Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 11 - népalma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Redmi Note 9S néven érkezett meg a Redmi Note 9 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz
korpicschess #70676 üzenetére
1. Nyilván van valami eszközöd, amiről a DAC-ot hajtod, és nem egy mobil eszköz a fő forrás.
Az iPad azért nem tudja, mert nem arra való. Egyébként van hozzá kiegészítő, amivel tudja, illetve HDMI átalakítóval is ki lehet küldeni digitális hangot, ha már a vezeték nélküli megoldás nem jó. Tudom, elkószálnak a bitek...
2. Olvass vissza, pontosan te hoztad fel az iPhone topikban a Nexus 10-est, ami ugye egy Samesung tab. -
erdoke
titán
válasz
korpicschess #70648 üzenetére
Aha, még a végén elhiszem... Nem mindegy, melyik fos mobil eszközről hajtod a DAC-ot?
Placebo bekap, és máris ugyanúgy szól az AirPlay, mint a Samesung tablet OTG-n. -
erdoke
titán
válasz
korpicschess #70629 üzenetére
Az én erősítőm AirPlay képes, gondolom vannak jobbak is ilyen tudással. Vagy ott az Apple TV, HDMI és optikai kimenet is van rajta.
-
erdoke
titán
válasz
korpicschess #70626 üzenetére
AirPlay, 21. század?
-
szmayer1
senior tag
válasz
korpicschess #7024 üzenetére
Valóban, úgy működik, akkor már csak meg kell tanulni pár smiley jelet és mehet. Sajnos visszafelé sem jó, androidról iphonra, nekem nem rajzolja ki a smileyt, amit androidról kapok, csak úgy szimplán odarakja. Na mindegy...
-
Otisz
őstag
válasz
korpicschess #4824 üzenetére
iPhone modding
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 24GN60R-B - 24" IPS / 1920x1080 FHD / 144Hz 1ms / FreeSync Premium / G-Sync & Adaptive Sync / HDR
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest