miért nem latja? Tudom hogy a gyenge wi-fi jelet gyárilag nem latja de ez 20 centire van a routertől
-
vadászcsiga
félisten
Ennyit a technika újdonságaiból kedves nézőink
-
vadászcsiga
félisten
-
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Ragnar95 #105587 üzenetére
Ennyi fáradságot nem ér, igazából semmire nem használom, most is csak a feleségem iPadjéről akartam leszedni egy appot ami nekem már nincs meg es most felfedeztem fel hogy az övén meg igen, de hála Univerzitának meg a syncios-nek 1 perc alatt megoldódott.
paci88
Évekig nekem is kiválóan működött aztán egyszer csak bekattant neki valami -
vadászcsiga
félisten
válasz
Ragnar95 #105584 üzenetére
Tudod hogy nem ma kezdtem, vágom a dolgokat. Jb nincs, minden tiszta. Egy néhai iPhone, két iPad. Mindegyiknél megszakadt/megszakad a sync session, vagy 54-es hibát dob. Azóta volt minden, igaz nem emiatt de Windows ujratelepités, iOS frissítés, iTunes reinstall, minden.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
univerzita #105578 üzenetére
Király vagy, köszönöm
iTunes Windowsra egy hulladék, gyakorlatilag semmire nem használható csak foglalja a helyet. -
vadászcsiga
félisten
Vagy van bármi más mód itunes-on kívül hogy atvigyem gépre az alkalmazásokat?
-
vadászcsiga
félisten
Itunes 54-es hibára tálalt már valaki megoldást? Google már meg volt
-
vadászcsiga
félisten
4S-en milyen a 8.2, 7-hez viszonyítva?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
petya0426 #102677 üzenetére
A restore egy gyári visszaállítás, es asztali gépen kell csinalni. Kábellel összekötöd, iTunes-t megnyitod, majd megnyomod a restore gombot és hatradolsz.
Illetve csinálhatod telefonon is a beallitasokban ha nincs jb. Általános, visszaállítás, osszes tartalom, beállítás törlése.Mi ez a spoiler gomb? Ez eddig nem volt itt
Mi ez a spioler gomb? -
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #100745 üzenetére
Elobb kérdeztem mint kerestem. Működik
Joccadoki
Pedig itt azt írja: iOS5-8.1.2-ig -
vadászcsiga
félisten
Taig jb alatt is működik a semi restore?
-
vadászcsiga
félisten
8.1.1-et mivel jailbreakeljek pangu, vagy taig?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
B-L-A-C-K #100693 üzenetére
Nekem is van de mindenre lehet használni csak fotózásra nem. Hagyományos állványaként lötyög, elhúzza a telefon, extrém eset -amikor pl faágra kellene tekerni- meg szinte nulla. Kézből való használat a legjobb.
Van hozzá egy teleszkópos monopod is, az, meg egy bt-s távirányító nekem jobban bejön. Utóbbim még nincs -
vadászcsiga
félisten
Tegnap megnyitottam kepeket, mire feldobott egy ablakot hogy valtozott az iCloud kep nézegeti, akarm e? Nyomtam egy igent, de mi valtozott?
-
vadászcsiga
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung galaxy S22
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen 12 Hónap Garancia 0 perces készülék
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest