- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Ben-
veterán
válasz
Schafranek #340636 üzenetére
(Sosem bírtam … Nem érzem magam jól a 120 Hz-től…)
-
-Ben-
veterán
válasz
Stauffenberg #340633 üzenetére
Hmm… ez érdekes…. Köszi.
(Ez esetben lehet, hogy nálam van valami probléma, de eddig nem találtam rá megoldást) -
-Ben-
veterán
válasz
Stauffenberg #340630 üzenetére
Most azon vagyok kiakadva, hogy a “képkockasebesség korlátozása” bekapcsolásával laggolgat a 13 Pro. Ha 5 lapnál többet hagyok nyitva Safariban, akkor már gusztustalanul akadozik. Ez a 18.4-ig nem ilyen volt… Azóta minden egyes frissítéssel egyre szarabb. Nem tudom, mit keféltek el, de nem örülök. 120 Hz-en rendben van, de az nálam nem játszik…..
-
-Ben-
veterán
válasz
Fritz Teufel #340610 üzenetére
Most már kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz… Már csak azért is, mert ezek alapján meg inkább olyannak kellene lennie, mint amilyet tegnap beillesztettem ide.
Ha marad a “letisztult” dizájn, akkor gondolom ez volt az olcsóbb megoldás…
-
-Ben-
veterán
válasz
AMD Power #340551 üzenetére
Az iPhone 6-ig sosem raktam tokba egyiket sem. Akkor éreztem először, hogy talán jobb lenne tokba tenni, mielőtt a betonon kötne ki…
Egyébként ha már a kinézetnél tartunk: nekem a fekete iPhone 5 tetszett a legjobban.
A mai napig tetszik a “vaskos” kávák ellenére is… Nekem fehér színű volt, mert bár tetszett a fekete, tudtam magamról, hogy nehezen viselném a kopást az alumínium kereten…
-
-Ben-
veterán
válasz
markknight #340540 üzenetére
Az lenne még szép, ha fekete lenne …
Szabi®: Nem az volt a baj vele, hogy kiállt a kamera, hanem szerintem ocsmány volt az egész.
Azok az antennák… borzalmasak… 2016-ban az iPhone 7 mutatta meg igazán, hogy mennyire egy elcseszett széria volt a 6/6s…
(Ettől függetlenül nekem volt i6-om és nem volt vele gondom… A tok mindent takart..
)
-
-Ben-
veterán
válasz
Szabi® #340524 üzenetére
Valószínűleg okkal növelték meg a hátlapi szigetet, nem pusztán azért, hogy más legyen, mint az eddig…
markknight: Valószínűleg nem ez lesz a legszebb iPhone, de nem érzem vészesnek. A 6/6s széria számomra sokkal fájdalmasabb volt…
syIex: Ezzel egyetértek. Akkor már csinálták volna úgy, hogy a gyűrűk egyáltalán ne álljanak ki..
Mindenesetre ezt itthagyom emlékeztetőül:
-
-Ben-
veterán
válasz
syIex #340515 üzenetére
Meglepően sokan értenek egyet veled, pedig szerintem nem lesz rossz, ha ilyen lesz:
Nyilván egy valódi készülék ennél (sokkal) jobban nézne ki…
Ezek a dummy modellek viszont valóban “aggasztóak”…
-
-Ben-
veterán
-
-Ben-
veterán
válasz
Rage47 #340484 üzenetére
Teljesen random laggolgat… Egyelőre nem súlyos - majd az iOS 26 után…
-, de pl. a Safariban a weblapok közti váltás eléggé sz*r.
Egyébként ha bekapcsolom a 120 Hz-et, akkor majdnem tökéletes, de én azt rögtön kikapcsoltam már az első napon.
Viszont 60 Hz-en is teljesen “fluid” volt az iOS 18.4-ig. Azt érzem, hogy kezd kevés lenni a ram…
(Lényegtelen, hogy miért, de nem tudok 120Hz-es kijelzőt sokáig bámulni….)
-
-Ben-
veterán
i13 Pro a 18.4 óta laggol, sajnos a 18.6 sem oldotta meg a problémát… Érdekes, mert a 18.4 előtt ugyanolyan jól működött, mint 2021-ben…
-
-Ben-
veterán
válasz
FIREBLADE78 #223720 üzenetére
Az is számít, hogy mikori a telefon...
-
-Ben-
veterán
Az imént írtam le a hozzászólásomban.
"Ha az apple.hu -ról vagy az istyle, icentre, edigital, euronics, emag (?), auchan, mediamarkt, telekom, vodafone, telenor, stb... valamelyikében veszed, akkor 24 hónapig lesz "garanciád" (szavatosság, de csak abban az esetben, ha magánszemély nevére szól a számla)"
Akad még 1-2 hely, az apple.hu -n megtalálod. Ha konkrét tipp kell és "hivatalos" forrásból tervezed beszerezni, akkor én az apple.hu -t vagy az iSTYLE -t javaslom. Ha mégis olcsóbban vennéd 12 hónap garanciával, akkor jó lehet az AQUA, gsmpalota, vagy akár a hardverapró is megbízható eladótól.
-
-Ben-
veterán
Ezt neked kell tudnod, hogy mi a fontosabb számodra. Ha az apple.hu -ról vagy az istyle, icentre, edigital, euronics, emag (?), auchan, mediamarkt, telekom, vodafone, telenor, stb... valamelyikében veszed, akkor 24 hónapig lesz "garanciád" (szavatosság, de csak abban az esetben, ha magánszemély nevére szól a számla), ha a gsm boltból veszed olcsóbban, akkor viszont csak 12 hónap gyári garanciád lesz, cserébe olcsóbb.... Ezt neked kell tudnod.
-
-Ben-
veterán
válasz
radi8tor #223547 üzenetére
Elképzelhető, de tulajdonképpen innen indultunk:
t|-|om!: "Pontosan ez történt az XR-XS vonallal is amikor s 11 megjelent: az XR maradt változatlan áron, az XS pedig megszűnt létezni"
Ez egyszerűen ebben a formában nem igaz. Az új széria megjelenése után még 7-8 hónapig gond nélkül lehetett vásárolni az előző szériából (Xs), és azért még napjainkban se lehetetlen. -
-Ben-
veterán
válasz
burgatshow #223539 üzenetére
XS -t még mindig sok helyen lehet venni...
-
-Ben-
veterán
Csak egyszerűen nem éri meg.
De ez csak az én véleményem és természetesen mindenki arra költi a pénzét, amire akarja. A helyedben kerestem volna egy használt, de garanciális i7 -et (de ismerkedésre talán még egy 6S is megfelelhet), 55-65e forint között. Esetleg egy iPhone 8 is jó lehet HA -ról. Ha tetszik, akkor minimális bukóval tovább lehet adni és venni egy újabb, jobb telefont, de ugyanez igaz akkor is, ha nem tetszik.
telefonmágus: +1
-
-
-
-Ben-
veterán
válasz
Tompika1987 #222924 üzenetére
El kell felejteni a szolgáltatókat, ha szavatosságról van szó. Teljesen hülyék, csak az idődet rabolják... Szomorú, de semmit se változott a helyzet 10 év alatt.
-
-Ben-
veterán
válasz
runner 125 #222927 üzenetére
Szerviz...
-
-Ben-
veterán
válasz
FIREBLADE78 #222406 üzenetére
Úgy tűnik.
-
-Ben-
veterán
válasz
medak #222216 üzenetére
Rengetegszer volt ez már téma. Ha saját névre (magánszemély) vetted, akkor tedd el a vásárlást igazoló számlát és meghibásodás esetén keresd fel az iStyle szervizeinek valamelyikét. Az Andrássy úti szervizt ajánlom, ha az iStyle mellett döntesz. De viheted máshova is pl. CareCenter, iCentre...
-
-Ben-
veterán
Küldte mostanában valaki futárral iStyle szervizbe a telefonját?
Akkut cseréltetnék egy iPhone 7-ben, de kerek 1 hete "Bevizsgálás alatt" státuszban van. Egyébként személyesen 1-2 órán belül kicserélik az akkumulátort. El se tudom képzelni, hogy mivel szarakodnak ennyi ideig.
-
-Ben-
veterán
válasz
batai15 #221812 üzenetére
24 hónap szavatosság, de 1 év gyártói világgarancia. Magánszemély nevére vásárolt hivatalos forgalmazótól származó készülék esetében lesz 24 hónap szavatosságod, ami az 1 év garancia lejártával további 12 hónapig biztosít. A Telekom is hivatalos forgalmazónak minősül. A vásárlást igazoló számla legyen meg!
-
-Ben-
veterán
válasz
default. #221785 üzenetére
Igen, szerintem lehet összefüggés. Az akkumulátor menü alatt meg tudod nézni, hogy hány % -os az akku, ha 85% alatt van, akkor már biztos, hogy nem működik 100% -os kapacitással a telefon, tehát a fagyásokat akár ez is okozhatja.
Szerk.: ha nyomja a kijelzőt, akkor az bizony kukába való már.
-
-Ben-
veterán
válasz
#30610944 #221651 üzenetére
Nekem tökéletesek az Apple gyári tartozékai. Egyikkel se volt gondom. Az 5W tényleg lassú, de nem azzal fognak spórolni, ha igazak a hírek...
"Meg amugy attol hogy valami 400ezer miert varja el tole az ember hogy telepakoljak a dobozt mint a tescos szatyrot?"
Mondjuk egy telefon esetében - amit a legjobb esetben is 2 naponta tölteni kell - talán nem árt, ha van a dobozban egy nyamvadt adapter kábellel. De ahogy már írtam, ezt is meg lehet oldani korrekt módon.... -
-Ben-
veterán
válasz
nord_ #221644 üzenetére
Részemről ezzel nem lenne probléma, ha olcsóbban adnák a készüléket. Bár némi kellemetlenséget még így is okozhatna, de legalább korrekt lenne. Vegyék ki az adaptert, a kábelt és a fülest, a doboz pedig legyen egyszerű fehér, felesleges papírok és matricák nélkül.
18W hálózati adapter: 11990 Ft
USB C - Lightning kábel: 6990 Ft
EarPods: 9990 Ft
Ligjtning-Jack átalakító: 2990 FtAdják 32.000 forinttal olcsóbban a telefont és ebben az esetben azt fogom mondani, hogy ez egy helyes lépés volt. Védjük a környezetet és van lehetőségünk a gyári vagy más egyéb tartozékok közül választani.
De valami azt súgja, hogy ez megint csak a profitról szól....
"csak fölöslegesen tesznek bele olyan dolgokat a dobozba, amit a legtöbben nem is használnak"
Van erről statisztika? Nálunk mindenki a telefonhoz mellékelt cuccokat használja, majd később azzal együtt adjuk el. Rokoni, baráti körben szintén.... -
-Ben-
veterán
válasz
galaxys80 #221640 üzenetére
Persze, doboz se kell, azon is spórolhatnak 1-2$ -t. Majd átnyújtják egy a mai "divatnak" megfelelő szivárványos antisztatikus fóliában a telefont.... Nem mondom, hogy sokszor lett volna szükségem az átalakítóra, de néha jól jött volna, ha ott van a dobozban. Csak ugye azt is kivették a(z) XS óta..
-
-Ben-
veterán
válasz
#30610944 #221638 üzenetére
Mivel nekem mindig csak az aktuális telefonomhoz van 1 db töltőm, ezért eléggé kiakasztana, ha a 400.000 Ft kicsengetése után még kérnem kellene egy adaptert (és esetleg egy kábelt is).... Ismerve az Apple -t még talán készleten se lenne, várhatnám, hogy végre megérkezzen a töltő, addig meg pihenne a dobozban a telefon...
-
-Ben-
veterán
válasz
herdsman12 #221354 üzenetére
Utánvéttel is legalább annyira meg lehet járni...
-
-Ben-
veterán
Srácok, annak mi lehet az oka, hogy az "egyéb" rengeteg helyet foglal?
Mi az az egyéb?
-
-Ben-
veterán
válasz
anderledani #221124 üzenetére
Az iGlass szerint semmi különbség nincs a 3D round és a Pro között.
-
-Ben-
veterán
válasz
mr.tamasbiro #220623 üzenetére
Minden böngészőben van inkognitó mód. Ki kellene próbálni, hogy nem akadt -e össze valami a böngészőben. Esetleg egy másik böngésző...?
-
-Ben-
veterán
válasz
mr.tamasbiro #220621 üzenetére
Inkognitó (privát böngészési ablak) mód a böngészőben.
-
-Ben-
veterán
válasz
mr.tamasbiro #220614 üzenetére
Sütik törlését próbáltátok már? Inkognitó?
-
-Ben-
veterán
válasz
mr.tamasbiro #220609 üzenetére
Bővebben? Mit jelent ebben az esetben a "nem megy" ?
-
-Ben-
veterán
válasz
tothjozsi96 #220574 üzenetére
Vidd a hivatalos szervizbe.
-
-
-Ben-
veterán
válasz
Genji #219931 üzenetére
"A készülékre még 1-2 hónap gari van amúgy."
Csak volt....Nem volt rajta üvegfólia?
118.900 Ft hivatalos szervizben a kijelző cseréje. Nem hivatalos szervizben nem tudom, hogy milyen kijelzőt szerelnek bele, de gyanítom, hogy nem lesz gyári minőségű és az se olcsó. Az iSamurai pl. nem hivatalos szerviz, 90.000 Ft a csere.
-
-Ben-
veterán
válasz
Micsurin #219858 üzenetére
1. Tudtommal nem limitált.
2. Eloxált alumínium, sérülés esetén ronda lesz, de alapvetően eléggé masszív, nem kopik.
3. Mostanában nem fog esni az ára. Talán jövőre, de szerintem hivatalos forgalmazónál marad a 180.000 Ft / 400$.
4. Lesz 1 év garanciád.
Szerk.: megelőztek...
-
-Ben-
veterán
válasz
herdsman12 #219747 üzenetére
?
-
-Ben-
veterán
válasz
burgatshow #219708 üzenetére
Pont ez lett volna a válaszom.
Illetve ugye már az átalakító sincs a dobozban, ami az Applenek lehet, hogy 2$, de 2990 forintért vásárolható meg.
-
-Ben-
veterán
válasz
nozs23 #219699 üzenetére
Jah, igaz is... Örüljünk együtt, hogy az Apple megint gazdagabb lesz.
Semmi bajom nincs azzal, hogy kikerül ez-az a dobozból, csak akkor lenne is olcsóbb.....Noukoum: Úgy kerek a sztori, hogy bár OLED kijelzőt kapnak az olcsóbb modellek is, azonban egy jóval olcsóbb BOE kijelzőről van szó. A minőségibb Samsungokat a Pro modellek kapják. (HA... igazak a pletykák, mert ugye biztosat nem tudunk, és ez vonatkozik az árakra is)
-
-Ben-
veterán
válasz
anderledani #219554 üzenetére
?
Miért?
-
-Ben-
veterán
válasz
telefonmágus #219552 üzenetére
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Pixel 7 Snow 128Gb-sok tartozék-1 hónapos-garanciás
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest