- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
Játékos
addikt
Komolyabban nem tudok állást foglalni, de a specifikációkat olvasgatva nem olyan rossz.
Mégis, valahogy ebben a termékategóriában (AV erősítő) nem a Panasonic jutna eszembe! Mindettől függetlenül meg kéne hallgatni (elég kevés lehetőség van rá gondolom), hogy mit szól a Magnattal együtt. Hiába mondaná bárki, hogy ilyen, vagy olyan, ha neked más az ízlésed, meg a szobád akusztikája... -
Játékos
addikt
-
Játékos
addikt
válasz
hackeeeee #5698 üzenetére
Nem szégyen ezt nem tudni, hoszen a fontos dolgokat mindig eltitkolják!
Egyébként még a MM honlapján is le van írva, de egyébként Magyarországon ez élő TÖRVÉNY, amit minden eladónak be kellene tartani! Idézet az oldalról:"Mit tegyek, ha meghibásodik a készülék?
Amennyiben a Media Marktban vette a készüléket, fordulhat bármelyik áruházunkhoz, illetve a jótállási jegyen (garanciajegyen) feltüntetett Önhöz legközelebb eső szervizhez. 10 kg fölötti készüléknél a szerviz házhoz megy! "
Egy kicsit OFF, de mindenki számára a "jó tudni" kategória.
-
Játékos
addikt
Nekem pl. HK van. Imádom, semmi baja nem volt eddig.
hackeeeee: amit montasz, azt értem, csak nem értek vele egyet. Ezek a tetves boltok elég sokszor bepróbálkoznak szerencsétlen vásárlókkal, mert azok csak bólogatnak bambán, és elhiszik, amit a boltos mond. Te, mint vásárló, a bolttal vagy kapcsolatban! Te a BOLTNAK adtad a pénzed, és jogos elvárásod, hogy a pénzedért vásárolt termék működjön. Amennyiben nem működik, te nem fordulhatsz sehova, csak hozzájuk, hisz te nekik adtad a pénzed! Hogy ők kitől vették, vagy ki a szervíz, ahhoz nekem/neked semmi közöm/közöd! Rendezzék le maguk között!
Másrészt milyen vicces lenne, hogy megveszem Miskolcon (esetleg még messzebb), aztán vigyem/vitessem fel Pestre?!Ki is kacagnám őket izomból! Egyébként közben fel is hívtam őket, és természetesen igazam van!
SŐT! Most nézem a gép papírjait, és 10,7 kg az erősítő. Ez tudod, mit jelent?
Nekik KÖTELESSÉGÜK érte jönni (ezt futárral szokták megoldani)! Ezt is nagyon kevés ember tudja. 10kg felett el kell szállítania az eladónak!!!!!!!!!
Persze asszem, gyorsabb, ha holnap beugrok vele, mert a futár pár napot késne... -
Játékos
addikt
válasz
hackeeeee #5678 üzenetére
A probléma a következő: öööö....nincs hang.
Ez egy olyan rendszer, amiben van egy plazmatv, egy laptop, egy DVD lejátszó, és az erősítő. Minden (DVD, és laptop) HDMI-n megy az erősítőbe, abból pedig HDMI-n a TV-be.
Bekapcsolást követően 10-15 percig SEHOGY SEMMI hang nem jön ki a hangfalakra! Aztán kapcsolgatás/bemenetváltás után egyszercsak van. Visszaváltok mondjuk DVD-re, és megint nincs, holott mindent teljesen úgy csináltam, mint 5 perccel azelőtt, és akkor minden rendben volt.Átkapcsolok tunerre, a kijelzőn írja az RDS-s, meg minden egyebet, de hiába adok rá hangot, semmi.
A legviccesebb az volt, mikor minden rendben ment egy jó ideig, aztán a végén a rádiót is beállítottuk, meguntuk a rádiót, távirányítóval kikapcsoltam, egy perc múlva visszakapcsoltam, és a tuner néma!Persze utána minden más is...
Nem tudom elképzelni, hogy ennek a gépnek így kell működnie. Reseteltem is, hátha el van állítva valami, de ugyanez a szitu.
Hálás lennék az ötletekért!Ja! Most hazahoztam, itt csak egyetlen digitális jelet kap (coaxon), meg a rádió, és itt sem ad ki egy árva hangot se magából. Mondjuk itthon 4 Ohmos hangfalakat kötöttem rá, és az van a gépen, hogy 6 Ohm-tól, de ettől kéne hangot adnia, nem?!
-
Játékos
addikt
Sziasztok Urak!
Van valaki, aki 1509-es Denon-t használ? Vagy csak egyszerűen ért hozzá? Szükségem lenne egy kis segítségre, mert nem tudom, hogy hibás-e az erősítő, vagy (amit kétlek) ennyire nem értek hozzá...
Előre is köszönöm a segítséget! -
Játékos
addikt
válasz
timewriter24 #4897 üzenetére
Szia!
Most "kicsin" vannak a hangfalak, de nagy különbség nincs. Egyébként az a beállítás csak annyi, hogy a mélyebb hangokat is küldi, vagy nem küldi a hangfalnak.
Nakam sem olyan forró (22 fokos szobában 42 fokos, ha beledugom az érzékelőt 1-2 centire), de az már a kézmelegnél több.
Én is úgy emlékszem, hogy a használatiban ez volt hozzá ajánlva. -
Játékos
addikt
válasz
dabadab #4873 üzenetére
A legegyszerubb az, ha a geped SPDIF kimenetet (gondolom most az alaplapi cuccot hasznalod, az teljesen megfelel) rakotod az erositore, az analogon meg rajthagyod a 2.1 cuccot es puff!, megoldodott minden, PC-t erinto gondod
Ezt mondtam én is, egyetértek veled. Hozzátettem, hogy ÉN vennék hangkarit. Én...
Thuglife
én is SCS178-at hajtok HK AVR 132-vel. Kicsit melegszik, de egyébként semmi baja. (Remélem, így is marad!) -
Játékos
addikt
válasz
Jarlaxle #4871 üzenetére
Megoldható, de az alaplapi hangkari mellett van másik a gépben? Ha van, az jobb megoldás, de ha nincs, akkor mondjuk az erősítőnek digit. kábelt küldesz, az analógban meg megmaradhat a pc hangszóró. De én vennék valami hangkártyát!
hackeeeee
nemáá! Ezt a 2 cuccot egy csomószor láttam együtt hírdetve! -
Játékos
addikt
Sziasztok Urak!
Egy rövidke kérdésem lenne: nemrég vettem egy HK AVR 132+Jbl SCS178 kombót. Az erősítő hangfalkimeneteihez 8 Ohm van írva, a dobozkák meg 4 Ohmosak. Ezzel van összefüggésben, hogy az erősítő melegszik, mint az állat? Nem szoktam hajtani, mert szomszédok, meg asszony, meg stb., de kis hangerőn is melegnek érzem a gép tetejét.
Vagy ne foglalkozzak vele?
Köszi szépen! -
Játékos
addikt
Eddig a Harman/Kardon AVR 132 a befutó.
Hát nem gyönyörű?! -
Játékos
addikt
Sziasztok!
Le kellett cserélnem a Z-5500-amat, helyette lesz egy JBL SCS 178-t 45k-ért. Sztem ez elég jó ár. Na ehhez keresek valami erősítőt. Tudnátok mondani valami konkrétumot? Nézegettem eddeig Denon 1306 6.0-t, meg Yamaha RX-V459-t.
Vélemények?
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Nintendo Switch 2
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- N€T0X|N: SSD cserék
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest