- Milyen okostelefont vegyek?
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Aktív témák
-
daniel7
csendes tag
Köszi mindenkinek a választ. Mint leírtam ennyit tudok rászánni és ebből szeretném az én igényeimnek megfelelőt választani. Tudom azt is, hogy a választáshoz kompromisszum kell, főleg hogy ezt később lehet hogy bővíteni szeretném házimozihoz.
A Dali hangfalak tudom hogy nagyon jók csak nem tudom hogy a rockhoz mennyire jók ráadásul némi lágyabb zenét is hallgatok. Voltam a Toshiba boltban és ott ajánlották a Yamaha RXV-465 erősítőt a Dali Concept 6-tal.Most akcióban van a Concept 8 140k/pár, amely 3utas. -
-
daniel7
csendes tag
Köszi, de a DALI hangfalak jók keményebb rock zenére?(Axel Rudi Pell, Alice Cooper,dE hallgatok lágyabb zenét is pl. Yello,Chris Rea,Sting.) Több helyen olvastam, hogy inkább a lágyabb, dallamosabb zenére való. Igaz ez? Azt mondják hogy a Heco Victa, Wharfi jó erre, de tudom hogy kompromisszum kell a választáshoz.
-
daniel7
csendes tag
Sziasztok
Tervezem egy házi-mozi erősítő vásárlását egyelőre csak front hangfalakkal mozi és zene 50-50%-ban lenne. A zene inkább keményebb rock zene, de némi retro disco és lágyabb zenét is hallgatok. A szoba kb. 25négyzetméter, de 3m belvilág.
Voltam a Lurdy házban a Toshiba boltban és ott az egyébként szerintem hozzáértő eladó a Yamaha RXV-465 erősítőt ajánlotta a DALI CONCEPT 8 hangfalakkal mondván hogy passzol egymáshoz és jó mozira és zenére is egyaránt.
A véleményeteket kérném vagy mit tanácsoltok Az összeg amit rá tudok szánni kb. 250.000-300.000Ft összesen, de egyelőre csak két front hangfallal. -
daniel7
csendes tag
Sziasztok
Szeretnék egy erősítőt amely mozira és zenére is jó, kb 50-50%-ban használnám. Inkább akció filmek és rock zene lenne. Az egyik boltban nagyon ajánlotta az eladó a YAMAHA RX-V465 HD eősítőt, mondván hogy az nagyon jó mindkettőre főleg ezekhez a stílusokhoz. A DALI CONCEPT 8-at ajánlotta hozzá.
Mit szóltok hozzá. -
daniel7
csendes tag
NET DEPÓ-nál láttam ezt a hangfalat, ez milyen minőségű CAV-FIEX PAINO . Mondjuk olcsónak nem nevezhető.
-
daniel7
csendes tag
Ja bocs elfelejtettem, hogy kb.25-30nm a szoba és nem a nagy hangerő számít nekem hanem hogy szépen szóljon.
-
daniel7
csendes tag
Milyen erősítőt javasoltok kb.100.000-130.000Ft körül. főleg rock zene+ egy kis retro disco+ dvd film nézés. Denon tetszene, de itt azt olvastam hogy rock zenére nem, igazán jó. A HARMAN-KARDON-nal csak az a gondom hogy nem tetszik a kinézete.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest