- iPhone topik
- Mobil flották
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
sirdond #8719 üzenetére
"Mozin" meghallani a különbségeket, roppant nehéz feladat, ha azonos árkategóriába tartozó erősítőkről van szó. Ez érvényes egy gyártó egyik évről a másikra megújuló modelljeire is. Az utód sokszor pontosan azonos alkatrészekből épül fel, csupán méhány szolgáltatást pakolnak bele. Részben ezek miatt nem vállalok összehasonlító teszteket.
-
dhcodoki
senior tag
válasz
sirdond #6448 üzenetére
Mission M31 (2db front és 2db surround); Mission M3C2 (center); ezeket egészítettem ki a Polk 110-el. Sony STR-DE875 erölködővel hajtom (jövőre cserélném HDMI-sre). Kizárólag filmre, és néha koncert DVD-re használom. Utóbbi elég vegyes stílus, de leginkább akusztikus (egyik kedvenc metallica S&M). Összességében meg vagyok vele elégedve. Mondjuk 15nm-re pont elég, 20-ra vagy nagyobbra már kevés lenne. (az M31, a polk viszont 20-25nm elég jó)
De zenét leginkább fülesen hallgatok PC-ről.
(Az MM-ben van valami 30hónapos kamatmentes akció..) -
kkrisi
senior tag
-
dhcodoki
senior tag
válasz
sirdond #6445 üzenetére
Gondold meg jól... inkább várj, s hagyj ki 2-3 egyetemi bulit, én is így tettem
Azért mondom, hogy gondold meg jól, mert ha most beleugrasz egy 45ezres vételbe, és nem tetszik, akkor később nagyobbat buksz. Azt újra eladni, és egy újat drágábban venni, hááát...
Tavasszal ugyan ebbe a cipőbe jártam, és most összeteszem a két kezem, hogy anno rábeszéltek. Szóval én azt tanácsolom, hogy várj türelemmel. Lehet később találsz használtan, de az is megtörténhet, hogy "rád szakad a bank".
És ne feledd, a jó mélysugárzó sokat dob az összképen, de egy silány lerombolja a padlóig. -
törölt tag
válasz
sirdond #6441 üzenetére
Úgy vagyok vele, hogy a betervezett Dali Concept 2 hangfalakhoz lehet, még ez is sok lesz. Emellett hosszú távra veszem a készüléket, s mivel egy minél egyszerűbb rendszert szeretnék, jól jön az a HD támogatás. A külseje is ennek tetszik a leginkább. Az anyaghasználat sajnos gagyi, de legalább megy a Samsung TV-hez.
-
törölt tag
válasz
sirdond #6438 üzenetére
Ha valakinek nem kell a HD Audio és a fullos HDMI támogatás, akkor nyilván ne vegyen se 255-öst, se 260-ast. De itt éppen az e kettő közti különbségekről volt szó.
#6440:
Annyiért valóban drága a 255-öshöz képest. De így sem piskóta az ára, ha azt nézzük, hogy a tengeren túlon már $490-ért is lehet 2600-ast venni. Kár, hogy más az elektromos hálózat, mint idehaza...
-
törölt tag
válasz
sirdond #6345 üzenetére
Egy 3600-as itt van mellettem, azon biztos nincs.
A többit nem tudom, de gyanítom azokon sincs.
Amúgy én is ezt a Geniust gondoltam, hogy rákötöm majd az erősítőre. HDMI-n megy majd minden, így a mélyládával nem tudom mi lesz. Leginkább az, hogy veszek egyet használtan, a Geniusé pedig elfér addig a szekrényben, amíg nem áll össze a "végleges" rendszer.
-
snipr
aktív tag
válasz
sirdond #6245 üzenetére
Hallgattam yamahát, denont és pio vsx-et is... denon, yamaha a sorrend minosegben, de árban a yamaha a nyero
... talan a 463 "elég" mégiscsak, viszont azt nezem USB port nagyon nem triviális, hogy van-e rajta (nem tudom mitol fugg, egyelore ugy latom a nemet piacon van, a tobbin nincs :| ) AV-Planetnél lehet még rendelni USB-s verziot, lehet le kéne rá csapni 69ért...
-
Daywalker
addikt
-
kkrisi
senior tag
válasz
sirdond #5699 üzenetére
hát Mission mv8 hangfalhoz és velo cht 8 kéne nézni 1jót amivel mel lehet hajtani elég jól!
Denon avr 1709 is néztem de az onkyo SR607 arról most nagyonjókat olvastam csak kérdés h milyen szettel halgatta az illető és kérdés h az enyimmel h szólna!
Akkor van a avr 132 , 155 ez a kettő! -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
sirdond #5699 üzenetére
Ebből nem lehet levonni semmit.
Lehet attól függetlenül Denon-t, vagy Yamaha-t vesz, csak nagyobbat.
Itt írta ezt az illető. Nekem erről fogalmam sincs.
Nekem bevált a Denon, előtte Kenwood-om volt, azzal sem volt bajom, csak gyenge volt.
De ez amúgyis úgy van, hogy mindenkinek az a jó, ami saját magának van.@Játékos: Mondjuk tudtam ilyesmiről, mert egyszer kijöttek a nyomtatómért, amikor szervízelni kellett, csak nem tudtam, hogy ez törvényszerű.
-
kkrisi
senior tag
válasz
sirdond #5573 üzenetére
de arra csak 8ohm hanfalat lehet kötni! Mondjuk lehet olyat veszek mert olyan van uncsitesómnak is jó kis cuc csak 0 felett ha tekered akkor már van hangja a hangfalaknak ha nem szól a zene! avplanetnél 130k az egész jó ár neki! neked milyen hangfalak vannak rajt? a dali concept 6 sszett az 8ohm nem tom mennyirre jó az??
-
törölt tag
válasz
sirdond #5422 üzenetére
Az adatlap szerrint nVidia kártyája van, az nem működik így. Ettől még nem kell vennie hangkártyát, mert az alaplapi digitáis úton összekötve teljesen jó lesz.
Egyedül a játékok igényelnék a korrektebb minőségű analóg összekötést, illetve ha hallgat DVD Audio-t, akkor az is.#5425 O_L_I:
Papíron valóban lódítottak, de ha a gyakorlatban meggyőzően teljesít, akkor ez sem lehet egy rossz vétel.
-
Winzsolt
aktív tag
válasz
sirdond #5413 üzenetére
"60kért nem igazán találsz olyan erősítőt ami "leveszi magának az audiot" "
Ez a HDMI-re vonatkozik.
És igen, külön kábel kell a pcből a TV-be és külön a pc-ből az erősítőbe.
Integrált hangkártyák esetén elég egyszerű a megoldás ha van spdif(coax,vagy optikai) kimenete.
külön hangkártyánál pedig összekötheted ugyanigy digitálisan(spdif), vagy analog modon 3 kábellel. utobbit akkor érdemes ha elég jo minöségű a kártya. -
Mijági
csendes tag
válasz
sirdond #5410 üzenetére
60kért nem igazán találsz olyan erősítőt ami "leveszi magának az audiot" ,magyarul 60k-ért nem kapsz HD hangformátumokat kezelő erősítőt ,ahogy az elöttem szóló is említette. Ilyen összegben az erősítőket HDMI switch-el szerelik ,azaz a hd videót (hangot nem) tudja továbbítani. Ilyen pl. a yamaha rx-v363 (kb50k).
-
kkrisi
senior tag
válasz
sirdond #5410 üzenetére
hát szeintem 60k-ért nem kapsz jó hdmi-s erősítőt sőt olyat sem amelyik hd audiót tud. azok inkább 100fölött kezdődnek! pl.: Denon avr 1909 na az már egy jó erősítő és megfelel az elvárásaidnak!
vagy esetleg ha a denon nem lenne jó számodra akkor ott van az új H/K (nekem az az isten) avr 255. Az már ismeri az összes új szabványt is. nekem is ilyen van egy kicsit húzós volt az ára de megérte!
Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest