Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
Sziasztok,
iPhone 12 mini-nél ha jön bejövő hívás, akkor ha duplán nyomom az oldalsó gombot akkor elutasítja a hívást.
iPhone 13 mini-nél pedig ez nem működik csak lezárja a képernyőt és nem rezeg.. Mit kéne beállítanom hogy ugyan úgy dupla klikkel elutasítsa a hívást? -
Csabee.
nagyúr
válasz
rayoliviero #256053 üzenetére
Én nem mernék tőlük venni. Még a címük sincs feltüntetve a weboldalon.. nagyon titokzatosak.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
szabonagyur #255738 üzenetére
Most rendeltem meg Telenornál az esimet! Jelzem ha aktiváltam!
-
Csabee.
nagyúr
Sziasztok!
Van egy iPhone Se 2020 modellem, ami időről időre kikapcsol. Ezt követően csak a reset gomb kombinációval lehet bekapcsolni. Ezt random csinálja. Tapasztalt már valaki ilyet? -
Csabee.
nagyúr
válasz
GreenGoblin #246984 üzenetére
Ha jelszavas védelmet nyomunk az itunes backupon akkor valóban mindent ment.
-
Csabee.
nagyúr
Sziasztok!
Új készüléknél adat másolást eddig itunes titkosított mentéssel majd új eszközre visszaállítással oldottam meg.
A közvetlen iphone ról iphone-ra történő àtköltözéskor is mindent áttölt a rendszer?? Van valami különbség a 2 módszer között ? -
Csabee.
nagyúr
Sziasztok!
telenoros vagyok, és egy pár hete lb nem megy az iphoneról a hotspot megosztás. Csatlakozik az ipad de internet már nincs. Ti tapasztaltatok ilyet?
-
Csabee.
nagyúr
Sziasztok!
Bejövő hívásnál hogy lehet beállítani hogy “Magyarul” mondja ki a hívó nevét? Az én telefonomon angolosan olvassa be, de ismerősöm telefonján “magyaros” kiejtéssel olvassa fel.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
tothjozsi96 #228124 üzenetére
Gondolom abból indulnak ki hogy sokan megtartják tárolják a régi eszközöket is. Nekem sok ismerősöm ilyen.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
MasterMark #212111 üzenetére
16:9 es képernyőn jobban mutat a 16:9es fotó, ennyi.
icecave: köszi jó lett
-
Csabee.
nagyúr
válasz
MasterMark #212108 üzenetére
Mert széles kijelzőn nézem a fotókat.
-
Csabee.
nagyúr
Üdv!
iphone gyári kamera appban nem lehet a 16:9 et alapértelmezetté tenni?
-
Csabee.
nagyúr
válasz
markknight #210038 üzenetére
Hol érhető el? Iphone 11 et felfogja ismerni nekem?
nekem 7 nap ingyent ír.
-
Csabee.
nagyúr
iPhone 11-en hol találom az akku %-os kijelzést? A battery alatt nincs.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
birorichard #208309 üzenetére
Köszi.
Néztem hogy a 11-es iphone-on ha elfektetem, a beállítások menü ipad-hez hasonlóan fekvő módba vált, a sima 11 pro ezt nem tudja. Lehet a kisebb kijelző az oka. -
Csabee.
nagyúr
iPhone 7-en ha megérintettem az ujjlenyomatot 2-szer akkor az ikonokat lentebb csúsztatta. Az új gomb nélküli készülékeken hogy működik ez a funkció?
-
Csabee.
nagyúr
válasz
anderledani #207224 üzenetére
Fel kell dobnia annak is igen.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Remus389 #207120 üzenetére
Amikor előfizetsz, akkor a Bankkártyád adatait meg kell adnod az Apple fiókodhoz. Innentől kezdve minden hónapba automatikusan levonja a pénzt. Ha nem fizetsz, no erről nincs tapasztalatom.. szerintem nem törlik a tárhelyről az adatot hanem küld figyelmeztetést. Ez lenne az ésszerű.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Norbi. #206920 üzenetére
Lehet visszatérek hamarosan a nyomógombos nokiára. Mióta kiadták az fOS 13at a ránézni nincs kedvem az iphoneokra. Safariban a letöltèsek is körülményesebb..+1 gombnyomást sikerült beiktatniuk.
mail appból is levették a gyors ikonokat, itt is +1 nyomás.Van céges androidom azis sz@r persze.. de azt nem használom csak bottal nyúlok hozzá ha csörög
-
Csabee.
nagyúr
Üdv! iHealth track vérnyomásmérőt használ valaki? Mi a tapasztalat?
ui: jó az új PH!
De hová lett a fórumon belüli kereső?!
-
Csabee.
nagyúr
válasz
CharlieDrop #205611 üzenetére
Persze.
165.000 Ft a 44mm-es modell! -
Csabee.
nagyúr
Apple oldalán kinnt vannak a Ft árak!
-
Csabee.
nagyúr
Kezdőőődik!!!
-
Csabee.
nagyúr
Privátban valaki küld revolut meghívót?
-
Csabee.
nagyúr
Szasztok! Az akkumulátor állapot % szokott változni? Nekem 1 éve nem mozdult holott érzetre nagyon visszaesett az iphome 7-em üzemideje. Reggel 6-tól 9-ig pénteken 65%- ot esett az akku szintem. Ezalatt 80p et hallgattam zenét. Sokallom a merülést.
-
Csabee.
nagyúr
Sziasztok,
Milyen szoftvert javasoltok gyermek védelemmel kapcsolatban? pl bizonyos oldalakat letiltani tartalom szűrés, s egyebek.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Ununqatrium #194514 üzenetére
Biztosan a bankkártya adat meglett adva, ha esetleg van webes kártyád akkor azt add meg ne az éles bankkártyád adatait.
-
Csabee.
nagyúr
iPhone 8 -on mitől lehet az a hiba, hogy eltűnt a beállításokból a Touch ID és jelkód opció?
-
Csabee.
nagyúr
válasz
leslieke #193373 üzenetére
Nekem bárhol. De hihetetlen hogy időről időre rosszabb az ios... értem én fél millióért kéne vennem új modellt az jó. Jövőre meg millióért:.. akkor is leszokott fagyni a telefonom többször mikor vonalba vagyok, s közben hívnak és szseretném felvenni. Ezt sem szereti az ios..
-
Csabee.
nagyúr
Üdv!
Ios 12 óta az iphone 7-nél többször jelentkezik az a probléma, hogy elkezdek gépelni s nem jelenik meg.. aztán egyszercsak megjelenik az összes betű késleltetve.. -
Csabee.
nagyúr
válasz
CharlieDrop #189596 üzenetére
Az nem számít. 1mm.. inkább lenne 1cm-el vastagabb 3x ekkora akkuval
.
-
Csabee.
nagyúr
Megunt x et átveszek 70ért
-
Csabee.
nagyúr
válasz
IntelKiller7 #189424 üzenetére
Jó azis ..
-
Csabee.
nagyúr
Akkor az uj iphone egy ipari hulladék?
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Totheground #189402 üzenetére
Jaja. Már tesztelik, biztosan lesz. Kérdés hogy lesznek e e-sim vágók
-
Csabee.
nagyúr
Na a legnagyobb DUAL SIM! Végre. Nekem ennyi elég.. dobom el a 2. Telefonom majd 😁
-
Csabee.
nagyúr
válasz
California1 #189392 üzenetére
Szerintem a beta profilt torolni kell majd updatenel megjelenik a rendes ios12.
-
Csabee.
nagyúr
Minek demóznak játékot... szép grafika, de sztem felesleges...
-
Csabee.
nagyúr
Üdv.
Ismerősömnek iphone 8-a van. Rengetegszer olyan tünet van hogy hívom, szonnal foglalt. Hívom közvetlen utána akkor meg kicseng. Találkoztatok már ilyennel?
Ezt a ne zavarjanak mód okozza ugye?!
-
Csabee.
nagyúr
Nekem régen nem volt ilyen gyors az ota frissítés. Most kb 2 perc alatt letöltötte a sw-t, majd telepítette is.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
aujjobba #182315 üzenetére
Az a ciki hogy a felhőben lévő képeket meg sem tudod nézni ha nincs tárhely. Hisz a nézegetés nem igényel tárhelyet.. Én a nasomat használom kép tárolásra ahol ez a funkció működik. Az apple felhője nem tudja ezt.. ismerősöm telefonján néztem ezt a lehetőséget.
MasterMark: Azt hogy ne tudnám kezelni a telefont kikérem magamnak. Tudom kezelni hidd el, mindenem apple de ez az icloud egy szar jelen állapotban. Tehát ha valakinek 16os iphone ja van az b@szhatja az icloudot ha vissza akarja nézni valaki a mentett képeit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest