- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
#93966848 #36109 üzenetére
Olvasd el a 36088-as hozzászólást.
300000 forint alatti erősítő és hangdobozszett összeállítások nem képesek megmutatni a HD hangsávokban rejlő többletet. De ezért az összegért is csak éppen sejteni lehet valamit belőlük.
Abból gondolom, hogy évek óta, nap mint nap, ezzel a témával foglalkozom.(#36110) robi-k
Így igaz, nem tudok semmit hozzáfűzni. -
Gabor970
addikt
válasz
#93966848 #36089 üzenetére
ha egyelőre sztereóban gondolkodsz, és szereted a gitárzenét (gondolom akkor egyéb akusztikusat is) miért nem sztereó erősítőt és egy pár hangfalat keresel? Ami HM erősítőket nézegetsz, azok véleményem szerint nem igazán alkalmasak zenehallgatásra, pláne nem akusztikus zenére.
-
BBéci
legenda
válasz
#93966848 #36089 üzenetére
Olyan olcsó HD-s erősítő nincs, ami igazán jó minőségben szólaltatná meg a gitárzenét. Sőt 200000 forint alatt sincs. Viszont használt, HD nélkülit kapsz 60-70000 körül, aminek a hangjától olvadozhatsz. Nemrég hallgattam a Latin című CD néhány számát, én is szeretem a gitárzenét. Sok éve Jose Feliciano koncertjén is ott voltam az Erkel színházban.
-
Ninoka
tag
válasz
#93966848 #5872 üzenetére
esetleg még http://www.digitalplaza.hu/
-
törölt tag
válasz
#93966848 #5870 üzenetére
Ha a legjobbat akarod, jobban jársz ha elmész és kipróbálod élőben ugyanolyan hangfalakkal akkor találhatsz egy jó kompromisszumot árban.
Hogy érdemesebb egy 4xx, vagy 5xx-es hm-et normális hangfalakkal, vagy egy sztereót valami jó kis hangfalpárral +egy olcsóbb hm, x.1 szatelit hangfalszettel.
Lehet hogy hülyeség de én a Yamahához tuti a saját hangfalaik közül keresgélnék elsősorban.
Mellesleg 5.0 szettekben ki lehet fogni olyanokat, hogy gyakorlatilag, szinte, vagy csak a frontokat fizeted. Nekem az 5.0-ás szettemhez még van két normális nagy álló hangfalam, ezeket betettem a két kicsi helyett, amiket meg a odatettem pchez.
Aki "nagy" zenerajongó az talán inkább vegyen két rendszert. -
-
O_L_I
őstag
válasz
#93966848 #3450 üzenetére
10-12kért nem hiszem, hogy kapnál jobb szettet. a 363-ashoz már van mérőmikrofon, tehát a lehetőségekehez mérten valószínűleg a legjobbat fogja belőle kihozni.
Vagy veszel használtan erősítőt is (de én pl 30-ért adtam el 359-emet tehát azon nem tudsz sokat spórolni) és mellé első lépésnek csak két darab jobbfajta frontot. -
O_L_I
őstag
válasz
#93966848 #3448 üzenetére
Én több mint egy évig használtam ilyet szerintem jól szól (szól úgy mint a szénné istenített genius szett, sőt a mély sokkal szebbemn szerintem) egy 3x3-as szobába meg pláne elég. Egy 363-as yamával megvagy 66-ból (de szerintem 10ért is odaadja a szettet a srác) persze nem akarlak rábeszélni csak ha budget szempontok vannak a képben akkor ez jó válsztás lehet.
-
O_L_I
őstag
válasz
#93966848 #3445 üzenetére
a 350-es nagyon régi modell, ez így ebben a formában lehúzás (mint minden a surányinál) Nekem is volt ilyen ns-p240-enem, házimozira jó, a mélynyomója nagyon jó szerintem.
Melleseg van itt egy srác aki pont árul ilyet. [link] asszem az idei 363-as modell valami 44-46k körül van.
Egy ilyen nsp240 22-24k körül van ujba ha lehet még kapni valahol (tudom hogy a surányinál ez is több) -
Geeco
csendes tag
válasz
#93966848 #3434 üzenetére
Szia!
Nem írtad, h milyen zenéket hallgatsz, de szerintem alsó kategóriában a Denon avr 1306 az egy nagyon jó ár-érték arányú erősítő, de elsősorban vokálisabb zenékre.
Nekem is ilyen van, én meg vagyok vele elégedve zenén is, ha a zenei ízlésed elsősorban a vokálisabb műfajok akkor szerintem egy hallgatást megér.
Viszont én kizárólag filmnézésre és zenehallgatásra használom, szal azt sajnos nem tudom megmondani, h PC-hez, illetve konzolhoz milyen választás lenne.
Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest