- Indiában kezd a Poco M7 Pro 5G
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Yettel topik
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibee86
nagyúr
válasz nrbi001 #175179 üzenetére
+1
Én is rengeteg olcsóbb tokkal próbálkoztam (azért biztos nem annyival mint te), de a gyári bőrnél kötöttem ki. Fogásra/anyagra/gombok kidolgozására meg se közelíti egyik olcsóbb fajta se.
Persze szigorúan ebből is csak a fekete nem lesz ocsmány, de ez a korábbi szériáknál is így volt.[ Szerkesztve ]
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz nrbi001 #175179 üzenetére
A gyári bőr ebből a szempontból hogy valódi bőr tényleg jó, viszont bizonyos színekben gusztustalanul kopik, lásd pl szürke, illetve az alját nem védi a telefonnak, ami elég nagy hiba.
-
vasi89
addikt
válasz nrbi001 #171568 üzenetére
Garancia létezik rá és be is viheted de az apple nagyszerű üzletpolitikájának hála megmagyarázzák, hogy rosszul használtad. Én jack-lightning csatlakozót vittem vissza mert 2 hónap használat után a külső szigetelés körbe levált. És megmagyarázta a szervizes, hogy nem megfelelően használtam de hívjam fel az apple ők mit mondanak. 2 kérdésem volt, hogy lehet megfelelően használni valamit ami jó eséllyel a zsebedben van... 2. , az apple mégis honnan fogja tudni mi a gond ha ők el sem küldik nekik? Telefonon írjam körbe? Na kb ez a hozzáállás tok esetében is.
-
Timyyy
őstag
válasz nrbi001 #167723 üzenetére
Baazzz dettó, hát ez siralmas 35 négyzetméteren élek és öregem nem veszi a wifit a lakás minden pontján... mi lenne egy családiházban?
5S-em vígan vette a 3. emeleten lévő routerem jelét a lenti parkolóban, kb 100 méteres távolságról + házfalon keresztül... i7-tel elfelejthetem asszem.Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
M@te
senior tag
válasz nrbi001 #14293 üzenetére
próba cseresznye. lehet azt mondják hogy azért rosszalkodik mert le lett ejtve. érdemes megpróbálni több üzletben is hátha az egyikben vajszívűek.
egyébként nekem is szar a home. van hogy hibátlanul működik de van amikor olyan erősen kell nyomni hogy a hátlapon jön ki a gomb.
így van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
-
HUNPSP
aktív tag
válasz nrbi001 #10600 üzenetére
Bárki tud bármit intézni, ha tudod igazolni, hogy te / xy a tulaj. Ehhez kell a számla és jótállási jegy, vagy a vételnél a telefonszám amivel meglett véve+jótállási jegy.
A jótállási jegy nem biztos, de sejtem az is kell hozzá, azzal teljes a kép.[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=HUNPSP @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=HUNPSP&submit= @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=HUNPSP&submit=
-
legenda
válasz nrbi001 #7780 üzenetére
ezért is írtam, hogy szélsőséges esetben!
főként ügyintézője/szervizese válogatja, szerecsére találkoztam már korrekt hozzáállással, úgy gariztak egy általam leadott telefont, hogy semmi papír nem volt nálam ahhoz, ráadásul céges telefon volt, amely céghez - hivatalosan - semmi közöm sem volt!
biztos vagyok benne, hogy csak minden sokadik ügyintézője/szervizese hozzáállása ilyen korrekt, a többi engem is elzavart volna...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Kartács
aktív tag
válasz nrbi001 #7739 üzenetére
Ezt akartam is kérdezni hogy, hogy működik a garanciás full csere?!
Mert látom hogy rengeteg ember csak beviszi és cseréli 0 percesre... de hogy
Azt mondom hogy kopott és aggyá' másikat me' garis vagy mi?
Vagy van valami kulisszatitok esetleg benfentesek stb?Köszi az infót ha tudja valaki.
i7 13700K | ASUS ROG STRIX 4070 Ti OC | 32GB DDR4 | Corsair iCUE H150i Elite LCD WH | Corsair HX1000i | Corsair 5000D Airflow WH
-
Kartács
aktív tag
válasz nrbi001 #7737 üzenetére
Az komoly hogy neki mertél esni hideg zsíroldóval, de ha azzal nem jött le a fekete hátlap magától főleg nem a foltok akkor annak annyi, kár próbálkozni amúgy ez ilyen...
Én amikor leveszem a Zagg Shieldet a telefonomról fél évente kb akkor olyan mocskos színe van, füstös, nikotinos árnyalat meg midnen hogy OMG utána pár napig míg nem rakom rá az újat olyan mintha zsír új 0 perces telóm lenne
De ez ilyen sajnos tegyél ki bármit lefóliázva a levegőre, napra, szobába bárhova és egy nem lefóliázott tárgyat (totál mind1 mit) pár hónapra rá látható lesz a különbség.
Időjárás, levegő, oxidáció, zsírok, gázok, napfény kiszívja stb.
Ez vanAmúgy ha veszel egy zsíroldót 1000.- körül akkor már inkább vegyél egy eredeti iPhone hátlapot 3.000.-ért és cseréld ki 5perc alatt...
i7 13700K | ASUS ROG STRIX 4070 Ti OC | 32GB DDR4 | Corsair iCUE H150i Elite LCD WH | Corsair HX1000i | Corsair 5000D Airflow WH
-
Kartács
aktív tag
válasz nrbi001 #7714 üzenetére
Azt ba**hatod... én anno mikor barátnőmnek vettem egy iPhonet és megnéztem egy használtat a srácnak is ilyen tokja volt és olyan undormány volt alatta és azt el nem lehet tüntetni még jó hogy kivettem a tokból és megnézem mondotam "köszi de ez elég gáz"
Az a több hónapos/éves mocsok max vmi gőzborotvával lehetneKérdés:
T-Mobilnál mennyibe kerül egy Micro SIM? Megvettem a 4S-t most
Ha kell megvágom csak nem tudom becserélik e vagy kell a régi a cseréhez?!
Nem vagyok előfizető csak sima Domino kártyás akkor ingyen becserélik (cserébe kell a régi kártyám?) mert ha nem akkor megvágom addig is.Köszi
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
Játékos
addikt
válasz nrbi001 #6845 üzenetére
Köszi!
Most derült ki, hogy 3GS! A gyerek simán átvert, de gyanus volt, mert nem kompatibilisek a 3G IPSW-k vele, így ellenőriztem...
Szóval a kérdést újra fogalmaznám:
3GS-hez mit javasoltok? Köszi!
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Csabee.
nagyúr
válasz nrbi001 #6024 üzenetére
Köszi, azon már túl vagyok, csak a rezgést szeretném kikapcsolni normál üzemmódba. csak csörögjön ha hívnak, de sms-nél ne csörögjön, illetve íráskor se adjon ki semmilyen hangot!
A hang részét megoldottam, de rezgést még nem. Azt szeretném kikapcsolni valahogy hogy ne is rezegjen.
Üdv: Csabee.
-
Ragnar95
félisten
válasz nrbi001 #5380 üzenetére
Miért is lenne az Szerinted érdeke az a Google-nek, hogy egy csomó felhasználót elveszítsen? És egy ingyenes szolgáltatásnak miért lenne fizetős az appja....?
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Tibee86
nagyúr
válasz nrbi001 #3950 üzenetére
Miért nem ott teszed fel a kérdést akkor?... Ugye az s3-ba is ilyen sim kell már...
#3956: Én épp ráérek, megnézed a telefonomat, hogy van e rajta lopott cucc?? Egyéb iránt van fent egy olyan hogy kereső, ezer meg egyszer fel lett téve a kérdés már... De ha a helyén kérdeznéd, akkor mondjuk előbb kapnál érdemleges választ...
[ Szerkesztve ]
-
peugeotmate
őstag
válasz nrbi001 #3278 üzenetére
Én az iPiget (esetedben a Mobile iPiget) ajánlanám. Nekem sima, hálózatról üzemeltethető volt, de az igencsak korrektül szólt, pláne az árához képest. Az akksis verzió újonnan viszont picit túllépi az általad megszabott árat. Esetleg egy újszerű használt példányt is megérheti megnézni.
meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Védelmébe vette az Intel volt vezére az Intel 18A node-ot
- Autószerelők, autószerelés
- Xbox Series X|S
- Indiában kezd a Poco M7 Pro 5G
- iPad topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Apple iPhone 15 Pro , Blue Titanium , Usa ( eSim ) modell, kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 Plus, Blue, makulátlan, 128Gb, garanciális, független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest