Aktív témák
-
bendeguy
csendes tag
válasz
Winzsolt #5522 üzenetére
Ha nem kell hozzá számítógép, akkor nagyon jól hangzik ez a Logitech Z-5500. Sajnos nagyon nem értek ezekhez a dolgokhoz, ezért az lenne a kérdésem, hogy mit vesztek(ha vesztek) azzal, hogy nem külön erősítőt meg hangfalrendszert veszek, ha egyszer ez a logitech cucc ellátja azt a feladatot.
-
bendeguy
csendes tag
válasz
Winzsolt #5515 üzenetére
De ahhoz kellene egy számítógépet is közbeiktatni nem? Azt el szeretném kerülni.
És például amit gog írt: "80ért kapsz hozzá hangfalat is egyben"?
Ha jól vettem ki ez egy [link] erősítő + valamilyen hangfalrendszer?
5.1 hangfalrendszer valami olyan kellene, ami falra szerelhető és a szoba se olyan nagy, hogy valami erőmű kelljen bele. Ha úgy módosítom a kérdést, hogy max. 100000ből akkor esetleg valami kihozható? -
bendeguy
csendes tag
Sziasztok,
Házimozi vásárlásán gondolkodom, egy 4x5x3.5ös szobába. Filmnézésre és zenehallgatásra használnám. TVm(Sony Brava 32), DVD lejátszóm(Panasonic S511) van, ezért arra gondoltam, hogy nem egy egybe mindent szeretnék venni hanem külön erősítőt meg hangfalakat(ez mennyire jó elgondolás?). Sajnos teljesen amatőr vagyok a témában. Mit tudnátok javasolni? Ki lehet valami használhatót hozni 40-60-80 ezer forintból?
Előre is köszi
Aktív témák
Hirdetés
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Légies iPhone halvány színei
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen monitort vegyek?
- Yettel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom mobilszolgáltatások
- YouTube
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest