- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@te
senior tag
Találkozott már valaki ilyen hibával?
Szeretném megosztani a helyzetemet a find my-ban egy ismerősömmel. Én látom az övét, de én hiába megyek rá, hogy megosztás, azt írja ki, hogy nincs engedélyezve ez a funkció. Pedig mindenhol be van kapcsolva és a megosztott személyek között ott van az ismerősöm iPhone-ja. Újraindítás nem segít, legfrissebb szoftver van fent.
Köszönöm! -
M@te
senior tag
Erre esetleg valaki?
-
M@te
senior tag
Sziasztok!
Budapesten melyik iphone szervizt javasoljátok a hivataloson kívül? Egy kijelzőcserére lenne szükségem, de a 60k most kicsit húzós és már alig látok valamit a képernyőn
Köszi!
-
M@te
senior tag
Sziasztok!
Másnak is van ios 11 óta hogy ha üzenetet kapok (csak imessage) akkor a zárolt képernyőről eltűnik az értesítés mintha gépről vagy más telefonról rögtön elolvasná valaki. Folyamatosan frissítem az ios-t. Nem szűnt meg a "hiba"
Küldési és fogadási címnek a telefonszámom és az email címem van megadva. Nemrég eladtam az Air-emet de úgy formatáltam le, ahogy kell, kijelentkeztem mindenből stb.Köszi
-
M@te
senior tag
Sziasztok!
Néhány hete újratelepítettem a macbookom, a problémám az, ha az iphone-on megnyitom a files alklamazást, akkor ott még mindig a régi macbookom fájljait látom a különböző mappákon belül. Hogy-hogy nem szinkronizált össze az új rendszerrel? Hogyan tudom megoldani, hogy az iphone-on a desktop mappában a most a desktopon lévő fájlokat lássam? Vagy nem jól értelmezem a program működését?Köszi
MÁS arról miért nem beszél senki hogy az ios 11-el megjelent az az új funkció, ha egy fotót a galériában felfele húzok, akkor tudok választani 4 mód közül, hogy hogyan jelenítse meg. loop, live, bounce, long expo. vagy erről is csak én maradtam le?
-
M@te
senior tag
Sziasztok!
Néhány hete újratelepítettem a macbookom, a problémám az, ha az iphone-on megnyitom a files alklamazást, akkor ott még mindig a régi macbookom fájljait látom a különböző mappákon belül. Hogy-hogy nem szinkronizált össze az új rendszerrel? Hogyan tudom megoldani, hogy az iphone-on a desktop mappában a most a desktopon lévő fájlokat lássam? Vagy nem jól értelmezem a program működését?
Köszi
-
M@te
senior tag
Jó reggelt mindenkinek!
iphone 6s szinte használhatatlan a 11-es frissítés óta. minden hívás között hard reset-elnem kell a telefont különben nem hallok semmit és a hívott fél sem hall engem. az appok lefagynak úgy hogy csak hard reset-re reagál a telefon, az akksi gyalázat és még sorolhatnám. 11.01 vagy 11.1 (nem tudom mi van) frissítés sem oldotta meg.
Másnak is van ilyen problémája?
-
M@te
senior tag
Ne haragudjatok nem olvastam vissza de nekem hasznalhatatlan lett a telefonom ios10tol. Akadozik lefagy kilep, az uzenetek appba nem tudok belepni mert egybol kilep, ha megis enged akkor nem kuldi el az uzeneteket bealitasokban van olyan menupont amibe nem tudok belepni. Mi a franc ez?
Azt mar nem is mondom hogy 3 ora hasznalat utan lemerult a telefonom! Repulos modban!!!!
-
M@te
senior tag
válasz
Gyurma_13 #130710 üzenetére
support "zárva" holnap nyit.
szerviz azt mondta hogy foglama sincs hívjam a supportot.
bár neten azt írják ha nem tudom a jelszót nincs lehetőség hozzáférni, ami azért abszurd mert tényleg nem adtam meg jelszót. annyira nem vagyok hülye hogy 6 nappal ezelőtti dologra nem emlékszem, főleg ha ilyen fontos.
mással még nem fordult elő ilyen?
-
M@te
senior tag
Sziasztok!
Egy sos segítségre lenne szükségem!
1 héttel ezelőtt csináltam biztonsági mentést iphone-omról itunesban, ma kaptam meg a szervizből az új telefont. Vissza akartam állítani a 16.iai mentést és jelszót kér a biztonsági mentés feloldásához. 100% hogy nem adtam meg jelszót, mert most sincs bepipálva a mentés titkosítása.
Még egyszer mondom hogy biztosan nem adtam meg jelszót és nem titkosítottam a mentést, ennek ellenére megpróbáltam az összes jelszót amit valaha használtam és nem jó egyik sem.Mit tudnék csinálni?
-
M@te
senior tag
válasz
univerzita #121768 üzenetére
meglepő módon igen! de mondom eddig a telefonnal is működött...
egyébként ha kihúzom és újra bedugom akkor tölti kb 10-20 percig aztán kiírja hogy nem támogatott -
M@te
senior tag
ok köszi
-
M@te
senior tag
2 hete az ipadem töltőjével töltöm a telefonom, ami tuti hogy eredeti mert hozzá kaptam
tegnap egyszercsak kitalálta az iphone-om hogy nem támogatott kiegészítő és nem töltődik. miért van ez???
ios 9 van rajta iphone 6. nem most frissítettem. egyik napról a másikra nem tölti.
falhoz tudnám vágni.miért?
-
M@te
senior tag
válasz
univerzita #119967 üzenetére
Nekem most sem ajánl fel régebbi mentéseket csak az utolsót. Ha telefonon belépek a beállítások icloud tárhely tárhely kezelés menüpont alá, akkor mutat egy bizt. mentést 08.08. dátummal az jó lenne de nem tudom telefonról visszarakni, itunesban meg nem mutatja
-
M@te
senior tag
hozzáteszem közben volt fent 1 hétig ios 9.1 de a kérdéses képek, nem akkor készülték amikor az fent volt.
most visszatettem a 9.0.1-et -
M@te
senior tag
válasz
univerzita #119947 üzenetére
Ott is csak azokat látom, amit a gépen a photos-ban.
Szeptember 3.ig azóta egy kép sincs, pedig csináltam mentést úgy hogy kábellel mentettem és eddig importálta a képeket szeptember 3.ig utána egyet sem. Pedig azóta is rádugtam akkor miért nem szinkronizáltaMiért nem tudok választani a biztonsági mentések közül választani mint régebben?
-
M@te
senior tag
jó estét!
SOS segítség kéne.
Ha ios 9re frissítettem, csináltam biztonsági mentést, de a frissítés után újként állítottam be a telefont.
Most akartam képeket visszanézni az előző mentésről, de nem találom őket. A photos app-ban vannak importál képek, de régebbiek mint az utolsó mentés.
Az tunes-ban nem tudom kiválasztani, hogy melyik biztonsági mentést akarom visszarakni, automatikusan az utolsót ajánlja fel ami tegnapi.Én vissza akarom rakni azt a mentést, amiben benne vannak az utolsó képek. De a képeket a gépen nem találom a photos app-ban, sem máshol.
Hogyan tudom elővarázsolni őket?
Köszönöm
-
M@te
senior tag
nem találtam külön apple topikot ezért ide írom. van valamilyen fórum ahol az apple-nek lehet küldeni komplett ötlet projekteket? köszönöm
-
M@te
senior tag
Jo reggelt!
Egy ismerosom bejelentkezett az instagramjaba a telefononom, azota en visszajelentkeztem a sajatomba es azota a o ertesiteseit is mutatja a telefonom. Mar az appot is letoroltem es ujratelepitettem csak a sajatommal leptem be es meg mindig! Ilyenkor mi a tortenet?
-
M@te
senior tag
Igaz hogy 8.2 nyomja az arcunkba az apple watch reklamokat? Vissza tudom tenni 8.1-et? Ha igen hogyan?
-
M@te
senior tag
Ha szeretnek csinalni iphone-al egy timelapse videot ugy hogy leteszem a telefont hogy3 napig videozzon egy targyat! Ez elmeletileg elkepzelheto ugy hogy 16gb-os 5s-en nincs semmi tartalom, folyamatosan tolton tartva. Gondolom az akksinak nem tenne jot?!
-
M@te
senior tag
Figyelem! Egy fura/nehéz kerdes!
Ha szeretnek csinalni iphone-al egy timelapse videot ugy hogy leteszem a telefont hogy3 napig videozzon egy targyat! Ez elmeletileg elkepzelheto ugy hogy 16gb-os 5s-en nincs semmi tartalom, folyamatosan tolton tartva. Gondolom az akksinak nem tenne jot?!
-
M@te
senior tag
halvány zöld csík körbe a kijelzőn a ragasztó gond? gari lejárt. csak kijelzőcsere oldja meg?
-
M@te
senior tag
Sziasztok! Olyan autós tartót keresek iPhone 6-hoz Amibe úgy tudom belerakni a telefont hogy közben videózni is tudom vele az utat. Ergo nincs semmi a kamera útjában! köszönöm
-
M@te
senior tag
Bocsi off: ha ezt irja ki a mac az miert lehet? [link]
Marmint a sorozatszamra lettem volna kivancsi
-
M@te
senior tag
amúgy ez marha hihetetlen hogy az iphone 6-om az első 6 napban 2 napot kibírt töltés nélkül nagyjából 8 óra használattal és 2 napja a semmiből úgy elkezdett merülni mint a franc pedig nem használom másképp és nem is telepítettem rá semmit. a használati idő majdnem a felére csökkent. falhozvágnám
-
M@te
senior tag
Valoban! Koszi!
-
M@te
senior tag
ez valami uj ficsor? Wtf. Azota sem javult meg
-
M@te
senior tag
erre van app store-os alternatíva?
-
M@te
senior tag
Miert van az hogy a telefonom erintokepernyoje toltore dugva teljesen megbolondul? 5s
A kabel 100% eredeti tobbel is kiprobaltam. Gyakorlatilga hasznalhatatlan lesz ha tolton van. Hard resed nem segitett. Gari 3 napja jart le
Ahogy lehuzom rogton megjavul! -
M@te
senior tag
jó estét!
már egyszer feltettem a kérdést csak senki nem válaszolt!
mióta frissítettem az i5s-em a legújabb ios-re semilyen videót nem játszik le. sem instagram, sem feszbuk, sem youtube (sem az app sem safariból) sem wifin (semilyen wifi hálózaton) sem 3g-n.
kb 2 hete áll fenn a jelenség, most jött instagram frissítés. ez sem oldotta meg. hard reset sem.
másnál is van ilyen? miért ekkora fos? ja és ha kapok képet imessage-ben akkor azt sem jeleníti meg...
NO JB -
M@te
senior tag
mióta frissítettem az legújabb ios-re az iphone 5s-em nem játszik le videókat. sem safariból youtubeon sem az alkalmazásban sem instagramon. egyik wifi hálózaton sem és 3g-n sem. mi a franc ez???
-
M@te
senior tag
kis segítséget szeretnék igényelni! remélem sikerül érthetően leírnom. szóval...
amikor a telefonról feltöltöm a gépre a képeket akkor ugye mindig külön mappába teszi őket az adott dátummal és 001-től 0xx-ig számozza a képeket attól függően hogy hányat importálok. nekem van a gépemen 4 ilyen mappa mindegyikben 001-től kezdődnek a képek. ezeket szeretném betenni egy mappába (hogy ne legyen a fotókban a telefonon 6-7 könyvtár) de ugye ha egy mappába teszem őket akkor vagy felülírja vagy átnevezi 001(1)-re az ugyan olyan nevűeket és így a dátumok is elcsúsznak. hogyan tudnám megoldani azt, hogy mindegyiknek más legyen a neve de megtartsa a dátum szerinti rendezést. szeretném ha a telefonon is dátum szerint lennének a régi képeim 1 mappában.
remélem érthető. előre is köszi -
M@te
senior tag
estét!
kis segítséget szeretnék igényelni! remélem sikerül érthetően leírnom. szóval...
amikor a telefonról feltöltöm a gépre a képeket akkor ugye mindig külön mappába teszi őket az adott dátummal és 001-től 0xx-ig számozza a képeket attól függően hogy hányat importálok. nekem van a gépemen 4 ilyen mappa mindegyikben 001-től kezdődnek a képek. ezeket szeretném betenni egy mappába (hogy ne legyen a fotókban a telefonon 6-7 könyvtár) de ugye ha egy mappába teszem őket akkor vagy felülírja vagy átnevezi 001(1)-re az ugyan olyan nevűeket és így a dátumok is elcsúsznak. hogyan tudnám megoldani azt, hogy mindegyiknek más legyen a neve de megtartsa a dátum szerinti rendezést. szeretném ha a telefonon is dátum szerint lennének a régi képeim 1 mappában.remélem érthető. előre is köszi
-
M@te
senior tag
Tegnap ejjel felvettem egy videot 5s-el ios 8.0.1 es teljesen akadozva jatsza le a telefon. Jol elbaszarintottak ezt az ios-t.
@krisi047 pont egy perce neztem en is ezt az oldalt! Szerintem total megbizhatatlan igenytelen az egesz honlap is. Nem vennek semmit toluk
-
M@te
senior tag
Ujjlenyomat olvaso csere mennyibe kerul 5s-en?
@sdd2 mTuber
-
M@te
senior tag
tudok úgy feltölteni számítógépről képet a telefonra hogy a camera roll-ba tegye, ne külön albumba? tudom itunes-al nem, de valami külsős appal vagy programmal?
-
M@te
senior tag
Restore-olt telefonra lehetseges valahogy a fenykepeket visszatolteni a camera rollba idorendben? Vagy fenykepeket feltolteni a kamera rollba hogy ne legyen 4-5 mappa a fenykepeknel?
-
M@te
senior tag
Az ertesitesek bekapcsolasa az emaileknel nem arra valo hogy az adott emailnel push-ol ha amugy kezire van allitva? Nekem nem mukodik, ha ez a funkcioja
-
M@te
senior tag
Restore utan ha uj imessage beszelgetest inditok es kilepek az uzenetekbol majd vissza, akkor az adott embernel ures az egesz uzenet ha belepek pedig kuldtem neki szoveget. Ujrainditas sem oldja meg
-
M@te
senior tag
sos help kéne!ezalapján csináltam egy restore-t. minden rendben volt de az imessaget nem hajlandó a telefonszámomról küldeni, csak icloud emailről! ha onnan kiveszem a pipát és csak a telefonszámom marad bent akkor nem küldi el az üzenetet. miért lehet ez?megoldódott
-
M@te
senior tag
Ios 7-el birt 4 max 4,5 ora hasznalotot az 5s-em. Ios 8-al ez vissza esett max 3,5-re. Komolyan mindjart kib@szom az ablakon. Nem hasznalom mashogy mint azelott se restore se semmi nem hasznal neki.
-
M@te
senior tag
Multitasknal felulrol az elozmenyeket es kedvenceket el lehet valahogy tuntetni?
-
M@te
senior tag
Multitask menubol az elozmenyeket onnan felulrol nem lehet eltuntetni?
-
M@te
senior tag
Nekem gyorsult 5s-en ios8-cal. Minden program tökéletesen működik. A diktálás is ezt a szöveget is azzal írtam be
-
M@te
senior tag
Miert van az hogy ahol az ipad-en (air) max tereron van 3g, ugyanott az iphone-omon (5s) csak E van? Telenoros kartya van mindkettoben
-
M@te
senior tag
5s 5c ára szépen lecsökkent
bocsi ha volt már
-
M@te
senior tag
GM is csak 17.en lesz?
-
M@te
senior tag
Instant GET!
-
M@te
senior tag
ez gáz 95%-ban wifin. Semmi netezes se jatek se helymehgatarozas. 1-2 uzenet, 5 perc telefon, osszes app bezarva
-
M@te
senior tag
válasz
LaptopSystem #82183 üzenetére
ilyen sztorik miatt sose vennek ilyen helyrol telefont akarki akarmit mond.
-
M@te
senior tag
válasz
buvartacsko #82113 üzenetére
Nekem Csunya
-
M@te
senior tag
végre találtam amit már régóta keresek. Viszont nincs leírás hogy van-e hozzá valamilyen távkioldó vagy csak időzítővel lehet fotót készíteni?!
-
M@te
senior tag
Nem tudja valaki hol lehet rendelni távtartót iphone-hoz? Olyanra gondolok ami van a gopro-hoz is. Illetve tengerre vízálló tokot is keresek, találtam sok fajtát más-más árakon. Esetleg valakinek tapasztalat első kézből?
-
M@te
senior tag
válasz
Mr. Erikszon #81423 üzenetére
Ha nem ejted ki a 4. emeletrol vagy nem azik be akkor nem fog meghibasodni
-
M@te
senior tag
válasz
szekfizsolt #81331 üzenetére
Koszi a infot! -
M@te
senior tag
válasz
szekfizsolt #81327 üzenetére
Az appok illetve a springboard milyen gyakorisaggal omlanak ossze? Tudsz nekem regelni egy udid-et?
-
M@te
senior tag
Egy ismerosom akivel imessagen szoktam beszelni kulfoldon van, tegnap kuldtem neki sms-t be is zoldult a buborek es kiirta hogy elkuldve szoveges uzenetkent. Ma ismert irtam neki, kiirta hogx elkuldve szoveges uzenetkent de s buborek kek maradt mint imessage-nel. Elvileg megkapta az smst?
-
M@te
senior tag
5s-en nem lehet csak hatlapot cserelni
-
M@te
senior tag
A legujabb frissites ota ugy belassult 5s-em mint a fene es az imessage-k is kesve jonnek meg.
-
M@te
senior tag
Lassitott videot nem lehet feltenni instagramra?
-
M@te
senior tag
Valaki egyszer irta hogy azonnal csereltek neki iphone-t az andrassy-n. Feljottem pestre megragadtam az alkalmat (ejszaka 20% merules wifin ugy hogy nem jon ertesites. Restore volt back up nelkul) hogy kicsereltessem a 2 honapos 5s-em de azt mondtak legalabb 3 de inkabb 4 nap a bevizsgalas es semm
ilyen esetben nem cserelnek azonnal. Akkor hogy is van ez? -
M@te
senior tag
Mar a penztarnal alltam egy kulso akkumlatorral amikor realizaltam hogy csak laptoprol lehet ujratolteni. Olyan nem letezik amit konnektorrol is lehet? 1700miliamperes eleg egy feltolteshez?
-
M@te
senior tag
na végül újra telepítettem az iphone-om. nem jelentkeztem be icloudba, minden push ki van kapcsolva nem jött semmi értesítésem és 10 perc alatt úgy hogy nem nyúlok hozzá wifin 3 percet nő a használat. akkor ez hardveres?
-
M@te
senior tag
hogyan tudom megcsinálni hogy egy helyen legyen az összes kontaktom? mert pl a hotmailos címből nem tudom exportálni őket. az icloudosból megcsinálni a weben az exportot de az csak 123 névjegy a 295-ből.
csinálni szeretnék egy új icloudot csak a névjegyek lesznek benne, mert úgy tűnik az után merül 13%-ot éjszaka a telefon hogy bejeletkezek az icloud-omba, még akkor is ha nem rakok vissza bak up-ot. kb 20 hozzászólással lejjebb tudod olvasni az előzményeket. -
M@te
senior tag
próbáltam egy helyre rendezni a kotaktjaimat. kiderült hogy 3 email címről szedi össze az iphone a telefonszámaimat.
1 a privát emailom
2 a privát emailom amit használok icloud bejelentkezéshez
3 egy sima hotmailos email cím, amibe gőzöm sincs hogy kerültek kontaktok.
ráadásul tök random hogy új vagy régi kontakt össze vissza vannak.
egyébként a hotmailban nem is találok ilyen opciót hogy kontaktok szóval nem értem hogy tudtam oda menteni bármit is
Új hozzászólás Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AliExpress tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- Milyen széket vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Tomato firmware
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SkyShowtime
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest