- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- iPhone topik
- Mobil flották
Aktív témák
-
Dassler
őstag
válasz
Demolator #3511 üzenetére
Ezekből szépen szólás szerinti hangrendben sztem: Denon, Yamaha, Pioneer, JVC, Sony. Bár nem tudom, hogy neked mit jelent a szépen. Ha vissza olvasgatsz - már lehet, megtetted - nagyjából kiderül, hogy melyik márka hogyan szól, bár érzésem szerint neked eezekből a Denon fekszik leginkább. Használtban lehet jó áron kifogni pl CA erősítőt, ami elég jó szvsz.
-
Dassler
őstag
válasz
Demolator #3509 üzenetére
Szia,
10nm-be tényleg nem kell túlzásba vinni. A létfontosságú dolgokat, amik egy házimozihoz kellenek, bármelyik 5.1-es erősítő tudja. Ezen a szinte ki-be menetekben sincs nagy különbség. 40 körül nem tudom mit kapsz újonnan, mert a legtöbb márkából is 45-50-től indul a kínálat.Használt picon is érdemes körül nézni, 5.1-ben technikailag sok változás nem volt, csak HDMI meg 1-2 néhány iylen újdonság jött be, emg persze aHD audio formátumok, de ez ennyiért biztos felejtős.
Az belépő szegmensben elég sűrűn jönnek újdonságok, bár újabban a felsőbb kategóriában is már évente is akár. -
-
AthlonXP
őstag
válasz
Demolator #2693 üzenetére
Aha, jogos. Igazad van
Nekem annyi volt a szerencsém ezzel kapcsolatban, hogy volt itthon egy régi ORION ( még a magyar
) HI-FI 2 csatornás erősítőm és arról tudom hajtani a mályet. Van hangszínszabályzó természetesen az erősítőn, így a magasat teljesen letíltom róla ( a mélynek úgy sem kell...), így nagyon jó hangja van.
Bár ami azt illeti, majd későbbiek folyamán tervezem egy aktív szub vételét ( már csak azért is, mert úgy tudom a hm-hez való aktív subok bekapcsolnak, ha jelet kapnak, ill. ki, ha nem kapnak jelet, a mostani erősítőt meg külön kell kapcsolgatni, én meg lusta vok kapcsolgatni.
) de addig el leszek én ezzel...
-
AthlonXP
őstag
válasz
Demolator #2683 üzenetére
Hali. Én mostanában vettem egy hm erősítőt ( Pioneer VSX-417 ) és ugyanilyen bajban voltam a subbal, mint te. Nekem egy SAL mély van rákötve, de egy külön erősítőröl megy, mert az passzív mély. Nekem ez az erősítő kilyött 50k-ból. Mindenki azt mondta, hogy ennyi pénzért nem lehet normális erősítőt venni ( nem tudtam rá többet szánni
). Körbe érdeklődtem sok fele ( üzletek, fórumok...), volt 5-6 típus, amiből választani szerettem volna ebben az árkategóriában, így kértem sgítséget innen-onnan. Hát eléggé lesajnáltak, amié ennyiből akartam hm-et csinálni, de nem volt más választásom. Aztán néztem egy helyi boltban ezt a Pioneert, majd megvettem. Minden bemenet és kimenet van rajta, ami nekem kellett és tökéletesen meg vagyok elégedve vele.
Igaz, csak 5.1-es, de mivel kis szobám van ( padlásszoba ), nekem bőven elég az. Nagyon szép, dinamikus hangja van, alacsony hangerőn is szépen szól, ami nekem pl fontos, mert sokat hallgatom este, amikor a többiek már pihennek és nem akarom őket zavarni.
Elég jól testreszabható a hangzása és a hangfalak nagysága, távolsága stb, állítható benne, szal nekem nagyon bejött. Nyílván vannak ennél sokkal jobb erősítők is, de nekem ebbe a szobába és ennyi pénzért bőven megfelel. Szal, ha relative olcsón akarsz jót, akkor sztm próbáld ki ezt a típust. Amúgy bocsi, hogy beleszóltam, csak a véleményem akartam megosztani ebben a témában veled.
-
-
Geeco
csendes tag
válasz
Demolator #2667 üzenetére
Sajna ezt nem tudom megmondani, de nem hiszem..
A 7.1-es (és a többi) renszerben a .1-ik a sub, a többi a hangfalak, pl a 7.1-esben elöl a 2 front és a center, + a 4 surround doboz, 2 hátul, 2 oldalt. Szal egyik se sub , annak a jelét a sub kimeneten adják ki, annak alapján h milyen vágási frekit állít be az ember..
Szerintem inkább nézgess korbe, h lehet-e kapni olyan hm erősítőt, ami erősíti a subot is.... -
Geeco
csendes tag
válasz
Demolator #2663 üzenetére
Szia!
Ez azért van, mert a házimozi subok azok aktív ládák, szal a saját beépített erősítőjüket használják. Ezért nincs a házimozi erősítőkön (legalábbis amit én eddíg láttam azon egyiken se volt) erősített sub kimenet, mert úgyis a sub saját maga fogja az erősítőből kapott jelet felerősíteni.
Azt sajnos nem tudom megmondani, h létezik-e olyan hm erősítő ami a subot is erősíti (eddíg még nem halottam ilyenről), ill h passzív ládát lehet-e és ha igen akkor hogyan bekötni,de ezt majd megmondják a nálam okosabbak..
Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gaming notebook topik
- Bittorrent topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Nintendo 3DS és DS topic
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest