- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Yettel topik
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Aktív témák
-
andorra
őstag
válasz
rinpocse #5311 üzenetére
Ebben a kettőben nem döntenék, de zene hallgatásra, különös tekintettel klasszikus zene hallgatásra, Denon, Marantz, Harman Kardon kéz alóli vásárlásával járnál határozottan a legjobban, ha nem akarod magad 6-7 hanfallal körülvenni. Tehát egy komolyabb 5+1-es darab, kéz alól 70-80e Ft környékén megvehető. Én is egy Marantz 7000-est hallgatok, nem ugyanaz a dimenzió, mint amiken gondolkodsz.
. -
ProdyG
őstag
-
fury71
aktív tag
válasz
rinpocse #3015 üzenetére
Én a Denon 1909-et választanám. Ez a legujabb Denon alsó-közép kategóriás erősítő. Az elódjéhez képest (1908) már kezeli a HD hangokat is. Ha lehet itthon kapni az ára versenyképes a másik kettővel szemben is.
Szerintem nagyon jó hangú erősítők, és klasszikus zenére is jobban megfelel mint az Onkyo vagy a Yamaha. Ráadásul még jól is néz ki.l Nem biztos, hogy a Yami szintihez, Yamaha erölködőt kell venni. Mondom ezt úgy, hogy nekem is Yamaha erősítőm van.
Hangfalat neked kell kiválasztanod előzetes hallgatással. Mennyit szánsz rá?
Esetleg megfontolandóak a Dali, Rubicon, Clarus dobozai.
Aktív témák
Hirdetés
- Macbook White 13" unibody
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest