- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Def26 #282141 üzenetére
Ja a másik (igazából elhanyagolható) dolog,hogy megnéztem a Geekbench számokat.
Tudom,e-penis méregetésre jó csak,igazából annyira nem is érdekel,csak megmosolyogtató hogy a legújabb Snapi,ami ráadásul elvileg a Samsungnak meg is lett húzkodva kicsit,a 8GB ramos S23-ak esetén majdnem eléri a 1,5 éves A15 szintjét. -
válasz
Def26 #282141 üzenetére
3 napig engem is kísértett az ördög,rákívántam az S23 Ultrára.
De egyrészt rohadt nagy (13 Pro-hoz képest),másrészt a családi/baráti kör nagyrésze iphone-os és a kommunikáció java imessage-en és Facetime-on megy,harmadrészt sok olyan dolog van ami hiányozna az iPhone-ból (a gesztusok,FaceID,Apple Pay,stb),hozzá is szoktam nagyon az ios-hez.
Plusz nálam az okosotthon vezérlés is ATV-ről megy,ami szifon/ipad nélkül kb egy nagy nulla.
Aztán ott az Airpods Pro-m is.
Egy Galaxy miatt cserélhetném a telefont,az Airpods-ot és az ATV-t is.
Inkább maradok Apple vonalon.
Ha mindenáron el akarok költeni egy kisebb vagyont,akkor inkább veszek egy Apple Watch Ultrát. -
Gigicuci
senior tag
válasz
Def26 #243982 üzenetére
PWM lesz az. A megoldás, hogy felhúzod a fényerőt, minél magasabb annál kevésbé csinálja, továbbá a fehérpont csökkentés menüt kapcsold be, az szokott enyhíteni rajta. Sajnos ez ilyen, nekem ezért nincs OLED telóm, LCD-vel nincs ez a gond.
Ja és sok embert zavar, fejfájás/szemfájás/szédülés van extrém esetben. Én nagyon rövid ideig bírtam az XS-t. Ha diszkomfort érzésed van pár hét után, akkor ne kínozd magad vele szerintem.
-
-
btudos
nagyúr
válasz
Def26 #203641 üzenetére
Apple ID mindenképp kell, ha levelezésen és telefonáláson kívül bármi másra használni szeretnéd a telefont, pl. szeretnél rá valamilyen alkalmazást letölteni.
Ha regisztráltál Apple ID-t (célszerű a privát e-mail címeddel regisztrálni, így nem vagy a cégeshez kötve), utána már csak a te beállításaidon múlik, hogy a telefon hova menti a kontaktokat és az egyéb adatokat - céges Exchange fiókba, vagy az iCloudba.
Az én telefonomon is ott a céges levelezés, céges profil, és a kapcsolódó alkalmazások, de az adataim nagy részét a privát Apple ID-m és egyéb fiókjaim tárolják, így csak az kötődik a céges fiókhoz, ami valóban oda kapcsolódik, ha szükséges, elérem a teljes céges telefonkönyvet, de alapértelmezetten csak azokat jelenítem meg, akik a privát kontaktjaim között szerepelnek, amiben ott vannak a gyakran hívott kollégák is. Így minimális a duplikált adatmennyiség, ami céges adat, az az Exchange mögött van, így bármikor távolról eltüntethető, viszont minden más az enyém, az én fiókomhoz kötődik, így a privát dolgaim sehogyan sem kötődnek a céges fiókomhoz.
-
válasz
Def26 #203482 üzenetére
Ahogy Csabee. írja, az a kérdés hogy lesz-e rajta iCloud fiók beállítva. Ha nem lesz akkor a sajátoddal tudod használni, de egyszerre csak egy iCloud fiók lehet aktív rajta. Ha csinálnak céges iCloud fiókot és abból nem szabad kijelentkezni, akkor nem tudod a sajátod használni.
A céges e-mail címet lehet akkor is használni, ha a saját iCloud fiókoddal vagy bejelentkezve. -
-
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
Def26 #184477 üzenetére
Az alatta lévő rész többet elárult volna... ez a 24 órás mozgó átlag csak.
Amúgy a health mit mond? Hogy ott minden jó?
Egyébként ha intenzíven használod a telefont kezdetek óta/régóta sok online funkcióval, akkor simán lehet már benne fáradt az akksi... de azis lehet hogy hőhatás vagy akármi miatt bemondta az unalmast, vagy a vezérlése, és nem tartja meg a töltést/vagy nem veszi fel jól már.
Ha nagyon rakoncátlankodik és már zavaró, akkor akkut kell cseréltetni és jó lesz.
-
válasz
Def26 #156642 üzenetére
Lehet line-in bemenetként használni,csak kell hozzá olyan kábel.
Leginkább hangrögzítézre használható,vagy külső mikrofont lehet csatlakoztatni videózáshoz.
Ilyen kábelt találsz a neten sok helyen.
Arra figyelj hogy mivel más a lábkiosztása az apple jack aljazainak,így csak a direkt iphone-hoz való jó hozzá.Hangszóróként nem hiszem hogy működni fog,ez egy telefon,nem aux in-es bt hangfal!
-
Ragnar95
félisten
-
Vasinger!
nagyúr
Ez csak egy pletyka, senki se tud semmi biztosat.
Ha most én leírnám, hogy az új iPhone hajó méretű lesz és csak merülési engedéllyel lehetne használni, mert ha óceánban használnád akkor elsüllyedsz vele, akkor az kb. ugyanannyira lenne hiteles mint ezek a feltételezések. Biztosat majd csak szeptemberben fogunk tudni...
5s-re is azt mondták, hogy nagy lesz, erre maradt 4"...
-
206 cc
senior tag
Szia!
Szerintem meg a megjelenéskor mindenütt drágább volt mint a store-ban....olyankor szvsz pont az Apple-nél a legolcsóbb...már ha független kp-s vásárlásról beszélünk.
Az hogy most mennyi ára az 5S-nek pont azért ilyen eltérő,mert a boltok is akcióznak vagy máshogyan szerzik be a telefont....
A különbségek az árakban csak az Áfa ,Vám manipulálások miatt keletkeznek....hiszen mindenkinek az Apple adja a telefont... -
B-L-A-C-K
titán
Ha íratsz vele egy olyan adásvételi szerződést amibe pl egy ilyen rész is szerepel:
"A készülék letiltása esetén az eladó köteles megfizetni a vevő számára a készülék vételárával azonos mértékű kötbért."
...és letiltják a készüléket, akkor a bíróságon ez nem hátrány, viszont ennek se sok értelme van, mert akár több évig is eltarthat az egész...
Mindenkinek: Mozilla miért nem adott ki app-ot a böngészőjükre?
-
Mappa
addikt
-
Vadászom őket folyamatosan, de nem sok, a nagyobb gyártók is "kivárnak". Meg én olyat akarok, ami nem dörzsöli le az oldalát a fel-re-ki-be rakásnál. Az oldalfólia, illetve a full body fólia már mindkettőt postázták, pedig csak tegnap rendeltem, kíváncsi vagyok, mikor fog ideérni. Még egy bumpert vadászok,de olyat, ami belül is normális anyaggal bélelt, valamint egy Beyza zero szerű tokot, csak olyat, amin kívül van a varrás. A mostani i4-emen is bejött, nagyon jó tok szerintem.
nord_: 1. Szerkeszd az aláírásod, ne többet írj 5 percen belül, szólni fognak
2. Én nem várom, nem jött be nagyon az a tok, dehát kinek mi tetszik ugye -
DanielK
addikt
Erre tippeltem én is (mármint, hogy nem kezdéskor lesz náluk).
Csak sok portálon tényként kezelik (pl.: hvg, techportál stb.)Így legalább minden védőfelszerelés ideér (tok, fólia, keret matrica)
(#11074) Def26: az lehet, de akkor csak lenne már valami infó, hogy 28-án már lehet kapni. Az csak 3 nap és még semmi előrendelés vagy infó (az is furcsa volt, hogy egyelőre előregisztráció van, akinek majd emailen jön az infó)
-
Blaise
veterán
Szerintem néhány hétig még felejtős, egyelőre csak a kínai 1-2 dolláros gagyik vannak. Remélem a magyar iCase Leather is előáll majd valami szép tokkal.
-
vadászcsiga
félisten
Igen, iCloudban 3GS-sen csinálsz egy backupot, i5-ön meg bejelentkezel azzal az apple ID-vel és kiválasztod mint létező mentést. Fotókon, zenén, és csengőhangon kívül minden átkerül.
Mondjuk ha engem kérdezel nem ajánlom a GS backupját rátenni az 5-re mert lehetnek benne hibák amik előjönnek, és majd nem tudod mitől vannak, de másrészről Handrás állítólag 2G óta viszi magával a mentéseit.
-
HUNPSP
aktív tag
Pedig ez így van, hidd el. Box és PSN kínálata között pedig lehet eltérés, nem is kicsit - bár bevallom őszintén ez nem érdekelt soha, csak azt tudom hogy a PSN-en mi van.
Horribilis árak, kínálat aligha. Ráadásul csak most jelent meg a magyar Store...Ragnar: nem is mondtam, hogy nem érdemes.
Szifonon nekem is egy amerikai és egy magyarom van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Baldur's Gate 3
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Kuponkunyeráló
- Cyberpunk 2077
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Metal topik
- További aktív témák...
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest