- Magisk
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
hackeeeee #36098 üzenetére
köszi!erről vélemény?
-
törölt tag
válasz
bajnokpityu #36096 üzenetére
Vagy talán nem érdemes hd-s erősítőt venni?Hát ez így nagyon drága, mert még hangfalak is kellenek..
-
törölt tag
Köszi a gyors választ!!HD-t úgy értettem, hogy TrueHD, DTS-HD, ha rosszul fogalmaztam volna.Van pár BD lemezem, de még sose hallgathattam meg őket igazi HD hanggal
Megy egy olyan hülye kérdésem lenne, hogy egy egydobozos hm hangfalait ráköthetném a hm erősítőre, amíg nem lesznek meg a hangfalak?Persze úgy, hogy ne legyen semminek se baja.
-
törölt tag
Sziasztok!
Elegem lett az egydobozos házimozikból, utálom, hogy nem lehet bővíteni, ráadásul a hangminősége is messze elmarad egy hm erősítő+hangfalak kombótól.
Szeretnék venni egy HD-s erősítőt, kezdetben 2 hangfallal.Mit tudnátok ajánlani?Inkább gitárzenéket hallgatok a legtöbbet, diszkózene kizárva
Olcsó érdekelne, elfogadható hangzással.Miket tudnátok ajánlani?Nem vagyok tisztában az árakkal, ezért kérem a segítségeteket! -
törölt tag
Yamaha RX 363as lesz a nyerő úgy érzem
.Meg lehet először csak 2 jó minőségű front párt veszek hozzá.Tudnátok ajánlani valami frankot max 50ért?Főleg gitárzenéhez
Amúgy az igaz, hohy egy hm erosito nem a legjobb választás zenélésre?Azt nem akarom elhinni, hogy a sztereo erősítő sokkal jobban szól.. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
#67688960 #5836 üzenetére
Nekem is a 990est ajánlották, hogy annyi pénzért(42) nagyon megéri.Nem szeretnék profi cuccot, de azért néha picit rotyizzak be az élménytől.Soha nem volt még házimozi erősítőm, mindig komplett hm szettjeim voltak.Főleg mkv-kra kellene, DD5.1re meg DTS-re.Zenénél meg FLAC-eket hallgatnék rajta, esetleg DVD-Audiot.
-
törölt tag
7,5 négyzetméterre kellene
.Tudnál ajánlani valami nem túl drága erősítőt?Mindenképp szeretnék valami házimozit a régi Philips helyett.Zenehallgatásra, sok mozizásra, PC, PS3, tv, rádió.Eléggé vájtfülü vagyok.De ne ilyen több százezrest, ha kérhetem
.Max olyan 110ért
már egyszer linkeltem -
törölt tag
Kicsit elbizonytalanodtam.Lehet veszek egy LG HT503TH szettet vagy egy Logitech Z-5500at meg egy Xonar hangkarit
Vagy ezek elbújhatnak a hm erősítő mellett?Hangsúlyozom 3x2,5m-es szobába lenne. Vélemény?
-
törölt tag
Sziasztok!
[link].Erről mi a véleményetek?3x2,5 méteres szobába lenne egyelőre
.PS3, PC, tv-hez kellene, és tru-HD hangzáshoz.Tudom az erősítő nem tudja, viszont a PS3 tudja dekódolni, meg a PC is.
-
törölt tag
Újra itt!
Jövő héten akkor meg is vennaz elsőzimozi erősítőmet frontokkal együtt.Jó lesz akkor nekem a Yamaha 363-as?
Sajna nem tudom mikre képesek az erősítők, így nincs is szempont ami alapján választhatnék.A mérőmikrofon valóban szuper dolog, meg legyenek benne jó hangzásképek
-
-
törölt tag
Elsősorban gitárzenéket.rock, metál, olykor drum and bass, r'n'b.Végülis mindent, csak diszkózenét nem
.Jó lenne valami olyan amiben van mozihangzás, sok EQ állítási lehetőség/közte koncert, live/ és a filmek igazán valósághűen szóljanak.Tudom sok az amit leírtam, de hátha van ilyen erősítő 50-60k körül
.Természetesen 5.1-es legyen
.Az erősítőt házimozi szettre rá lehet kötni igaz?Úgy értem, hogy nem muszáj, hogy az erősítőre legyenek kötve a satelit hangsugárzók
-
törölt tag
Sziasztok!
Nem nagyon vagyok otthon a témában, viszont ázimozi erősítő vásárlás előtt állok.
Adott egy komplett házimozitt 5.1-es hangfalakkal.Ehhez szeretnék valami nem túl drága, de viszonylag nagyon jó erősítőt.Tudnátok segíteni?Elsősorban filmnézésre,PS3-hoz,PC-hez, de zenét is hallgatnék.
Köszi mindenkinek!Jim
Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Ford topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- ASUS notebook topic
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest