Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunahunter
senior tag
válasz
Tom Sawyer #33428 üzenetére
Az enyémnek most vettem egy touc-ot (4,5 éves kisfiú) mert mindig a tabomat kunyerálta. A ReVolt-ot addig elviszi mint én, tiszta vicc.
De nem kapja kézbe csak napi fél órát, azt szeretném ha úgy játszana gyerekként mint én tettem anno.
Halat fogtam kézzel a patakban, bicajoztam, bújócskáztam az erdőben, szénabálát gurítottam la a hegyről mikor már kazalba volt hordva meg ilyenek. Persze ha nagyobb lesz, akkor csinálja ezeket. Ne a gép előtt legyen ha süt kint a nap. Konzol sincs itthon pont ezen okból. -
sunahunter
senior tag
JB 6.1.2-re úgy volt hajlandó felmenni a 6.1.3, hogy iTunes letöltötte, RedSn0w meg feltette. Ennyi.
Nem az iPhone-on csináltam meg, azon maradt a JB, hanem iPad3-on, de a szitu gondolom ugyanaz. -
sunahunter
senior tag
6.1.2-jb, erre ráengedem frissíteni itunes-al a 6.1.3-at, akkor mi van?
Azon kívül, hogy nem lesz jb? Rájöttem, nekem eddig sem kellett igazán hogy tört legyen.
Ez így gond? -
sunahunter
senior tag
válasz
vadászcsiga #32674 üzenetére
Igaza van a privivel kapcsolatban. Tahóság nem válaszolni. Telefonnál meg akit hívok és tudja hogy én kerestem, de napokig nem jelentkezik csak ha az ő s.arja fontos, az mind blacklistre van téve. Én rendre beírom a hirdetéshez hogy komolytalan és felejtős ha kérdezek tőle valamit privátban és nem válaszol annak ellenére, hogy itt járt többször az oldalon.
Az viszont idegesítő ha tízszer hív annak ellenére, hogy mindig visszahívtam egy hívás után. Az ilyeneket másnep szoktam visszahívni... -
sunahunter
senior tag
-
sunahunter
senior tag
válasz
skidrowkill #32611 üzenetére
Nem, csak klón.
-
sunahunter
senior tag
válasz
bull84ghia #32014 üzenetére
-
sunahunter
senior tag
válasz
bull84ghia #31997 üzenetére
Tudom, poén volt, raktam oda szmájlikat is.
-
sunahunter
senior tag
válasz
vadászcsiga #31993 üzenetére
Nokia 6310i a Te készüléked
Mi az a Zephyr?
-
sunahunter
senior tag
Ki akarom cseréltetni a fehér elő és hátlapomat feketére.
Tudtok ajánlani helyet, hogy hol érdemes? Természetesen olyat, ahol eredeti terméket szerelnek be, nem gagyi utángyártott cuccot. Hirdetések vannak, de eléggé gyagyinak tűnnek. Ebay-en is nézelődtem, kicserélném magam, csak nem tudom eldönteni melyik az eredeti, milyet rendeljek. Esetleg ha linkelne valaki egy eredetit, megvenném. -
sunahunter
senior tag
válasz
Vasinger! #31479 üzenetére
A guglis keresőbe elkezded beírni a keresett szót, és ott megjelenik olyan alul, hogy "ezen az oldalon" na az kell neked.
Pdf mentés vagy bármi más a legegyszerűbb ha letöltesz pl. egy google drive-ot, és a menteni kívánt file-on hosszan nyomvatartva feldobja az opciókat hogy mivel akarod megnyitni. Esetleg telepíted a mercury browsert, az tud menteni. -
sunahunter
senior tag
Ma raktam fel 5style hátlapot. Igényes, szép darab.
És amit rég kerestem, fém is van: [link] -
sunahunter
senior tag
válasz
Totheground #24395 üzenetére
IE
Operát használok, viszont hogy tudjak szinkronizálni, átexportáltam Explorerbe a könyvjelzőket, de a telefonra (4S) sehogy nem megy fel. Régebbi iTunes-al felraktam, de letöröltem azóta, most meg nem sikeredik sehogy.
-
sunahunter
senior tag
Hogyan tudom a gépen lévő könyvjelzőimet a telefonra átvinni?
Hiába szinkronizálok wifin vagy usb-n, semmi.
A csodálatos iTunes meg azt írja, hogy a szinkronizálás wifin történik az iCloudból. -
sunahunter
senior tag
Sracok ha a Safari helyett a Chrom-ot hasznalom, akkor be lehet vhol allitani, hogy pl. mailben kapott linkre kattintva a Chrome nyissa meg? (alapertelmezett bongeszo beallitas vagy ilyesmi)
-
sunahunter
senior tag
válasz
vadászcsiga #21374 üzenetére
Most errefelé igen hideg van, de nekem ott fent sose fúj, csak nyáron a klímával. Télen a meleg lentről jön nálam mindig. Nem hiszem egyébként hogy a gyártók erre ne gondoltak volna tervezéskor.
-
sunahunter
senior tag
válasz
Ragnar95 #21360 üzenetére
http://www.dension.hu/?subpage=dension_unimount&p=1
(#21364) vadászcsiga: Már két hónapja használom, stabil, egyszer sem esett még le. 2 csík ragacs van rajta. Nem gagyi kategória
-
sunahunter
senior tag
válasz
sunahunter #21357 üzenetére
Még 2 előnye van, nem zöld mint a klingó és feleannyiba kerül...
-
sunahunter
senior tag
válasz
zaskar #18849 üzenetére
Mintha én is vettem volna észre ilyet, vagy csak placebo hatás?
Nem hiszem, hogy a wifi driverjét kicserélték volna.
Anno adroidon én csináltam ilyet, másik készülék driver-jét tettem bele a rom-ba, és másfélszeres jelerősséget tudott vele a telefon. (utána mindenki ezt használta) ZTE topik.
-
sunahunter
senior tag
válasz
bull84ghia #18602 üzenetére
Kurva egyszerű. Mond, hogy kapcsolják be, és úgy fotózzák, hogy látszódjon a menü.
A hamisnak tök másak az ikonjai, több is volt már a kezemben. -
sunahunter
senior tag
válasz
freestailo #18338 üzenetére
Picasa-ba feltöltöd, gépen meg lemented.
-
sunahunter
senior tag
Van már untethered a 6-ra?
-
sunahunter
senior tag
rSAP protokollt jailbreak nélkül nem lehet elérni a 4s-hez?
Illetve az iPhone 5 ezt vajon tudja már? -
sunahunter
senior tag
válasz
roberto211 #16982 üzenetére
Voda kártyával 15x is letöltheted, magát aktiválja mindig. Nekem is az van.
Ja, ez az ingyenes navi csak Magyarországból áll. -
sunahunter
senior tag
-
sunahunter
senior tag
?
?
A gyári navi (iOS6) alatt ha a főgombbal aludni küldjük a kijelzőt, akkor ha esemény van, azt kijelzi, majd alszik megint.
Eddig egy navi sem tudta ezt... -
sunahunter
senior tag
Ma próbáltam a maps-ot. Semmi baja nem volt, tette a dolgát.
A kérdés, hogy az autópálya elkerülése hogyan működik? -
sunahunter
senior tag
válasz
vadászcsiga #11043 üzenetére
Nézem...
Nem egyszerű, felét nem engedi törölni, csak ha egyesével módosítom az elsődlegeset.
.
.
.
Más. A kikapcsolás után ios6-nál már nem 3g üzemmódban indul, ha előtte ki volt kapcsolva. -
sunahunter
senior tag
-
sunahunter
senior tag
Mailbeállításoknál az smtp szervereket hogyan lehet törölni?
-
-
sunahunter
senior tag
Tapasztalat azzal kapcsolatban, hogy ha folyamatosan be van kapcsolva a wifi, és a mobilnet (nem 3g mód, csak EDGE) mennyivel fogyaszt többet, mintha kikapcsolva lennének ezek? A mailfiókot 1 óránkénti frissítéssel nézi.
Kikapcsolva, és háttérben futó alkalmazásokat kilőve konkrétan 0%-ot esett egy éjszaka során ios5-nél. Most 6-os van rajta, ezért kérdem, másnál mi a helyzet? -
sunahunter
senior tag
-
sunahunter
senior tag
-
sunahunter
senior tag
Be van állítva több mail fiók, amikor megnyitom a mail app-ot, mindig a gmail bejövőjébe ugrik. Ha letiltom a gmailt, akor egy másikéba. De nem is az alapértelmezett fiók bejövő mappájába, henem egy másikba megy. Nekem az kéne, hogy az összes bejövő nevű mappába ugorjon. Ha belépek oda, ott is marad míg be nem zárom a mail alkalmazást. Utána a fent leírtak szerint viselkedik.
Ötlet, tapasztalat? -
sunahunter
senior tag
válasz
jozsi252 #5323 üzenetére
Próbáltam többször, nem sokat, de 12%-ot merült ha sok app volt a háttérben.
Direkt akkor nyitogattam meg őket mikor leraktam a készüléket, hogy lássam, használják-e az akksit a háttérben futó cuccok, és sajnos igen, használják.De nincs gond, mert az NCSettingsnek hála nekem nem megy se wifi, se data, 3g, gps csak ha kell (nem azért mert spórolok a nettel, hanem így tényleg keveset merül) és két-három napot elvan egyhuzamban.
-
sunahunter
senior tag
Megvagyok több merülési teszttel, mind éjjel, bekapcsolt állapotban:
Repülőgép módban nem merül, ám ha hálózaton van, az eredmény ugyanez.
A wifi, data, 3g, gps mind ki volt kapcsolva.
Háttérben futó appok (vagy tizenöt volt megnyitva) miatt 12%-ot csökkent az akkuidő, célszerű tehát ezeket kilőni.
Konklúzió: ugyanannyira merül offline módban a készülék, mint online-ban (szinte semmit), a háttérben futó cuccokat pedig érdemes kilőni éjjelre. -
sunahunter
senior tag
Kerdesem, hogy 5.1.1 alatt a gyari bongeszoben van olyan, hogy kereses a lapon?
-
sunahunter
senior tag
válasz
Kicsirics77 #4605 üzenetére
A SilentRingtone volt telepítve, feltette hozzá a WB-t, pincrush-t, libhide-t.
A SilentRingtone-t leszedtem, utána meg a WB-t a libhide-al együtt.
Mindegy, mindjárt kész -
sunahunter
senior tag
válasz
Kicsirics77 #4603 üzenetére
Csak a WB-t töröltem, rosszul fogalmaztam, helyesen: Cydia-ból a WB-t.
Máskor is töröltem már, sose volt baja tőle. -
sunahunter
senior tag
Most megy a restore iTunes-ból.
Cydia-WinterBoard eltávolítása utáni restart, majd állandó respring, semmit se tudtam vele kezdeni. -
sunahunter
senior tag
Pár napja nem jönnek a me.com-os leveleim.
Más is tapasztalta??? -
sunahunter
senior tag
válasz
molnarpeter #4454 üzenetére
Na, akkor ennyi, ha kell illusztracio, hasznald amit kuldtem
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest