- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
Aktív témák
-
cucclee
tag
Az rx-v363 amiről írtál ,az kezeli a 4 ohmos hangfalakat (gond nélkül)? Csak mert meg vagyok kavarcolva. Ez van a specifikációban[link] ,viszont az erősítő hátulján [link]. egy véletlen folytán vettem észre az eltérést. (zoommal jól látszik a speaker csatiknál)
Mondjuk ha ez nem kezeli akkor semmi ,mert ez ténleg egy alsó kategória erősítő szinten -
cucclee
tag
Hi!
Ezt a kettőt váálogattam össze:Yamaha RX-V363 [link]
JBL SCS 178 (5.1) [link]
A hangfalhoz szerintetek megfelel az erősítő? A hangfal 4ohm az erősítő is asszem. A linken van specifikációja. Eszerint a leadott teljesítmény a hangfalakon 105W lehet. ez elég ,ugye? (20m2-es szobába lesz).
thx előre is
u.i.: utólag rájöttem hogy a dts-ES és a dolby EX lefelé kompatibilis
-
cucclee
tag
Hello.
Egy olyan 5.1-es erősítő kéne ami kezeli az összes nem HD hangformátumot kb 50ezerért.
Ezt néztem ki: [Yamaha rxv-363] Egy x-fi xtreme music lenne rá kötve coaxal.
Azt nem tudom hogy ez most kezeli a dolby digital 5.1 EX-et és a DTS-ES-t ,vagy csak a sima dts és dolby 5.1. Nem értem ,mert valahol odaírják vhol nem ,a hivatalos oldalán nincs. Nekem mindenképpen olyan kéne ami kezeli.
Aktív témák
Hirdetés
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest