- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Google Pixel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Aktív témák
-
törölt tag
Elmondom a véleményem, hátha érdekel:
Ha 4ohmosat teszel rá, relative hangosabb lesz, torzabb, jobban fog melegedni, és kevesebb lesz az élettartalma a végfokoknak, de emiatt nem szállhat el mert van védelme.
Persze ha jól is működik, valszeg az is made in china, és tömeggyártás, akármilyen hibatűréssel.
Szóval ha ezek nem zavarnak annyira, akkor jó rá a 4ohmos is, csak csínnyán tekergesd a hangerőt.
Személy szerint én inkább kerestem magamnak annó olyat erölködőt amit át lehet kapcsolni 4ohmra, már csak azért is hogy szebb legyen a praktikusság oltárán már amúgy is feláldozott hangja. Ugyanis a tönkrement sztereóm helyett kellett elsősorban új cucc, és úgy döntöttem hogy egy hm lesz helyette. -
Ninoka
tag
Ha a digitális koax bemenetre gondolsz, akkor arra nem lehet két eszközt csatlakoztatni egyszerre, mert összekeverednek a jelek, és gyakorlatilag egy értelmetlen "valami" keletkezik belőle. Esetleg egy olyan elosztóval lehetne megoldani, amelyen van egy kapcsoló, így nem kellene állandóan kihúzgálni a vezetéket, ha először az egyik, aztán a másik forrást szeretnéd hallgatni. De a kettőt egyszerre semmiképp nem tudod megszólaltatni. (legalábbis én így tudom)
Szerintem te a Yamaha rx-v 363-ra gondoltál, de amúgy teljesen lényegtelen, mert minden olyan erősítőn amelyen van analóg 5.1 bemenet, rá lehet kötni a hangkártya 5.1 analóg kimenetét. Minden hangkártyán így van, hogy egy jack aljzatban van a center és a sub, de az két vezeték, hiszen a másik végén 2 rca dugó van. Ha bedugod a jack dugót, a végén meg ugyanúgy van két rca mint a többi vezetéknek , akkor az egyik rca a sub, a másik meg a center. Mindkettőt bedugod a megfelelő helyre az erősítőn, és kész. Ha véletlenül megcserélnéd, akkor sincs gond, de azt úgy is észre fogod venni, hogy nem úgy szól ahogy kell. -
Winzsolt
aktív tag
Az elsőt nemtudom, én nem kötnék rá 2-t.
A hangkártyából 3db jack-rca kábel megy. És az erősítőn pont 3 pár ilyen rca bemenet van. Feltéve ha a 663-as erősítőre gondoltál, 636-ost nem találtam.
itt aa multi ch inputnal van ez a 3 pár bemenet.
Remelem meglehet nezni teljes meretben. en megtudom...
Aktív témák
Hirdetés
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest