- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Adott egy iPhone 6 (s?), Nemrég kerult hozzám. Elvileg egyszer laffant a földön, azóta se kép se hang. Képernyő / digitizer sertetlennek tűnik.Töltésre, itunesra, DFU-ra semmi reakció. Belenéztem, hátha valami csati lejött róla, de nem láttam semmi rendkívülit.
Van esetleg még valami amit meg lehetne nézni, ötlet gyanánt ?
Vagy kuka?Köszi
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Remélem valaki tud segíteni.
Iphone 4s, feltehetően a legfrisebb elérhető fw-vel. Létezik hogy a telefon egyik pillanatról a másikra lezárja magát, és kéri az apple id email jelszavát?
Elvileg nem csináltak vele semmit, tényleg magától. Persze nyilván nővérem már használja mióta megjelent, semmit nem tud a jelkódról.
Valami megoldás? Csak az email visszaállítás van? -
kenny123
addikt
Sziasztok!
Ha új, gyári kártyafüggetlenül szeretnék vásárolni iphone 6+-ot (64gb), melyik GSM / webshopból ajánlott, ahol nem mutyiznak a garanciával, stb. ?
Istyle lenne, de ott nem árulják már.Köszi!
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Jelenleg a legújabb hivatalos IOS iphone-ra a 9.3.3, tehát ha itunesban frissítek, ezt teszi fel?
Épp 9.0.2 van fenn de megjelent a jailbreak a 9.3.3hoz, ha azt teszi fel, frissítenék egyet.Köszi.
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Ios 9.0.2-n vagyok jelenleg, összefosta magát a rendszer kell csinálnom egy restore-t. Létezik hogy frissítés NÉLKÜL meg tudom csinálni, tehát 9.0.2-t teszek vissza rá?
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Egy ideje lett egy gyári független 5s vásárolva, bontatlanként a hardverapróról. Ugye elvileg első aktiválástól el a garancia, esetleg ezt valahol valami imei/serial szám alapján meg tudnám nézni a weben? Mar az első aktiválás idejét.
Elkezdett rosszalkodni, elvileg nagyon gyorsan merül egy ideje, illetve forrósodik nagyon.
Ha egy év eltelt az aktiválástól, van bármi lehetőségem hivatalosan garanciaztatni valahol? -
kenny123
addikt
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Home gomb kattogasra van valamiféle házi megoldás?
Amennyire utánanéztem, 5s óta elég gyakori dolog, most jött elő nálam is az alig egy hónapos i6on.
Meg maga a gombnyomás elott van egy erősen hallható katt, illetve érezni hogy a gomb felszíne (touch id borítás?) elindul befele.
Garanciában cserelik az ilyet vagy valami?
Picit elkezdte bszni az agyam. -
kenny123
addikt
Sziasztok!
Régen volt valami app, ami konvertálgatás nélkül lejátszotta az iphonera másolt videókat, filmeket. Aztán egy időben ezt az appot eltávolitották a storeból, és már nem tudom mi volt ez.
Kérdés:
Milyen programot ajánlotok a fenti problémára? Sokat nem akarok, csak konvertálás nélkül vigye a videókat, illetve lehetőleg ingyenes legyen.Köszi.
-
kenny123
addikt
válasz
TechN7ne #110144 üzenetére
[link]
Csak egy link most gyorsan googlebol. Hiába egy szabvány a jack, ha ezek csak fel mm-el érintkeznek máshol a labkiosztas miatt, akkor mar szar. És igen, a gyári earpodsal semmi probléma, ellenben a sennheiser urbanite recseg, ropog. Pedig mind2 3,5 jack.
Mindegy mondom a napokban beviszem, aztán kiderül.. -
-
kenny123
addikt
válasz
Ragnar95 #110133 üzenetére
Apple support oldalán jópáran írtak, hogy náluk több is, illetve ismerősök ismerősének is.
Azért a f@sz kivan. Szaros meizut azért adtam el többek között mert random kilőtte a spotify-t a háttérből, zenelejátszás közben. Most i6-on recseg minden apró mozdulatra. Lakótárs i6-án is megnéztem, ott is ugyanbúgy baszakodik a Sennheiser. Bátyám hulladék nokiáján no problem vele.
Nem is én lennék ha nem nyúltam volna a tutiba...Főleg, nem is tudom hogy kellene garanciáztatni. Ha viszem a fejhallgatót meg a mobilt, simán ráfogják hogy a fejhallgató szar..
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Iphone 6 / + felhasználókhoz lenne kérdésem.
Adott egy probléma ami minden említett készüléket érint, mégpedig hogy a külső gyártótól származó fejhallgatóknál valami gebasz van a csatlakozónál, ezért a zene néha megáll, siri magától elindul, illetve állandó recsegés, statikus zaj jár a fejhallgatóban.
Én is egy ilyen fejhallgatót nyúzok (iphone 5s-en értelemszerűen semmi probléma nem volt, Sennheiser Urbanite - Made for iPhone jelöléssel), és a fent említett hibákat produkálja. Közben a gyári earpodsal semmi gáz nincs.Létezik bármiféle sufnituning megoldás a problémára, vagy esetleg bármi ötlet hogy tudnám kiküszöbölni?
-
kenny123
addikt
válasz
Totheground #104975 üzenetére
Jólvan, akkor pár napig szopóroller. Mondjuk spotifyiék is jól elcgánykodják, a villámért nem lehet egyszerre egy évre előfizetni aztán jézus..
Messengert megoldottam egy cydia tweakkel, úgyhogy legalább üzengetni tudok addig.Ha lesz pénz a kártyán, ugyanúgy beállítom ezt a kártyát, és ott reviewnél azonnal csekkolja az egyenleget?
Köszi.
-
kenny123
addikt
Hali!
Múlt hónapban előfizettem spotify premiumra, amit ebben a hónapban nem tudott levonni a kártyáról (csak 2 eurót, nem volt rajta kredit véletlenül), viszont most komolyan nem tudok ingyenes appokat sem letölteni?
Mindenre azt írja hogy verification required, ellenőrzök -újra megadok- mindent, de továbbra sem ok neki.
Valószínű azért, mert még mindig nincs kredit a kártyán, csak jövő hét elején lesz. Viszont ez most akkor tényleg komoly, hogy egy sz@ros ingyenes messengert nem tudok leszedni anélkül hogy másik kártyát kellene hozzáadnom?Vicc.
Esetleg valaki valami más megoldást tudna ajánlani pár napig?
Szerk: Még a hulladék frissítések sem mennek, azért ez picit durva..
-
kenny123
addikt
Valaki Használ spotifyt iphoneon?
Most akarok rászokni, és az lenne a kérdésem hogy az ottani zenéket le tudom tölteni telefonra, offline hallgatás céljából? Mobilnetem meg nincs itt kint, wi-fi meg elég korlátozott.Köszi.
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
YouTube appban ( vagy esetleg a bongeszos resze) valahogy be lehet állítani hogy egy adott keresesre csak azokat a találatokat dobja ki, amit meg nem néztem meg?
Mostanában napi 3-4 morningshowt meghallgatok, és fárasztó mindig gorgetni.Köszi
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Tudtok olyan szolgáltatóról (külföld, főként Hollandia) aki gyári kártya függetlenül árul iPhone 6-ot?
Köszi
-
kenny123
addikt
Ios 8 alatt ki milyen billentyűzetet használ? Csak rá szedtem magam hogy frissitsek, érdekelne melyik a jobb.
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Ios7 alatt nincs a kameraban időzíto?
Köszi
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Van valami megoldás arra, hogy iOS alól tudjak transmissionhoz hozzáadni torrenteket, akár külső hálózatból is?
Köszi
-
kenny123
addikt
Hali!
Még ezer éve volt egy tweak, amivel nem eredeti kábeleket is lehetett használni töltésre / szinkronra, valaki meg tudná mondani a nevét?
Most szoptam be egy elvileg eredeti belkin madzaggal...
-
kenny123
addikt
Clear appban hogyan tudok emlékeztetőt létrehozni?
Esküszöm, egyszer sikerült, azóta se. -
kenny123
addikt
Hali!
5s, legfrissebb ios. Voice comtrolt ki lehet kapcsolni valahogy?
Köszi
-
kenny123
addikt
Nincs egy hetes a telefon, eleve mentéssel indult
De az előzőn (i5) tuti nem csinálta ezt.
Megoldható valahogy 7.0.6-on egy hard reset úgy, hogy a szoftververzió maradjon?
Köszi
Szerk: De ha JB-re visszaállítást nyomok, akkor az bootloop, nem?
-
-
kenny123
addikt
Hali!
Nem tudjátok hol vehetnék ios7 kompatibilis lightning csatit, 1-2 méteres kiszerelésben? Illetve, asztali dokkot, olcsón, itthon, nem ebayről?
Illetve, van egy kis problémám.. 5s, 7.0.6Jb, és néha felébred magától a kijelző, figyelem, de nem alszik el. Automata lezárás 1 percre van állítva, néha picit zavaró.
-
kenny123
addikt
Na, tegnap megvettem az 5s-t, tényleg nincs semmi hiba. Mondjuk a multkori telekomos ganézás után ha garanciális probléma lesz, biztosrohadtélet hogy valami uv cerkával végigfirkálom a telefont, hogy biztos azt kapom-e vissza, amit adtam...
Kérdésem lenne, mégpedig a következő:
Ahhoz, hogy egyszerre több telefont tudjak keresni a find my iphone-ban, feltétlenül egy apple id-n kell lenniük? Nővérem is most vett 4s-t, volt már apple id-je, meg persze nekem is sajátom. Valahogy meglehet oldani, hogy azonos apple id nélkül lássam a find my iphoneban a telefonját?Köszi.
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
5S tulajokat kérdezném; Jelenleg a telefonnak van bármiféle szériahibája? Illetve, aki mostanában vett ilyen telefont újonnan (1-2 hónapra visszamenőleg), őket kérdezném, milyen szoftver volt gyárilag a telefonon?
Lehet kellene venni egyet, és nem valószínű hogy kibírom i6-ig. -
kenny123
addikt
Sziasztok!
Nővéremmel eddig iMessagen beszéltünk, nemrég bezuzta a telefonját, SIMet átrakta egy másik telefonba, de azóta nem kapja meg az SMS-eimet. Be van állítva hogy ha nem elérhető az imsg, sima SMS-kent küldje, de úgysem jó. Ha törlom a kontaktot, és csak a számot írom be, akkor is imessaget akar küldeni.
Wtf, hogy tudok most írni neki SMS-t?
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Van lehetőség kontaktokat át másolni SIM kártyára?
-
kenny123
addikt
válasz
kenny123 #74610 üzenetére
Sziasztok!
Napokban szedem össze magam, meg a papírokat, aztán írok a helyi békéltető testületnek, majd kiderül. Talán még nem késő.
Viszont, addig van itt valami más. Mókus megette a gyári lightning kábelt, de még az ios6os korból maradt itt egy ebayes lightning. Valami mókolással nem tudnám összehozni 7.1-el?
-
kenny123
addikt
válasz
bigdady #74599 üzenetére
Bizony, van ilyen.
Telemax-al felvettem a kapcsolatot, első próbára megpróbáltak telekomra kenni. Ha nem igen akarjak megoldani, akkor tényleg jön a fogyasztóvédelem, a telekomhoz. Fagyalllo, annyit mondott hogy az eredetin biztosan nincs hátulról egy zöld pötty.. Tehát akkor fel éve kb athuztak egy utángyártott kijelzővel.. Mindegyiknek csokoltatom az édesanyját..
-
kenny123
addikt
válasz
B-L-A-C-K #74572 üzenetére
Fagyalllo-nak már elküldtem a jegyzőkönyvet, mondjon a benne levő képekre valamit, mert ő már látott ilyet közelről.
Közben írtam a telemaxnak is hogya k.. anyjukatküldjenek képet egy általuk fotózott, eredetinek ítélt kijelzőről is, illetőleg magyarázzák meg az egészet. Aztán majd ha van értelme akkor viszem vissza, most a t-nél hiába parádézok, hogyha telemax mutyizott bele, akkor arra a t-nek semmilyen hatásköre nincs.. -
kenny123
addikt
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Némi segítséget kérnék.
Leadtam múlt héten egy (már egyszer gariban cserélt) i5-öt telekom szervízbe (garancia augusztusig), hogy az akksi kínlódik, illetve sokszor előfordul hogy foglaltat jelez, vagy hogy egyáltalán nincs térerő.
Ma jött vissza, elutasították mivel a telefonba nem eredeti kijelző van, illetve nem szakszerűen lett megbontva a telefon. Persze mióta nálam van, nem hogy másik kijelzőt, csavarhúzót sem látott!!
A garanciát egy az egyben megvonták, aztán kb elküldtek a fenébe.
Picit értetlenül állok a dolog elött, nem tudjátok mit lehetne ilyenkor tenni, valakinek bármi ötlete?Köszi
-
kenny123
addikt
Most nézegettem aprón az 5s árakat, csak nekem tűnik úgy hogy nem tartja olyan jól az árát mint az elődei?
-
kenny123
addikt
Köszi szépen mindenkinek, utána nézek!
-
kenny123
addikt
válasz
szekfizsolt #73707 üzenetére
Cydiaval ez meg mindig végtelen alma logóba torkollana, ugye?
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
I5on jelenleg 7.0.4 van, megoldható egy restore vissza, ugyanerre a szoftverre?
Köszi
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Tud valaki olyan tweaket, ami eltünteti az ios7-es signal bart, és a régit (ios6) dobja vissza?
Köszi.
-
kenny123
addikt
A +1 garit már nem az apple adja, hanem a t-mobile. Ha t-nél rákérdezel, biztos azt mondják hogy még OK.
-
kenny123
addikt
Létezik olyan app, ami random időközönként küld egy értesítést valami előre beállított témával?
-
kenny123
addikt
Valaki egy képet tudna mutatni, hogy ios7-ben, notification centerben a "mai nap összesítése" és a "holnapi nap összesítése" hogyan is néz ki?
Több egésznapos, illetve párórás esemény is be van írva, de baszik kirakni akármit is. Annyi van hogy "Holnap", alatta egy vonal, de nem jelenít meg semmit. Elsírom magam komolyan. -
kenny123
addikt
ios7 alatt hogyan tudom notification centerbe kirakni az időjárást?
Akárhogy szenvedek vele, nem rakja ki. -
kenny123
addikt
válasz
Tibee86 #64533 üzenetére
Picit bővebb leírást tudnál adni?
6.1.4-en vagyok, ugyenezen szeretnék maradni. Cydia volt fenn, most épp dfu-ban maradt, telefonról nypmtam a restore-t. Tinyumbrella-t elindítottam, meg a TSS szervert is, option+restore, beadom az ipsw-t, majd 4O14-es hibát kapok itunesban.
PLz valaki help, nem akarok ios7-et.
-
kenny123
addikt
i5 6.1.4 jb után elszállt a mobilnet valakinél? Semmi hálózati tweaket nem raktam fel, mégsem akar csatlakozni.
-
kenny123
addikt
Hoztak ide ma egy 3gs-t, ami elvileg gyári kártyafüggetlen, most frissítették, de mégsem aktiválódik. Van ennek valami speckó aktiválási folyamata, vagy esetleg le lehet tiltva?
Hol tudnék utánanézni imei / szériaszám alapján?
-
kenny123
addikt
Van valami program / tweak, amivel picit bőkezűbben tudok macet irányítani, mint az apple remote appjával? Hangerőt más programokban mint itunes (vlc pl), stb.
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Bocs hogy nem olvasok hirtelen vissza. 6.1.4re (i5) ki sem adtak mar a jb-t?
-
kenny123
addikt
i5re a keretre tudtok ajánlani valami fóliát? Még régebben láttam valami hajszárítós fóliát, amit először rá kell feszíteni, utána pedig hajszárítóval rámelegíteni, vagy mi.
Ez mi volt, illetve mit gondoltok, mennyire tartós?
Köszi.
-
kenny123
addikt
i5/S-re nem érdekelne valakit egy bookbook, brown ledger tok? Eredeti, lithiumból származik.
Egyik nap muszáj voltam kivenni a tokból, és valahogy inkább marad így, tok nélkül / valami slim cuccal. Jobb a fogása, de cserébe egy pénztárcát újíthatok. -
kenny123
addikt
válasz
bull84ghia #61626 üzenetére
Lehet csak egyedi eset, de egyik sarkán csúnyán jön le a bőr (most picit megpróbáltam visszaragasztani), majd kiderül..
-
kenny123
addikt
válasz
bull84ghia #61611 üzenetére
Jön szét mint atom.
-
kenny123
addikt
Valaki használ bookbookot i5re? Esetleg pár képet tudnátok linkelni az állapotáról? Kb 1 hónapja van meg nekem, de lehet eladom...
-
kenny123
addikt
válasz
manchester85 #61346 üzenetére
+1.
Mondjuk amennyire kezdetben írtóztam az ios7től, ismerősnek az van, kezdek vele barátkozni. Mondjuk még mindig hányás szerintem, és tényleg nehéz megállni hogy ne frissítsen az ember. De hát kell a jb, stb. Majd ha ios7re is kijön a jb, és lesz rajt ios6 téma, akkor jöhet. : D
-
kenny123
addikt
Dropboxban hogyan tudom bekapcsolni az automatikus camera roll-ból való feltöltést?
Szerk: 6.1.4 jb-ről lehet tudni valamit? Azthiszem már ideje lenne jönnie.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung galaxy S22
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen 12 Hónap Garancia 0 perces készülék
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest