Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
nrbi001
senior tag
válasz
Coc@s #180901 üzenetére
Igen. Volt újra indítás , hálózati beállítások törlése .. gyári visszaállítás mobilon sw frissítés, majd restore
Nem megy fel más hálózatra☹️ A telekomos ügyintéző azt mondja ha nem lenne független akkor kiírja h nem támogatott SIM kártya amit ugyan nem ír ki ... most lekertem meg egyszer a nyitást rá -
nrbi001
senior tag
Sziasztok olyan problémám lenne, adott egy iPhone 7 készülék. Telekom hálózatos volt, kértem rá hivatalosan a függetlenítést. Elméletileg ez tegnap sikeresen megtörtént. A függetlenítés a rendszerben sikeres, nem írja h nem támogatott szolgáltatós sim kártya. Csak épp a " Nincs szolgáltatás " van szolgáltató és térerő helyén.Az istyle azt mondta DFU-zzam meg és állítsam vissza, utána jó lesz. Ez sem vált be, mit ajánlanátok? Sem magyar szolgáltatós ( 70,20) sem UK lebara, vodafone és EE szolgáltató kártyájával sem megy. A telekom ügyfél szolgálatos hölgy azt mondta h lehet elakadt a rendszerbe és próbáljam meg holnap az apple zöld számát felhívni.
Járt már így valaki esetleg?Köszönöm a segítséget
-
nrbi001
senior tag
Szerintetek ez a Huawei SuperCharge autós töltő tönkre tenné az iPhone 7 plusom? 9V5A
-
nrbi001
senior tag
icloudból tudok migrálni fotókat más tárhelyre 1:1be mappáimmal mindenemmel együtt?? 16000 fotót kellene átmozgatni..
-
nrbi001
senior tag
válasz
Tibee86 #177464 üzenetére
Nem tudom,hogy az teli üveg e vagy csak középen van üveg a teteje szilikonos anyagú... Általában azok, (nálam a boltban, nem reklám ) " 5D "-sként veszünk olyan üvegfóliát ami valóban üveg teljesen alul felül és normálisan betapad.. Igaz felül meg a home gomb körül minimális ragasztó van. Nekem "Bond gorilla " teljes üvegfólia volt a telcsimen amit korábban említettem, felül csak szilikonos tehát puha anyag és gyenge minőségű és alá koszolódott nagyon.. aztán átváltottam sima üf-ra.. kb 1 hónapja van fent ez az 5D-s nem olcsó mulatság ezért még nem néztem alá
-
nrbi001
senior tag
válasz
Tibee86 #175188 üzenetére
Nekem a védelem fontos és ne legyen taktikai katona tok...
Másodlagos szempont én nem villogni használok iPhone készüléket és nem fontos,hogy látszódjon az alma logó.. Ha tudnád hányan azért választanak XY tokot, mert abban látszik az alma... sírunk rajta a kollegámmal
-
-
nrbi001
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #175182 üzenetére
Tudom nekem a sötétkékből lett szinte fekete..Ha kivetted a telefont akkor láthattad,hogy ez valamikor kék lehetett
-secret-
Nem akartam személyeskedni. De nyilván mindenki azt rak rá amit akar. Olvastam itt többféle meglátást ugye hiába bőr kivülről a gyáribőrtok ha belül a telefon keretén nem plüss anyag van és állítólag volt olyan akinek meglátszódott a kereten a tok nyoma.. De nyilván van az a hülye réteg is aki fogkefével takarítgatja pár naponta a telefon hangszóróit, mert idegesít ha látok benne egy apró koszt is. -
nrbi001
senior tag
válasz
-secret- #175156 üzenetére
megmondom őszintén én is sok harmadikfél által gyártott tokot próbáltam már, mivel mobilboltban dolgozok lehetőségek tárháza végtelen. Előbb utóbb odakötöttem ki,hiába vastagít a gyári bőr... olyan jó érzés megfogni, elfogult apple mániás emberként én azt vallom.. ha kiadsz 200ezret 1 telefonra ne sajnálj a készülék árához mérten " csekély " összeget kiadni egy tokra. Engem is zavar h a nyaralás során kistáskába belevágtam a telefont és az ott lévő pl selfiebot meg megkarcolta a tokot,de mindig azon az elven vagyok h ink 1 új tok mint telefon. Ami viszont nagyon nem tetszik h az alját nem védi, 5snél ezt imádtam.
ui: és erre a hívás hibára nincs megoldás? sim csere megoldaná pl?
-
nrbi001
senior tag
10ből 9 hivásnál ha lerakom kiírja,hogy Hívás sikertelen. Több készülékkel próbáltam,több iOS verzióval. Mi lehet a gond? Telekomos vagyok.
-
nrbi001
senior tag
válasz
jeromosi #174100 üzenetére
Én a 7-essel vagyok így, próbáltam szokni a plust.. Nyaraláson egy jó barátom készített néhány jó sikerült portré fotót a 7+ készülékével.. az egy picit megbolondított, de valahogy elmúlt a fellángolás..nem áldoznám fel a kényelmet egy jobb kameráért, de nyilván izlések és pofonok.
-
nrbi001
senior tag
Sziasztok, adott egy 2 hete aktivált iPHone 8 készülék. Kijelzője random nem működik. Home gomb kattan, rezgő kapcsoló működik. Viszont a kijelző marad fekete, hard resetre nem reagál. Ezt már 2x eljátszotta a 10 nap alatt, fontos h elérhető legyek mivel cégesként használom a készüléket. Lemerülés után hibátlan. 11.1 van rajta, előző rendszerverzióval is produkálta. Volt restore minden, aztán is csinálta. Küldjem gariba?? Ha igen,hogy írjam le? Felhivtam az istyle, ez szoftver hiba nem cserélik ki. De igy instabilan nem merem használni a telefont......köszi a segítséget
-
nrbi001
senior tag
válasz
sherlock82 #171614 üzenetére
Én a 16 gigás SE goldot árulom 68-ért.. független januárig garis, sokan azért nem akarják megvenni metr kicsi a kijelző...
-
nrbi001
senior tag
válasz
Peetey91 #171583 üzenetére
Szia, szerintem legfeljebb 1-3 hónapos készüléket vásárolnék ha ismét sajátra vadásznék vagy ha hálózatost berizikózol ( ismerőstől kizárólag ) akkor kicserélteted újra 1 év garanciával. Volt olyan 6S-ünk ami reggelre nem kapcsolt be soha, este pedig felraktam töltőre beállítottam az ébresztőt és kakukk. Reggel el is aludtam miatta, cserélték újra. Főpanel hiba, bővebb infót nem adtak.
-
nrbi001
senior tag
válasz
DM-Fan #171307 üzenetére
Szia, nekem fél 2 hónapig jetblack készülékem volt. Vásárlás után 1 héttel került rá a gyári bőrtok, de sajnos a kamera körül meglátszott a tok, eladtam mert idegesített.. igazi szőrszálhasogató apple fan vagyok. Tehát vettem egy matt 7est, ez a tok alatt karcmentes. Viszont arra az esetre lettem figyelmes, a nyaralásunk során kis oldaltáskába ( személyes iratok, pénz, beszállókártya, power bank stb ) bedobálva meglátszik minden kis ütődés a selfiebot bordázata a tokon. Elég szomorú ,hogy egy közel 20 ezer forintos tokon hiába minőség meglátszik minden aproság. Előtte 5 ( később 5s ) , 6 ( majd később 6S) tokjaimon nem véltem felfedezni ilyet.. Erre is van garancia állítólag de most azt hogy garanciáztassam le,hogy a táskába megkopott..... kiszedegetést a gyári bőr egyáltalán nem szereti és felhivnám a figyelmet arra,hogy nedves kéz hatására meg "narancsbőrözik " a tok oldalán lévő bőr felület, igény esetén rakok fel fotót.
-
nrbi001
senior tag
sziasztok
ios 11 i7 - Ha lerakom a hívást azt írja hivás sikertelen, de csak akkor. Ez másnál is probléma vagy csak nálam szarakszik?
-
nrbi001
senior tag
Sziasztok,
Felraktam a GM-et. Nekem annyi tapasztalatom van vele eddig,hogy talán a feloldási animáció gyorsabb. A fekete feketébb, talán sötétebb tónusú szinvilágot használ az iOS 11. Fura még de szokni kell, ablak animációk első app inditásnál picit döcögősebbek, de a gyorsasággal nincs baj. Merülésről nem tudok egyenlőre beszámolni.
iPhone 7em van 128gb, 40 giga adattal ( javarészt fotók és appok) -
nrbi001
senior tag
válasz
Timyyy #167641 üzenetére
Szia , nekem sem az igazi a wifim, visszaküldtem a telekomnak ők nem láttak hibát. A barátnőm 6s-e olyan wifiket látott a nyaralásnál amiket az én mobilom nem. K.... idegesítő egy 200 ezres telefonnál, és szét teszik a kezüket ők nem tapasztalnak hibát. Facetime hibára meg azonnal kicserélték az icentrebe..
-
nrbi001
senior tag
Sziasztok,
olyan fórumtárstól szeretnék infót kapni aki cseréltetett már garanciába apple watchot. Kb másfél hete adtam le garanciába az én 42mm sportom, és picit sokallom a csere időt. Pixelhiba az lcdbe + kopás volt az óratesten. Azt az infót kaptam,hogy kiküldik németbe, mert itthon nem bírálhatják el a cserét.. csak várok...kb mennyi idő?
A telefonom 14 nap alatt cserélte a tkom de 8 nap után már sorszám alapján kiirta h kicserélték..csak ültek rajta.. ez viszont semmi változás..
köszi! -
nrbi001
senior tag
Sziasztok! Adott egy új iPhone 5S. A készüléket a szolgáltató cserélte irreális melegedés miatt egy teljesen újra. Egy hete kaptam vissza garanciából, azóta a dobozában állt. Mivel 6-osra váltottam, gondoltam minek aktiváljam be.. Sajnos pechemre, tegnap adás-vétel során nem ment végig a készülék az aktivációs folyamaton, 3 kártyával próbáltuk majd a 45ik próbálkozásra tovább ugrott, láss csodát főmenü.. Nincs szolgáltatás folyton, a készüléket én hoztam ki a saját számomra tehát letitlva nem lehet. Ok, elnézést kértem hazaértem. Wifi- sim be beaktiválódott van hálózat, pár perc megint nincs semmi. OK! Update 8.4-re, megtörtént vagyis megtörtént volna a felénél megállt, kis idő recovery mód. Gépről sem volt sikeres a visszatöltés, sokadik próbálkozásra és hibakód kidobálás után ok, sikerült a restore. Fél napig ment a telefon, most egy órája megint elkezdte indokolatlanul keresni a hálózatot.. Direkt benne hagytam a simet tesztelgetni. Valószínűleg alaplapi a probléma, mert folyamatosan azt írja hogy keresés keresés, a nincs szolgáltatást ritkán jelzi. Nem veszi észre,hogy kivettem a simet v épp beraktam.
Kérdés : Hol adjuk le a készülékem garanciális cserébe? Vidéki vagyok, ismerősöm adná le. iStyle/ Almárium / más hely ki mit ajánl?? Ilyen problémával találkoztatok esetleg?
-
nrbi001
senior tag
Sziasztok! iPhone 5-re szerettem volna frissíteni ios 7.0.4ről ios 7.1re de sajnos a restore 60%-a körül megáll 1669-es hibával. Frissítés előtt hibátlanul zakatolt a telefon,szétszedve leejtve vízbe ejtve nem volt.
Van valami ötletetek mi lehetne a megoldás?
-
nrbi001
senior tag
Sziasztok, az icloud backup tartalmazza a hívás listát ( kivel,mikor mennyit beszéltem) és az smseket? SOS .
köszi
-
nrbi001
senior tag
válasz
manchester85 #38731 üzenetére
Azért gondoltam,hogy itt tudtok,tudnak segíteni mert lehet mással is előfordult már ez a probléma..
-
nrbi001
senior tag
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék,hogy találkoztatok e az alábbi problémával?
Kamerázáskor, kihangosítva nincs átvitt hang a készülékbe, fülhangszórón telefonálva tökéletes. Vizet nem kapott a készülék.
Mi lehet a gond vele, mennyibe kerül a javítása?
-
nrbi001
senior tag
Sziasztok! Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok , amely a következő
Hozzájutnék jutányos áron ( 135,000 forint ) egy fekete iphone 5 16GB készülékhez, mely gyári független. Hollandiába lett vásárolva, a tulaj elmondása szerint nem sokba került neki ,mert előfizetés mellé kapta ( olyasmi lehet , mint itthon a vodafone red) ha jól informált vagyok akkor gyári független készüléket nem adnak részletre, ergo letiltástól nem kell tartanom igaz?
Köszönöm a válaszaitok, remélem nem minősül offnak.
-
nrbi001
senior tag
Sziasztok! Van egy i4S-e egyik barátomnak. Még jövőhónap közepéig garanciális. Érdeklődnék,hogy " hajszálrepedt " ( egy nagyon vékony csíkban) repedt érintővel letudjuk e garanciáztatni? Nincs csokivá törve, illetve doboza,számlája minden cucca megvan.
-
nrbi001
senior tag
Sziasztok! Nem rég birtokomba került egy Angliából származó iPhone 4S. A készüléket a szolgáltatónál 110 dollárnál tudnám függetleníteni, ebből adódik a kérdés hogy csak kikell fizetni és pár órán belül gyári független lesz? Illetve a készülék széria szám alapján garanciális még év végéig, ezt idehaza kitudom használni?
-
nrbi001
senior tag
Sziasztok! Van egy i4 16GB , fehér színű t-mobile hálózatkorlátozással rendelkező készülékem, garancia hűség idő lejárt róla. Függetlenítést én is tudom intézni, úgy mint második, vagy a következő ( harmadik) tulaj? Nem szükséges hozzá az eredeti (első) tulaj?
Köszönöm, a válaszaitokat.
-
nrbi001
senior tag
válasz
vadászcsiga #7719 üzenetére
Megpróbálom,köszi a tippet!
-
nrbi001
senior tag
-
nrbi001
senior tag
Cleave alu bumpert használ valaki itt? Sajna elhagytam az összes gombot a pénztárcámból, hol tudnám pótolni őket? ( rezgő,hangerő gombok, ill be-kikapcsoló gombok)
-
nrbi001
senior tag
Köszi !
-
nrbi001
senior tag
Halló halló ! 3GS garanciaztatasahoz elég a számla és Garjegy? Ma vettem ujra csereltetnem gondolom adásvételi t nem kérnek ?!?!
-
nrbi001
senior tag
válasz
manchester85 #7573 üzenetére
OK, esetleg privátban megköszönném ha megírná valaki...
-
nrbi001
senior tag
Sziasztok, nem tudom jó helyen kérdezem-e meg . De érdeklődni szeretnék,hogy a gevey sim ha 4.3.3 szoftverrel van használva, azt cfw-vel felfrissítem,úgy hogy csak a szoftver frissül , de a baseband szám nem változik.Akkor lehet használni azt a geveyt vele vagy másikat kell venni?
-
nrbi001
senior tag
válasz
Kicsirics77 #7177 üzenetére
Köszi a gyors választ, akkor viszem azt is
-
nrbi001
senior tag
Garinál elég csak a telefont vinni vagy kell a tartozékokat is ?
-
nrbi001
senior tag
Engem is érdekelne
-
nrbi001
senior tag
Igen volt, beletudtam nézni a névjegyzékbe erre való programokkal csak mind 10-15 dolcsi valami free-re lenne szükségem
fizetős pl ibackupbot
-
nrbi001
senior tag
Sziasztok!
Olyan problémám van,hogy a barátnőm iphone4-ét felfrissítettem 4.3.3-ról 5.1.1-re . Előtte csináltam biztonsági mentést, természetesen.
A problémám az alábbi visszatett minden képet, zenét, jegyzetet,naptári bejegyzést, a programokat is. De a névjegyzék -kontaktok eltűntek. Hogy tudom előhúzni?
köszi szépen
-
nrbi001
senior tag
3gsről van szó, xx938 a szériája, ugye ezt lehet downgradelni (ipad bb-t akarom leszedni róla, oldbootromos ha jól gondolom 2009 38-heti készülék)
-
nrbi001
senior tag
Nektek is eltűnt a Youtube app ? ( iOS 6 beta 4)
Szerk : köszi srácok, nem néztem iOFF témát
-
nrbi001
senior tag
-
nrbi001
senior tag
T-mobilba beviszem a régi ( nagy) méretű simem, kicserélik microsimre ingyen? 6 éves a sim, belevágdosva (itthon) valszeg nem cserélik igaz?
[Lehurrogó hozzászólásokra nem vagyok kíváncsi !]
-
nrbi001
senior tag
-
nrbi001
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest