Aktív témák
-
bigdigit
addikt
segítséget kérnék.
adott onkyo tx sr-606 erősítő.
a zone2 ugye arra szolgál,hogy sima sztereó 2 hangfalat is be tudjak kötni a házimozi szett mellé?mondjuk csak zene miatt...
nos be is kötöttem 2 erősebb ládát a zone2-be de bekapcsolni az istenért se sikerül.
az előlapon tudok hozzárendelni bementi forrást mit nyomjon ki a zone2-be,de nem actív a zone2.
az erősítő menüjében ahol be lehetne kapcsolni vagy ki inverz szürke a zone2 felirat.szóval belépni sem birok -
bigdigit
addikt
hát nem tudom.bennem még kb 5 vagy 6 éve az a kép alakult ki 5.1 szettben mély szempontjából kell egy jó subfower meg 5 szatelit sugárzó.amiknek nem is kell tudni mély hangokat mert ugye a mély hangzás nem pozicionálható.magyarul szatelitnek elég 5 aránylag kis teljesítményű magas,közép is.lehet én vagyok elmaradva.
-
bigdigit
addikt
válasz
Winzsolt #3535 üzenetére
egyenlőre nincs a saját erőlködőmhöz magyar manul így eggyel kissebbet olvastam csak.
ott említve van,hogy hdmi-n érkező pcm formátumot magassabb tartományba konvertálja.
végül is ez nem tudom erősítő ficsőr vagy csak a hdmi specális csak hozzá rendelhető dolga lehet... -
bigdigit
addikt
-
bigdigit
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest