- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
Demolator
tag
Nekem is vannak ilyen opciók és minden large és both és mégse de bátyámnak ugyanilyen erősítője van és nála is ez a helyzet crossover is 110Hz-en a legjobb mert ha fölé megyek a mélyből is jön a magas is ha meg 110 alá akkor meg a már csak az abzolút mélyek jönnek ki és nagyon kevés.... digitális bemenetről hajtom amúgy
-
Demolator
tag
Sziasztok!
Yama 363-asom van és felfigyeltem 1 sajnálatos hibára amit nem tudok kiküszöbölni, mégpedig hogy a mély hangokat a frontokra nem hajlandó kiadni akárhogy állítom mintha kb 150Hz-nél lenne vágás az alatt semmit nem ad a frontokra csak a mélyre... megoldható valahogy ez a próbléma .. a frontjaim bőven bírnák a mélyeket és szebben is szólna a rendszer....
-
Demolator
tag
Yamaha rx-v363 -nak lettem a tulaja tegnap, spdif-el kötöttem a gépre... viszont csak akkor megy az 5.1 rendesen ha a pc-n sztereót lövök be.. miért?
-
Demolator
tag
RX-SL100RDS ez 1 yamaha erölködő slim házas ismeri valaki ? érdemes vele kezdeni?
-
Demolator
tag
DENON AVR-1801 -et senki se ismeri?
-
Demolator
tag
3681-re valaki?
-
Demolator
tag
Hi all,
Érdekelne ismeri-e valaki a Denon AVR-1801-et? nagyon régi cucc? ha jól láttam 2002 környéki lehet, jó 1 ilyen manapság még házimozizásra? Mennyit ér 1 ilyen mostanság használtan?
?
-
Demolator
tag
Nah megrendeltem a Yama 363-at péntekre elvileg megkapom
kiváncsi vok milyen lesz
-
Demolator
tag
OLyan kérdésem lenne hogy a YAma 361 a 363-tól csak abban kevesebb hogy nincs rajta hdmi? mert most olvasom hogy igazándiból semmi értelme a hdmi-nek ezeken az alap erősítőkön...
kb 4-5K a különbség megéri ezt a hdmi? van értelme?
-
Demolator
tag
Most látom van Kenwood is KVR-5200D 45K körül az milyen lehet?
-
Demolator
tag
aszthiszem a Yamaha RX-V363 feketében nem rossz választás ha jól sejtem és 43.800,- pénz ami még sztem belefér.. de megnézem használtan hátha van...
-
-
Demolator
tag
Hali mindenki!
Erősítővásárláson gondolkodom, 40K környékén lenne a keret. Milyen 5.1-es arősítőt ajánlanátok? Mennyire sűrűn újítanak ebben a szegmensben? Érdemesebb használtan venni ? 1 két 3 éves arősítő is tud annyit mintha újat venék?
(házi hangfalaim vannak, nem vagyok "wájtfülü" szóval a drágább erősítők nem érdekelnek - nincs rá keret - a belépőszint sztem 10nm-es szobába bőven elég! Jelenleg 1 húsz vagy még több éves dyras sztereó reciver szól pc-ről és ez is jó csak nem 5.1 ... )
-
Demolator
tag
válasz
AthlonXP #2690 üzenetére
Nem rossz ez az erősítő de én a yamaha belépőszintű (magyarán legalapabb) hm erősítőjét néztem ki (vagy veszek használtan 1et) az majdnem 10K -el olcsóbb és már látom hogy mindenképp muszály lesz külön 1 mono erősítőt venni hozzá a subnak azért linkeltem azt az mnc erősítőt mert ha nem olyan gagyi (mármint mélynek valószínű jó) akkor a pioneer árából megveszem a yamahát plusz még az 1 csatornásat és kijövök 50K-ből, de ha tudtok valami nagyon hátrányosat a [Yamaháról] szóljatok légyszi...
-
Demolator
tag
Találtam 1 mono erősítőt [M.N.C.] ez milyen lehet? 10K az még belefér és mellé vennék valami olcsóbb 5.1-est úgy már jó lenne nem? Tényleg használt 5.1-es valakinek amitől megszabadulna? (Veszprém, SZFV környékén)
-
Demolator
tag
Nos a ládám DIY vagyis 2db 30cm-es mélynyomó leledzik benne (szép nagy) nagyon szép selymes mélyet ad nem azt a pumpálósat amiket a kicsi hangfalak manapság, amúgy asszem csak 300W-os hangszórók szal nem olyan durva de mozizáshoz bőven jó a többi hangfalam is DIY régi philips hifi dobozokba más hangszórókkal (a két front 2 utas 16-os és 8-as hangszórókkal, a hátsók 13-asok) a hátsók saját készítésű dobozok.. szal mono erősítőt akkor lehet külön venni a mélyládához?
-
Demolator
tag
Sony STR-DG510 ez mintha erősített subbal lenne
-
Demolator
tag
és pc-t spdif-el akarom rákötni... Szal létezik ilyen vagy muszály 2 erősítőt vennem?
-
Demolator
tag
Nem szeretnék 50K-nél többet szánni a dologra és csak erősítő kéne...
-
Demolator
tag
Szeva mindenki,
csak arról érdeklődnék miután nézegettem pár házimozi erősítőt és azt a felfedezést tettem hogy egyiken sincs erősített sub kimenet. Ez miért van? és létezik olyan erősítő ami a szokásos 5 csatornán kívül a subot is erősíti? Mert nekem már megvannak a hangfalaim és ha nem muszály nem akarok 1 mono sub erősítőt is venni mivel a ládám nem aktív...
Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-book olvasók
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Spórolós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology NAS
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest