- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
hami85
tag
válasz JamesHun #8999 üzenetére
Hát mindenképpen T-nél venném, mert egyben most nem tudok kifizetni 100-150e Ftot, a részletfizetési dolog meg jó lenne. (Tudom akinek nincs pénze ne vegyen Iphone-t, de havidijat ugyis fizetném a T felé, akkor meg már havi pár ezres a készülékért nem lenne sok plusz kiadás)
-
hami85
tag
Hát ma reggelre két év után beadta a kulcsot a Samsung S5230 STAR Úgyhogy remélem most már mielőbb lejebb mennek az árak és beruházok életem első iphone-jára! Valakinek van valami belsős infója hogy lesz e még árcsökkenés T-nél?
-
Topikgazda
Emberek, én nem értem ezt az iOS 6-ot Mikor feltettem múlt csütörtökön, úg merült, mint állat, tegnapig. Ugyanis tegnap reggel feltöltöttem, és most nézem, 69%-on áll, úgy,hogy a szokásaim, semmi nem változott, nem is volt reboot, se semmi. Gyakorlatilag megállt az extrém merülés, előtte ha reggel fel volt töltve, 30%-ra is lemerült estére, nem sok használattal. Kíváncsi vagyok, hogyan alakul a dolog, remélem így marad. Lehet ez is olyan lett, mint régen az akkuk, "be kell járatni az első pár töltéssel
Vadászcsiga, rosszul került be a linked, javítom,ha nem gond: Koredoko - exif and gps viewer
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz leroyclub #8992 üzenetére
Én ezt használom, ennél hasznalhatobb ingyenest annak idején nem találtam, lehet azóta van jobb is, nem néztem.
Koredoko - exif and gps viewer[ Szerkesztve ]
-
leroyclub
senior tag
Tudtok valami olyan appot mondani ami kiir infokat a képeimről? Felbontás, idő és hasonló dolgok!?
-
HUNPSP
aktív tag
Látod, én is így gondolom, főleg tanulva az előző esetemből. Igaz, annak az az igazi tanulsága, hogy előélet nélküli (legyen az pozitív vagy negatív, de valamilyen), illetve adásvétel írása nélkül ne menjek bele iPhone-s dologba. Most viszont mindkettő meglenne.
Esetleg a T-set megpróbálnám, ő normálisnak tűnik, bár nagyon szűkszavú. Az angliai szifonos elég bő szavú, segítőkésznek tűnik nagyon, nem tudom melyiket válasszam, pedig holnap megveszik a sajátomat, és muszáj valami másikat néznem.
Esetleg van egy harmadik esély, de az csak májusig garanciás. De az is érdekes. Elvileg szintén gyárilag független, de nem az vette aki árulja, ő csak kibontotta, aktiválta, stb. Viszont van itthoni bolttól jótállási jegy, számla (ami szerintem semmit nem ér ezesetben), és ő is korrekt.
Véleményed szerint melyik legyen, mi legyen? Esetleg keressek újat? Az a baj, hogy nagyon nehéz ilyen kategóriában nem túlárazottat találni... nekem pedig a garancia az elsődleges, keret viszont szűkös.
Köszi a válaszokat!http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=HUNPSP @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=HUNPSP&submit= @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=HUNPSP&submit=
-
M@te
senior tag
Bele ne menj. Nem eri meg ekkora tetelnek kockaztatni. Aki meg valamit kodosit az mar gyanus. Lopott siman lehet. Inkabb sporolj meg par ezret es vegyel biztos forrasbol hogy ne kelljen varni a hivast a jardrol hogy lopott vagy hogy mikor tiltjak le vagy nincs is ra gari mert alaplap cserelt stb stb..csabito az olcso ajanlat de ilyenen ne sporolj mert ha valamelyik bejon akkor ugyis bukod az egesz telot.
[ Szerkesztve ]
így van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
-
HUNPSP
aktív tag
Csodákat nem is.
Sajnos ezt a hirdetést találtam annál az embernél, akitől most tervezek iPhone-t venni... marhára nincs ezek után jó előérzetem vele, hiába van több száz értékelése.
Serial számot nem akar adni, hogy pl. garanciaidőt meglessem, mert szerinte ezzel visszalehet élni...
Egyébként 140e, fehér 4S, "gyári független" angliai, és jövő augusztusig garanciás, full doboz. Számla nincs, meg más papír sem. Szerintetek belemenjek? Egyedül a Serial vigasztalna, de azt meg nem ad, sőt még printet se akar nyomni a képernyőről...Vagy van egy másik választás, 135, pesti (nekem ez előny, helyben van), számla és jótállási jegy is van, szintén full doboz, pár héttel későbbig garanciás mint az előző. Ennyit tudok.
Szerintetek?
Egyszer már nagyon megszívtam, valahogy nem akarom mégegyszer... másodiknak csak 20 értékelése van, de az mind pozitív. Elsőre sem panaszkodtak és adásvételit is ír ha kell, biztosít a "nemletiltásról".http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=HUNPSP @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=HUNPSP&submit= @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=HUNPSP&submit=
-
M@te
senior tag
úgy kamu ahogy van.
"Egy felhasználó saját kérésére vagy negatív jelzések, hiányos, valótlan adatok közlése, számlatartozás és a Vatera Általános Felhasználási Feltételek (ÁFF) megsértése miatt kerülhet inaktív állapotba."
inaktív a tag. gondolhatod miért. hivatalosan függetleníteni csak az adott szolgáltatónál lehet.
csodákat nem kell várni[ Szerkesztve ]
így van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
-
HUNPSP
aktív tag
Az ilyen hogy lehetséges, de tényleg? Valami belsős emberke, vagy mi a fene lehet az ilyen?
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=HUNPSP @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=HUNPSP&submit= @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=HUNPSP&submit=
-
nagyúr
válasz manchester85 #8984 üzenetére
Holnap OFFban leirom multkor merremeddig voltam
-
manchester85
veterán
válasz rachmaninoff #8983 üzenetére
Én olyankor a velem szemben állóknak vallok szerelmet.
Ittakary!
Ja, hogy érzékeled a környezetet? Akkor az nem bebaszás.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
rachmaninoff
aktív tag
válasz manchester85 #8981 üzenetére
Ne viccelj... Olyankor vannak a nagy szerelmi vallomások, meg a "figyidobjámáhazakettőgnemlátok"
-
nagyúr
válasz manchester85 #8981 üzenetére
Fenykepezni szoktam sokat
-
rachmaninoff
aktív tag
Vászonnaci zsebéből ülve ki szokott csúszni intenzíven, tok nélkül már pókhálós háttérképem lenne.
ittakary Majdnem rákerestem erre a Bumoer márkára...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz manchester85 #8977 üzenetére
Jo csak ittasan azert ejtettem mar el. Bumper idaig hiba nelkul vedte a teloimat
Hihi, javítva
[ Szerkesztve ]
-
C4mp3r
addikt
válasz manchester85 #8977 üzenetére
en a 3gs-t mindig tok es folia nelkul hasznaltam, illetve volt egy bor samsung tokom amit a baratomtol kaptam mert az omnia-ja alig fert bele mikor az istyle-ban vettem a 4s-re tokot es mutattam a csajoknak hat enyhen nevettek csak . sajnos elegge osszekarcolodott a hatlapja, illetve a kijelzo is kicsit pedig vigyatam ra.
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
Mit szarakodtok ezekkel a tokokkal? Nekem van egy fasza carbon matricám, amit Icecave-től húztam be ajándékba , azon kívül semmi védelem, és semmi baja a telónak. Külön zseb kell, azt kész.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
rachmaninoff
aktív tag
válasz vadászcsiga #8950 üzenetére
Némelyik tok többet árt, mint használ.
A kemény tokok jól passzintanak a telóra, de jaj, ha valami közé meg a telefon közé keveredik, simán meghúzza a fémet is, üveget is. Az Ozaki is ilyen ratyesz.
Szerintem a két legjobb megoldás a géles állagú szilikon (tapadása miatt nem megy közéjük semmi), illetve a szellősebb bőrtok (nincs akkora direkt súrolóerő és kemény kontra felület).
Tehát takonyszilikon, vagy a valódi bőr tok (mert a visszája ugye hasított, puha, nem karcoltatja a szemcsékkel a telót).
-
Kartács
aktív tag
válasz vadászcsiga #8948 üzenetére
Melyik utángyártott bumper a 6850 féléből?
i7 13700K | ASUS ROG STRIX 4070 Ti OC | 32GB DDR4 | Corsair iCUE H150i Elite LCD WH | Corsair HX1000i | Corsair 5000D Airflow WH
-
bigdady
nagyúr
En probaként rendeltem egy ilyet hátha. Eleg olcsó volt
[link][ Szerkesztve ]
-
Brumi˘
addikt
válasz vadászcsiga #8967 üzenetére
Èn már a 2. 600ft-os csoda bumpert nyúzom és semmi külsérelmi nyom nincs az i4-en. (Kinézetre 1-1-be olyanok mint az eredeti)
-
vadászcsiga
félisten
válasz ittakary #8963 üzenetére
De hogy a francba cseszi szét mozog vagy mi? Nem merev dolog ez?
M@te
Aki megvette 30€-ért a hdmi átalakítót, most dobhatja a szemétbe. Teli lesz a hardverapó, a vatera meg az eBay ilyen cuccokkal mint dockolo, dockolós hangszóró stb, mi meg bagóért hizzajutunk majd
Egy évig megjárja, utána úgyis váltok.[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz bigdady #8962 üzenetére
most olvastam utana, hogy sajna nem jar hozza semmilyen atalakito.
az arak...... mondjuk lehet csak nekem tunik soknak:
a regi csatlakozohoz valo atalakito kozel 20e, a pici kis usb -s atalakito pedig 6e kornyeken lesz." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
M@te
senior tag
válasz HUTCHDB #8960 üzenetére
mert így nem béna tömegcikk. megfordítható, tehát akárhogy csatlakoztatható. ezen kívül "Lightning connector supports video output; Apple told Macworld that Lightning-to-HDMI and Lightning-to-VGA cables will be available “in the coming months." + helyspórolás.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
három hónap alatt szétb.szta a 4Sem tetejét... De nem tudok mit csinálni, én full tokot nem vagyok hajlandó viselni.
-
HUTCHDB
nagyúr
a fenébe...és ez miért jobb mintha egy teljesen kompatibilis micro usb-t kapott volna?
remélem van valami jelentősége, hogy így oldották meg...." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
most látom az i5 képein, hogy alul a töltő/csatlakozó hely már nem olyan mint a régieken.
az új nyílás szabvány mikro usb-s lesz?[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
JamesHun
addikt
válasz icecave #8954 üzenetére
szept 1 után vett fix idejű szerződéseknél ha telefont is vettél akkor a lejáratig nem lehet csak számhordozáskor függetleníteni és ha lejárt az 1/2 éved azaz amennyit aláírtál
1270 legalábbis most ezt mondta
Pár napja még azt, hogy sehogy sem lehet
Kellett 2 hét megtanulniuk az új feltételeketSeriesX: JamesSHun
-
JamesHun
addikt
ha már függetlenítés. Vodánál elvileg csak számhordozáskor lehet függetleníttetni a telefont!
Ez azért picit megbolygathatja a I5 vételt és a kitől kérdést.SeriesX: JamesSHun
-
bobooo
addikt
válasz vadászcsiga #8950 üzenetére
szép hosszú, kifejtett válaszok
-
bobooo
addikt
-
vadászcsiga
félisten
Jelen állás szerint a bumper kifenyesiti a telefon fémkeretét? Utángyártott.
-
-
M@te
senior tag
nekem 20k-ba került a függetlenítés a tré mobilnál.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
gyors kérdés, ha jailbreakelt 5.1.1-et le akarom 6-ra frissíteni (majd ha engedi) akkor előtte vissza kell állítanom jb előtti állapotra?
-
_adaml21_
őstag
És mi kell hozzá? Garanciapapír, vagy valami ilyesmi? Személyi okmány, hasonlók?
Tehát azt meg lehet-e csinálni, hogy fogom magam, bemegyek a telefonommal, igazolom magam, kifizetem, és függetlenítik is?
Plusz még egy olyan kérdés, hogy ezt minden T-mobile-ban meg tudják csinálni? Vagy csak a nagy T-pontokban (pl. Budafoki út) ?[ Szerkesztve ]
-
szekfizsolt
senior tag
válasz vadászcsiga #8921 üzenetére
Már visszatettem a 6.0-át és minden tökletes, valószínűleg igazad lesz egyébként, bár nem értem egy app. miért fagy ki a backup-tól... És a töltéssel miért lehetnek gondok tőle, most nem próbálkozom többet, jó lesz a 6 is...
Szerintem a részletfizetésben lesz üzlet a Telenornál. Ha annyiba kerül is, mint a gyári független az Apple-nél, de befizetsz X összeget és a többit a havidíjaddal együtt törleszted... ...és erre kapni fognak az emberek...
[ Szerkesztve ]
Régebbi értékeléseim: http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
_adaml21_
őstag
Biztos volt már 500x ez a kérdés, de mennyibe kerül t-mobile-nál az iPhone 4 függetlenítése?
Októberben jár le a hűségnyilatkozatom. -
greggggg
aktív tag
mivel a telenor ( a cikk szerint IS) nem erősítette meg a hivatalos árakat sztem érdemes aludni rá egyet. negyed milláért remélhetőleg i5-öt is lehet majd venni....mármint a szifonra kirakott "árjegyzékre" értem.
[ Szerkesztve ]
greggggg felhasználónak 5 piros pontja 0 fekete pontja van.
-
freestailo
őstag
Igen gyári független lesz, köszönöm szépen a segítséget!
-
Kashim
őstag
válasz greggggg #8922 üzenetére
Fogadjunk náluk lesz a legdrágább a 3 nagy szolgáltató közül.
Remélem amit szifonra kiraktak előzetesként csak valami vicc, mert ha 2 év hűséggel lesz annyi, mint hivatalosan függetlenül, akkor valaki nagyon nincs észnél a Telenornál.BoboDJ
Tényleg. Most nézem azoknál is ennyi a natúr ára... vicces.
Emlékszem még 80-ért vettem újonnan a 3GS-em néhány éve, aztán akkor az volt a csúcs.[ Szerkesztve ]
-
tatomi92
aktív tag
Igen, ha gyári független akkor nincs probléma!
iPhone 14 Pro & Google Pixel 7
-
Ragnar95
félisten
válasz freestailo #8923 üzenetére
Ha gyári független, akkor nem
A telóban alapból van választható magyar nyelv és mivel EU gari van rá, így a gariztatás se lesz problémaPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
C4mp3r
addikt
válasz freestailo #8923 üzenetére
ha gyari fuggetlen akkor nem
-
freestailo
őstag
Sziasztok! érdeklődni szeretnék, hogy ha németországból kapok ajándékba egy 4s-t azzal lesz valami bajom itthoni használat közben? Teljesen legális úton kapom, csak mivel kinnt most akció van sokkal olcsóbban be lehet szerezni.
Gondolok itt a menü nyelv beállításra, az appstore használatára ...stb
Bocsánat ha hülyét kérdeztem, de nem volt még iphone-om.
-
greggggg
aktív tag
lesz iphone 4, és 4s a telenorban is.
holnaptól lesz érdemes nézni a telenor honlapját.greggggg felhasználónak 5 piros pontja 0 fekete pontja van.
-
vadászcsiga
félisten
válasz szekfizsolt #8908 üzenetére
Nem kellett volna vissza rakni a backupot, valszeg attól vannak a problémák. Állítás be új telefonkent ujra
-
M@te
senior tag
38 óra készenlét, 9 óra használat, 10% akksi. gsp és minden egyéb lokalizáció off. EDGE-t használtam csak, tegnapi nap folyamán kb 5x10 perc 3g, egyébként wifi. nagyon kíméltem, mert nem tudtam töltőt szerezni
egyébként egész nap 3g ON minden más off. úgy körülbelül 16 óra készenlét alatt 8-9 óra használattal 10-15% akksi lesz.
iphone 4 ios6. nálam 5-el sem volt jobb a helyzet. többek között ezért is gondolkozok egy 4s vagy 5-re váltáson.
P.S.: fénykorában 4 napot vígan ment a kicsike
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz szekfizsolt #8917 üzenetére
Most picit felpiszkáltad a fantáziámat. Holnap kikapcsolok minden Location izét egy napra
-
szekfizsolt
senior tag
Nem jelentős fogyasztásról van szó, de sok kicsi sokra megy... Sok alkalmazás (közösségi oldalak, stb...) használják (pontosabban használnák) az aktuális poziciómat, én azért szoktam rá, hogy ezeket kikapcsolom, mert volt, hogy koraeste 6-kor már meghalt az akksim, így még akkor is van benne, amikor töltőre teszem.
De ez csak saját tapasztalat, aztán mindenki mást használ, lehet, hogy másnál másképp működik...
Holnap teszek egy próbát azért bekapcsolt GPS-el, kiváncsi vagyok, most az iOS 6-al mennyire merül vele...
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz szekfizsolt #8915 üzenetére
a wifi nem hiszem, hogy sokat fogyasztana - lezárt képernyőnél amúgy is lekapcsol -, illetve megfelelő beállítások mellett a gps sem feltétlenül, hiszen csak akkor fut valósan, ha valamilyen alkalmazás azt kifejezetten kéri és használja!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
szekfizsolt
senior tag
4S-nél nálam se tűnt fel, hogy jobban merülne, általában ha nincs időm nyomogatni - mert dolgozom - estére olyan 40-45%-on van folyamatos mobilinternet kapcsolattal, aztán este lenyúzom a maradékot is és 20% körül teszem töltőre...
GPS mindig ki van kapcsolva, csak ha használom akkor kapcsolom be és wifi-t sem szoktam, ezek valószínűleg merítik rendesen...
-
legenda
válasz Tibee86 #8911 üzenetére
haver is erre panaszkodik az i4 esetében, ezért hívott délelőtt, hogy nálam mi a helyet, és mondtan neki, hogy én a 4s telefonomnál nem vettem észre, hogy annyira horpasztaná az akkumulátort az ios 6 gm; 34 óra készenlét és 6 óra használat - annak jelentős része internet (wifi és mobilinternet egyaránt), 10 perc telefonálás, néhány sms, ~ 30 perc zenehallgatás, - volt benne akkor, és még 19% volt az akkumulátorban! nem szoktam ennyire lemeríteni, de hétvégén kevesebbet mászkálok, ezért próbáltam ki, hogy mit is bír!
szerintem többet is írna, de a metróban a mobilinternet (2 * 25 perc) betett neki...[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Tibee86
nagyúr
válasz DanielK #8912 üzenetére
Ki van/volt kapcsolva minden. GPS nálam nem megy soha, csak ha szükséges mondjuk navigációhoz.
Már igazából mindegy, visszaraktam az 5.1.1.-et. Ég és föld a különbség üzemidőben a kettő között. Többen írták, hogy nem merül nekik jobban tőle, de nálam sajnos igen.kali : Nálam ez kb az 5.1.1.-el ennyi. iOS 6-al jóval kevesebb volt. Igaz, én elég sokat használom az FB messenger-t.
[ Szerkesztve ]
-
Blaise
veterán
Mi nem jött be a 6.0-ban? Meg sem fordulna a fejemben, hogy visszaváltsak.
-
Def26
félisten
Majd az iphone 5 megoldja.
Egyébként milyen ismerős a neved, szerintem facebook -on ismerősöm vagy, ha Te vagy az a Zsolt.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
szekfizsolt
senior tag
Leírom tapasztalataimat, hátha érdekes lehet:
Miután kipróbáltam az új iOS 6.0-át, visszatettem a jelenleg is letölthető iOS 5.1.1-et Iphone 4S-emre. Már ott pórul jártam, hogy a biztonsági mentést nem tudta visszatölteni az újabb szoftverről a régebbire, de... ...sikerült, elkészültem, viszont innentől kezdve egy nap 5× omlott össze valamelyik app a készüléken. A töltést csak akkor vette, ha kikapcsoltam és vissza, illetve néhányszor az Itunes sem érzékelte a készüléket. Megijedtem, megy vissza a 6.0, csak egyszerűen nem értem, hol hibázhattam. Előtte sosem csinált hasonlót...Régebbi értékeléseim: http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
manchester85
veterán
válasz vadászcsiga #8904 üzenetére
Itt nem, de a fórum mobilarenáról is jó. Itt most tuti nem a mobilarenaval van a baj, az atptour.com-on is folyton ez van, sok oldalnál meg lehet, hogy rá se jövök.
i6 Silver
-
M@te
senior tag
-
vadászcsiga
félisten
válasz manchester85 #8903 üzenetére
Ezt a címet beírva több nappal ezelőtti oldal jön be?
[link][ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
iOS 6 óta többször tapasztaltam olyat, hogy a Safari nem a legfrissebb oldalt tölti be. Pl. mobilarénán is több nappal ezelőtti főoldalt hozott be, az ATP tennis hivatalos honlapján is volt, hogy hetekkel korábbi oldalt mutatott, más világranglistákkal. Mi a francot lehet ezzel kezdeni? 2x-3x ráfrissítek, és akkor már jó, de én elsőre is a legfrissebb oldalt szeretném látni. Régen nem volt ilyen...
i6 Silver
-
M@te
senior tag
most látom hogy ios6 alatt a beállításokban általános hozzáférhetőség menü alatt van egy olyan hogy tanulás (irányított hozzáférés) próbálta már valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- GTA V
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Windows 11
- Készül a Secret Level második szezonja
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, S-Pen, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- iPhone 14 128GB Fekete Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 85%/
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest