- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
sirdond
őstag
Helló!
Szerintetek egy H/K avr 245 és egy avr 135 között van valamilyen különbség a hdmi csatlakozók és a teljesítményen kívül? Mert,ha jól láttam nincsen
Mozin esetleg lehet hallani valamilyen különbséget? Menüben,szolgáltatásokban? -
sirdond
őstag
Viszont az lenne a kérdésem, hogy valahogy lehet-e állitani az egyes kimenetekre, itt főként a sub-ra gondolok, kiküldendő jelnél a levágási frekvenica (azt hiszem igy hivják) értékét?
erősítő egyik monitor out kimenetét rákötöd a tvdre. kiválasztod azt a bemenetet a tvn, majd az erősítő távján osd gomb
belépsz a manual setup menübe
EzSet Activate: NO
és a Speaker X-Over menüben tudod beállítani a kívánt értékeketnekem avr 245-öm van, de nem hiszem,hogy nálad máshogy lenne
-
sirdond
őstag
válasz
dhcodoki #6447 üzenetére
az a gond,hogy erősítővel is így voltam,kitűztem egy határt amennyiért megveszem, de minél többet olvasgattam a neten annál többet raktam hozzá,na ezt a hibát nem akarom még egyszer
főleg úgy, hogy közeleg a Karácsony is
a psw 110ről eddig én is csak jókat olvastam, de alkalmam még nem volt meghallgatni
azonban lehet,hogy elmegyek és hallgatózok egyet valahol
sajnos a bank nem szakad rám, ezzel nem is számolok
úgyhogy,ha tetszik a hangja és látok használtan, akkor komolyan elgondolkozok rajtaneked mi a rendszered többi tagja? milyen zenéket hallgatsz?
-
sirdond
őstag
válasz
dhcodoki #6444 üzenetére
Na igen, mintha olyan egyszerű lenne, de rádobok még arra is 10et és akkor még jobbat kapok, meg arra is 10et...
45öt szánok rá, nem dobok rá se 5öt se 20at
ennyi pénzem van, csóró egyetemista vagyok,szóval ennyiért szeretnék valami elfogadható subot
egyébként köszi, ha látok használtan,akkor lehet fontolóra veszem
(ja és én is kb 15m2-re venném) -
sirdond
őstag
Én mostanában szeretnék subot venni, hogy végre teljes legyen a rendszer
45k-t szánok a dologra, tudnátok ajánlani valamilyet,akár a használt piacról is? -
sirdond
őstag
válasz
#72042496 #6439 üzenetére
Igen, csak robi0604 írta,hogy a 255-ösén az optikai csatlakozást használja, na szerintem ez totál felesleges,persze nem kötekedésképp mondom, csak másoknak álljon itt jó tanácsként
a HD audiohoz meg annyi, hogy szerintem nem éri meg a felárat, inkább egy régebbi nagyobb kategóriás erősítőt kell megvenni, azért az árért,hidd el, hangzásügyileg ez a legjobb
Persze mindenki a saját "kárán" tanul -
sirdond
őstag
válasz
robi0604 #6436 üzenetére
én is ezt akartam írni. megéri e egyáltalán a felárat (kb 70-80k) egy avr 235-höz képest
mert, ha optikai csatlakozást használsz akkor teljesen felesleges a hdmi 1.3
azért az árért (vagy olcsóbban) meg már tudsz venni egy avr 435-öt, ami azért zenére is elég jó
szóval,ez így csak pénzkidobás -
sirdond
őstag
Sziasztok!
Paradigm PDR 10,valakinek mond ez a név valamit? ha igen mit tudtok elmondani róla? egy kis szobába lenne (kb 15 nm)
-
sirdond
őstag
válasz
indianka #6265 üzenetére
Szia! Ha még nem kezdtél el pakolni és pc-vel van összekötve az erősítő, akkor elvileg van egy megoldás: ac3 filter
http://ac3filter.net/guides/mixing_matrixolvasd el többször és tuti menni fog. a végeredmény nem tudom milyen lesz, de egy próbát szerintem megér mielőtt elkezdesz rendezkedni
-
sirdond
őstag
hát, jó kérdés
én sajnos nem tudok kísérletezni, pedig érdekel a dolog
esetleg egy próbát megérne, hogy a tmt vagy pdvd megfelelő codecjeit betöltöd mpc hc-ba
és beállítod,hogy azt használja (kérdés,hogy mely codecek azok amik a hd audihoz kellenek)mpc hc-ban így tudod belőni a codecet:
options->külső szűrők->add filter
kikeresed a megfelelőt,ha nincs a listában akkor tallózás
hozzáadás után kijelölöd és jobb oldalt a használatra mész
arra figyelj,hogy egyszerre csak egy codec-el próbálkozz, mivel összeakadhatnak
(ha nem működött rakd tiltásra)egyébként melyik power dvd-t használtad?
-
sirdond
őstag
válasz
Daywalker #5811 üzenetére
azért nem mondanám,hogy tele van velük minden. a nagyobb boltokat (mm, saturn) kivéve csak rendelésre kapsz. amik a kisebb boltokban figyelnek azok általában bemutató darabok
németeket nem tudom, biztos jobbak az árak, de vannak nálunk rosszabb országok is,ahol még drágábbak a vasak
egy biztos, a h/k minőségi termékeket csinál
-
sirdond
őstag
-
sirdond
őstag
nem tudom mi lenne jó hozzá, esetleg elmehetnél meghallgatni őket több erősítővel is, és ami neked tetszik azt megvenni
az avr 132-t nem választanám (igaz jóval olcsóbb is), a 155-öt annál inkább, vagy valamelyik régebbit
a két másikról nem tudok mit mondani, majd mások
esetleg ezt is számításba vehetnéd:
http://hardverapro.hu/apro/onkyo_tx-sr705_7_1_hd_thx/friss.html -
sirdond
őstag
válasz
hackeeeee #5695 üzenetére
szerintem ez marha nagy hülyeség
beszéltem már pár harman tulajjal és eddig senki sem panaszkodott, sőt (persze kivételek biztos vannak)
egyébként kb 1 hónapig kutattam a piacon használt harman hm erősítő után és alig kaptam 1-2 ajánlatot, ellenben denon,yamaha,onkyo ezekkel tele van a piac (itt most nem a többszázezres dolgokról van szó), olyanok is amikre még 1+ év garancia van
azért ez jelent valamit nem? de mindenki vonja le magának a következtetést
aztán sikerült találnom egy h/k 245-öt és most semmi pénzért nem válnék meg tőle annyira beleszerettemkkrisi:
a tapasztaltabbak azt mondják, a h/k belépő szint nem ott van ahol a többi gyártónál. sajnos nem tudok véleményt mondani, mert a mostanin kívül nem volt komolyabb hm erősítőm, de írd le pontosan milyen típusokat néztél ki és akkor könnyebb tudunk segíteni -
sirdond
őstag
Értem, köszi a segítséget mindenkinek
-
sirdond
őstag
Köszi a válaszokat, lehet,hogy kicsit félreérthető voltam, de a hd audios erősítőt nem 60kban gondoltam, ezért írtam oda, hogy megéri e a ráfizetést!?
Akkor ha kiküldök egy .mkv kiterjesztésű blu-ray rippet az erősítőre gond nélkül továbbküldi a video részt a tv-re, az audiot meg feldolgozza? na ilyen kellene nekem. a yamaha rx-v363 megoldja? mert 50k-ért nagyon baráti ára van! -
sirdond
őstag
Sziasztok!
Erősítő vásárláson töröm a fejem,és kellene pár tanács,ajánlat!
A lényeg, hogy egy htpc-vel lenne összekötve hdmi-n keresztül, és onnan menne egy lcd-re
szóval ha gépről küldök egy hd filmet, akkor az erősítő vegye le az audiot magának, a videot meg küldje ki az lcd-re. (mivel főleg hd filmeket nézek így ismerje az 1080p/24hz-et)
Nem tudom mennyire éri meg ráfizetni a hd audiora,gondolom ahhoz olyan hangfalak is kellenek, szerintem a dts elég lesz.
A keretem max 60k,tehát mit tudtok ajánlani?
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- iPad topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- EAFC 25
- AliExpress tapasztalatok
- Háztartási gépek
- Suzuki topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest