- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én a polarral használom az értesítések megjönnek mindig azzal nincs baj, az edzés feltöltéshez kell belépnem néha az appba és akkor találja meg csak a telefont az óra szerint.
AW-t én is vennék jó áron a 6-ostól felfelé már jó lenne nekem, szóval ha van jó áron ne tartsátok magatokba.
-
Gáben81
senior tag
Én is szerettem a maga idejében.De azóta megváltoztam. Nekem kifejezetten tetszik ez a zárt rendszer amit az Apple képvisel.
Amit oly sokan utálnak és szidnak, ez nekem most már szimpatikus. Anno szerettem warezolni, rootolni és szöszmötölni pepecselni.
Azóta viszont felnőttem, vagy nemtudom, de én szívesen támogatom a fejlesztőket és nem sajnálom megvásárolni az igényes minőségi applikációkat. Valahogy Ios-en jobban biztonságban érzem a dolgaimat, mint egy akármilyen kínai telefonon. Beszippantott ez az ökoszisztéma. Mindkét rendszer nagyon jó, de más közönségnek készült és nincsen ezzel semmi baj. Tetszik az is amilyen irányvonalat képvisel az Apple mostanában, pl. a Facebookkal kapcsolatos dolgok, remélem nem visszakozik 14.5-ben lévő újdonsággal kapcsolatban. Én úgy vagyok vele, hogy inkább fizetek, de ne elemezzem engem senki.
Egyedül ez az előfizetéses rendszer az ami nagyon lehúzás véleményem szerint, na arra viszont sajnálom a pénzt, nem tudom Androidon is így van-e azóta? -
Gáben81
senior tag
Fentebb nem ezt írták. Én nem tudom, nem használom azokat, így nem is alkotok véleményt. Mondjuk azelőtt is mindig ez ment, hogy most már aztán tényleg nincs az ami volt
. S6 Edge volt az utolsó Droidom. Vele már elégedett voltam, de a Szifonokkal még elégedettebb vagyok, ez szubjektív vélemény.
-
mtomi95
senior tag
Mármint app helyett?
Nekem az Apple “megoldása” jobban tetszik!
iOS 14.5 alatt most úgy megy Safariban a Youtube, hogy tud a háttérben és lezárt kijelzővel is lejátszani. Persze képakép módban is.
Ehhez nem kell sem előfizetés, sem külön app, sem tweak sem semmi.
Már asztali nézet sem kell, mobil alatt megy, csak nem a Youtube “gombokat” kell használni, hanem simán teljes képernyős lejátszáskor a homescreenbe kell lépni.Én is Outlookot használok. WP időkből maradt meg a fiók és a legjobb benne, hogy a MS nem korlátoz a push értesítéseket sem, szóval simán a gyári Mail app-al működik, ehhez sem kell külön app.
-
törölt tag
Ezt írta: fekete háttérrel, max fényerővel, sötét környezetben vizsgáltam - ezt nem tartom véletlennek
persze ha tudom, hogy ott van engem is bosszantana, csak megjegyeztem, hogy ilyen mélységben nekem eszembe nem jutna vizsgálgatni egy telefont, de mást sem.
(#6021) vadászcsiga ja, így már értem
-
istvankeresz
aktív tag
Én úgy emlékszem, hogy 4.3 volt a telómon. Letöltöttem egy 4.3.3 IPSW-t és a redsnOw akkori aktuális JB-elő progiját. Rányomtam, hogy JB, kérte, hogy tallózzam be az IPSW-t, ellenőrizte, majd kérte, hogy rakjam DFU-ba és utána már csak pár klikk és a végeredmény 4.3.3 JB-elve.
-
-
-
Mr. Teddy
őstag
Szerintem JB nélkül nem lehet ezt megcsinálni.
JB-vel Installous segítségével lehet IPA fájlt installálni. Például a már említett ifunbox segítségével a telefonban az installous downloads (vagy valami hasonló névre keresztelt) mappájába kell rakni a fájlt. Lényegében ennek az appnak ez az installálás a feladata, az más kérdés, hogy jogtalanul szerzett ipa fájlokat is fel lehet tenni vele.
Mielőtt bejön a warezolás, szerintem amit írtam fent, semennyit sem említ warezről. -
__H4X0R__
senior tag
iFunBox segítségével szerintem lehet, bár én erre nem használtam még, de próbáljátok meg felmásolni az Application mappába az adott ipa fájlt és hátha...
@Solar_Wind: Nem bonyolult, csak nem szeretek szinkronizálni
Majd én eldöntöm, hogy mit párosítok össze a géppel és mit nem
-
__H4X0R__
senior tag
-
-
-
bandigno
senior tag
-
manchester85
veterán
-
manchester85
veterán
-
Totheground
addikt
(nem is ítélem el)
Én meg igen, lévén semmivel nem tartom kissebb "bűnnek" a szellemi tulajdon lopását, mint a "fizikaiét". De szerintem ennyi elég is volt erről.
Ja igen, és az összes általam használt app/sw/os legális, és a zenéim nagyja is. A különböző netes remixekkel nem tudom, mi a helyzet.
-
N-vidi-A
őstag
3GS készülékeken még rajta volt, 4-en már nem.
Az tuti, hogy svájci a készülék, így biztos, hogy nem T-s, amúgy valószínűleg független kell legyen, mert megy T-s kártyával.
Úgy emlékeztem, van valami program gépre, ami rádugva a telót kiírja az eredeti sim lockot, ha van persze...
-
törölt tag
Hát őszintén szólva ezt nem tudom. Amúgy kérdeztem a srácot, hogy miért nem adta le, azt mondta, hogy valszeg úgysem a tulaj kapná vissza, hanem elraknák, amiben van is igazság.
Nem beszélve arról, ha mondjuk pénzt találnék, annak sem keresném a gazdáját, naná, hogy nem
Én úgy volnék vele, bekapcsolva hagynám, ha jön a gazdája érte, vagy a rendőrség, akkor visszaadnám, ha nem akkor megtartanám. De el nem adnám semmiképp, mert szerintem abba lehetne belekötni. Így még mondhatnám, hogy találtam, ekkor és ekkor, itt és itt, ami stimmelne is, hiszen tényleg találva lett, tehát a tulaja valószínűleg ott tartózkodott, jelen esetben a kórházban. -
törölt tag
Jó és akkor mit csináljon? Dobja el? Amúgy mi Angliában vagyunk.
Hol lehet erről beszélni, ha már itt illegális?
Mondjuk nem lopott készülékről van szó, és ez bárkivel előfordulhat, hogy talál egyet
Azért hívott engem a srác, mert számítástechnikával foglalkozom, ez egy kívülállónak pedig rokon téma. No meg a feleségemnek van egy
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest