- Magisk
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Garmin topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Mobil flották
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Zjunior
veterán
Nem értem 212 uk-ban a 32gb gyári független!
Itthon ilyen szar tarifacsomagra 90k+2 év 12k???
Anyáám
Gratula Mo.Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
_adaml21_
őstag
-
Totheground
addikt
Kapcsolódó változás (én is most tudtam meg, lehet mást is érint), hogy T-pontban 2 év hűség esetén már nem 18, hanem csak 21 hónap után engednek új készülékkel hosszabítani. Neten, egyelőre, még a 18 hónap érvényes.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Xero
nagyúr
válasz icecave #9788 üzenetére
Többet érsz ha bemész a helyi T pontba és ott felíratkozol. Tavaly én is lefutottam jó pár kört a tuti és minél gyorsabb vásárlás érdekében. 28-án reggel nem is kellett csak 20 percet szüttyögni vele és készen is volt. Az elfelejtett on-line rendelésem ügyében pedig rá 1-2 héttel csörögtek.
-
Topikgazda
Már az e-mailt is megkaptam: rendelése szállításra vár.
A T-s webshop okt. 2-t írt, de ez még változhat.
-
Xero
nagyúr
válasz manchester85 #9777 üzenetére
Én nem tartom annak. Nekem a 3G 30e volt, míg a 4S 80e.
Semmi nem indokolja a 90e-t.A 2008-as USD-HUF árfolyamhoz képest volt 35% változás. Ez 40e Ft-os árat indokolna.
A T nagyon elszemtelenedett.Ettől függetlenül én most függetlenre akarok váltani, szóval mindenképpen megtapizom és max megrendelem az apple.hu-ról, mivel még bent van egy év hűségem ugyebár.
A 100e Ft árelőny egy ikon400-nál nem elégséges már ahhoz, hogy megérje ott vásárolni és kivárni a két éveket.szerk: Mondjuk a dock elhagyása még nagy dealbreaker a fejemben.
[ Szerkesztve ]
-
Scoobyka
addikt
-
bamboocha91
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. iPhone 4S 5.1.1 készülékemen nyomtam a beállítások menüből egy visszaállítást mindent törölve. Amikor a telefon végzett, bejött a beállítási varázsló ahol nyelv, ország stb majd a végén az aktiválás volna. Az akitválást nem végzi el mert kéri az először aktivált sim kártyát. Néztem, hogy ez kikerülhető redsnow jailbreakkel, azonban a redsnow nem jailbreakel 5.1.1-et. Maradna a downgrade 5.0.1-re, de sajnos a redsnow nem tudja megcsinálni mert nem talál SHSH blobs-ot (amit teszek hozzá h fogalmam sincs hogy mi).
Jah, absinthe jailbreaknel kiírja hogy nincs még aktiválva a telefon, így nem lehetséges.Szóval szeretnék segítséget kérni, hogy ezt mégis hogyan tudom megoldani?
Előre is nagyon köszönöm.
Üdv: Tomi
[ Szerkesztve ]
-
luw2win
őstag
Akinek nagyon hiannyzik a google maps
Safariba belepesz, beirod h maps.google.com, aztan rakattintasz a kis nyilra lent es Add to Homescreen.
Nem a legjobb megoldas, de en meg mindig ezt jobban szeretem mint az uj maps-et.Amugy azt olvastam hogy decemberig felkerul az App Store-ra a google maps.
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
Scoobyka
addikt
de durva,hogy 1 ev ikon 400 150 ha iphone 4s-t es iphone 5-t veszel is...szoval lessz itt meg kiigazitas sztem...de 200 lesz dominosan...ez mar erezheto...a 4S meg 150 vagy kicsit lejjebb..
ket evre en mar nem vennek iphone-t,mert a konkurens is eleg szepen feljott es 2ev utan mar lehet hogy be is elozi oket...1eves arak meg hataresetek...
meg most az a 0,5 col nem nagy valami plane nem ugy,hogy csak felfele nott...szeltebe nem....kamera az azonos 4s-el elolapinal meg vga boven eleg es keveebb adatot is eszik,ha 3grol megy.....lte szemely szerint nekem nem kene...de nem akarom elkiabalni elso tesztet varom nagyon...
lehet nem vagyok trendi de en lehet ugy valtanek mar,hogy mindig amikor kijon egy generaco akkor az elotte levot veszem meg,mert addigra kijonnek a hibak es javitjak valamint van eleg kiegeszito emberi aron is....plane itt most a nano sim es uj csati miatt is...de ez a szubjektiv velemenem...senkit sem akarok meggyozni.
[ Szerkesztve ]
-
_adaml21_
őstag
Persze, miután adtam magamnak egy hetet, hogy feldolgozzam a 4S árait, így már nem olyan vészes változás, de az én esetemben pl. az iphone 4 32GB és az iphone 5 32gb között pont 53 000 ft drágulás figyelhető meg, pedig csak 2 év telt el, az árfolyam pedig 10-12 forintot emelkedett.
De most utoljára még lenyelem, legyen. -
manchester85
veterán
Árak a T-nél! Egesz tűrhető.
90 ezer ikon 400-zal.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
mondomén
őstag
válasz Scoobyka #9774 üzenetére
Hétköznapi használatra a 4 is tökéletes, még 1 évig biztos nem cserélem. Mondjuk ha most állnék csere előtt 3gs-ről biztos 5-re váltanék a nagyobb kijelző miatt. Bár a tököm tudja, alig csinálok vele valamit, ennyi pénzt kiadni azért, hogy zenét hallgassak meg netezzek...
-
Scoobyka
addikt
válasz mondomén #9773 üzenetére
nekem van ismeros aki most valtott 3gs-rol 4s-re...es sztem nem banja meg...mondjuk az 5 lehet hozz egy ket pluszt...de a kerdes er e annyival tobbet,hogy a legujabbat vegye meg valaki...vegulis hetkoznapi hasznalatra a sima 4s is allat..a 3gs olykor mar kicsit lassucska volt....de az 5 meg draga es az elso daaraboknal meg legalabb elojon h van e valami hiba en lehet kivarnam hogy a javitott szeria keruljon hozam....raer frissiteni egy ev mulva is sztem.
-
Zjunior
veterán
AVplayert nem találom App store-ban..
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
mondomén
őstag
válasz icecave #9764 üzenetére
Szerintem inkább múlik a kódoláson és a bitrátán mint sem a méreten. Max tovább tölti be kezdésnél meg tekerésnél. Kipróbálni csak ezt tudom, nincs annyi helyem... Amúgy meg azt tudom, hogy frissítés előtt még a 720-hoz sem tudott hozzászagolni, most meg simán viszi az 1-2 gigás sorozat részt. Próbáljátok ki pad-en, szerintem viszi majd.
-
isildur2
csendes tag
Hello! Van a google voice szolgaltatas. Ami ugye mar elerheto magyar nyelven. Nos! Lattam angol videokat meg hasonlokat hogy hangvezerlessel ebresztot meg ilyeneket lehet beallitani ezzel a programmal. Ugyanezt lehet magyar nyelven? Legalabb smst diktalni? Mert androidon lattam hogy mikor irnam az smst akkor ott egy kis mikrofon. Feldiktalom a szoveget magyarul es atalakitja szovegge! Ugyanezt nem talalom iphoneon. Lehet valahogy?
-
Tibee86
nagyúr
válasz Csabee. #9758 üzenetére
Külön csináltam win alatt egy másik profilt/fiókot vagy hogy hívják.
Mert arra nem jöttem rá, hogyan tudok teljesen külön használni 2 iPhone-t egy iTunes-ba, csak így. Azért furcsálom leginkább, mert azzal az ID-vel biztos hogy egyszer se lett leszedve.Gondolom valahogy lehet használni 2 iPhone-t egy iTunes-al, csak én nem jövök rá. Nincs valami leírás vagy hasonló, mert pl. Zenéket max úgy tudnám külön kezelni, ha mindet beraknám a könyvtárba, majd egyesével kiválasztom, hogy az egyikre ezeket, a másikra azokat tegye fel.
[ Szerkesztve ]
-
Keksz
senior tag
válasz vadászcsiga #9749 üzenetére
FB, flipboard és Mail is csinálja néha
Egyébként mi van az ékezetes írással? Mi változott?
[ Szerkesztve ]
-
Bailey
senior tag
Nekem érdekes módon az i4 nem merül jobban így egy napos használat után mint 5.1.1.-el. De egy haver szintén panaszkodik a gyors merülésre. Viszont kicsit gyorsabb lett szerintem az egész rendszer. iPad2-nél nem látok változást sebességben vagy merülésben.
-
Tibee86
nagyúr
Jött a facebook-ra frissítés, amivel nem is lenne baj, de nem az én ID-met dobja be, hanem a családban lévő másik iPhone-on használtat. Pedig azzal 1000%, hogy nem töltöttem le. Sőt azon fent sincs. Eddig mindig a saját ID-met kérte, nem is értem, hogy lehetséges ez.
Töröltem, leszedem újra, de mindenesetre nagyon furcsa. -
manchester85
veterán
válasz icecave #9753 üzenetére
Én a napokban tettem fel egy 720p-s mkv-t, és akadt avplayerrel. Persze volt, amit vitt, de a legutóbbi film iszonyatosan akadt. Amúgy nem nagyon szoktam filmezni, haver miatt tettem fel, de baromira meglepődtem, mennyire szaggatott. Azt hittem, ilyen gond ezzel az eszközzel ezzel a programmal már nem lehet, de mégis.
i6 Silver
-
Tibee86
nagyúr
válasz manchester85 #9746 üzenetére
Nekem se lenne különösebb bajom vele, ha nem merülne tőle annyira. Bár az ékezetes dolog se tetszett túlzottan. Talán majd javítják ezeket a 6.0.1.-ben.
Addig meg bőven elvagyok az 5.1.1.-el.
Nálam ez a "nem jön be" leginkább az üzemidőre, maps bkv tervezés, és az ékezetes dologban merül ki.[ Szerkesztve ]
-
Keksz
senior tag
Nekem ami meg feltunt hogy miota ios6 van fent azota csomo minden kiirja h eppen nem tud csatlakozni, time out, elvesztette a kapcsolatot stb.
3G-n vagyok, a kis jel ott van, de eppen az adott app nincs online vmi miatt.
Elotte soha semmi nem irt ki ilyet.Amig beirtam jo volt, majd jott:
[ Szerkesztve ]
-
Chosen
addikt
Apple aláírja még az 5.1.1-et ha restore-olnám?
-
Kommy
veterán
válasz vadászcsiga #9736 üzenetére
iPad-en nem kell rámenni a buborékra amin az ékezetes karakterek vannak, viszont azt hiszem működik iPHone 4/4S-en is agyors ékezet írás, ha felfelé húzzunk az ujjunkat mint iPad-en
-
sirszevenap
addikt
Sziasztok.
Tanácsot szeretnék kérni tőletek abban, hogy mennyit adja ki legfeljebb egy iPhone 4S-ért. Természetesen használtról lenne szó. A következő kérdések merültek fel bennem ezen kívül.
1. Tudom mik a különbségek a 4 ill 4S-között. Kérdés csak annyi , hogy megéri e azt az ár különbséget a 4S?
2. Október közepére tervezem a vásárlást. Milyen értékű árzuhanás várható ekkora? Vajon megkapom 90-100 között akkor a 4S-t?
Egyébként akár Voda függő is lehet.
Akármilyen tanács jöhet , a kérdéseken kívül is. Nagyon megköszönném!
üdv.
Bankkártyával? Hát persze!
-
csoki46
senior tag
Én délután 2 körül frissítettem a 3GS-em 6 perc alatt leszedte a frissítést. Érezhetően gyorsult a rendszer. De ez a fehér tárcsázó és zenelejátszót még szokni kell...
Viszont ami idegesít az a szöveg írásnál a hosszú ékezetek írása. Láttam más is panaszkodott rá, ezt tényleg hamar meg kéne oldani, megutáltam rajta írni pár perc alatt -
Scoobyka
addikt
válasz Tibee86 #9726 üzenetére
erre letezik epesszu magyarazat???? Mert azt szivesen elolvasnam.....mert ezt ha Steve meglatta volna tuti fejek repulnek....es nem hagyja annyiban....egyet mondhatok,hogy az apple-nel csak Ive dolgozik a tobbi meg nagy here!
vadászcsiga: szembe a biztos halalba? ez lenne az uj irany...kosz kihagyom...
[ Szerkesztve ]
-
baro130
tag
Azért a google térkép hiányzik. [link]
-
Scoobyka
addikt
válasz bigdady #9720 üzenetére
nem kell semmit csinalni csak ranezni az ikonra....nezd hova kanyarodik az a kek nyil...es tudni illik,hogy a maps az apple fohadiszalasat jeloli....na most ott van egy alul es feluljaro....a navigacio levezet rgoton a biztos halalba
[link] nezd csak meg!
[ Szerkesztve ]
-
Scoobyka
addikt
Jol latom,hogy a mapsben a balra leterni a feluljara akar vezerelni a maps ikon? Ekkora Bugot hivatalos appban meg nem lattam ,ez nem tunt fel senkinek!
-
Tibee86
nagyúr
FB-ról Magyar iPhone közösség kiírása:
Csitt....T-Mobile-os belső infó következik, tessék jól figyelni.
---
Tájékoztatunk benneteket, hogy 2012.09.21-én 00:01 órától az iPhone 5 készülék előrendelhetővé válik a Webshop-on, 2012.09.28-tól pedig a készülékek megvásárolhatóak lesznek a kijelölt személyes ügyfélszolgálatokon.
--- -
Tibee86
nagyúr
Nekem sincs ott, régebben mindig tettem fel egyből, ha megnéztem, szóval arról, hogy ott kéne e lennie vagy nem, nem tudok nyilatkozni. De én is úgy tudom, hogy ha már megnéztem, és elérhető frissebb szoftver, akkor ott kéne lennie
samgar: Ha backup-ot visszaraksz, akkor nem fognak eltűnni, csak ha újként állítod be.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
van ájfónomon a fotókba 1 mappa amiben van 2 kép, egy 1000 éves msn beszélgetés printscreenje meg valami abstact.. és az istenér sem tudom törölni.. valaki?
-
StLui
veterán
-
samgar
őstag
Van ahol azt olvasom a GM ugyanaz mint a végleges, van ahol azt, hogy nem. Végül is nekem mindegy, kinek mi a véleménye róla, de szeretnén letölteni a véglegest, ami nem GM. De ezt honnan tudom letölteni? Mivel az iTunes azt jelzi, a legfrissebb szofterem van.
Oppo Find X5 PRO
-
szijartg
őstag
Újra... az normális ha beta4-nél nem jelez a telefon hogy van frisstés? 4s
azt hitem, hogy csak a gm-nél nem jelez.
most akkor hogy is van ez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest