- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Aktív témák
-
soma165
tag
az A C ryan ra rá van kapcsolva egy 1 terrás vinyo,amin a hd filmeken felül van sok div-x, és dvd film is
a tv adásokat is képes e felskálázni az erösitö?
ezeket szeretném felskálázni,persze akkor ha van szemmel láthato különbség
és csak ez esetben szeretnék olyan erösitöt ami képes a felskálázásra -
lean
aktív tag
Én a 707-et néztem ki korábban, de megjelent a 608, ami kb. ugyanaz, legalábbis a specifikációk alapján, néhány dologban marad el (nem teljesítményben):
-nincs push pull erősítés
-nincs Adussey MultiEQ
-illetve pl lehagyták a PHONO-ot és az analóg PRE-out kimeneteket
a többiekben megegyeznek kb -25kért, cserébe viszont a 608 újgenerációs ugye, persze még egyelőre hasznot nem nagyon hoz, de nem 1-2 évre veszek erősítőt.ezért döntöttem a 608 mellett.
-hangfalak terén úgy döntöttem a fokozatos felépítés elvét fogom alkalmazni, azaz inkább minőségi darabokat ha kell darabonként, attól függ, hogy engedi a keret... -
x64
aktív tag
Azért ezzel kapcsolatban - no offense! de - nem mindig vagytok mindannyian egy véleményen....
Ettől még persze én bactam el, hogy nem néztem jobban utána a 307-es képességeinek. Igaz, hogy tegnapig senki nem említette, hogy esetleg a hangot nem szedné le és csak sima HDMI switchként funkcionál...Viszont qrva nagy mákom van, ugyanis a 220 voltnál, ahol vettem, hihetetlen jófejek voltak, és visszaadták az erősítő TELJES árát! Pedig még a beszámítás se lett volna kötelességük... (bár azt nem értem, hogy mi a különbség aközött, hogy ha egy webshopos rendelést a boltban veszek át - ahol nem tudom fizetés előtt kipróbálni -, vagy ha házhoz hozzák - ahol szintén nem tudom fizetés előtt kipróbálni - )
Ezekután ha jövő hétre tudnak hozni 308-ast, akkor tuti náluk veszem meg!
-
-
Smish
tag
Én nem értek egyet ezzel. Nem rég cseréltem Denonról Onkyora és nem bántam meg. Az Onkyokban sokkal több kakaó van, több a tartalék. Csak nézd meg mennyivel nagyobb tápegységgel szerelik őket azonos kategóriában. Mozira mindenképpen jobb. Zenénél már vegyesebb a kép. Mindenféleképpen meg kell hallgatni a kiválasztott hangfallal. Csak is akkor nem csalódik az ember.
Én személy szerint a az Onkyora szavaznék. -
makszimovics
csendes tag
szeva! nekem is Heco 500 5.0 szettem van + Y RX V361. Heco subban gondolkodtam, de ahogy olvasgattam lehet inkább Onkyo 607 upgrade lesz belőle. a beklötésről tudnál küldeni néhány fotót vagy infót? a forumozók zöme bajban volt vele... Tényleg ennyire ütős az összeállítás?
-
törölt tag
Nagyon köszönöm!
_ak_:
Most én is egy Genius 3600-at használok, s többen írták, hogy jobban szólna egy különálló erősítővel, mert a gyári az elég gyenge benne. Kérdés, mennyit éri meg rákölteni.
A játékok nem hiszem, hogy Dolby Digital-t támogatnának, én legalábbis nem találkoztam ilyennel. Játékokhoz analóg átkötés kell, vagy Dolby Live/DTS Connect képes hangkártya, vagy HDMI.
-
törölt tag
Köszönöm a választ!
- Az LCD TV-t egyben monitornak is használom, így elég lesz a két kimenet. Ezért az sem gond, hogy a HDMI hang videójelhez kötött.
- Tudom, hogy a HD Audióról le kell mondanom, viszont HDMI-n a játékok többcsatornás hangja is átmenne, így nem kell bemenetet váltanom az erősítőn.
- Sajnos ez H/K tulajdonság, s mindenüt azt írják, hogy bizony észre lehet venni, s zavaró. (A 655-ösben már van passthrough, de én nem ebben a kategóriában gondolkodom.)
Ezekkel együtt talán érthetőbb, miért így szeretném megoldani. Kérdés, hogy mire számítsak, lesz-e így hang?
-
WN31RD
addikt
Az a különbség igen apró (hacsak nem nagyon más a masterelés, de az nem a formátumon múlik). Nem azt írtam, hogy senki ne vegyen HD hang kezelésére alkalmas eszközöket, csak azt, hogy ez alapvetően lényegtelen dolog, mert a hangzás a legtöbb esetben, egy átlagos ember pénztárcájának megfelelő rendszeren, egyáltalán nem ezen fog múlni. Egy igazán jó hangfal (mondjuk amilyeneken a soundtracket masterelik) és egy tipikus otthoni hangdoboz között nem apró a különbség, hanem mellbevágó, ebbe érdemes inkább a pénzt ölni.
Egy komoly hangfal egyszerű Dolby Digitalból is simán hozza azt a szintet, hogy úgy érzed, mintha tényleg ott lennél a tengerparton mondjuk, mert annyira igazinak tűnik a tenger morajlása, vagy hogy odamész az ablakhoz megbizonyosodni róla, hogy tényleg csak a filmből jött a karambol zaja (saját tapasztalat). (Szerk.: És akkor a zenén nyújtott teljesítményét még nem is említettem.) Ehhez egyfelől nem szükséges HD hang, másfelől az átlagos otthoni doboz ilyet képtelen produkálni, teljesen mindegy, mit kötünk a bemenetére.
Szóval nincs a HD hanggal semmi gond, vegyen olyan eszközöket, aki tényleg mindenből a legjobbat akarja, de naivitás azt hinni, hogy mondjuk kis néhány százezres hangfalak mellett pont a HD hang hoz majd lényeges javulást. Forma 1-es kerekek Trabantra kb.
Talán egy HD hang nélküli de egyébként jól felszerelt mozi nem szól jobban, méghozzá sokkal jobban, mint egy átlagos otthoni cucc akármilyen HD hanggal?
-
Gugu32
csendes tag
Szia!Köszi a segítséget!Próbaképpen rákötöttem mégis egy film erejéig és azt tapasztaltam hogy nem melegedett annyira mint amikor a két frontot hajtja!Lehet hülyeséget mondok de ez azt jelenti hogy nem adja le a hőt magából és elég benne valami?A két fron hangfallal magában jócskán melegek a bordái de így a két kis (5 Ohmos) hangfalakakl viszont már már hideg!Amikor levettem a két kishangfalat, ugyanúgy kezdett melegedni ahogy eddig szokott, nem vészesen de érezhető a kettő közötti különbség.
Lehet hogy nm reális értéket írnak erősítőre hangfalra?
(hangfalakról itt http://www.panasonic.hu/index.php?p=product&id=1476
erősítőről pedig itt http://www.denon.co.uk/site/frames_main.php?main=prod&ver=&MID=3&sub=1&action=detail&Pid=256 ) lehet olvasni!
Bocs ha hülyeségeket kérdeztem de nem vagyok benne jártas és tényleg jól jön a segítsék! -
sirdond
őstag
hát, jó kérdés
én sajnos nem tudok kísérletezni, pedig érdekel a dolog
esetleg egy próbát megérne, hogy a tmt vagy pdvd megfelelő codecjeit betöltöd mpc hc-ba
és beállítod,hogy azt használja (kérdés,hogy mely codecek azok amik a hd audihoz kellenek)mpc hc-ban így tudod belőni a codecet:
options->külső szűrők->add filter
kikeresed a megfelelőt,ha nincs a listában akkor tallózás
hozzáadás után kijelölöd és jobb oldalt a használatra mész
arra figyelj,hogy egyszerre csak egy codec-el próbálkozz, mivel összeakadhatnak
(ha nem működött rakd tiltásra)egyébként melyik power dvd-t használtad?
-
daniel7
csendes tag
Köszi, de a DALI hangfalak jók keményebb rock zenére?(Axel Rudi Pell, Alice Cooper,dE hallgatok lágyabb zenét is pl. Yello,Chris Rea,Sting.) Több helyen olvastam, hogy inkább a lágyabb, dallamosabb zenére való. Igaz ez? Azt mondják hogy a Heco Victa, Wharfi jó erre, de tudom hogy kompromisszum kell a választáshoz.
-
törölt tag
7,5 négyzetméterre kellene
.Tudnál ajánlani valami nem túl drága erősítőt?Mindenképp szeretnék valami házimozit a régi Philips helyett.Zenehallgatásra, sok mozizásra, PC, PS3, tv, rádió.Eléggé vájtfülü vagyok.De ne ilyen több százezrest, ha kérhetem
.Max olyan 110ért
már egyszer linkeltem -
Szia OLI
Te személy szerint hallottad a Denon 1910-et? Én hamarosan egy ilyen erősködőt tervezek megvenni magamnak, csak az érdekelne, hogy nem torzít pl. ha folyamatos hangos zenelejátszásnál? Yamaharól lebeszéltek H/K az elég drága az Onkyot meg nem szeretem hangzásilag. Előre is kösz.
Üdv,
Vik -
Daywalker
addikt
Szerintem a HK drága lett itthon, elég nagy haszonnal tolhatják. Amíg az AVR 235 idehaza a 150 ezer forint volt, most a 255-ös 184 ezer forint lett. USA-ban az Amazonon 407 dollár az AVR 254 (ez ugyanaz a cucc, mint a 255), azaz még 80 ezer forint sincs! Ha euróval számoljuk ugyanezt az összeget, akkor 112 ezer forint, illetve az amazon.de-t nézve 142 ezer forintos árat kapunk. Szóval megy itt a lehúzás.
-
Daywalker
addikt
Kíváncsi lennék mit változtattak a 255-nél, mert a 235-ben ugyanezekhez a teljesítményekhez 890!!! wattot adott meg a gyártó. Lehet, hogy a 255 már toroid trafós? Mert ha az, és tegyük fel, hogy a többi gyártóé nem az, akkor bizony még siralmasabb a teljesítményük a veszteség miatt.
Egyébként nyilván nincs olyan helyzet, amikor az összes hangszóróra kell a teljes teljesítmény, ezért ad meg sok gyártó magasabb adatot, mert szükség szerint ki tudja tolni azt egy adott csatornára...tehát mondjuk egy 7×100 wattosnak mondott erősítőnél valóban a csatornánkénti 100 watt, de csak akkor, ha nem minden csatorna szól egyszerre teljes teljesítménnyel. Ezzel szemben a H/K olyan adatot ad meg, ahol valóban ki tudja tolni azt a 7×50 wattot minden csatornán. Ki tudja mi a jó, de gyanítom, hogy a H/K nem hazudik, évek óta nem a wattokkal próbálják eladni a cuccaikat.
-
sirdond
őstag
-
kkrisi
senior tag
ha csak tényleg ennyi a különbség akkor lehet elég lenne csak a 1708! Nem tudom szerinted érdemes a hdmi-et venni? (te melyiket vennéd inkább?)
Neked milyen erősítőd is van? és amúgy ez a biamp cucc drasztikusan megdobja a hangfalak hangzását?
és ugye ha nem tévedek akkor az onkyo 507 nem támogatja a biampot?
-
kkrisi
senior tag
na jó de ha már támogatja a biampot akkor használjuk ki! végülis csak jobbban szól akkor eegy kicsivel!
és szerinted sok különbség van a 1708 és a 1709 között? szerinted érdmes annyival több pénzt belefektetni? vagy egy ekkorka szobába nekem egy heco szetthez melyiket érdemesebb venni?
-
Winzsolt
aktív tag
Ezt én cáfolnám!!
Nekemis victa szett van 500-as és én is onkyo-val(505e) hajtom biampal.
Oké, hogy van valamennyi mélye a heco-nak, zenénél még talán épphogy meglennék szub nélkül, de a polkaudio psw10 mélye annyira ott van, hogy a heco elbújhat..... holott ez nem egy olyan óriási szub, 50ezres kategória.
Házimozi nincs mélynyomó nélkül!! -
hackeeeee
Jómunkásember
Hát, SAL 2610-es hangfalcsaládom van. Ebből a benne lévő mély van megcsinálva aktív ládának. 1ikbe beleépítettünk egy MNC Sub erősítőt, azon úgymon középre állítottam a freq tartományt, ami sztem sacc pont 100-110hz körül lehet, az erősítőmbe meg asszem 60hz-re van állítva (ez a minimum asszem), mert nem nagyon akartam állítgatni, mert nemtudtam, hogy mi hogy van, és nem akartam állítgatni. Akkor gondolom ezt kicsit érdemesebb lenne feljebb tolni...
-
O_L_I
őstag
Saját magamnak válaszolva hívnám föl a figylemet arra, hogy a "szimpla" optikai kábelen nem megy át a DTS HD, valamint a DD+ holott a jelenlegi 125 Megabit/s sávszélesség ami nyújtani tud több mint elég volna rá, de valaki úgy gondolta, hogy vegyen csak HDMI-t a paraszt.
-
Mijági
csendes tag
-
nebulo5
senior tag
Hello!
Én sem tudtam értékelni az Onkyo-ba épített diszkrét hangzásmódot, amíg nem kezdtem el ebben a módban hallgatni! Meg kell mondjam: dícséretére válljon a tervezők ez irányú ötlete!
Egyébként sem kedvelem a "falbontogatós" hangerőt, de a discrete hangzásmód bekapcsolásával megmarad az a feelingje a zenének, hogy nem hangos ugyan, de a dinamikai tényezők megmaradnak úgy a mély, mint a magas tartományban is.
Csak ajánlani tudom az ilyen hangzásmóddal rendelkező A/V erősítőket.
A vásárlás előtt lehetőségem nyílt meghallgatni néhány típust: Pioneer, Denon, Yamaha...
Mivel 50 - 50 %-ban használom zenehallgatásra/filmnézésre, így választottam az Onkyo-t.
A Denon közismerten jobb a zenei hangok terén, de elmarad a filmeknél oly fontos szélsőséges dinamikai kifejezésekben. Az Onkyo tervezői sokkal jobban megtalálták azt a vékony határértéket, amely mindkét stílusnál kifejezéshez jut.
Természetesen, ez a saját véleményem. Mindenkinek ajánlom: a saját hallására alapozzon, mikor A/V erősítő vásárlását tervezi.
És még nem is került említésre a hangfalak stílusra hangoltsága. Egy jó paraméterekkel megáldott erősítőt is silány szintű hangra tud degradálni egy rosszul hozzáválasztott hangfal szett.
(de ez egy totál másik téma, amely legalább annyi fejtörést tud okozni, mint egy erősítő vásárlása....) -
dabadab
titán
Mindegyiken van LPCM, ami tomoritetlen es nagyon nagy felbontasa is lehet (24 bit, 192 kHz, 8 csatorna). A DTS-HD meg a TrueHD is pont ugyanezt tudja hangminoseg szempontjabol, csak azok vesztesegmentesen tomoritett formatumok. Vagyis kb az LPCM a WAV, a DTS-HD meg a FLAC megfeleleloje.
-
törölt tag
Azok viszont ha jól tudom, csak drágábban képesek az újgenerációs hangokat kezelni. Bár ez még nem egy igazán fontos funkció, egy ilyen drága erősítőnél már látom értelmét annak, hogy a "jövőállóság" is szempont legyen.
Én is hasonló készüléket szeretnék venni, de ahogy átnéztem a kínálatot, úgy néz ki, hogy az először kiszemelt Yamaha RX-V1800 lesz a választott. Vagy várok még egy évet, s akkor már biztos több hasonló tudású erősítő is lesz a piacon, ráadásul olcsóbban.
-
törölt tag
A 255-öst én is nézegettem, de van egy súlyos hibája: nem támogatja a HDMI-n keresztüli video passthrough-t. Maximum a szűrőket kapcsolhatod ki, de a Faroudja chip még az 1080p-s jelen is átmegy: sötétebb lesz a kép és több részlet elveszik. Mindez a 355-ösre is igaz.
Nem biztos, hogy mindenkinek kizáró ok, de HTPC-hez emiatt finoman fogalmazva is csak erős fenntartásokkal ajánlható.Ráadásul az új design számomra egyértelmű visszalépés.
-
Maximusz
aktív tag
Szia!
nagyon jól érted!
ha beszélek mikrofonba - a digitális kimeneten semmi sem jelenik meg belőle azonnal (csak ha felvettem a beszédemet és visszajátszom a felvett anyagot), viszont analóg kimeneten (mintha átengedné) - azonnal megjelenik a hangom - de nekem digitális kábellel van összekötve a 7.1-es erősítőmmel a gép - ezért kéne hogy megjelenjen a digitális adatfolyamon a mikrofon hangja és a tuner analóg hangja (ami CD-Audió kábellel is át van kötve, meg line-in re is be van dugva, meg a PCI - Audió eszköz is engedélyesve van a kártyán, de semmi...)
-
-
csizzah
aktív tag
-
Demolator
tag
Nekem is vannak ilyen opciók és minden large és both és mégse de bátyámnak ugyanilyen erősítője van és nála is ez a helyzet crossover is 110Hz-en a legjobb mert ha fölé megyek a mélyből is jön a magas is ha meg 110 alá akkor meg a már csak az abzolút mélyek jönnek ki és nagyon kevés.... digitális bemenetről hajtom amúgy
-
Winzsolt
aktív tag
Énis erre gondoltam, hogy 4 kisebb kellene akkor.
De a keretet elnézve beleférne a 4db heco metas 300, vagy rubicon r63s. Ez utóbbi csodaszépen szólDe általában NAD erősítővel szerepel. Viszont ez a 2 is hátsó bass reflex, és egy kis szobában, szerintem elég nehéz őket elhelyezni messze a faltól. Énis így jártam a victa500-al kb. 12nm szobában.
kkrisi: Az erősítő és a sub megvan már? Szerintem azok is túl nagyok ekkora szobába.
-
rhonin
senior tag
Ezt a "majdnem sok a mély"-t hogy érted? Gondolom azért nem nyomja el a közép és a magas hangokat. Tehát azért annyira túlzó mélyeket se szeretnék, hogy a nagy dübörgéstől ne halljam a többi hangot...
Sub ládából milyet ajánlanál ha mondjuk ezt a heco szettet venném. Az 5 év garanciát amit sok helyen olvasok azt mire értik? Csak a hangszóróra vagy kompletten mindenre? -
rhonin
senior tag
Szinted a victa 500-ast ki tudja hajtani a 363-as yamaha erősítő megfelelően? Vagy gondolom még lesz tartalék a hangfalakban. Te milyennel hajtod?
Én is elektronikus zenét hallgatok amiben eléggé dominálnak a mélyhangok, nomeg mellette elég sok hip-hopot is. A film az egyenlőre még másodlagos nálam.
Ezek szerint akkor nekem is inkább a német márkák körül kéne körülnéznem? -
Maximusz
aktív tag
Ha valóban van olyan, aki ezzel használja, akkor adjatok lécci segítséget, mert már szinte mindent megpróbáltam:
Sziasztok!
Egyre több helyen olvasom, hogy a hangkártyák korszerű digitális kimenetét használjátok. Ennek nagyon örülök, de mégis furdalja az oldalamat a kíváncsiság, hogy TI is belefutottatok-e abba a hiányosságba, mint én.
A tényállás a következő:
-Van egy Denon Házimozi erősítőm, ami képes akár üvegszálas optikai audió jelet, akár koaxiális audió jelet fogadni.
-Volt egy Abit NF7-S-es alaplapom a maga csodálatos hangú integrált SoundStorm hangkártyájával (amit most is visszasírok - hisz hibátlanul működött, csak 2,5 Ghz-es egymagos proci ment bele maximum... mármint a hozzá integrált alaplapba)
-Októberben jött egy csere, amikor is egy Gigabyte ga-ma78gm-s2h típusú alaplapra sikerült cserélni a már nem túl sebes régi alaplapomat (egyébként erről van szó ---> http://www.hardver-teszt.hu/test.php?tID=78 )eddig nem is volt semmi gubanc... - a gubanc most jött elő, ahogy a hőn szeretett barátnőm szeretett volna skype-on beszélgetni, vagy a pc-n tévét nézni a vadi új Leadtek tv2000 xp expert kártyával.
A hiba leírása a következő:
-Ha a géphez csatlakoztatott mikrofonba beszélek, az CSAK az analóg kimeneten képez hangot (de felvenni feltudom - hangrögzítővel)
-A tuner audió átkötése is megtörtént, de az is csak az analóg helyre csatlakoztatott fejhallgatón hajlandó hangot kiadni.
-Viszont... - és itt jön a csavar, amit nem tudtam eddig megoldani: - Ha én mikrofonozás közben zenét (mp3, wav, audió cd) vagy akár film ac3, dts hangsávját hallgatok, akkor az NEM szólal meg az analóg kimeneten CSAK IS a digitálison (ahova pedig a mikrofon és a tuner hangja nem megy ki....összegezve ---> analóg jelforrásnak csakis analóg kimeneten jelenik meg a hangja
digitális jelforrásnak csakis digitális kimeneten jelenik meg a hangja.Ha ez természetes, az új integrált Realtek HD Audió chipeknél, akkor bocs, de régen az analóg jelforrásból érkező bármilyen hangot (vonal bemenet, analóg cd jel, MIKROFON) az NF7-S-es lapom INTEGRÁLT hang chipje digitalizálta, és továbbította az üvegszálas kábelen az erősítő fele...
Van rá megoldás, vagy még senki sem tapasztalt ilyet digitálisan összekötött Realtek HD Audió chipnél?
Köszönöm a türelmeteket : Krisztián
-
Ninoka
tag
Igen, kár a hosszú kábelért. Ez nem olyan mint a koax, hogy levágom a végéről a dugót, és forrasztok rá egy másikat. Bár ki tudja, még nem próbáltam szétszedni a végét.
Egyébként így visszagondolva, nem hiszem, hogy a karcolódás különösebben nem ártana neki. Én még régen láttam, (amikor eladtam a régi erősítőmet, és nem volt bedugva a kábel csak a lejátszóba) hogy olyankor a kábel vége pirosan világít. Bár nyilván ezt nem folyamatosan csinálja, csak éppen nem látni a négyszögjelet olyan gyors. De attól, hogy karcos lesz a vége a kábelnek, szerintem a fény ugyanúgy eljut a kábel végéig. Ahogy elnéztem, elég erősen világított. -
Ninoka
tag
Ez érdekes kérdés. Én még nem gondolkoztam ilyesmin de mivel ezen is digitális jel megy, gondolom hasonló lehet a jelenség, mint amikor a digitális koax nem érintkezik rendesen. Azt viszont tudom milyen, mert nekem már volt ilyen, és akkor a hang össze-vissza akadozott. Tehát, mivel ez nem analóg jel, így nem a hang minősége romlik, hanem egyszerűen az erősítő nem tudja értelmezni a jelet amit kap. De, hogy mennyire sérülékeny az optikai kábel, azt nem tudom. Nekem azóta be van dugva az erősítőbe meg a lejátszóba, amióta megvettem
-
hkari
őstag
Szia. Nekem két videoton van frontnak berakva. Tudom elég gagyi,de most nincs pénzem még hanfalakra
Ezek gyári kábellel vannak rákötve. Szerinted érdemes cserélni?
Másik. Optikai kábel vettem multkor ilyen 1500ft-osat. Ebből lehett nagy különbség egy 5-6 ezres és e között? PS3 al van összekötve... -
Ninoka
tag
O_L_I, te milyen erősítővel használod a Victa 500-akat? Nekem Yamaha van, aminek csak sima kimenete van. De gondolom azzal is be lehet kötni külön kábellel a mély és a magas részt. Ami most van kábel az jó lenne a mélyhez. Neked a magashoz milyen kábeled van? Egyébként hogy van ez pontosan, mert nem vagyok tisztában vele!? Külön van a mély, és külön a közép + magas, vagy mély+közép, és magas külön a másik csatin?
-
-
csizzah
aktív tag
-
Ninoka
tag
A direct stereo és straight teljesen más. Legalábbis a yamaha rxv 459-ben, mert abban mind a kettő van. Egyébként a yamaha rxv459 is kikapcsolja a kijelzőt, pontosabban elhalványítja direct módban. Bár nem értem mi értelme. Én azt hittem hogy valami szoftverhiba. Ha én terveztem volna az erősítőt akkor inkább a night cinema üzemmódra tettem volna ezt a kijelző elhalványítást, hiszen ha valaki éjszaka mozizik, akkor általában sötét van, és zavaró lehet a kijelző fénye. Napközben meg ha zenét hallgatsz, akkor nem tök mindegy, hogy milyen erősen világít!? Úgyhogy én azt hittem, hogy itt a gyárban rotottak el valamit, de ezek szerint nem.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest