- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
devil-k
nagyúr
válasz
whitezo88 #231870 üzenetére
Én nagyon meglepődnék, ha az Apple valaha is ilyen félmegoldásban gondolkozna, mint ez a készülék. Akkor ott már lehetne sejteni, hogy lefelé mennek a lejtőn. Logikusan gondolkozva, szerintem nekik sem hiányozna, hogy ezeket az ipari hulladékokat napi szinten vigyék az emberek szervizbe.
-
-
Dany007
veterán
válasz
whitezo88 #229161 üzenetére
Végre valaki a színekkel is foglalkozik nem csak a kihagyott töltővel.
Ja én is láttam ezt a videót. A piros inkább rózsaszín. De túl kora levonni a következtetést.
A kéket már legalább 15 videóban láttam és minimum 5 féle árnyalat volt megvilágítástól függően. Fogalmam sincs milyen színű. Van amelyikben nagyon jól néz ki, a másikban meg szörnyű... -
-
Razzul
őstag
válasz
whitezo88 #228506 üzenetére
Az alatt az egy év alatt, amíg a i6S-t használtam ezt a bugot én sem láttam. Viszont azt tapasztaltam, amiről lugosi írt a hívásfogadási képernyőkről nem sokkal ezelőtt.
-
-
tothjozsi96
addikt
válasz
whitezo88 #228036 üzenetére
Telenoros vagyok, lejárt a 2 év hűségem, iPhone 7-et függetlenítettem. Hát az egészen brutál hogy milyen gagyi ez a művelet. Bemész, kiolvassák a telefonodból az IMEI számot azt hiszem és elküldik emailbe egy hivatalos Apple szerviznek akik függetlenítéssel foglalkoznak, majd ők függetlenítik.
A legnagyobb vicc az az hogy nem is kapsz semmilyen papírt erről az egész műveletről és miután megtörténik a függetlenítés nem is jön semmilyen értesítés hogy na, mostantól független a készülék.
Szóval egy szó mint száz, vicc.
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
whitezo88 #222795 üzenetére
Minél nehezebb annál inkább tudja a ráírt kapacitást.
10000 sajna nem azt jelenti hogy annyit tud leadni, olyan 7000 körül tudnak leadni, vagyis kb 2,5x tudod feltölteni vele a telefont.
Xiaomi saját boltjában olcsóbban megkapod. [link]
Vagy pontosan ezt a típust is megveheted olcsóbban. [link] De szerintem az első linkemen az újabb van.szasanyi: én neki se állnék egy 18W-ossal tölteni.
Nekem ilyen töltőm van.
-
Downsampling
senior tag
válasz
whitezo88 #186896 üzenetére
Ahogy írtam (mellesleg minden komolyabb online lap folyamatosan beszámolt a fejleményekről, mivel ez tényleg nagyon sok embert érintett), a leállás estefelé történt, és lényegében nem sokkal később a Mastercard közölte, hogy a saját rendszerükben van a probléma, aminek a megoldásán ezerrel dolgoznak - tehát minden bankot érintett. Az Index valamikor este 22-23 óra között frissített, hogy az OTP kártyák már működnek. Valószínűleg te pont az érintett időszakon kívül használtad a kártyád. Kár ezen vitázni, ez tény (volt).
-
aujjobba
addikt
-
-
Diokhan
addikt
válasz
whitezo88 #159953 üzenetére
"reseteltem a network settingset, amit egy tech oldal ajánlott, de reboot után is ugyanaz (és nem felejtette el a BT-ket sem" - Akkor valami ott nagyon nem sikerült jól, mert ha a hálózati beállításokat reseteled, akkor abban az esetben BT, wifi beállítások eltűnnek elvileg...
-
privacy99
senior tag
válasz
whitezo88 #58666 üzenetére
De egy mai autó sokkal jobban fog kinézni, kevesebbet fog fogyasztani azonos teljesítmény mellett, sokkal több funkció lesz benne, minden modernebb lesz és kényelmesebb.
Ha ezt átkonvertáljuk i5-re mondjuk, akkor az üzemidő (fogyasztás) nem fejlődött, 1-2 új funkció van, 1-2 modernebb dolog (pl.Lightning), de semmi érdemleges.
Mindemellett Android vonalon szerintem történnek izgalmas újítások.
i4 óta semmi érdemi változás nem történt, ezt el kell fogadni
Én azért vettem i5-öt mert az első iPhone-om volt és akkor már a legújabbat vettem, de nagyon kíváncsi vagyok az i6-ra, mert ha egy újabb i4/i5 vonalon lévő modell valami semmi újdonsággal, akkor elvesztik a vezető szerepet (bár már most elvesztették, mert egyre kevesebb dologban vezetnek).
-
pr0bi
senior tag
válasz
whitezo88 #57247 üzenetére
Színinvertálásnál kb így néz ki az ios 7 csak fekete volt a háttér. Nem is igazán értem ezt a funkciót, van akinek ez bejön vagy minek van?
Ezt a k*rva nagy processzorigényt (A7) se igazán tudom hova tenni. 3D alkalmazásoknál, játékoknál még megértem (már aki ilyen célra használja a telefont) de hogy az animációk, transparency miért ilyen erőforrás igényes...
-
jozsi252
veterán
válasz
whitezo88 #55604 üzenetére
Tudom hogy az, de nem lehet mit tenni
. Az ár meg amit írtam az i5 árából indultam ki, úgy hogy kb szerintem 190-200 között lesz az ikon 200 LTE ár. Elég kevés kedvezmény, de be kell látni hogy ez van.
Ragnar95 Erre van 1 nagyon egyszerű válasz. Tudják a szolgáltatók, hogy aki kiad érte 180-at, az kiadna érte akár 200-at is. Ezért pofátlan módon az előfizetéses árak az egeket verdesik.
-
madgie
titán
válasz
whitezo88 #55583 üzenetére
Normális géesembótban ingyé' vágják, kérdés, hogy SIM-Nano SIM esetében nem-e túl nagy a chip mérete. Be kell menni, belepróbálni a vágóba, akkor kiderül.
Pont mai móka: bementem a helyi Vodafone-ba, mondom, MESZK-es vagyok, kell meghatalmazás ,hogy Nano SIM-re cseréljék a Micro-t? A srác felnéz, aszongya, itt van mellettünk egy mobiltelefon bolt, átszól, levágják nekem, ezért ne rohangáljak papír után
Le is vágták ,adapterük is volt, problem solved.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xbox Series X|S
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Apple MacBook
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest